Sizce ülkenin durumu ne olur?
Böyle kalır hiç bir şey olmaz
Düzelecek ama ne zaman bilmiyoruz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sonuç olarak; 'Baba' Allah, kitap, töre, yuvamız, asiretimiz derken eve sarhoş gelmeye, karısını aldatmaya devam etmektedir. Ailenin borcu giderek artmaktadır. Zaman geçse de nir değişiklik olmamaktadır. Çünkü Allah, boşanma hakkı vermiş olmasına rağmen yine Allah kullanılarak, fakirlik kullanılırak, yeri gelince korkutarak yeri gelince ümit pompalayarak evlilik devam ettirilmektedir. Evin çoğu ferdi buna razıdır. Razı olmayanın kendince haklı bahaneleri vardır. Rahatsızlar susturulmuştur.
Cevap: Nah düzelir.
Bu saatten sonra düzelmez...
Artık ekonomi diye bişey mi kaldı ki, ne yapacaklarını onlarda bilmiyor.
Millet seçim zamanı kandırmak kolaydı tabii... Bizim millet hak etti bunları diyecek başka bişey yok !!
Çıkıp halen bu hükümeti savunacak biri olursa ağzına kürekle vururum valla :D :D
Fırtınadan önceki sessizlik bu. geçen sene ekmek 10tl olacak diyordum kimse inanmamıştı.
Nihayetinde olacağı askeri darbe, iç savaş veya TR'nin herhangi bir savaşta yer alması ile sonuçlanacak. Bunların sonucunda ise 60'Lı yılların aynısı yaşanacak yavaş yavaş toporlanmaya gidilecek
Savaş diyorum. Bence en kuvvetli ihtimal.
Ya hu savaş niye olmasın? Hakan Fidan denen adam "Suriye tarafına adam yollar ülkemize füze artırır savaş çıkarırim" diyen biri. Bu adamlar gerekli görürse darbeye, iç savaşa, savaşa başvurmaz mi? . mesela bir lider kendi meclisini yaktırıp bunun üzerine ülkede cadı avı başlatıp kendini iyice güçlü kılar mı? Bakınız; hitler.
Zaten 16 temmuzda bile bir sürü soru işareti yok mu?
@SymrnaCityStyle sanmıyorum askeriye hicbirsey yapmaz. Zaten kontrol tamamen Erdoğan'ın elinde seçimden sonra tamamen ele aldı. Böyle devam edecek bu.
Of hiç uğraşasım da yok valla
@SymrnaCityStyle Erdoğan ülkeyi kuşatmış en ufak eleştiri yapsan tutukluyorlar sen gelmiş savaştan bahsediyorsun kuş ucurtuyor mu. Boşa hayal kuruyorsun sende, realist olur 20 sene evet demiş bunlar yine böyle gidecek. Hep teori ürettik ne oldu hangisi tuttu. hayalperest olmayı bırakında gerçekçi çözümler bulun savaş diyor bizim Rusya gibi özel paralı örgütümüz yok bizim insanlardan neden zeki çıkmıyor ya
"ordu Erdoğan'ın elinde neden savaş olsun" diyorsun*
O olmaz, bu olmaz, şu olmaz, imkansız... Eee adamın geldiği noktaya bak.. memleketin tapusunu almadığı kaldı üzerine. Hala o olmaz bu olmaz.
Putin izin verdi ve pazarlıkla Azerbaycan bile gitti Ermenistan'dan savaşla toprak (geri) aldı. Bu öyle veya bir savaş değil mi? Benzer bir şey YPG, vs ile olamaz mı? Yunanistan'la iki tarafında işine yarayacak bir savaş görünümlü bir şov olamaz mı? Ermenistanla mit ve Recep gerekli görürse savaş olamaz mı?
Bir gün bir genel seçimi kaybetse... Rusya'nın wagnerleri gibi diyebileceğimiz "Sadat" mitle beraber ortalığı karıştırip darbe ile yine Erdoğan'ın başa gelmesi sağlanamaz mı?
Burada ihtimaller konuşuluyor.. çıkmış Erdoğan'ın elindeymis ordu... Olamamış. Ne alaka.
Bir de bana hakaret ediyor. Hakaret eden ağzınısi ktiğ imin ve embesila mcığı.
Arjantin bizden daha iyi. Ekonomi boğuluyor ama bakıcısı bir şey yok diyor. En azından Arjantin battığını kabul ediyor
Cevap
37Cevap
Böyle kalır hiç bir şey olmaz düzelmez maalesef
Hiçbir şey olmicak. Bu ülke 2000-2001 krizlerini atlattı. İnsanlar sokaktan ekmek topluyordu. 1960-1970 insanlar akın akın Almanya'ya Fransa'ya gidiyorlardı. Yine aynı şey. Paranın alım gücü azaldı fakat insanlar 2 yılda bir telefonunu değiştiriyor. Arabasını değiştiriyor. Fast food alıyor. Evin ihtiyaçlarını alıyor. Herkesin interneti telefonu bilgisayarı var. Ortada bir kıtlık yok. Sayısal olarak bir kriz var. Her şeyden bolca var. Fakat insanlar ultra zengin olmak özgür olmak istiyor. Bunun krizini yaşıyoruz. Ve refaha ermiş her ülke bu krizlerden geçti. O çok güçlü Amerika'da 1929'da büyük bunalım yaşandı insanlar çocuklarını satıyordu şimdi herkes villa'da oturuyor. Gelişmekte olan ülkelerin bir sınavı bu.
Avrupa Birliğine girmek için TL'nin değerini düşürdükçe düşürüyorlar ki Euro para birimine geçtiğimizde tepki göstermesinler. İnsanların elindeki sayılarla oynuyorlar ki Euro'ya entegrasyon kolay olsun.
La var ya 🤣🤣🤣🤣
Herkes villada oturuyormuş 😂😂😂😂2 yılda bir telefon değiştiriyormuş. Güzel hikaye. Eeee... Sonucu ne bu hikayenin?
puahadgahdahdfahdf ab ye girceğimize inanmış yazıkkk... elimde satılık köprü var senin saf yüreğin için ucuza veririm sana
yazık kendide neler saçmaladığının farkında gizli yazmış o yüzden
Oraya bir tane daha seçenek koyman gerekiyordu... onuda ben yazıyorum "daha beter olur"
Amin.
neden seçeneklere daha da kötü olacak diye koymadın? niye koymadığını tahmin edebiliyorum, siyasi görüşünden dolayıdır.
seçeneği ben ekleyeyim. ekonomi daha da kötü olacak.
Yani ekonominin durumu günden güne daha kötüye gidiyor yanlış politikalar yanlış uygulama işlemler bunun cezasını hepimiz çekiyoruz bir anda düzelecek bir şey değil ama ne zaman düzelir o da belli değil
Ekonomi mi? nerde ekonomi?
Olsun 2023 model audi ye binen "hans" 90 model şahine binen "hasanı" kıskanıyor.
Biraz işin içine girdiğiniz de, açıp bir kaç ekonomist yazarı izlediğiniz/okuduğunuz zaman anlıyorsunuz zaten, tam anlamı ile ayvayı yedik! Bence hiç bir bok düzelmeyecek ve her geçen gün daha da kötüye gidecek
Maliye bakanı Mehmet Şimşek Ülkemiz de Avrupa ülkelerinden daha uygun yakıt bulunuyor açıklaması yaptı Zamlara hazır olun diyor üstü kapalı şekilde
Şimşek de ne biçim canlıymış be. 🤣
Kurtarıcı bekliyorduk batırmaya gelmiş gibi
Kurtarıcı reyis zaten 🤣🤣
En iyileri Reco 🤣🤣 gerisini sen düşün.
Neyi kurtarıcak Arap larımı 🤔
Ya hu adamlar, dünyaya hakim olmanın bir adım gerisindeyiz sanıyorlar. Hitler'in, Rusya'yı işgali gibi. Bangır bangır propagandalarla Moskova'ya giriyoruz diye sevinen halk sabah Rus ordusunu Berlin'de görüyor 🤣🤣🤣
Teşekkürler
Bunlara ne yapabilirsin ki. 🤣 Az kaldı dünyaya hakim olmaya. Sabret. 🤣🤣🤣
🙈🙉🙊
Dünya zor bir süreci atlatmak mücadelesinde. Her birey kendi ekonomisini düzeltmek için devleti, hükümeti aşıp kendi aklına, vizyonuna, çalışkanlığına güvenmeli.
Dolandırıcılar, hırsızlar, israfcılar, beleşçiler falan falan bitmedikçe düzelmez, mesela her yer çöp belediye çalışmıyor diye mi
Vallahi ben sana bir şey diyeyim mi ülke batırıyor 3 Dünya Savaşı artık şart oldu Yoksa bu insanların kendine geleceği yok
saylık 30k civarı kazanıyorum ama inanın zerre umurumda dğeil insanlar artık. kim altta kalırsa canı çıkacak.
Bunlar iyi daha iyi günlerimiz. Afedersin d.. numuza kadsr alacaklar
Maçın ikinci yarısı yazılarım anlattıklarıma yetti. Perşembeyi bekliyorum bakalım. 😎
Ekonomi bizim cebimizden duzeltilmeye çalismayla bir halt olmaz.
Pozitif olarak işaretledim çünkü öbür tarafta kralız. 😃😃
Ohhhhhh ohhhhhhh şahlanıyoruz ohhhhhh ohhhhhhhhhh 😂😂😂
Batık ülke ve sonuç savaş. Başka ne olabilir? Düzelmez daha da kötü olacak.
Bi bok olmaz bu gün toparlasak 20 seneye anca düzelir...
Daha kötüye gider seçeneğini koymamışsın ben onu seçecektim
Daha kötüsü olur ama iyisi olmaz. Bunu bir süredir hep dedim ve hep öyle oldu.
Mehmet Şimşek etkili olur ama bu saatten sonra ne kadar etkili olur bilemem
Dolar on beş gün önce 30 olacağına iki ay sonra otuz olur. Başta Reco varken bakanın ve meclisin çok önemi yok.
Aynen öyle
Bunlar iyi günler o kadar diyeyim Venezuela ve Arjantine bir bak araştır öyle işte durum ilerde
18 yaşında bi Kız olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz
Ülkeden kaçmayı 😌
Çok şükür kötü günleri atlattık. Sırada daha kötü günler var.
Avrupa'nın Arjantini olduk dahada bu ülkeden bir cacık olmaz Seneye filan dolar 50-60 olur
Herkes rezil olsun istiyorum...
Daha kötüye gidiyor
:')
İyiye gidecege benzemiyor
Dahada kötü oluruz. Pandemi sonrası
Amin.
En az bir kaç yıl zor geçecek maaleswf.
Eee 2023 ? 🤣
Daha kötü olacak
#Mirliva
Her gün daha da boka saracak.
Böyle kalmaz daha kötü olur
kötüye gidecek
İnşallah daha kötü olmaz ama olacak 😉
Bugün dünden daha fakirsek tek sebebi kim
İmamoğlu
@SymrnaCityStyle aynen abi
hiçbir şey düzelmeecek daha beter olacak
Daha da batacak
Amin..
Çok sürüneceğiz bu gidişle
Amin.
Su alan gemi gibi
Üzdü
Her gün üzülüyoruz gelecek namına bir şey kalmadı su ekonomide
Evet ya maalesef
Ne birikim. yapabiliyorsun ne hastaneye gidebiliyorsun ne eglenebiliyor insan bu pahalilikta amerikada bir günlük kazancın bir gece clupta eğlendiriyor burada bir günle. bir kaç bira alıp evde icersin
Öyle deme her şey taktik 🤣🤣
Kaldı mi? Ülke falan
3. şık daha da kötüye gidecek.
Bişey olmaz bu ülkenin ekonomisinden.
Duzelmes
Bu günler güzel :)
Kötü yw
Bence düzelecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?