birini tanımak tabi süre ister ama senden hoşlansaydı bunun arkasına saklanıp sevgili olmanızı engellemezdi. seninle sadece flörtleşmek istiyor o kadar. ona şunu söylemelisin sevgili sadece bir lakap. siz zaten 1 haftadır flörtleşerek sevgililerin yaptığını yapıyorsunuz.
ilk tanıştığı gün aşkım cicim dememesi güzel ama sevse mantıklı düşünüyorum ayağı yapmaz senin gibi dürüstçe hislerini söylerdi. tabi bu sadece benim düşüncem. istersen sende bu süreçte onu test et. nasılsın dediğinde canım sıkkın de. ne oldu derse seni eskiden üzmüş eski sevgilin mesaj atmış olsun mesela pişmanmış seni geri istiyormuş ama sen bu yeni konuştuğun çocuğu istiyormuşsun falan :d
Konuşma tarzı da hiç hoş değil. Sıkıldım diyip engellemede ayrı bı ergenlik olmuş. Akışına bırakıp sevgili muhabebtlerine de girmeden önce bir arkadss olmayı dene
konuşmaya başlayalı bir hafta olmuş bu kadar rahat konuşabilir ama bekle diyor ölemi bilmedim bir hafta lık konuşmada böyle rahat konuşulmaz bu ne perhiz bune lahana tırtuşusu
Ahaha genelde aceleci olan erkekler olur ama kadına koptum😁😁 Acele işe şeytan karışır biraz haklılık payı var gibi de çok da bkunu çıkarmasın yine de 😂
kufurlu ve saygisizca konusuyo sanki işe eleman alir gibi hemde. deneme suresi veryo sanki salak. sinirim bozldu deger veren erkek bole davranmaz 2 yillik iliskim var tabi flort donemi anlarm ama bu kadari fazla hemen uzaklas pisman olrsn