Sizce müdür haklı mı?

Hepinize iyi akşamlar 20 yaşındayım 6 gün önce işe başladım bir akaryakıt istasyonunun marketine bakıyorum markete gelen müşteriler ya marketten ürün alıyorlar ya da benzinlikten aldıkları yakıtın ücretini pos cihazından çekiyorlar şimdi dün akşam bu saatlerde marketteydim 20 li yaşlarında genç bir müşteri geldi marketten 250 TL lik ürün aldı sonra pos cihazı ile ödeme yapacağını söyledi bende tamam dedim sonra pos cihazına temel gıda 250 TL diye yazdım sonra o müşteriye kartınızı okutur musunuz dedim ilk başta temassız olarak okuttu Red onaylanmadı dedi sonra bende 2. defa normal bir şekilde kartı takıp okuttum bu sefer müşteri kartın şifresini yanlış girdi ve yine bu defa da pos cihazında Red onaylanmadı yazdı sonra bende 3. kez çektim bu sefer onaylandı ama bu sefer pos cihazı adamın kartından 3 defa ayrı ayrı 250 TL çekmiş toplam 750 TL çekilmişti sonra adam geldi parasını iade ettim market fişine yanlış çekim yazdım masaya bıraktım sonra çalışma saatim doldu akşam 21:30 du eve gittim sonra bu sabah işe gelince müdürümüz markete bakıyordu markete gittim bana sen bir daha kasaya bakmayacaksın pos cihazından asla çekim yapmayacaksın biz çekeceğiz sende bizim yanımızda durup bizi izleyeceksin dedi ben neden ki ne oldu abi diye sordum müdüre bana sen dün bir müşteriden fazla para çekmişsin pos cihazından 750 TL çekmişsin sonra dün başka bir müşterinin hesabından 500 TL fazla para çekmişsin müşteri beni aradı kabul etmiyor 2 güne kadar benden parasını istedi dedi ben bu 500 TL fazla çekmişsin cümlesini duyunca şok oldum çünkü öyle bir şey yok dün sadece 1 müşteriden yanlışlıkla pos cihazı 3 defa 750 TL çekim yapmış oda benim yapabileceğim bir şey yok bazen kartlar onaylanmıyor çoğu müşteri de böyle oluyor kartı Red yiyor sonra 2. defa okutuyoruz bu sefer onaylanıyor ama dediğim gibi ben o 500 TL yi fazla çekmedim dün gelen müşterilerin hepsinden pos cihazından doğru çekim yaptım ve bu yüzden bugün markete ben bakmadım benim yerime müdür bakıyordu bende müşteriler markete gelince bir kaç defa müdürün yanına gidip yanında durdum satış işlemlerini o yaptı. Sizce müdür haklı mı?

Sizce müdür haklı mı?