Yönetim istifa sözleri dökülürken beyninden ev sahibini basıtıran arsız misafir rolünde mi yoksa 😀
İçsel huzuru sıcak yaz aylarında belediye havuzu mu zannettiler yoksa giren çıkmak bilmiyor

Yönetim istifa sözleri dökülürken beyninden ev sahibini basıtıran arsız misafir rolünde mi yoksa 😀
İçsel huzuru sıcak yaz aylarında belediye havuzu mu zannettiler yoksa giren çıkmak bilmiyor
Eğlenceli geliyor, kalbimi hoplatıyordur diye faturaları göz ardı ediyorumdur benim olursa sonda misliyle ödetirim, tek yanlışta da kolundan tutup atarım 😂

Baktım da, hak etmeyen kimseye odacık bile vermemişim. Adına fatura kesip bide muhasebede açık yaratamam.
🎈
Onlar arsızdır bense sabrımın tükeneceği vakti bekliyorumdur.
Arsız ve yüzsüz insanlara karşı mücadele başlat beyninde o halde
Ayıp ediyorsun dedikten sonra devam ediyorsa gerçekten büyük ayıp etmişsin😀
Ben bazen şu konuda düşünürüm: İnsanlar geçmişteki anılarını, olayları veya kişileri beyinlerinde yeniden ziyaret eder dururlar. Sadece akıldan çıkmasın diye değil, bazen bilinçaltında hesaplaşmalar, içsel çözümlemeler sürer gider. Fatura dediğin şey geçmişin asla tam kapanmayan bir dosyasıdır! 😂
Ama sana tavsiyem, verdikleri enerji negatifi geçmiyorsa o kişiler için beyninde alan ayırmaya devam etme. Kiracı olmaktan da çıkar misafirlikten de! Kendine yatırım yap, kalbin hafiflesin. 🌟❤️
Cevap
3Cevap
hepsinin Allah belasını versin
Hayda noldu bela okudum😀
hayatımda ki kötü insanlar beynimde kira vermeden hafızamda yer ediniyor :D
Almanya'dan sevgilim gelecek de çıkar 😀
:D
Biten birmiştir bende o yüzden asalak barındırmıyorum.
Aferin sana
😒
Bu bende ki beyin de böyle çalışıyor.. elbet unuturum ben de
Ay sonunda belki veresiye defterini satın alan bi hayırsever gelir diye unutmamak adına.
Engel olamıyoruz ki
Engel olmayacak şekilde evi dizayn edersen olamazsın tabi rahat vermeyeceksin😀
Ne biliyim sıcaklardan galiba
Başımıza geçiyor de mi o da doğru 😀
Yanlış şeyler yaparsam bu dediğine sığınırım çok sıcaktı hatırlamıyorum 😀
Güneşte gözüm kamaştı başım da dönünce üzerine bayılı vermişim kızcağız da ilk yardım uzmanıymış da mış o iş ben de 😀
Beynimi kapatıyoorum gereksiz olan her şeye.
Kiracı falan kalmadı , içerisi pırıl pırıl
Çünkü onlar masum kiracılar.
Seven sevilir ondandir.
Arsız Belaaa 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?