Kızlar sevgilim inşaat mühendisi ve yeni çalışmaya başladı ama duyduğum kadarıyla 50 bin civarı maaş alıyorlar bu çok az bilmiyodum bunu sizce ayrılmalı miyim cimri biri mi yoksa fakir mi anlamadım aylardır çıkıyoruz hiç para harcamadı bana lütfen cvp yazın ayrılmalı miyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 ayBiraz detaylandırmak lazım yani bir yere gittiğinizde Size hesap mı ödetiyor anlamadım? Yoksa şu ana kadar hiç hediye almadı mı bunu mu anlatıyorsunuz. hiç para harcamadı demek ne demek :)
02 Yorumla
Soran10 ayHiç hediye almadı konusu açılınca da borclarimi odicem sıkışigim vs diye geliştiriyor borcu da bi maaşı kadardi yani borç da bitti şu an ama ikide bı çok sıkışigim diyo beni düzgün bı mekâna götürmüyor aşırı cimri nerde en ucuz varsa orada sürkeli kendimi çok kötü hissediyorum ayrıldım
- 10 ay
Ama siz sürekli beni oraya götürmüyor beni buraya götürmüyor deyip duruyorsunuz Siz bir şey yapıyor musunuz oturduğunuz yerlerde Siz elinizi cebinize attınız mı? Karşı taraf bazen böyle şeyler kadında gördüğünde bu gibi şeyleri yapmaktan kaçınır onu söyleyeyim
En İyi Cevaplar
50 bin TL kesinlikle az bir para sayılmaz ülkenin yaşam standartlarina bakildigin da iyi bir gelir ama burada bence senin için aldığı maaş değil sana verdiği değer harcadığı para alınan hediyeler gibi durumlar seni etkileyen faktörler bu insan 25 bin TL para alıp sana hediyeler alsa seni güzel yerlere getirip gezdirse yedirse icirse İnan bu şekilde düşünmezdin net.
05 Yorumla
Soran10 ayHaklısın bana harcamadigi sürece milyoner olsa önemi yok ve beni değersiz hissettirir onunla mutlu olamam
Soran10 ayYapmiyo işte
Soran10 ayAyrıldım zaten uğraşamam
10 ayBen de fakirim. Bu yüzden hayatımda hiç sevgilim olmadı.
30 Yorumla
10 ayCanım önceden olsa salk gibi ayrılma derdim ama tecrübe olarak ayrıl tipi varsa takıl yoksa ayrıl uğraşma zaten aldaticak ya da manipüle edicek narsist cikicak vs ayril
13 Yorumla
Soran10 ayTipi de yok para da yok kişilik de Yok yok oğlu yok yani
Yapay Zeka Cevapladı
Maaşı 50 bin TL civarındaysa inşaat mühendisi olarak gayet makul bir kazancı var. Fakat önemli olan maaştan ziyade, değer görüp görmediğin ve ilişkideki paylaşımlarınız. İlişkiler ekonomik güce değil, sevgi, saygı ve anlayış üzerine kurulmalı ❤️. Cimriliğini ya da fakirliğini anlamak yerine, iletişim kurup ona nasıl hissettiğini anlatmayı dene. İlişkiler güven ve açık konuşmayla güçlenir 💬. Bazen ufak bir jest bile insana büyük bir mutluluk verir, bunu konuşarak aşabilirsiniz!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
24Cevap
10 ayBence bir insanın Fakir olması önemli değil, hep Fakir kalacak anlamına gelmiyor sonuçta, ama cimri ise bu çok korkunç bir durum... Ondan para iste, gücü yenilecek parayı iste , veremezse, seni zaten sevmiyo, seven parayı değil canını koyar ortaya... Ama hep sevip hem cimri ise, bu senin bir ömrünü heba edecek bir durum. Direk ayrıl o zaman
25 Yorumla
Soran10 ayBen ondan çok az bı miktar istemiştim vermedi
- 10 ay
Eh o zaman cimri, boş ver, sevsede sevmesede ayrılmak farz sana şu an
Soran10 ayAyrilcam zaten bı bahane lazım şu an sadce
- 10 ay
Senle huzurlu değilim, doğru kişi sen değilsin. Bu kadar net ve öz
Soran10 ayDiyemem öyle
Gizli Üye(25-29)10 ayBak kızım belki benden küçüksen sana bı abla tavsiyesi evlenme. Maaşı az ilk başta her şey güzel gelir ama zaman geçtikçe fakir erkek senin aldığın küçücük bi makyaj malzemesine ne gerek var gözüyle bakar. ve daha bu en basiti benden sana tavsiye maddi durumu yüksek biriyle evlen
25 Yorumla
Soran10 ayO kadar haklısın ki ama bana ilerde çok daha iyi para kazanacağıni söylüyor ne yapacağımı şaşırdım
Cevap sahibi10 ayİnanma fakir fakirdir bende ilk senin gibi yaptım evlendim çöp alsam ona karışır dururdu arkana bakmadan kaç
Soran10 ayAbla zengin egosu da çekilmiyor belki birlikte zengin oluruz zmanla
Cevap sahibi10 ayZengin dediysek git Sabancı bul demedik maddi durumu yüksek diyorum
Soran10 ayHdgdiejdjd tamam
10 ayKlâsik Türk kızı 😀 ama bir konuda haklısın erkek cimri olmamalı
10 Yorumlabiz adamın karekterine kişiliğine bakıp sevgili olduk evlendik artık maaş bordrosuna bakılıyormuş. bol paralı serseri tipler vardır onlarla takıl sonra beni dövüyor öldürüyor vs diye ağlama ama
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 444 cevap paylaştı.
10 ayBilsen sevgili olmayacaktın yani😂 o seni kesmez aşko ayrıl sen kendine yaşlı zengin bi ayağı çukurda amca bul😂
01 Yorumla
Soran10 ayVarsa gönder gelsin
10 ayZaten mümkünse sen ve senin gibiler evlenmesin sakına sakın birinin başını yakmayın takılın kendi halinizde
049 Yorumla- 10 ay
Evliyim zaten sıkıntı yok evlenmeyenler evlensin onlarla ama sen gibiler kesinlikle uzak dursun
- 10 ay
Valla beterin beteri var makyaj malzemesi yemiş yok fakirmiş böyle saçmalıklar la uğraşmayın evliliği iii kavrayın iyi günü var kötü günü var en önemlisi ölüm var be biz burada kaza geçirdik çalışanıyoruz 5558 lirayla geçinmeye çalışıoruz adam 50 bin alıomuş nie para harcamıomuş fakirmiş falan yok yaaa
- 10 ay
Sen okuma ö. Müsün ya evlenmişler demiyoruz zaten 50 bine az dio adam millet ne paralarla geçinio makyajını keyfini düşünüo bide evleneyim mi die soruyo mümkünse siz yaşamayın bile nasıl mahluklarsınız paragöz A slaklad
Soran10 ayAşkım niye zorunda gidiyo senin benim standartlarim yüksek benimle sevgili olcak adam benim kiramı ödemeli tüm ihtiyaçlarımi karşılamali pahalı hediyeler almalı benim standartlarim bu sen niye kiziyosun standartlarin yok diye mi
- 10 ay
tamam işte bende ne diyorum milletin sırtından geçinen A. S l k lar olur ya onlardan mısın ki kendi paranı kendin Kazan sen ona ne verebileceksin ki bu kadar değerli olup sana para harcaasınlar pırlanta mısın
- 10 ay
Sizin gibi onun bunun sırtından geçinmediğim için evet hayatım zor
Soran10 ayBenim kendi gelirim var zaten ama Sevgilimse harcicak tabi ben ona sevgimi veriyorum ilgim veriyorum
- 10 ay
Yokya lafa gelince eşitiz eşitiz neden o sana harcıo sen ona harca erkekler size köle değlki çalışıp varını yoğunu harcasın
Soran10 ayEşit değiliz biz erkeklerden üstünüz ve onlar çalışıp bize harcamak zorunda
- 10 ay
Ahahah ya kafa yapısına bak muhteşemsin
Soran10 ayMuhteşem olduğum doğrudur 💅
- 10 ay
Bide sevgimi ilgimi veriorum para harcıcak dediğine göre senin sevgin parayla ölçülebilio demekki yani parayla satın alınabilen bişeysin ne kadar acı o adam boş durmuo sevgi ilgi verio seninde ona para vermen harcamalar yapman gerekmez mi
Soran10 ayBenim sevgim parayla ölçülemez ama o en azından gönlümü hoş etmek için para harcayabilir
- 10 ay
Vay be ilginç bi yaklaşım bence Acun ılıcalıyı falan bi düşün istersen sana uygun olarak
Soran10 ayTipim değil
- 10 ay
Ohooo hem para olcak hem tip sende çok şey istiyon ama
Soran10 ayİsterim bende güzel bı kızım çünkü sende iste hayattan daha güzel şeyler iste ayda beş binle geçinmekten daha fazlasını iste kötü bı şey mi istemek
- 10 ay
İstiyorum ama çalışamadığım için istemekle kalıyorum fizik tedavi görüom şu an
Soran10 ayÜzüldüm senin adına umarım kısa zamanda toparlarsin hayatini daha güzelleştirirsin
- 10 ay
teşekkür ederim inşallah
Soran10 ayHahahahahaha ben çocuktan ayrılmaya karar verdim ondan bana hayır yok cimri biriyle olamam
- 10 ay
Bak Lidya böyle kibar ol biraz 🤣
- 10 ay
Evet ayrıl gitsin daha zengin adayları değerlendir
Soran10 ayEski sevgilim yazdı barışmak istiyormuş gönlümü al önce deidm kiramı odicek buldum bile yenisini benim için zor bı şey değil yenisi
- 10 ay
Ya olaya bak boşuna dememiş atalarımız dünya kadar m alın olacağına fındık kadar olsun die
Soran10 ayKendimi niye cimri biriyle ezim ki benim degeirmi bilen kişilerin yanında olmam lazım
- 10 ay
Ya bi 5 binde bana atsın söylede hayır hasenatta yapmak lazım 🤣
- 10 ay
Kimse ben gibi olamaz ben özelim merak etme lidya
- 10 ay
Aynen öyle hiç yoktan ben görünen köyüm ama senden ne köy olur nede kasaba
- 10 ay
Sende böyle devam etme ama değişmeyen tek şey değişimdir değişmen lazım
Soran10 ayLidya aşkım uğraşma şunla belli parasızlık kafa yapmış
- 10 ay
Adam olacaksın derken ayıp şu sölediğin ya kimsenin adamlığını sorgulama
- 10 ay
Evet uğraşmayın benle zenginlere uğraşın hadi
Soran10 ayİlk kez mantıklı konuştun
- 10 ay
Benim mantığımı anlayamazsınız paranız ona yetmez hadi ii geceler size
Soran10 ayİyi geceler öpüyorum 😂😂💅
- 10 ay
Aman aman istemez öptüm diye para falan istersin sen öpmeden git
10 ayYemeğe nereye götürüyor? AVM'ye mi?
Cafe olarak nereye götürüyor? Starbucks gibi yerlere mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayKuzeninin eşi PC ikk başta durumlari çok kötüydü kuzenim maaşına göre evlenmedi tabi onu sorun etmedi
Simdik her yıl yurtdışına tatile gidiyorlae rezidans ta kalıyorlar ilerde ne olacağını kimse bilmez00 Yorumla
10 ayEğer ilerde kendi işini yaparsa, kazanacağı paranın haddi hesabı olmaz. Sen direkt ayrıl, mühendis abi daha iyilerini hak ediyor.
00 Yorumla
10 ayay senin gibi paragözü bıraksın beni alsın DŞFJDSGLVKFSBJFŞJBFS
02 Yorumla
Soran10 ayHahshsvxhsvdhsbs kimseyi bulamadın benimkine mi sardin kız
- 10 ay
yolla kızzz sdlşkgjgdfhb
10 ayDaha Yeni başlamış az dur bi bakarsın duruma
02 Yorumla
Soran10 ayOna iki ay veriyorum hala cimrilik yaparsa yokum ben
- 10 ay
Tamam
Niye siz sevgiliyi size para harcasin diye mi yapiyonuz
00 Yorumla
10 ayVermediysen neden harcamayalım diye düşünüyor olabilirmi
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 aySen çalışmıyormusun, ne para harcayacaktı ki sana?
00 Yorumla
10 ayYeni çalışmaya başlayan biri için 50 gayett iyii neyin kafası
00 YorumlaNet cimri bu yol ver
10 YorumlaEkonomi nanay sende haklisin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayAşkım ne fakir ne cimri adam sana harcamıyor
Yorumlardaki paragöz demelerine inanna paralı kız bulsunlar dibinden ayrılmazlar
022 Yorumla
Soran10 ayEvt ya bana harcamıyor deminde yazmış maaşımı alamadım zordayım ne yapım yani ben mi verim
Soran10 ayYorumdakileri takmıyorum zsteb ben doğru bı erkeğin ne kadar verici olduğunu kadınınin önüne ne kadar para yağdırdigibi çok iyi biliyorum yaşandı hepsi ama bilmiyorum işte biraz duygu olunca insan saflasiyo değildir diyo hep
Cevap sahibi10 ayHaha 😂çakal
çok üzüldüm ya sen bir şekilde halledersin bitanem de
Ciddiyim :) kesin senden isteyecek 😂
Soran10 ayBen hemen bende de yok olsa atardım dedim fbfjdbfhd
Soran10 ayÇok borcum var onları ödüyorum diyorum erkeğe parandan söz etmiceksin yoksa çöküyorlsr üstüne
Cevap sahibi10 ayYorumlara takılma zaten duyguların kadar akıllı bir kızsın belli oyle davran
Soran10 ayPara yiyen kadınlarin değeri var diğerine değer vermiyorlar ne yazık ki
Cevap sahibi10 ayAynen süpersin
Cevap sahibi10 aySenden alıp başka kıza yediriyor bile olabilir :) para yiyen kadında geçiciler yani o mantık da çok doğru değil
Soran10 ayBaşka kadın yoktur ya
Cevap sahibi10 ayOlmayabilir doğru ama para konusunda sınırını korursun bildiğin şekilde
Soran10 ayGaliba ayrilcam. Ben
Cevap sahibi10 aySadece sınırını koy o anlar zaten anlamazsa bırak ayrılan o olsun sen ayrılmak için keskin davranma sonra pişman olursun
Soran10 ayTatile gidleim dedim bana borcumu odicem param yok filan fiyo borcu da bı maaşı kadar işte 4 5 ay sıkışigim diyo resmen dalga geciyo benimle
Cevap sahibi10 ayBu çocuk senle ilk konuştuğunda nasıldı ne kadarlık ilişkin
Soran10 ayİlk konustugumuzda çalışmıyordu bana para atıyordu zorla işte ben borcum var dediğim için borç alıp atcagini söyledi atma deidm filan böyle yani sürkeli çabalıyorfu maddi manevi
Cevap sahibi10 ayşu an ki sıkışıklığı senin için borç alıp atıcam dediği mi neden sıkışık şu an
Soran10 ayHayır ben parasını kabul etmeidm ki bana bı harcama yapmadı öyle sıkışcak kadar kendi ödemeleri
Cevap sahibi10 ayHem elli bin alıyor hem sana bişey vermedi hemde bu kadar borç ev almış olmasın bu cidden :) çok enteresan
Soran10 ayBilmiyorum da bizden bı cacık olmicak bunu biliyorum
Cevap sahibi10 aybu çocuk tuhaf bişeyi var belli bu fakir zenginlik meselesi değil yani
Soran10 ayCimri
sen kimsin nesin be aylık ne kadar maaş alıyorsun?
02 Yorumla
Soran10 ay90 alıyorum
Sana değer biziyirdur belki
05 Yorumla
Soran10 ayYani seviyo beni iyi davranıyor evlenmek istiyor ama ben cimri biriyle evlenmem asla
Soran10 ayBirikim yapmasin bana harcasin bende onun yatırımiyim ben olmasam napcan tek başına evde
Ayrıl ayrıl kurtulsun adam
10 Yorumlatürkiye şartlarına göre maaşı çok iyi
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 321 cevap paylaştı.
10 aySana para harcamak zorunda mı
00 Yorumla Adi üstünde fakir parasi yokdur
00 Yorumla
10 ayNerden anladın cimri olduğunu
00 Yorumla
10 ayKomediye bah la :)
00 Yorumla
10 aySevgili para harcatmak için değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAyrıl gitsin.
Para harcayan erkekleri nerden buluyosunuz peki
00 Yorumla
10 ayAyrıl adam evlenilecek kadın bulur belki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aySen kaç alıyon babası asgari ücret paket
110 Yorumla
Soran10 ay90 alıyorum babamda emekli astsubay
Cevap sahibi10 ayEmekli astsubayların aldığı parayı da biliyorum yani çok böbürlenme
He eğer paraya göre insan değerlendiririm diyorsan da karşındaki insanın da seni sadece parana tipine ya da vücuduna göre değerlendireceğimi unutma
Soran10 ayBen karşındakinin bana harcadığı para kadar ona değer veririm o da neye değer veriyosa versin önemli değil
Cevap sahibi10 ayO da muhtemelen ne kadar s. kt. ğine göre değer verir sana hakkın o şahsen para veriyorsam karşılığını almalıyım
Soran10 ayİmmm daha vermediğim için harcama yapmıyor demek
Cevap sahibi10 ayBshsh verirsen harcar hemen
Soran10 ayAma. ben önce harcasin ben sonra verim istiyodum
Cevap sahibi10 ayÖnce göster adam motive olsun
Soran10 ayDekolte giyiyorum zaten görüyor
Cevap sahibi10 ayVermek ayrı görmesi ayrı
10 aySeni parayla köpek edicek biri lazım herhalde
00 YorumlaMerak ediyorum Altındanmı?
01 Yorumla
Soran10 ayPembe
10 ay50 bin ülkemiz için iyi bir maaş sen şaka mısın?
03 Yorumla
Soran10 ayKiralar 20 binken 50 fazla değil bence
- 10 ay
ülkenin yarısı asgariye çalışıyor
Soran10 ayMühendis sonuçta inşaatta çalışanlar bile 70 alıyor
10 ayHaklısın. Bizler ölmeliyiz.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Ayril
00 Yorumla
10 ayPara için onunla birlikteysen ayrıl knk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aySen kac kazaniyon
02 Yorumla
Soran10 ay90bin
Cevap sahibi10 ayNe isi
Gizli Üye(30-35)10 ayParası içinmi sevgili oluyon sen
00 YorumlaAyrıl
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 aySaçma bence
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Galiba fakir biriyle sevgiliyim :/ Bana hiç para harcamadı, ayrılayım mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler