Benim amacım asla kötü değil. Sadece ileride daha rahat bir hayat yaşamak istiyorum. Lüks peşinde koşmuyorum, acayip zengin birini de beklemiyorum. Ama en azından temel ihtiyaçlarını karşılayabilen, sorumluluk alabilen biri olsun istiyorum. Birlikte zorlanmadan yaşayabileceğimiz bir hayat hayal ediyorum. Çünkü sevgi güzel ama hayat sadece sevgiden ibaret değil. Ayakta durabilmek, birbirine yük olmadan yürüyebilmek de önemli.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayYoo maddi durumu iyi biri bakman değil sorun. Ama sadece maddi durumu iyi diye birilerine gideceksen işte o zaman sorun. Karakterli düzgün adamlar sadece fakirlerden çıkıyor diye bir durum yok. Olayı tek başına ele almadığın sürece hakkındır. Şu yüzden yalnıs anlaşılıyorsunuz, karakteri ne kdr boktan olursa olsun maddi durumu iyi diye yanına gittiğiniz insanlar migde bulandırıcı oluyor. Yoksa karakterli, düzgün, sadık sorumluluk sahibi ve maddi durumu yerinde demekte bir abeslik yok mantıklı olan da budur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Para & Ekonomi konusunda 429 cevap paylaştı. Peki senin ilişkiye ne katkın olacak onları niye belirtmiyorsun? Madem daha iyi bir konfor istiyorsun tek taraflı beklenti niye? Ayakta durabilmek birine yük olmadan yürüyebilmek önemli derken sen kocana yük olmuyor musun onun sırtından geçinerek?
03 Yorumla
Soran11 ayKadına eş olarak alırsanız zaten bakmaya mecbursunuz kadın düşmanlığı yapma Senin de annen var O zaman senin baban senin annene bakmasın olur mu ya da kız kardeşin Varsa kız kardeşine söyle erkek sana bakmasın söyle böyle dusuncedesn ya tam bu kafayla zaten çok bekar kalırsın kusura bakma sen evine köle almıyorsun ona bakmakla yükümlüsün kusura bakma erkeksin ha ben erkek değilim diyorsan zaten bakma hiç de karı alma kendine
- 11 ay
Boş edebiyat yapma bana git çalış paranı kazan anne babanın zamanında kadınların çalışması için imkan yoktur git çalış şimdi her yerde iş var boş paket seni.
Soran11 ayÇalışıyorum zaten 😊
Dediklerin gibiyse cidden hiçbir sorun yok. Önce kendini düşünmen , kendi sıhhatini , kendi amaçlarını düşünmen ve ideal bir yaşam kurmayı amaçlaman herkes gibi senin de hakkın.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Düşüncelerin tamamen geçerli. Daha güvenli ve rahat bir gelecek istemek gayet anlaşılır bir şey. 😊 Sevgi önemli olsa da birlikte bir hayat kurarken finansal uyum da şart. Bir çift olarak finansal güvence, huzurlu bir ilişki için önemli bir temel taş oluşturur. Partnerinin maddi sorumluluk alabilmesi ve temel ihtiyaçları karşılayabilmesi, ilişkinizin dayanıklılığını artırır. Hayat dengesi önemlidir ve doğru partnerle bu dengeyi kurabilirsin. Yani suç değil! 😊 Ama unutma ki aynı zamanda sevgi ve saygı da çok önemli. 🌟
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(25-29)11 ayBende arıyorum birini seveyim kadınım olsun benim gibi bakir el değmemiş olsun beraber gülüp eğlenip yaşayalım güzel günlerimiz olsun ama olmuyor genelde hep buradan insanlar çıkıyor onlar da gizli senin gibi kimse kendini açık etmiyor tanışmak istemiyor saçmalığa baksana birbirini arıyor resmen iki insan birbirini buluyor ama tanışmıyor neymiş burası sıkıntılı yermiş e sen doğru ben doğru daha ne düşünüyoruz tanışalım olursa olur olmazsa olmaz yani bilmiyorum şimdi sana diyeceğim tanışalım diye yok diyeceksin acayip bir durum işte
031 Yorumla
Soran11 ayBenim istediklerim farklı seninde aynı benim gbi bende bakireym mesela temiz birini ariyorm ama işte her konuyu düşünmem gerekiyor
Cevap sahibi11 ayTamam diğerlerini detaylı konuşmadan nasıl yapacağız konuşacağız ki bileceğiz işte konuşmaktan kaçmaya gerek yok fake bir hesap verirsin ya da telegram ararım konuşuruz hiç burada nickin de çıkmaz çok problem ediyorsan konuşulur her şey olursa olur olmazsa olmaz
Cevap sahibi11 ayBence denemekten bir şey kaybetmeyiz
Cevap sahibi11 ay@YasinTR kanka ben ciddi bir ilişki istiyorum evlenmek istiyorum aylık kazancım da iyi durumum da ama düzgün insan bulmak çok zor
- 11 ay
Böyle sinek gibi yapışkan kızlara dikkat et kardeşim diyor ki "Çünkü sevgi güzel ama hayat sadece sevgiden ibaret değil. Ayakta durabilmek, birbirine yük olmadan yürüyebilmek de önemli" diyor sanki kocasına yük olmayacak. Böyle tek taraflı karşıdan maddiyat bekleyen kızlar çok tehlikeli oluyor başımdan bir olay geçtiği için uyarıda bulunuyorum. Bunlar çok tehlikeli. Bu kızın daha cebinde ehliyeti yoktur altında arabası yoktur kendisine faydası yok ki karşısındaki erkekten her şeyi bekler. İşte bu yüzden donanımlı kendisini geliştirmiş yetiştirmiş iç güç sahibi bir kızla beraber ol dostum. Hayat kaliteni yükseltir.
Soran11 ayDışarıdaki eskortlara para yedirirken hiç böyle söylemiyorlar günlük kızlara para yedirirken böyle söylemiyorlar yuvasının güzel bir şekilde kurmak isteyenlere maddiyat zorluğu görmek istemeyen kadınları ise bu şekilde davranıyorlar Hayırdır hayırdır yani siz Kime laf anlatıyorsunuz akşama kadar iki tane götnü gösteren kadınları onlarca Tonlarca para atıyorlar onlara neden laf. atmıyorsunuz bizim gibi temiz şekilde evini yuvasını kurmak isteyenlere mi laf atıyorsunuz ufacık istekler mi size zor geliyor
Soran11 ayCok şükür evimde var arabamda cok konuşma kadın düşmanı
Cevap sahibi11 ayBiz konuşalım mı?
Soran11 ayHala sana kanıtlamam benim 2 dakikamı almaz Boş boş konuşma kadın düşmanı kendine bir şeyleri yediremiyorsan kes sesini otur yerine canımı sıkma sen her gün görüyorsan demek ki ortamın belli. Ama ben öyle boşlara değil, vizyonu olan insanlara denk geliyorum. Boş paket dediğin insanlar belki senden daha doludur da senin kapasiten algılayamıyordur. Bu da ayrı bir ironi tabii
Soran11 ayKendini geliştirmeyen kızlardan bu kadar bahsettiğine göre, bayağı vakit harcamışsın onlarla. Benimle harcayacak kadar vaktin olduğunu sanmıyorum kapasitesi eksik adam merak etme biz senin liginde oynamıyoruz zaten naşş
Cevap sahibi11 ay¿
Soran11 ayGerek yok arkadaşım boş ver
Cevap sahibi11 ayUmarım bir gün hamile bir sekilde ya da kızlığın alınıp ortada kalmazsın
Soran11 ayAl iste bir çirkin erkek daha edin devam edin umarım bir gün sizde bu durumda kalmazsınız Allaha havale ediyorum sizleri Allah sizi bildiğiniz gbi yapsın gündüz vakti kalbimi kırdınız
Cevap sahibi11 ayBen sana olumsuz bir şey demedim Allah a havale etmen önemli değil o yüzden çünkü bu devirde temiz bir insan bulman zor önüne geleni de hiç istemeden atıyorsun yani nefsinin ne kadar baskın olduğu belli bende bu nefsin sana olumsuz şeyler yaşatmaz umarım dedim bu kadar
Soran11 ay@YasinTR boş teneke ancak gül dur ezik
Soran11 ayBen her iyi adamım dediginede atlasam ohoo
Cevap sahibi11 ayİnançlı biriyim yalan konuşmaya ihtiyacım yok tamam istemiyorum dedin senin için bir ummada bulundum uzatmaya gerek yok ne tek kız sensin ne tek erkek benim belli ki iyi dil ve iyi kaplten anlamıyorsun olmaması daha hayırlı yolun bahtın açık olsun eyvallah
Soran11 ayYa bi sktr git hadsiz herif git kendini geliştir biraz burada kızlara laf atacağına kendi saygınlığını kazan ya da git ailen sana bir kaç bir şey öğretsin sonra kudurmuş köpek gbi gelip burada havliyosn
Cevap sahibi11 ayYasin kanka benim için boş ver yazma can ben iyi niyetle geldim istemedi boş ver daha benim yüzümden rahatsızlığa uğruyor hoş olmaz kanki
Soran11 ayAdamın derdi sırf iyi geçinmeye istemem kim ister evlendikten sonra yoksulluk çeksin kim ister söylesene bana kendisi kabul edebilecek mi hangi kadını alıpta yoksulluğa surukleyebilir hangi kızın ailesi ister kızı zorluk çeksin kardeşim kadının gorevi edebiyle evde oturup kocasını beklemek isterse zaten çalışır istemezse kimse zorlayamaz kadından da maddi beklenti içine giremez giren erkeğe erkek demem ben biraz Kendinize çeki düzen verin harbiden bu devirde evlenilecek bir tane adam akkili biri kalmamis
Cevap sahibi11 ayBen bir şey demedim sana yalnız hakkima giriyorsun
Soran11 aySana demiyorum kendisini bir şey sanan saygisiza diyorum
Cevap sahibi11 ayKusura bakma keşke yorum atmasaydim benim yüzümden oldu en iyisi kaldır yorumumu komple gitsin
11 ayErkeklerde genç ve becerikli kadın arayışta biz kadınlar ilerde bize ve çocuklarımıza bakabilen bir erkek adam arayınca mı suç oluyor bıktım erkeklerin iki yüzlülüğünden
16 Yorumla
Soran11 ayAnlamıyorlar Benim amacım Ultra zengin değil Allah aşkına zaten asgari ücret 22bin Hadi evi yoksa evi olmadığını düşün ev kiraları en düşük baba 20 bin Ee nerede bunu gerisi peki böyle hani 50.040.000 maaş ne bileyim yani kendisinin ailesini geçindirebilecek durumda olması benim için daha iyi kimse anlamıyor beni
- 11 ay
Ben seni gayet iyi anladım bende aynı fikirdeyim kiralar olmuş 15-20 bin tl asgari ücret 22 bin ise nasıl geçim olacak bunu bazı erkekler hiç düşünmüyor ama merak etme böyle düşünen erkekler genelde zaten bir şeye yaramıyor evde kalıyorlar bu yüzden aklı başı yerinde olan bir adam bu şekilde asla düşünmez ne olursa olsun çalışır çabalar ve karısına da çocuklarına da iyi bir gelecek sunar elinden geldiği kadar oysa daha en baştan işinde gücünde olan bir erkek adam seçmeliyiz canım
Soran11 ayYa ben kimseye küçümsemiyorum asla Herkes kendi rızkını kazanır ama söz konusu evlilik ve ciddi bir durum bu ve Yeni Bir Hayata atılıyorsun Yani bu devirde adım bile para olmuş ben demiyorum 100 milyar 200 milyar para alsn yani orta düzeyde bir evlilik sürebilmek için 40. 50 bin ne biliyim yani Hiç olmazsa bile bir evli olması lazım Ne bileyim yani nasıl anlatayım kendimi yani ben yarın bugün evlenip de acaba kirayı nasıl ödıcez nereden kısalım oradan kısalım buradan kısalım Hadi çocuk da geldi çocuğun istekleri ihtiyaçları Onun bunun çocuğuna bakarak geçirmesini istemiyorum Çünkü ben yaşadım Kötü bir durum
- 11 ay
O kadar çok haklısın ki bacım
Soran11 ayTc kızı diyip duruyorlar sinir oldum
- 11 ay
Derler çünkü işlerine gelmiyor akıllı ve düzgün bir erkek asla böyle davranmaz bunu aklında tut canım
tabi ki herkesin bi iliskiden beklentileri farklidir. sadece ileride luks bi hayat yasamak icin partnerinin parasina guvenmen hata olur. zengin bi koca beklentisinde olabilirsin ama bana kalirsa o kisiyi aramak yerine kendin calisip cabala ha yine zengin biriyle olursun. sadece bunu kendine bi kacis yolu olarak gormemen senin icin daha hayirli olurr
00 Yorumlabizden bakıyoruz artık eli ekmek tutan karı istiyoruz. Hakkindir yani. bos beleş kariyi kim ne yapsın 😉
04 Yorumla
Soran11 ayBir şeyi anlasan mantıklı olsan keşke
- 11 ay
Hangi marka ped kullanıyorsun
- 11 ay
@Pofffgereksiz amped 😄
- Para & Ekonomi konusunda 726 cevap paylaştı.
s 11 ayNeden sorun olsun herkes istediği kriteri koyabilir
113 Yorumla
Soran11 ayBenimkini fazla bulan var
- 11 ay
Aman onlar istiyor ki evde yatayım yakışıklı olmayım param olmasın karakterim bozuk olsun ama kızlar peşimde koşsun😅
Soran11 aySadece geçimini sağlayacak kapasitede olsn diyorm 40 50 bin maaş çok mu Allah aşkına
- 11 ay
Ben kadınken fazlasını kazanıyorum bi zahmet o kadar kazanmıyorsa evlenmeyi düşünmesin bile
- 11 ay
@Ayabasanmaymun En azından yakışıklı olsalar ama o da yok çoğu tc erkolarda
- 11 ay
Aynen öyle ama sorsan hepsi kıvanç tatlıtuğ
- 11 ay
@Ayabasanmaymun Sorsan hepsi manken arıyor
- 11 ay
İşte o yüzden erkoları tınlamıyoruz aldkwk
- 11 ay
@Ayabasanmaymun Cidden ya baksana sırf kendi değerimizi biliyoruz diye hemen egolu damgasını yiyoruz onlara yüz verdiğimizde de ucuz oluyoruz yani ne yaparsak yapalım yaranamıyoruz ha bide şöyle bir şey daha var hepsi temiz kız istediğini söylüyor ama nedense hep tam tersiyle yatıp kalkıyor çok iki yüzlü varlıklar bunlar yeminle başka bir şey diyemiyorum
- 11 ay
@Ayabasanmaymun Dediğin gibi en iyisi hiç takmamak ya
- 11 ay
Yaranamazsın maalesef özellikle bu sitedeki erkeklerin yorumlarına bakarsan üf yani.
- 11 ay
@Ayabasanmaymun Bu sitedeki çoğu erkek ya a. baza ya da incel oluyor zaten böyle mallara gerek yok oysa uzak dursunlar benden lütfen
- 11 ay
İyileri çok nadir maalesef 🥲
11 ayBende calisirdim , surekli el acmak bana gore degil.
14 Yorumla
Soran11 ayKadının çalışma zorunluluğu yok olmamalı isterse çalışır tabikide
- 11 ay
Aynen oyle
- 11 ay
İlerde çocukların olduğunda evde kalmak zorunda kalacaksın bunu çoğu genç kız anlamıyor
- 11 ay
Evde durmak*
11 ayKirada oturuyorsan ve evi arabası yüksek maaşı olsun diyorsan evet suç bir insan kendinin de ne olduğunun farkına varmalı
01 Yorumla- 11 ay
Bir de maaşı ne kadar olmalı
Yani suç değil elbette sadece her iki taraf da açık olmalı ilişkide böylelikle sorun kalmaz bende maddiyat var gönlümün sultanı yok
#Hükümdar00 Yorumla
11 ayBu şekilde düşünmen ve istemen gayet doğal bir durum inşallah gönlüne göre bulursun
019 Yorumla
Soran11 ayKimse neden beni anlamıyor mesela asgari ücretli biri bana yazıyor ben geri çekiliyorm nasıl ev geçindirilir
- 11 ay
Evet şu dönemde asgari ücretle çalışıp ev geçindirmek mümkün değil en azından insanca yaşama uygun değil anca ev kendinin olup iki kişinin çalışması sonucu kıt kanaat maalesef
En doğrusunu yapıyorsun
Soran11 ayKimseyi küçümsemiyorm asla ama asla bak bizimde kendi evimiz var arabamız var 3 kişilik aileyiz babam asgari alıyor 25 bin diyelim ama yetmiyor kesinikle yetmiyor bide evi barkı olmayanı düşün asgari zaten 22 bin ev kiraları zaten en düşuğu 20 bin
- 11 ay
Bu küçümsemek değil sen bu durumu babadan dolayı yaşıyorsun ki baban ev ve arabasını alabilmiş seni büyütebilmiş ama o dediğin zamanlarda bunla yapılabiliyordu şu an aynı durumda bir asgari ücretli bırak ev araba almayı evini bile geçindiremez maalesef
Hayatının en güzel yıllarını sıkıntı stres dolu yaşamamak için en doğrusunu yapıyorsun
Soran11 ayİşte o yüzden bunu anlatmaya çalışıyorum insanlarda saniyor ki ben paragözüm asla değilim 40 50 bin maaş alsn diyorm çok mu sence bana yazan oluyor ben direkt ne işle meşgulsünuz diye öğrenmeye çalışıyorum çünkü devir zaten çokuk bn her ay şuna buna sıkıstim demek istemiyorum
- 11 ay
Günümüz şartlarında 50 bin civarı en minimum düzeyde yaşam için gerekli olan bir miktar insanların ne dediğine bakma sonuçta herkes kendi hayatını yaşıyor kimse kimseye derdin sıkıntın var mı diye sormuyor maalesef
Soran11 ayCidden yok kimse kapını çalıpta bir şeye ihtiyacın var mı diye sormuyor asla hemde kendi akrabalarimdan biliyorm o kdr aç soğukta kaldık gerçekten kimse gelipte sormadı asla bende bu durumu yaşamaktan çocuğum olursa yaşamasından korkuyorum ben eksikli büyüdüm çok iyi anlıyorum
- 11 ay
Çok olgun ve gerçekçi düşünüyorsun kendi yaşadıklarını çocuklarının yaşamasını istememen en doğal hakkın herkes iyi gün dostu kötü gününde en yakının bile yanında olmaz ayrıca herkesin kendine göre sıkıntıları dertleri var
Hayatını bu yönde şekillendirmek istemen en doğal hakkın umarım böyle birini hayatına alırsın
Soran11 ayAma Kimse beni anlamıyor sen ne vaad ediyosn diye soruyolar Hadi evi bile olsun bak o bile doğru düzgün yetmez yani her ay düşünsene bir senin kapını çalıp Seni huzursuz edecek acaba bu ay veremesek ne olacak acaba bu ay verebilecek miyiz ama topladık mı toplayabilecek miyiz ondan kısalım bundan kısalım şundan kısalım yani kendimi daha nasıl ifade edeyim bilmiyorum kimseye küçümsemiyorum kimseye küçük görmüyorum ben de çok zengin bir aileden gelmedim bunu kabul ediyorum Allah'a çok şükür evimiz var arabamız var az da olsa geçinebiliyoruz Bak o onları olmasına rağmen biz hala kıt kanaat geçiniyoruz 3 kişilik aileyiz bir de
- 11 ay
Yaşadıklarından dolayı sen bu kanı var mışsın çevrendekiler sana bunu söyleyen kişiler çok mu rahat bir yaşamları var hiç mi sıkıntı çekmediler bile isteye seni ateşe atmaya çalışıyorlar bilmiyorum ya da biz yaşadık oda yaşasın görsün derdindeler mi ailen mi baskı yapıyor bu konuda sana
Soran11 ayHayır ailemden yana bir sorun yok onlarda iyi bir yuva kurmamı istiyorlar benimle tanışmak isteyen kişilerde yaşadığım problemler bunlar tanışmak isterim evlilik düşünüyor ama işte soruyorum asgari işte ben orada duruyom asla işiyle ilgili bir şey demiyorum sadece usulca devam etmek istemiyorum Teşekkür ederim diyorum inanır misn o kdr çok üzülüyorum ki sanki kötü biriymisim gbi geliyor ben zamanında işi olmayan birinide hayatıma aldım bekledim sabır dedim ona düzelir yanındayım dedik adam eni sonunda seni istemiyorum dedi bir de durum böyle iken kendimi nasıl ateşe atabilirim
- 11 ay
Sen böyle düşündüğün halde hayatına işsiz birini alıp beklemişsin düzelir diye ama o sana karşı desek çevirmiş evlilik kolay bir müessese değil sevgi saygı öncelik * ama maddiyat bütün bunları silebiliyor ne sevgi kalıyor nede saygı onun için çok doğru düşünüyorsun kimin ne düşündüğü ne dediğine bakma sen kendin için yaşıyorsun sonuçta ve en güzelini istemek en doğal hakkın
Soran11 ayTeşekkür ederim beni anladığın için yargilamadigin ve para göz dediğin için
Soran11 ayDemediğin *
- 11 ay
Rica ederim sen olması gerekeni düşünüyorsun iyi bir insansın umarım karşına kendin gibi iyi insanlar çıkar
Soran11 ayİnşallah Allah büyük icimide biliyor görüyor sadece mutlu huzurlu yuva kurmak istiyorum maddiyati düşünmek yerine bugün esimi daha nasıl mutlu ederim diye düşünmek istiyorum
- 11 ay
İnşallah Allah nasip etsin sana dilediğin gibi bir yuva kur, senin eşini her türlü mutlu edebileceğini düşünüyorum
Soran11 ayÖyle tabi teşekkür ederim
- 11 ay
Rica ederim kendine iyi bak
Gizli Üye(18-24)11 ayyani herkes biraz parası olan birini ister ultra zengin birini aramıyorsan düzgün işi olan belki evi arabası olan birini istersin normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBakmanda sorun yok. Herkes bakabilir. Onemli olan o sana bakacak mi 🤣😂😅
010 Yorumla
Soran11 ay50 bin maaşlı biri çok mu sence
Cevap sahibi11 ayZengin dedigin bu muydu
Soran11 ayEvet bu olsn istiyorum nedn noldu ki
Cevap sahibi11 ayNe varki bunda normal siradan
Soran11 ayNeden çok şey istiyorsn diyolar peki
Cevap sahibi11 ayOnlarin sacmalamasi
Soran11 ayO yüzden ilk etapta soruyorum ona göre ilerliyorum ve benide yanlış anliyolar
Cevap sahibi11 ayLaps diye sorulmaz
Soran11 ayHayir be tanıma aşamasında karşılıklı soruyoruz merhaba dedi diye sormuyorum zaten
Cevap sahibi11 ayMa l misin kizim sen sorulmaz
Gizli Üye(36-45)11 ayİstediğin gayet normal. Bende evlensem çalışan bir bayan isterim.
00 Yorumla
11 ayMutluluk aramaman gerek o halde. Sana yukardan bakan hatta asagılayan kişilere de katlanman gerek. Eğer ki maddiyat öndeyse
015 Yorumla
Soran11 ayAçıklamayı okumadınız galiba
- 11 ay
İkisini bir arada bekleme
Soran11 ayNeden beklemeyeyim hadi sırf iyi adam ama ekmeği kim verecek söyler misn hadi kiradir odur budur faturalar ev ihtiyacı vs vs vs ee
- 11 ay
Parası olsun mutluluk olsun huzur olsun üstüne de ketçap mayonez ister misin. Sen ne vaad ediyosun?
Soran11 ay40 bin maaş sana fazla geliyorsa kalk kendini bi yerde. Aşağıya at o zaman istediğim sadece belirli bir meslek güzel gelir 40 50 bin diyorum kadınlardan bir şey beklemekten vazgeçin artık erkeksiniz kadını eş olarak alıyorsunuz bakmakla mecbursunuz süründürmeye almıyorsunuz
- 11 ay
Maddiyatlı biri deyince zengin arıyosun sandım ne biliyim. Kimse kimseye bakmaya mecbur değil sene 2025 . Kadın kimseye muhtaç olmamalı sonra herşeyi yutmak zorunda kalırsın
Soran11 ayKadin çalışmak zorunda değil. İsterse çalışır ama bu devirde kadın için meslek dalları kısıtlı kimse kolay kolay iş vermiyor ne yazık ki
Soran11 ayHele ki küçük bir şehirde yaşıyorsan
- 11 ay
Kadın calısmak zorunda değilse erkeğin eline bakar. Öyle olmak ıstıyosan ol ne diyim. Hangi şehirdesinki
Soran11 ayAllah aşkına asgari ücretli birini düşün evi yok barkı yok hadi ev kirası zaten taş çatlasın 20 25 bin ee. ? Bana bir mantıklı bir şey söyle
- 11 ay
Niye okuyan işini bulan kadınlar da var niye asgari ücret
Soran11 ayDediğimi anlamadın bana açıklama çözüm bul
- 11 ay
Çözüm işini bul paranı kazan koca eline bakma
Soran11 ayKüçük şehirdeysen zor yeni işten ayrıldım zaten başka iş bakıyorum
- 11 ay
Şehir hangi şehir
Gizli Üye(25-29)11 ayYük olmak istemiyorsan sen de çalışıp ayaklarının üzerinde durabilirsin
00 YorumlaHayır değil çoğu zamanda bana bu yüzden yazanlar oldu ama garipsemedim
00 YorumlaGüzelsen sorun yok, güzel değilsen suç
02 Yorumla
Soran11 ayHayatımda bu kdr saçma bir cümle görmedim
11 ayMantikli cok iyi devamke
020 Yorumla
Soran11 ayNie kimse ne demek istediğimi anlamiyor
- 11 ay
Vallaha iyi asik olup sefalet icinde olmaktansa mantikli dusunup bu sekilde olmak daha iyi
Soran11 ay40 50 bin maaş istiyorm bu yani
- 11 ay
Assagi yukari duzgun geçinmek icin 40 50 de az
Soran11 ayİşte buna bile fazla diyolar
- 11 ay
Hesaplasan hicbirseye yetmezki bu para ama yasadigin yerde önemli
Soran11 ayBilmiyorum sanki kötü bir şey yapıyorum bi yanda da mantıksal olarak düşünmeye çalışıyorum gelecek söz konusu
- 11 ay
İstanbul da yasarsan o para yetmez ki zateb
Soran11 ayKüçük şehirlerde öyle sen bakma
- 11 ay
Ben 60 aliyorum gene yetmiyor sen dusun
Soran11 ayYani bizim de çok şükür evimiz var arabamız var ama maalesef olmuyor kıt kanaat
- 11 ay
Bende seninle ayni fikirdeyim
Soran11 ayIşte hani böyle böyle yaparak insanları üzüyormuşum gibi geliyor bana aslında kimseye küçümsemiyorum sadece evlilikle oyuncak değil bir ömür geçireceksin burada sevgi bir müddetten sonra olayı saygıya ve anlaşmaya bırakıyor biraz da maddiyata bırakıyor Aslında düşünsene yani evin kira her ay biri senin tepene geliyor kiramı Ver kiramı ver diye hadi yine maaşının ortalamaysa verebilirsin askeri aldığını düşün evi de yok Nasıl bir durum daha çıkacaksın ki
- 11 ay
Asgari aldigin da para hemen geldigi gibi gidiyor
Soran11 ayAsgari zaten direkt kira parası
- 11 ay
Sen dogru olani yapiyorsun
Soran11 ayAma Kimse beni anlamıyor sen ne vaad ediyosn diye soruyolar Hadi evi bile olsun bak o bile doğru düzgün yetmez yani her ay düşünsene bir senin kapını çalıp Seni huzursuz edecek acaba bu ay veremesek ne olacak acaba bu ay verebilecek miyiz ama topladık mı toplayabilecek miyiz ondan kısalım bundan kısalım şundan kısalım yani kendimi daha nasıl ifade edeyim bilmiyorum kimseye küçümsemiyorum kimseye küçük görmüyorum ben de çok zengin bir aileden gelmedim bunu kabul ediyorum Allah'a çok şükür evimiz var arabamız var az da olsa geçim oluyor ama diğer türlü zor
- 11 ay
Kabaca bir hesap yapsan en kötü kira 15 asgari ucret 22 bin kaliyor geriye 7 bin git gecinebilirsen geçin
Soran11 ay15 bine kira var mı sence asla yok olsa bile ya zemin kat ya da kötü evdir
- 11 ay
En kotu olan o zateb
Herkesin amaci o olmuş bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayKiriter sadece para ise yanlış
04 Yorumla
Soran11 ayKriter evini yaşamını güzel gecindirebilme
Cevap sahibi11 ayPeki adam zengindi iflas etti o zaman ne yapacaksın
Soran11 ayYeniden başlarız
Cevap sahibi11 ayO zaman eyvallah
Gizli Üye(30-35)11 ayBencce en doğrusu rahatbir yaşam için
00 Yorumla
11 ayEvet tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayHerkes bunu istiyor
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 333 cevap paylaştı.
11 aygayet normal
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayhaklısınnn
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?