5 aydır çalışıyorum ama ne doktora gidecek param var ne de faturamı ödeyecek param, ne yapabilirim?

Kısa keseceğim arkadaşlar, normal bir markette çalışıyorum. Haftanın 6 günü çalışıyorum ki bazen 7 bile olduğu oluyor, sabah önce pastaneye gidip poğaça alıyorum sonra 8.00-8.30 arası marketi açıyorum. Akşam da 6-9 arası kapatıyorum. Aylık olarak en fazla 15 bin TL aldığım olduğu 18 bin vereceğim demesine rağmen, bir keresinde aylık olarak 13 bin bile verdi. Maaş günümden milyon gün geçiyor anca öyle alıyorum paramı. Sigortam da yok. Üstüne adam zorla tarihi geçmiş ürünleri sattırmaya çalışıyor, markette bir sürü tarihi geçmiş ürün var alan olursa ben söyleyip uyarıyorum. Bir keresinde denetime de geldiler ama adamın siyasi kariyeri yüzünden (başkan yardımcısı) ceza yazmadan gittiler, tonla ürün çıktı ki tarihi geçmiş yoğurt bile vardı. Şu an bile tarihi geçmiş peynir, yağ falan var. Ailemin tehditleri yüzünden 5 ay kaldım burada. Çıkarmadılar beni işten, işten çıkarsan eve gelme seni bırakır başımızın çaresine bakarız sana destek olmayız dediler. Geçen patronum olacak şerefsiz işe kavga ettim anahtarı bırakıp çıktım gittim. Ama ailem paran içeride kaldı vermez falan dedi zaten gidip konuşmuşlar tekrar işe girdim şaka gibi. Maaşımı bir alabilsem çıkacağım da işte olmuyor. Cebimde 5 kuruş yok, hattım kısıtlanmış faturamı ödeyemediğim için, hastaneye gideceğim ona da gidemiyorum param olmadığı için. BİM'de çalışan arkadaşlarım benden az çalışmasına izinlerini falan kullanmasına rağmen 30 bin alıyorlar ben ise sürünüp gidiyorum. Burası küçük bir ilçe olduğu için iş de yok. Şehir dışında falan kalacak kimsem de yok. Ben sadece üniversite sınavına hazırlanmak istemiştim. Ama olmuyor. Ne yapabilirim ne tavsiye edersiniz?

5 aydır çalışıyorum ama ne doktora gidecek param var ne de faturamı ödeyecek param, ne yapabilirim?