Haklı
Haklı değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet haklı, insan hayatına tehdit söz konusu olduğunda köpek de aslan kadar vahşi bir canlıdır. Tek bir çocuğu dahi parçalasa tüm köpeklerin toplatılması gerekir. Tenha yerlerde arabasıyla gezip minnoş köpek besleyen hayvan severler başıboş köpek sorununu göz ardı edemezler. Elbette hayvanların hayatı da önemlidir ama önce insan sever olmak gerekir.
@Imtomriss ben de 😂😂
teşekkürler 🙏🏼
Elbette ki çok yanlış vurması ama bizzat Sivas'ta yaşayan biri olarak görüyorum o köpeklerin ne durumda olduğunu bunu bu hale getirmeden belediyenin bir çözüm üretmesi gerekiyordu bahsettiğim köpekler kocaman kocaman köpekler 170 boyundayım kafası kalça kismimla aynı olan köpeklerden bahsediyorum. Bunlar kontrol altına alınmalı aksi takdirde fareden de saldırıdan da kurtulamayiz
Cevap
6Cevap
Haklı. Artık şu köpeklerin barınaklara kapatılması gerekiyor. Hayvan sevgisi falan bir yere kadar. Hiçbir şey insan canından özellikle de sevdiğimiz insanların canından daha önemli değil.
Saldırınca ben de kendimi korurdum ne olursa olsun ha ayı olmuş ha köpek gereğini yaparım sonuçta evlat var işin ucun da.
Adam haklı.. İyi yapmış kim olsa aynısını yapardı
Belediyenin suçu bı bk yapmiyolar hayvanlara
Ha orada ne yaziyudur okiyamiyrum uşağum ha boyle çitirundan sjsjs
Ne yapsın adam çocuğunun parçalanmasını mı izlesin
İyi yapmış dayım eline sağlık
Haklı
İyi yapmış
Haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?