Coinden falan mesela zengin olan, iyi yatırım yapan erkekler var kadınlara bakıyorum bir tanesinde yok bende değil aha ha. Sadece bu da değil, online reel para, yatırım ile ilgili ne varsa erkekler yapıyor kazanıyor bu maddi zeka nereden geliyor
Erkekler para konusunda nasıl bu kadar akıllı olabiliyorlar?
Gülüşe bak 😄 Gülüşünü aha ha diye yazan bir kadının zengin olmasını tabi beklemem 😄 Kızların kadınların çalışma hayatına atıldığı süre son 100 yılı kapsıyor. Fakat erkekler öyle değil. Erkekler paranın ilk bulunduğu devirden itibaren çalışma hayatında varlardı ve parayı kullanıp nasıl zengin olacakları hakkında ve ticaret yapma konusunda 2500 yıllık bilgiye sahipler. Hatta para bulunmadan önce erkekler ticareti değiş tokuş sistemiyle yapıyorlardı. Yani bu bilgi her erkekte olmasa bile çoğu erkeğin genlerinde var. Böyle olunca da bir erkek biraz zekiyse parasını nasıl değerlendirip kazanç sağlayacağını biliyor
Hayır anlamadın. Aha ha diye gülüşün bana masumca geldi, gülüşünü böyle masum bir şekilde ifade eden bir kızın bitcoinde veya borsada para kazanma konusunda uzman olacağını beklemem doğanın tabiatına biraz aykırı 😄 Esas zohoho diye gülseydin bu kızda birşeyler var bu kızdan her şey beklenir derdim uzak dururdum 😂
2017'de kuru ekmekten başka yiyecek bir şeyim yoktu, kimse yüzüme bakmıyordu, çocukluk arkadaşım statü farkından düğününe bile çağırmamıştı. Elimdeki tüm birikimle 17 coinlik bir havuz yaptım ve 16 milyon $ civarı kazandırdı. Yatırımlarımı yapıp, hayatımı garantiye aldım. Sonra da ülkeler gezmek için kendime bütçe ayırdım. 2022'den beri de, o ciğersizlerim hepsinin "ooo kardeşim"i oldum. " Para sen ne biçim bir şeymişsin" be dedim.
Pek akıllı olmaya gerek yok bu konuda. Kazandıgın parayla kenara altın alıp koymak gibi basit bir eylem bile başlı başına en mantıklı yatırımlardan birisi yani
Öğreniliyor. Kadınlarda oran elbette çok daha az. Erkekler hep para kazanmak, evi yönetmek üzerine hareket ettiği için finans, tutum denklemini iyi kurmalı.
Para konusunda başarılı olmak cinsiyetten bağımsız tamamen bilgiyle, deneyimle ve biraz da ilgiyle alakalı. Erkekler ya da kadınlar diye genelleme yapmak haksız olur. Finansal fırsatlara ulaşma oranı sosyal çevre, eğitim ve merakla bağlantılı. Mesela sen de bu alanda bir şeyler öğrenmek istersen süreç boyunca hem öğrenecek hem de cesaret kazanacaksın. Kim bilir, belki sen de iyi bir yatırımcı olursun! 💪📈 😊
Erkekler işkolik Onlara toplum kazanmak sahip olmak araç almak para biriktirmek gibi dış metaryal şeyleri öğretirken Kadınlara sahiplenilmek sevilmek gibi hissel kavramlar öğretiliyor