Arabam yok diye küçümsedi. Bu fakirlik belirtisi mi?

Görücü usulü biriyle tanıştırıldım. Aracı olan geri benim onca sorumun içinde sadece "Evi var mı?" sorumu ona iletmiş. O da bozulmuş beni paragöz ilan etmiş. Bana söylenmedi. Buluşmaya da geldi ve bana "Evim olmasaydi benimle görüşmeyecekmiydin? Bu en basit tabirle hamlıktır. Sen bana ev soruyorsun senin neyin var buyur say" dedi. Benim birkaç gayrimenkulum var ama hiçbirşeyim yok dedim. "Maaşini parasini kocasina vermeyen kadınlar hakkinda ne düşünüyorsun?" dedi. Bişey düşünmüyorum ben de vermem borcu yoksa evini geçindiriyorsa niye vereyim. Ev geçindirmek erkeğin görevi dedim. Bozuldu.

Giderken "Sen evine nasil gideceksin?" dedi ben de metroyla gideceğim 1 durak ötede zaten yakın dedim. "Araban yok mu?" dedi sırıttı.

Ulan benim sahip olduğum gayrimenkullerle ben seni satin alırım. Evim işyerine 10 dk yürume mesafesinde. Arabayla gitsem 3 dk sürer. Şehrin merkezinde oturuyorum. Arabaya acil ihtiyaç duymadim almadim onun yerine gayrimenkule para yatirdim. Maaşim da gayet yüksek yani birkac aylik maasimla 2 el araba alabilirim bunun farkinda olman lazim. Bu neyin küçumsemesi?

Arabasi olmayan kadın fakir mi oluyor?

Arabam yok diye küçümsedi. Bu fakirlik belirtisi mi?