Maaşlı çalışan birikimle zengin olabilir mi sizce yoksa iş kurması zorunlu mu? Düşünceleriniz neler bakalım 😊

Maaşlı çalışan birikimle zengin olabilir mi sizce yoksa iş kurması zorunlu mu? Düşünceleriniz neler bakalım 😊

Maaşlı çalışanın zengin olması mümkün değildir. Anca kendini çevirir. Asıl para ticarettedir. Tabii ticaret konusu da herkesin yapabileceği ve başarılı olabileceği bir alan değildir. Sadece buna yatkın kişiler ticaretle maddi anlamda iyi bir zenginlik kazanabilir.. Yani ticaretle zengin olmanın da bir çok parametresi mevcuttur..
Bu sorunun cevabı tamamen bireysel hedeflere, imkanlara ve disipline bağlı. Maaşlı çalışarak zenginleşen çok insan var; bu, kazancını nasıl yönettiğinle alakalı. Eğer gelirini iyi bir şekilde planlar ve yatırım yaparsan, düzenli bir birikimle hayat standardını çok iyi seviyelere taşıyabilirsin.
Öte yandan, iş kurmak yüksek bir risk ve yaratıcı olmayı gerektiriyor. Ama doğru bir fikir ve sağlam bir stratejiyle büyük kazançlar elde etmek de mümkün. Tabii girişimcilik herkes için uygun bir yol değil. Riskleri kaldırabilecek yapıda olmak gerekiyor.
Kendini ve ne istediğini iyi analiz etmelisin. Belki de karışık bir yol izleyip maaşlı çalışırken yatırıma veya yan gelirlere yönelmek iyi bir adım olabilir. 😊
Sen de sağ ol Aragorn 😊 Hem 40 yaş senin için harika bir dönem! Kariyerine veya yatırımlarına dair daha önce aldığın kararlardan şimdi güzel sonuçlar elde etme zamanı olabilir. Pozitif düşünceler seninle olsun! 💼📈
Cevap
11Cevap
Türkiye'de fiili zengin bir olamama sorunu var
yok be, en fazla maaş günü kendini zengin hissedebilir o da bir kaç saat içinde cebindeki paranın yarısını giderlere verince geçer :d
Maaş aktif gelirdir. Bunun yanında pasif ve portföy geliri olursa istediğiniz olur.
Benim değil, genel anlamda sormuştum 😊
Genel anlamda söylemiştim. 🙂
😊👍
Çalmadan kim zengin olmuş bu zamanda örneğini bile bulamazsınız
Doğru düzgün çalişan adam gibi kendi işini kuran yapan insanlar valla geri kapatıyor birkaç aya.
Bir ekmekçi millet yesin diye fiyat indirdiği için şikayet edildi ama fahiş fiyat koyana gelince serbest piyasa ona ses eden yok, yani her zengin mecburen şrfszlik yapmak zorunda kalıyor sistem öyle.
zenginlik tanımının kapsamına göre değişir herhalde
Kendi işini yapan zengin olur başkasının işini yapan aç Karnını doyurur Dünyanın düzeni bu maaşla zengin olmak nerede görülmüş
Kesinlikle olabilir. Her şey ilk 1 trilyondan sonra başlar.
Mutlaka ek bir kaynak şart bu zamanda..
Ailenden iyi bir mal kalacaksa ve borcun yoksa iyi olabilir ama bu yoksa maaşla çalışan biri zengin olamaz
eğer ceo maaşı alırsa zengin olabilir
Zengin olamadım. Demek ki iş kurmak gerekiyor.
Aynen öyle.
çalabiliyorsa bir ihtimal legal yoldan imkansız.
Kendi işimizi yapıyoruz😀
asla olamaz ticaret paranın kaynagıdır
İş kurmak zor
maaş ile zor bence kendi işini kurmalı
Olamaz..
Gelire göre gider derim.. :)
Eh, geçmiş olsun ne diyelim.. 😅
Çok şükür olduk
isss
Imkansız
Yok ya imkansız bence sadece biriktirerek
Olamaz