Lazerciye yanlış mı yaptım sizce?

Mayısta ise başladım ve direkt lazere başladım 3 sene önce gitmiştim bi yere ama işe yaramamistj şimdi yeniden gideyim isim olmuşken dedim gittigimde sürekli bunu dile getirdim memnun kalmak istiyorum diye tüm vucut 15 bin 8 seans. Kuaföre yeni gelmiş cihaz %90 kalıcı sonuç vs diye reklam yapıyodu bende eve yakın diye gittim neyse ordaki işlek yapan kız 17 yasinda ama gıcık birisi sacma sapan konusuyordu sonra o çıktı ordan bende işten çıktım usta yüzünden ama ilk maasimdan 2 gram yapmıştım lazer için. İlk kapora verdim bin tl ödedim dediki kiz bir sonrakinde 4 ödersin 5 e tamamlarız sonrada 2 buçuk olarak ödersin dedi tamam dedim. 4 ude ödedim seansa gittiğimde bir sonraki ödemeyi ayın onundan sonra yapsam olur mu demiştim temmuzun 10unda pat mesaj attı önce wp tan yazmış silmiş sonra SMS den atmış borclarim var bilmem ne ödemem gereken diye ben de gönderdim 2 buçuk hiçbir şey demedi sonra geçen 2 hafta önce gidecektim cihaz bakımda ay başı gel dedi gittim 1inde bu seferde diğer kız çıktığı için kendi yaptı uzamış kılları kisaltmadan üzerine atış yaptı benden para istedi ödemeyi ne zama yparsin diye yapalı da daha 2 bucuk hafta olmuştu nerdeyse bende dedim ki şu an yapamam gözümden rahatsızım hastaneye gidecem. İşte şu an yapman lazım bilemem ne dedi şu an en az 3 odemen lazım dedi ben de hani 2 bckty dedim öyle bir ödeme yontemimz yok 5 5 5 odeniyor dedi ama geçende 2 buçuk odedign için şimdi 3 olacak dedi şok oldum başta öyle dediği için. İşte yarın haberlesiriz dedi diğer gün mesaj üstüne mesaj sonra arıyor falan açmadım. Yurt dışına tatile gidecekmiş şimdi gitti birde eşi galerici babası petrolcu. Bana ss attı ben ilk mesaj atmıştım bilgi için o zaman taksit 5 5 5 demişti ama yüz yüze o şekilde demişti öyle ödersin bundan sonra diye. İşi iyi yapmaya çalışıyorlar dertleri para koparmak. Birde kisaltmadan atış yaptı hemen uzr4inden geçti hiç ozenmeden kalan yerlere yapıyorum esitlensin diye falan dedi. Bende hala gondermedim parayi
Lazerciye yanlış mı yaptım sizce?