
Hazine ve Maliye Bakanlığı'nca hazırlanan bilgilendirme yazısına göre; 3, 6, 9 veya 12 taksitle açılacak vadeli hesaplara işleyecek faiz oranı ile hesap açılış ve vade tarihlerindeki kur değişim oranı kıyaslanacak, yüksek oran üzerinden hesap nemalandırılacak. Kur değişim oranı faizin üstünde kalması hâlinde, mevcut kısım müşteri hesabına TL olarak yansıtılacak.
Erdoğan'in açıklaması sonrası olası online döviz satışıyla ateşi dinen dolar 12 lira seviyelerine inmişti. An itibariyle de 12.80 lira bandında dolaşıyor.
Piyasaya sunulan bu ürünün orta ve uzun vadeli dokunuşları, doların ağır tablosuna kesin çözüm olabilir mi?
Örtülü faiz artışını ve Hazine üzerindeki garanti tablosunu sizin görüşlerinizin olumlu/olumsuz yönleriyle çizer misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer