30 bin maaş alan birisi 3 sene içinde ev alabilir mi?

Merhabalar ben 2 sene sonra mezun olacağım. Güzel bir ilişkim var. sevgilimde yeni çalışmaya başladı. Annem sevgilime evi olmayan adama kız yok dedi. 3 sene içerisinde ev al dedi.

sevgilimin zoruna gitti çünkü hani Türkiye de ev fiyatları belli kendisinin 350bin birikimi var ama evler 3m ile başlıyor 3 sene içinde diyor ben nasıl ev alayım diyor.

Güncellemeler
10 gü
1. Arkadaşlar ailem bana hiçbir zaman lüks hayat yaşatmadı.
2. Biz zaten sevgilimle yok sen bunu al yok ben bunu alayım olayımız olmadı
3. Sen bana altın alacaksın demedim.
4. Benim annem paragöz ve 2 abimde 150k üstü ellerine para geçiyor bu yüzden de sanki 150k maaş almak kolaymış gibi durumu iyi olan birisi ile evlen ya da çocuğa imkansız şart koyuyor.
5. Vallah biz sevgilimle mutluyuz. Zaten ben giysi dikiyorum aylık ondan iyi maaş alıyorum ama bir yandan üniversite okuyorum.
6. Olay annemde
Güncellemeler
10 gü
7. Bir bok bilmeden. sanki bende çocuktan ev istemişim gibi bazı tepkileri popon sokarım.
8. Benim bu soruya paylaşma nedenim ise annem inatçı bu konuda ne kadar açıklama yapsak bile dinlemiyor, belki yorumları okulda aklı başına gelir diye paylaştım.
9. Annem olmaz dediği içinde yıllar hayatımın en kötü dönemlerinde bile yanımda olan sevgilimi bırakacak değilim.
30 bin maaş alan birisi 3 sene içinde ev alabilir mi?