Nişanlıma bileziklerini dışarıda takmasına izin vermediğim için ayrılmak istemesi normal mi?

O Benden 100 gr bilezik istemişti bende biriktirdiğim paralar ile aldım daha önce bukadar altını yatırım amaçlı ileride işimize yarar diye istediğini söylemişti sonrada 1 tane bileziği süs niyetine takmak istedi tanesi 85bin tl. şimdi ise düğüne 2 ay kaldı tarihi aldık 5 tanesini takacağım diyor işte. Bende diyorum ki düğünlerde misafirliklerde hadi takarsan tak ama 10 saat çalıştığın ve günde yüzlerce gelen müşterisi olan bir iş yerinde takma sorun çıkar birisi gözüne koyar. saçmalama diyor bukadar boş düşünme diyor. iyide sen böyle yapmazdin şimdi ne diye insanlara gösteriş için bunu yapıyorsun dediğimde bu seni ilgilendirmez diyor. annesine söyledim en son bende. çünkü aileme diyemem yerden yere vururlar. annesi bana hak verdi kıza kızdı etti ama kızda nasıl bir inat varsa hala kendi bildiğini okuyor istesem verdiklerimi alırım ama sabretmeye çalışıyorum İstanbul gibi bir yerde nüfusun en yoğun olduğu yerde Allah aşkına insan yarım milyonluk eşyasını kolunda gezdirir mi ben okadar zengin değilim babam anam 1 kuruş yardım etmiyor. 2 ay sonra nikahim var cebimde 200 bin kaldı nasıl para yetistiricrm diye düşünürken onun böyle yapması abes kaçmıyor mu? Eğer böyle yaparsan ayrılığa gider tarzında muhabbetler ediyor bende ona aynısını dedim soğuyorum senden diye oda sogursan soğu diyor saatlerdir yazmıyor 9 saat oldux
Nişanlıma bileziklerini dışarıda takmasına izin vermediğim için ayrılmak istemesi normal mi?