Yeterli parası olmayan biri olabilir :) farklı bir kelime kullanmak istemiyorum. Sonuçta iki insan birbirine vakit ayırıyor ve buluşuyor eğer biri birini kandırmıyorsa öyle şeylere gerek yok. Eğer tanışma uygulamasında birisi tanıştıysa ve ilk görüşmede buluşup yemek yeniyorsa bunu özellikle yapan yemek ısmarlatmak için buluşan kızlar var maalesef. Bazıları inanılmaz filtreler yapıp kendini çok güzel göstermeye çalışacağım oturup yemek yiyip daha sonra evine dönüyor. Bana böyle teklifler yapılmıştır Ben kesinlikle böyle bir şey yapmadım. Yani buluşalım yemek yiyelim şeklinde ilk görüşmede böyle bir teklif. Zaten bir kadın Bana göre böyle bir cümle ile buluşmada direkt yemek yerim diyorsa kadına doyurmak için yapıyordur Bazı yabancı kadınlar da bir iki gün biz Türkiye'deyim gideceğim deyip kendine bir şeyler ısmarlatacak insan arıyor.. Bunu da bilgi olarak yazmak istiyorum.
Bu odunları nereden buluyorsunuz gerçekten anlayamıyorum. Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm, bu tipleri karşısında lütfen kendinizi değersizleştirmeyin. Yazıklar olsun bu kişiye gerçekten olur şey değil denecek bir rezillik ortaya koymuş. Görmesini bilmeyen sadece bakanlar , insana kendini kötü hissettirmekten keyif alan sadistler. Bir insan nasıl bu kadar rezil ve düşüncesiz olabilir anlamıyorum. Karşındaki bir insan dahası bir kadın , onun haysiyeti onuru , hisleri duyguları hassasiyetleri , değerleri kişiliği hayalleri var ve onun düşünce ve hissiyat dünyasına bu denli zarar vermekten nasıl keyif alabilecek bir insanlık dışılığa ulaşabiliyorlar gerçekten anlamak çok güç.
Geçmişini bilmek istedim demesi tamamen yalan. Sanane neyin geçmişini bileceksin diyeceksin. Ben senin neyinim ki bileceksin? Yani tamamen yalan. Yaptığı şey de görgüsüzlük. Anlaşılan yatmak ve cinsellik muhabbeti için birileriyle buluşuyor sürekli. Sürekli buluştuğu için de artık hesap fazla gelmiş. 😄 Paran yoksa onu karsilayamayacaksan sürekli farklı kızlarla bulusmayacaksin o zaman. Ya da lafını yapmayacaksın.. çok ezikce. Öyle biri zaten yatakta tatmin edemez. Bence ne yiyip ictiysen kendi payını gönder. Arabayla falan biraktiysa benzin parası falan göndermek zorunda değilsin bence ama yiyip içtiğini gönderirsin, kendini ezdirme derim.
Böyle bir tipe denk gelmedim. Date için buluştuğum erkekler genel olarak bonkör kişilerdi. Hesabı bana bile bırakmazlardı daha sonra vakit geçirmek için gittiğimiz yerlerde de elimi cebime attırmazlardı. Abuk subuk beklentileri yoktu ve böyle muhabbetlerimiz de olmamıştı. Şimdikilerin arasından doğru düzgününü seç bulabilirsen.
Bu tür bir durumda, kişinin verdiği tepkiler ve üslup çok önemli. Ismarlanmış bir şey için sonradan hesap istemek, birçok kişi tarafından hoş karşılanmaz ve samimiyeti sorgulatabilir. Böyle bir şeyin teklif edilmesi, iletişimde yanlış anlaşılmalara yol açabilir.
Bu tür konularda önemli olan empati kurmak ve açık, düzgün bir iletişimle karşıdakini anlamaya çalışmaktır. Eğer seninle samimiyet çerçevesinde hareket etmemişse, buna da bir çizgi çekmek en güzelidir. Herkes finansal sınırlarına ve prensiplerine göre hareket eder, ancak her şeyin bir üslubu vardır. 🫶
Toplumda kadın erkeğin rolleri olduğuna inanan birisi olarak yakıştırmıyorum. Zamane kadının bu rolleri red edip bir de böyle durumlar ile karşılaşınca şok olmasını da o kadına yakıştırmıyorum açıkçası. Bir de instada ki ile alakan yoksa dolandıcılığa girmiyor mu bu :D (artık görsel kime ait ise) ...
0
1 Yorumla
Soran
10 ay
görsel bana ait demedim ki zaten ya :) düşünceleri merak ediyorum. gerçekten böyle erkekler var
Erkeklerin Ismarladıklarının parasını istemek, den fazla çirkef ve kaba bir davranıştır. Bu tür talepler, karşılıklı güven ve nezaketin tamamen ayaklar altına alınması demektir. İnsanların birbirine saygı duyduğu yerde, para hesabı yapmak, adeta ilişkiyi ticarete çevirmek anlamına gelir ve kesinlikle kabul edilemez. Böyle bir tutum, hem sevgiye hem de insanlığa sığmaz; tamamen itici ve saygısızlıktır. Eğer biri böyle davranıyorsa, ona karşı gösterilecek tek şey mesafedir.
ben direkt masada yediğimi öderdim. tamamını ben ödediysem de mesaj atıp parasını isteyip kendimi küçültmezdim, ki tamamını ödemezdim de. sende ne yedin ki 600-700 at diyor? iyi pavyona falan gitmemişsiniz, adam tek böbrekle çıkarmış oradan.
1
1 Yorumla
Soran
10 ay
bana ait değil görsel ama gerçekten böyle erkekler var
Ohoo, benim ısmarladıklarımla 1 ev, 1 araba alınırdı. Lakin bunların hiçbir zaman ne lafını yaptım, ne de yaparım. Önemsiz şeyler. Bu fotoğraf büyük ihtimalle etkileşim almak için yapılmış. Lakin böyle insanlar varsa, derhal yok olmalı.
İstedigi olsaydi bi kadarinin mislini daha harcardi ama olmamis. Yaptigi en hafif tabirle acizlik. Fazla ustune durmaya gerek yok. Parasini at sktri cek.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
10 ay
sevmemiş ki sadece cinsel muhabbet cinsel konuşma ve cinsellik için birlikte olmaya çalışmış zaten. amacı belli
bazı kişilerde şey oluyor benim eski arkadaşım öyleydi 1 tanesi ile sevgili oluyor onunla bitiyor 2 gün sonra başkasıyla veya 2 kişi ile aynı anda konuşuyor birisi yedek bu da mesela sadece sevgilim var vs demek için
2 tipte seven insan tipi değil kadınlarda inanıyor bunlara herneyse
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
10 ay
Cinsellik olmayinca, harcadigi parayi da boşa görmüş ve istemis. Eger cinsellik ihtimali olsaydi istemezdi. Erkekler artik her kiza esc muamelesi yapiyor. Boyle ugrasmak, kizlara para yedirmek yerine gir, parasini ver, rahat rahat yap. Ne ugrasiyorlar anlamiyorum dertleri de ortadayken ustelik.
ahah bu ne ya lkçjdsaşlkjasdkahsdşaslkh yapılan şeyin başa kalkınmasından nefret ederim hiç yapmasın daha iyi. Ismarlamak içinden geliyorsa ısmarlarsın yoksa söylersin zaten karşı taraf m*l değil ya anlayışla karşılar.
Aslında erkek açık sözlü olmuş dolandırmamış lafı ama parayı istemesi çok onur kırıcı ve yakışıksız. Ama belliki cinsellik ile konuyu sen mak istemişsin şaka vb yoluylada olsa buda sana yakışmamış.
Olan olmuş. Adam için karşısındaki kadın bam başka görünüme sahip biriyim olmalıydı. Adam doğal olarak kendini kandırılmış hissetmiş. Ama sonuçta yemek yiyende parayı ödendi adam. Kadında suçlu evet. Adam bundan sonra daha dikkatli olmalı sadece
Yok artık yaaa engelle atma ya erkeğim diye de takılır bu. Tamam ödemek zorunda değil ama ödedikten ve işler yolunda gitmedikten sonra da istenmez yani ne büyük ayıp ben çok şaşkınım
Miğde bulandırıcı bir durum. Harbi diyorum vücudumda ki her zerreye kadar iğreniyorum şunu yapan birini duyunca utanıyorum. Lan olum bir kızdan verdiklerinin parasını istemek nedir OE 😂😂😂😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
boş ver yolla hiç uğraşma elin yabancısı için cinsel muhabbet yapmak zorunda değilsiniz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
10 ay
Bir şey diyimmi cinsel sohbeti varsa ordan bir cacık çıkmaz devamını okumadim bile
0
3 Yorumla
Cevap sahibi
10 ay
Ve şunu da söyleyim bu kişinin amacı sana yedirip içirmek sonra da cinsellik konuşmak sonra seni kullanmak atmak bunu anlamak zor değil
Bu site zaten bitmiş ahlaksızlıktan iffetsizliken Bahsettiğim şey konuştuğu kişinin sohbeti , ben hiç bir kızla cinsellik konuşmam elime kız eli değmedi derim oda değmedi der bitti asla biri konusmasini istemem