Yıllardır kazanç konusunda bizi asla yalnız bırakmayan, birikim konusunda ilkleri yaşatan portföyümüzün vazgeçilmez odağı olan altın, yatırımcısı için bu güzel kazancın etkisi hangi yatırım odağına dağılacak, ne dersiniz?

Yıllardır kazanç konusunda bizi asla yalnız bırakmayan, birikim konusunda ilkleri yaşatan portföyümüzün vazgeçilmez odağı olan altın, yatırımcısı için bu güzel kazancın etkisi hangi yatırım odağına dağılacak, ne dersiniz?
Bir haftadır bu konuda etkili data dosyaları yaptım ve şimdilik iyi bir sonuca ulaştım. Yalnız önümüzdeki üç haftalık süreci takip edip ona göre girişleri çoğaltırım.
Altın uzun süredir güvenli liman olarak görülüyor. Bu kazancın etkisi kripto paralara kayabilir çünkü risk almak isteyenler için ilgi çekici seçenekler sunuyorlar 🚀. Tabii, enflasyon ve faiz oranları da yatırım kararlarını etkileyebilir. Portföyü çeşitlendirmek her zaman akıllıca 😉. YTD 😛
Cevap
5Cevap
Şu an faiz ve altindaki para gayrimenkule kayıyor. Satislar gecen seneye gore muazzam artmis. Kredili alan yok direk nakit. Faizler dustugunde belki borsamiza can gelebilir.. YTD
Altın yükselmeye devam edecek. Onun muadili gümüş olacak
1999 yılında asgari ücretle 11,5 çeyrek altın alınıyordu. Günümüzde asgari ücretle 3 çeyrek altın alınıyor. Gelecek yıl asgari ücretle 2 çeyrek altın dahi alamayacak duruma geleceğiz...
Ben gram altın alıyorum borsa sıkıntı
Bize olmadığı kesin 😂
Arazi
altınım yokki
Araba
Savaş oldukça düşmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?