Gizli Üye(25-29)1 yılÖncelikle senin için (bir kadın için) üzüldüm. Böyle adamlar evliliğin ne anlama geldiğini anlamadan evlenen tiplerdir. Evlilik demek erkeğin, mümkün olduğunca (çok aşırı fakir değilse) hanımının ihtiyaçlarını kesinlikle gidermesi gereken bir fiildir. Allah katında da bu böyledir. Böyle bir adamdan koca moca olmaz bana göre. Yanii ayrıl diyip bir yuvanın yıkılmasına sebep olmak istemem fakat bu durumu eşinle konuşmalısın. Ve diğer özelliklerine de bakarak ne yapacağın konusunda karar vermelisin. Örneğin evlilikte bu sıkıntı haricinde sana daha birçok konuda olumsuz davraniyorsa o zaman ayrılmak için harekete geçilir. Olmadı sen de madem bana ihtiyaçlarımı almıyorsun öyleyse para kazanılacak bir işte çalışacağım kendi kendime alacağım dersin, ve eğer eve ben de para getiriyorsam seninle ev işlerini de paylaşmamiz gerekiyor dersin. Eğer bunu da reddediyorsa artık sana kalmış son kararı vermek. Ayrılmayı düşündüğünü eşine iletirsin.
Şunu da ilave edeyim ki babam da böyle birisi. Böyle adamlar eşlerini aslında sevmezler onları kendilerine hizmet eden bir cariye gibi görürler. Seven bir adam nasıl olur da eşinin ihtiyaçlarını almayıp tamamen kendisine alır? Bu sevgi olabilir mi hiç? Sanki seninle evlenmemiş de baba evinden seni sadece kendi ihtiyaçlarını gideresin diye sevgili olarak almış gibi davranıyor, ve sanki hala sen baba evindesin de ihtiyaçlarını baban alıyormuş gibi davranıyor. Dediğim gibi sana tavsiyem ayrılığı hemen düşünmemen bu durumu öncelikle düzeltmesi için kendisiyle konuşman, sonuç olarak eğer ayrılma konusunu düşünecek isen evlilikteki kâr zarar oranına göre karar verirsin, en azından diğer faktörlerde sana adam gibi kocalık yapıyor mu yapmıyor mu genel değerlendirme yapıp ona göre hareket edersin. Umarım kendine çeki düzen verir de sonu olumsuz olmaz.110 Yorumla
En İyi Cevaplar
Para & Ekonomi konusunda 369 cevap paylaştı. Eş, bir elmanın diğer yarısıdır. Yani eşler birbirleri ile uyumlu ve bir olmak zorundadır. Eşler birbirini tamamlar. Evlilik her şeyi sınırsızda paylaşmaktır. Eşler bir birimin eksiğini tamamlar. Teri gelince de eğitir. Sanırım eşinin bu konuda biraz eğitilmeye ihtiyacı var. Onu sen eğitmelisin. Birbirinize özel günlerde de, hiç özel olmayan sıradan günlerde Dr hediye almalısınız, buna onu sen alıştırabilirsin. Ayrıca bu paylaşma hem maddi ve hem de manevi açıdan olmalı. Hemen ortak hesabınızdan, yoksa onun hesabından sana sınırsız ya da yeterli miktarda sınırı olan bir kredi kartı çıkartmalısın. Ekonomi ve para önemli, ama aile ve evlilik paylaşmakla mana kazanır. Keyifli günler.😎
00 Yorumla
1 yılKusura bakma sana kendinden fazla değer vermiyor geçmiş olsun kim erkekte kendinden fazla eşine değer veriyor taktir görmüyorlar sıkaryorlar bun ortası kendine ardından onda alacaksın teklif te edeceksin yedigndende giydigindende alacaksın yedirceksib cimrilik böyle düşüncesizlik aylık yapmayacaksın öküz herif sen değerin hayatı paylaştın insana ne kadar değer ilgi kıymet veriyorsan sende okadar değerli kıymetlimsin bencil düşüncesiz insanlara dikkat edin hayatınıza almayın bu komda erkeğinde bayanda kişilik karakter onemli aksi takdirde evlenmeden tamıyamazsanız işin sonda zahmet çekersiniz
00 Yorumla
Gözün markada da olabilir sonuçta o senin eşin parası varsa almak zorunda. Seni böyle kabul etmiş evlenmiş seninle. Ve üzgünüm ki çok ama çok net diyorum seni asla sevmiyor. Adam cimri değil cimri olsa kendine de pahalı şeyler almaya kıyamaz. Ya insan karısına kendinden daha iyi şeyler alır hatta kendisine almaz karısına alır siz iyi misiniz ya? Eşler birbirini düşünmek zorundadır. Benim eşim de tam tersi aşırı eli açık bir insandır 1 senedir evliyiz çok uzun süredir de bir mazimiz var. Eşim kendine almaz bana alır mesela. Telefon konusunda kendisi kötüsünü alır en iyisini bana alır. Adam valla seni sevmiyor sevse böyle yapmaz. Unutma her evlilik sevgiyle aşkla olmuyor sevgili olarak bile evlensen herkes farklı sebepten evleniyor keşke her evlilik sevgiyle olsa. Seni harcamış pislik herif. Sen onun karısısın en yakınısın. Seni mutlu etmek için çabalayacağına sana hiçbir şey yapmıyor yazıklar olsun böyle insanlara ben kadın halimle de erkek olsam da eşime verebileceğim her şeyi verirdim. Ama sevmiyorsam eşim olsa da bir şey alamaz Buda öyle işte. Bir mantıklı düşün insan sevdiğine harcama yapmaz mı hele de karısıysa? Asla sevmiyor çok net..!
31 Yorumla- 1 yıl
Sakın çocuk yapma sakın Allah seni kurtarmış çocuğun olmamış üzgünüm ama böyle insandan iyi ki olmamış zaten. İşte öyle düşünce olmaz öyle düşüncesi olan erkek kadını sevmiyordur değer vermiyordur öyle şey mi olur? Sen bir gram seni sevdiğine inanıyorsan kusura bakma da neler neler derim şimdi sana. Saf olma sakın asla sevdiği yok. Başka kocalar olsa da olmasa da karısına akıtmaya çalışırken seninkine bak birde. Hakettiğin Bumu cidden? Ayrıca erkeğin parası karısının ve çocuklarınındır sadece kendisinin değil.
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! İlişkilerde maddi konular bazen karmaşık hale gelebilir. Eşinin tutumunu anlamak için önce açık bir iletişim kurmaya çalışmalısın. Hislerini paylaşmak, ihtiyaçlarını ve beklentilerini dile getirmek önemli. Eşinle bu konuyu sakin ve yapıcı bir şekilde konuşarak ortak bir çözüm bulabilirsiniz. Unutma, sağlıklı bir ilişki anlayış ve işbirliği üzerine kuruludur. Motivasyonunu kaybetme, birlikte güçlü bir dengeyi yakalayabilirsiniz! 🙂💪
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
1 yılBir erkeğin dışarıdaki saygınlığını kendi yediği içtiği giydiği değil karısının giyimi yediği içtiği belirler. Karısına bu konuda daha fazla önem veren adam kendisi vasat kalsa da tam tersine göre daha saygın algılanır.
Yorumlarda bazı andavallar hala çözüm üretmek yerine benim gibi mülayimleri seçmezseniz giyim kuşamına önem veren adamı seçerseniz böyle olur diye zırvalamış. Bu tipleri de ciddiye alma. Asıl sinsi çıkarcı ve kötü niyetli olanlar bunlardır.
Eşine biraz daha sözlü olarak anlatmaya çalış. Sen direkt konuşmadığın zaman ihtiyacın olmadığını düşünebilir. Erkekler talimatla hareket eder ondan sonra düşünmesi gerekirse düşünür. Çünkü anlattıklarına bakılırsa çok çekingen bir halin var gibi. Kendini daha net bir şekilde ifade et.
111 Yorumla- 11 ay
Kendinize bir şey almayalım her şeyi kadın için yapalım öyle mi yani... Mantığa bak.
- 11 ay
Kendimize*
- 11 ay
@Emirbey258 hayır yanlış anladın Emir. Kendinize tabi ki bakın ama karınızı önemsemeyip sadece kendinize bakmanız size beklediğiniz saygınlığı kazandırmaz onu diyorum
- 11 ay
Öncelik kendimiziz ama hayatta.
- 11 ay
@TheGirlTakingRedPill neden bana cevap vermedin tipik erkek milliyetçisi olarak gerçekleri söyleyince mi cevap veremedin yoksa
- 11 ay
@Uskskdks erkek düşmanısın.
- 11 ay
@Uskskdks Bir erkek için ne daha önemli olmalı? Karşı cins mi? Ne bekliyorsun.
1 yılBu yaptığı davranış düpedüz saygısızlık, terbiyesizlik. Bir insanın eşine, hayat arkadaşına, karısına saygısı olmalı. En azından bu adam kendine saygı duymalı. Bununla ilgili ciddi bir şekilde bir şeyler yapmak gerekiyor. Eşini ikna edip psikolog yanına gitmeyi deneyin canım. Bu seansların faydalı olabileceğini düşünüyorum. Eğer ikna edemezsen, bir şeyler düzelmezse, yine aynı olursa böyle biriyle bir ömür geçmez, saygı çerçevesi içerisinde eğer düzelmeyecekse yollarınızı ayırmanın ikinizin için en doğru karar olduğunu düşünüyorum. Umarım her şey senin için güzel olur. 🙏
Adam bildiğimiz öküz. Sanki kadın bu, süslenip, püslenip, bakımlı olup, güzel olmak en çok bunun hakkıymış gibi.10 Yorumla
1 yılBir zamanlar adam alışveriş yapıyordu, aldıklarını karısının sırtındaki küfeye koyuyordu. Manavdaki kız dedi:
"Sen almancısın. Küfeni taşıtmak için hammal tutsana!"
"Ondan iyi hammal mı olur!" demişti adam...
Çok yıllar geçti ama bu kafalar değişmedi.
Adam çalışıyor, eve geliyor ya! Evin efendisi oluyor.
Karısı ise çalışmayan, onun parasıylşa beslenen bir asalak ona göre...
Eve geldiğinde yemek hazır olur. Temizlik yapılmıştır. Sofra kurulur, sıcak yemek önüne gelir. Sonra bulaşıklar yıkanır...
Beyefendi yatağına yatar...
Evdeki tüm bu işlerin altında ezilen hanım ona göre bir asalak...
Bu kafayı değiştirmek zor maalesef hanımefendi.
Kurulmuş bir yuvayı yıkmayı kimse istemeyeceğine göre sana şunu önerebilirim...
Kocanın da sayıp, sözünden çıkamayacağı bir aile büyüğünüze danışıp onu yola getirmeye çalışın...
Belki yola gelir...
Tabi gelmek istiyorsa...00 YorumlaHmm kredi kartı Trendyolds kayıtlı ise alışverişini gönlünce yap. Laf ederse seni yormadan aldım dersin. Sonra elindeki telefonu da boz mümkünse. Ve de ki eski telefonlar da bozuluyormuş yenisini ister al ister ister de gün içinde ulaşama bende sevdiğin istediğin yemeği konuşamazsak yapamam de. Biraz dinsizin hakkından imansız gelir ama başka çaren yok uğraşamam dersen bunlarla boşanmak en mantıklısı olur. Böyle biri ne eş olur sana bakar. Ama yola gelir beklersen. Benimki de biraz öyleydi yoğuntum. Kalbimi mi kırdı sormadan alışveriş yapıyorum nasıl olsa özür dilemeyi bilmez bende kendimi mutlu ediyorum 😂
01 Yorumla- 1 yıl
bennce o işlere girmeye hiç gerek yok mesaj gelmiş çocuk da düşmüşken kendisini kurtarsın. narsist insanı eğitmezsin , ne yaparsan yap gerçeği dönderir kendine evirir. narsist insanı kendine yük etmeye gerek yok. o yükden kurtulmadıkca çok sorun çıkar
Ananemle dedem yillaridir boyle kendimi bildim bileli dedemin hep 15 20 ayakkabısı vardir abartisiz ananemin 2 tane hadi 3 olsun oda günlük gezmeklik vs ve gençlik zamani cok yipranmis eve bakma olarak çok cimri davranmış hep kendi istediği şeyleri vs alirmis o yuzden bence boşan cunku degisebilicek bı davranis değil 20 sinde neyse 50 sindede o sekil oluyorlar içinden gelmesi lazim insanin nasil eşine bu kadar kaba davranır cok ilginc o senin karin sonuç olarak insan kendine almaz yeri gelir sevdigini mutlu etmek icin ona alır.
41 Yorumla- 1 yıl
narsist insan eğitilemez. tek çare o tiplerden uzaklaşmak
Gizli Üye(25-29)1 yılEşim dediğin bir insan var ve son derece karizmatik ve yakışıklı. Yani elinin altın da 8 silindir bir amerikan canavarı var ve ama benzin çok yakıyor diyorsun bu adam 8 silindir ne bekliyordun 😉😒 Normal kadına değer veren biri olsa ezik işe yaramaz gibi bakıyorsunuz kabul etmezsiniz de... Adam kendine değer verip geliştirdiğin de bir yerden sonra kıskanıp ama çok yakıyor bu canavar gibi makine diyorsunuz. Her şeyin bedeli var. Daha mülahim erkeğe bakmadın sonuçta. İstediğin adamın bedeli bu. Adam kendine bakıcak sen de ona bakmasına yardım ediceksin.
00 Yorumla
1 yılEvliliğin ne zamandır sürüyor? Son zamanlarda mı olmaya başladı. Bir ikincisi kişilik bozukluğu görüyorum. Bir insan yanında arkadaşı varsa ve parası yoksa bile ona bir şeyler alır ısmarlar. Evliliği ya tam anlayamamış ya da kendisi bekar hayatına devam ediyor. Böyle giden bir durum. Ona yaptığını anlatman lazım.
10 Yorumla
1 yılEğer ortada bir çocuk Yoksa bu işi ciddi ciddi düşünün derim. Çünkü bu şekilde gitmez Ve gittikçe daha kötüye gider işin içinde büyük bir bencillik var ve hiçbir koca karısına bunu yapmamalı... size dış kapının dış mandalı gibi davranan bir adamla bir ömür boyu nasıl geçireceksiniz
20 YorumlaBöyle biriyle neden evlendin? Bilmiyormuydun bu kadar cimri olduğunu? Hiç hoş bir şey değil ama zeki kocan var sıra sana gelince nasıl davranacağını çok iyi biliyor. Eşinin durumu iyi o zaman bu marka alışveriş yapıyorsa sana çoktan her şeyini almış olması lazımdı senin adına üzüldüm.. Eve alışveriş yapar mı peki?
10 YorumlaBoşan ya bu nedir insan eşine cimri olabilir mi ya? Sen akşama kadar evde iş yap onun yemeğini kıyafetini her şeyini yap ama konu ihtiyaçlara gelince ihtiyacını bile alama denge yok ilişkinizde seni kullanıyor evlilik adı altında farkına var bundan bı b*k olmaz yarın öbür gün çocuğu oldu mu kendi keyfi için çocuğunu bile aç bırakır potansiyelide biri.
10 YorumlaOkudukça şok oldum kardeşim Allah sana sabır versin yol yakınken çocuğun da yokken bence bu adamı BOŞA
ASLA ÖMÜR GEÇMEZ
Bak bende yeni evliyim eşim kartını verdi bana limiti yüksek olan bir kartını al istediğini alırsın diye
Kadınsın sen bi şeye gözün çarpar almak istersin özel ihtiyaçların olur
Çok üzüldüm sana yaptığı muameleye ☹️00 Yorumla
1 yılÖyle bir düşüncesi varsa neden seni o eve almış bakamayacaksa ve sen burada bunu soracagina ona deki adam dediğin eşini el üstünde tutar emanet olarak görür, sen beni ne olarak görüyorsunda bana bu hareketleri yapıyorsun diye sor
Çekinme susani korkak sanarlar00 YorumlaBir tanem öncelikle Allah sabır versin en yakın boşanma dairesine gidip boşanabilirsin ben arkandayım böyle bir şey mi var arkadaş var yani saçma ya benim bugün eşim bana istediğimi almıyor istediğimi kendim söylüyorum onu bile almıyor hep kendisine bir de pahalı yok abi Allah sabır versin gerçekten çok zor
00 YorumlaNasıl başlarsa öyle gider. Kart işte eşinden yalnız git rahat rahat yap alışverişini şahsen ben başkasıyla alışverişe gitmeyi sevmem. İnsan karşındakini yoruyor gibi hissediyor rahat olamıyor. Bu teklife rağmen bencil ya da cimri davranıyorsa evliligini sorgula derim baya bencil demektir ki hayat geçmez öyle biriyle..
00 YorumlaEşin maalesef bencil , egoist birisi o yüzden bunu söyle uzlaşmaya çalış olmuyorsada ayrıl
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSende marka bir seyler işte. Saf olma. Benim şuna şuna ihtiyacım var diyeceksin. Kadın ister erkek verir sistem bunun üzerinne kurulu. Aksine sende gidip marka al o en iyi markayı kendine yakıştırıyor. Sen eski kıyafetlerini giyiyorsun. Bugün giydigin kiyafetleri yanına yakistirmayan adam yarın seni de yakıştırmaz. Marka alabildiğine göre parasi var. İstemeyi bileceksin yoksa isteyen birini bulur
17 Yorumla- 1 yıl
Sen ne iş yapıyorsun?
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde işle ne ilgisini var istemeyen kadın olunca ileride isteyen sevgili yapıyor adamlar. Malı mülkü üzerine yapıyor. Kadın isteyecek o zaman daha iyi oluyor
- 1 yıl
Anladım ama merak ettim
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde ben ne iş yaparsam yapayim kocamdan bir şeyler isterim. Bu işin kanunu bu
- 1 yıl
Evli misin?
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde evet
- 1 yıl
😔😔
Gizli Üye(25-29)1 yılBen sorduğun sorunun fake olduğunu düşünüyorum, ama sorduğun soru eğer doğruysa o adam seni sevmiyor, sana değer vermiyor, seven adam sevdiğine yetmeye çalışır ve sevdiğine yettiğini fark ettikçe hem mutlu olur hem ozguveni artar. siz bir bayansiniz, bir erkeğin "eşine yetme zorunluluğu hissetmesi "ni anlayamazsınız. Bizim için çok önemli bir mevzu eşine, çocuklarına yetebilmek...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence o koca olmaya hazır değil bir kadına kocalık sadece yatakta olmaz her anlamda kol kanat gerecek erkek dediğin karısına yoksa o adamdan koca olmaz demem o ki al karşına konuş rahatsız olduğun herşeyi onunla gerekirse kavga et hakkını savun ayrıl demek haksızlık olur zaten sen aklı başında yetişkin bir kadınsın kendin için en doğrusunu bilirsin ama susup oturman senin için kötü sonuçlar doğurur
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen kazanıyorum benim param düşüncesi varsa demek ki o hala Kendi kafasında seninle biz olamamış benlik duygusu var demek ki aile olmak demek biz olabilmek demek parayı kimin kazandığı önemli değil o eve giriyorsa o para o evin parasıdır bu kadar net hala ben diyebiliyorsa o zaten koca olmaya hazır değil demektir bir şeylere bizim diyemiyorsa hala benim diyorsa bu para veya başka bir şey bu adam evliliğe hazır değilmiş demek ki bilmiyorum sana hiçbir şey söylemek istemiyorum Kendi kararını kendim ver senin hayatın senin yaşantın sonuçta ama bunlar da benim fikirlerim böyle bir adamdan koca olmaz ileride çocuklarına da baba olmaz
bencil ve narsist birisiyle evlenmişsin hala farkında değilsin
60 YorumlaO avm den çımadan boşanma işlemlerine başlaman lazımdı hâlâ dayanıyor olmana şaşırdım narsist kişiyi düzeltemezsin bunu unutma bir gün düzelir umuduyla bakma
40 YorumlaCanım kocan tam bir oe ymis sana değer vermiyor büyük ihtimalle aldatıyor da al karşına konuş normalde boşanma taraftarı değilim amlamazsa boşanmak istediğini kendini değersiz hissettiğini soyle
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 720 cevap paylaştı.
u 1 yılSana bakmak zorunda Eş**ek gibi hemde sen susarsan daha cok bakarsin al sen de online al eve gelsin ürünler lütfen sesin çıksın az
40 Yorumla
1 yılİlginç olan sana cevap verebiliyor olması bu şekil bir şempanzenin size cevap verebiliyor olması bilim literatürüne geçmesi gereklidir. Hiç dile getirip söylediniz mi?
21 Yorumla- 1 yıl
Yani her güncelleme de görüyorum daha ne kadar kötü olabilir diye ama daha kötü oluyor şu an şempanze yorumunu utançla geri çekiyorum, hayvana yazık... sanırım Primat desek daha iyi olur.
1 yılResmen ekonomik şiddet görüyorsun eşinin yaptığı çok bencilce. Gerçekten seven erkek eşimin ihtiyaçları nelerdir, ona destek olayım yüzünü güldüreyim diye düşünür, karısının giydiği yeni kıyafetlere de çok sevinir. Bir an önce çalışman gerek.
00 Yorumla
1 yılKendine bonkör ama eşine gelince cimri bencil Allah korusun ya insan kendisine bakarken eşine de sende kendine bak demeli sonuçta eşine bakmak zorunda onun ihtiyaçlarını gidermek
10 Yorumla
1 yılKöle gibi görüyor seni de sevmiyor böyle erkekleri toplayıp bir çukurda yakmak istiyorum. İşte o yüzden diyorum meslek sahibi olmadan bir kız asla evlenmemeli
10 Yorumla
1 yılBurada durum çok ama çok vahim! Derhal ayrılın acil!
25 Yorumla- 1 yıl
İyi ki düşük yapmışsın. Şans varken ve hala çok erkenken ayrıl. Geç kalırsan kaliteli seçenekleri kaçırırsın.
- 1 yıl
Boşan!
Soran1 yılYani bilmiyorum ne yapicami. Boşanmak öyle kolay şeyde değil...
- 1 yıl
O zaman çok uzun bir süre çocuk yapma!
Soran1 yılÇocuk hiç düşünmüyorum. 1 tane olacaktı onu da kaybettim daha da olmaz
1 yılBencilin teki boşan kızım bu hayat böyle gitmez ben senin için diyorum
22 Yorumla- 1 yıl
Kız sen bu adamdan ayrıl yediğin içtiğin batar daha çok batar laf etmeye de başlar ben o eti kendime aldım işte şunu dolaba koyuyorum dokunma falan der
Soran1 yılZaten öyle ki. Kendi istediklerini alir dolaba doldurur. Ben dokunmam bile. İşte zaten düşük yapmamın sebebi de buydu aslında. Yeme düzenim pek yoktu. Vitaminlerim değerlerim çok düşüktü
1 yılKendisinine gösterdiği önemi ve ehemmiyeti eşinede göstermesi gerekiyor.
211 Yorumla- 1 yıl
Düşük yaptığınız için çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Allah hayırlısını nasip etsin. İyi beslenmelisiniz. İsteyen herkese çocuk nasip etsin mevlam inşallah.
- 1 yıl
Çok ağır sözler ve kırıcı cümleler sarfrtmiş. Kazanç bir kişiye ait değil ailenin kazancıdır. Çalış al gibi bencilce davranması çok kırıcı. Aile kavramını öğrenememiş bir kişinin söyleyeceği bir söz bu. Üzüldüm sizin adınıza. Tabiki bu sözleri kim duyarsa duysun yük gibi istenmeyen eş gibi düşünür. İncinir ve kırılır. Eşiniz sizi hanımı olarak görmüyor aynı evi paylaşan ev arkadaşı gibi görüyor kusura bakmayın bu yorumum için. İnsan eşi çalışmasada böyle sözcükler sarfetmez ihtiyaçlarını alır kırıp incitmez
Soran1 yılÖyle yani. İnsan kendini çok kötü hissediyor. Yani dediğin gibi es değilde arkadaşı gibiyim. Gözüm gerçekten para da pulda değil ama ihtiyacım kadar verse yeter yani. Çok değişik biri. Yani buzdolabını bile istediği şeylerle dolduruyor ben elimi bile sürmem onlara kendinin çünkü. Hatta bi kere şey dedi ben bunları şahsıma ait aldım dedi. Sanki ben yicem mi hepsini. Elimi bile vurmuyorum. Zaten bisey yediğim yok. Bu yüzden düşük yaptım vitaminlerim vs düşük yemek yemediğim için diye. Yani ben aç gözlü birisi de değilim. Babamın evinde görmedikte değilim. Çok degisigime gitmişti o zaman
- 1 yıl
Kadınların ihtiyaçlarını istetmeden karşılanması yönündedir. Öyle şey mi olur buzdolabına alıp koydukları kendime ait nasıl diyebiliyor. Hiç mi gururu onuru yok. Ailenin beslenmesini sen söylemeden alıp gelip koymalı. Ayrıca sensiz dışarıda bile boğazından bişey geçmemeli. Dışarıda yalnız yiyorsa sanada getirmeli. Evlilik böyle bişey. Eşin yemeden boğazından rahatça geçmemeli.
- 1 yıl
Kusura bakmayın eşiniz çok görgüsüz biri çok onursuz ve gurursuz biri.
- 1 yıl
Vitaminsiz kalıp çocuğun düşmesi bir baba olacak erkeği üzüntüden perişan eder ve etmelide. İnsan kahrolur ya böyle bir düşüncesizlik olamaz. Eşin çok bencil biri. Üzüldüm sizin adınıza
Soran1 yılYani diyorum bari hamileyken böyle yapmasaydi. Kendisi zaten akşam yemeğini falan hep disarda yiyen biri. İş çıkışı gider yer gelir. Evde de pek bisey olmadığı için ben doğru düzgünce yemek falan yapamıyordum. Genelde kahvaltılık falan yani. Istahimda olmuyordu zaten. Sonra da bebeğimi kaybettim işte
60 kiloyla evlendim 47 kiloyum şu an. şu an alsa bile istemem yani- 1 yıl
Aaa nasıl yani her akşam dışarıda yiyen koca mı olur öyle evlilik mi olur. Allah sana yardım etsin böyle ömür geçmez bu durumu konuşun eşinizle böyle evlilik olmaz. Eşiniz kedisini acilen düzeltmeli. Değilse evliliğinizi tekrar bi gözden geçirip değerlendirin.
Soran1 yılÖyle evet. Çoğu akşam disarda yer ya da eve yemek söyler
- 1 yıl
Bana mesaj yazabilirmisin oradan devam edelim söyleyeceklerim var
- 1 yıl
Okurken bile sinir etti beni sen yaşayan olarak iyi sabırlısın maşallah sana. Ama ömür geçmez ya düzelmesi gerek ya da boşanmalısın bence. Bu yaşadıkların sevmek değil bu değer vermek değil bu evlilik değil bu aile olmak değil. Zorla alıp etsen de düşüncesiz kocayla ömür geçirebilecekmisin kendine önce bu soruyu sormalısın. Zorla alsan etsen ödetsen. Günü kurtarmak olur. Önemli olan bütün bir ömür böyle mi yaşayacaksın.
1 yılohaaaa bundan sonra sende ona fedakarlık yapma her konuda yani, bırak sürünsün. Anladın demek istediğimi
20 YorumlaBence eşi bile olsan erkekler sevdiği kadını mutlu etmek için onların istediği her şeyi almak isterler yeter ki mutlu olsunlar diye bir erkek kadınına cimri ise isteklerini ve ihtiyaçlarını kısıtlaması demek ve bana göre hiç hoş bir davranış değil insan sevdiğine cömert olmalı yani yerinde olsam önce bir konuşurum neden böylesin diye
00 YorumlaHmm oturup konuşmalisin. Sanırım hâlâ evlilik bilincinde değil. Kendisini bekâr sanıyor. Böyle erkekler cidden anasının yanında kalmalı. Yazık değil mi bizim kızlara bunların derdini cekiyor.
00 Yorumlaİyi yapmış kardesim. Sizin önünüze Dünya para yigacaksin ki erkeği adam yerine koyun.. ama siz erkeği sagilacak bir inek gibi görürseniz iliskilerinizde mutlu olmayı rüyanızda görürsünüz.
01 YorumlaYa geleceği görmek lazım yani şimdi harcarsak yani gençliğinde harcarsan yarın ne harcayacaksın şimdi kızlar diyor ki ev araba yat kat bokuna mı alacaksın
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yılBazı erkekler çok derin düşünen canlılar değiller. Erkeği genelde kadın yönetir. Bundan sonra yönetme işi sende🙂Kocacım Kocacım kilotum bitti aldım olacak alıyorum değil😄
01 Yorumla- 11 ay
Bizi isteseniz de yönetemezsiniz.
- Para & Ekonomi konusunda 375 cevap paylaştı.
1 yılAllah tez zamanda kendine bir iş nasip etsin bu şahıs çekilmez boşan çatır çatır nafakanı al
10 Yorumla Eşin bir adam değil bir narsist. Kim karısının güzel giyinmesini istemiyorsa kendisinden daha iyi olacağından korktuğu içindir.
10 YorumlaGözlerim rahatsız okuyamadım ama karısına cimri davranan adam adam değildir net...
Bu hayatta iyiliği en çok hak eden kişi kendi ailendir10 YorumlaKusura bakma da ben böyle ilişkinin içine ederim. Nekadar odun bir erkekmis. ulan ben olsam ben giymem yemem eşim çocuklarım yesin diye çabalarım. Evlenseydim bukadar da andaval olunmaz.
40 Yorumla
1 yılHangi ahırdan buldun sen bu kibir budalası bencil iti? Umarım çocuk yoktur ortada
21 Yorumla- 1 yıl
Korkunç bir bencillik bu itin yaptığı
Hiç kusura bakma.
Sen o eşisin
Sokaktaki dilenci değil...
Ne tuhaf yaratıklar var lan şu evrende
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim eski sevgilim de bak birsey isterdim masraf derdi ama ben her istediğini yapardım marka marka şeyler ama ben ondan birsey istediğim zaman masraf olur derdi sonradan öğrendim ki param icin birlikteymis ve sevmemiş ya sana değer vermiyor ya da sevmiyor bence
20 Yorumla
1 yılÇocuğun yoksa kaç kurtar kendini iş bul ayaklarının üzerinde dur bu pisl. iğe minnet etme
21 Yorumla- 1 yıl
Bacım aç davanı gözünü seveyim bu adam iflah olmaz bedavadan hizmetçi almıs kendine terbiyesiz şey seni eşi olarak görmüyor
Sürekli kendine yatırım yapıyorsa büyük ihtimalle ya ilişkisi var ya da sizle evliliğini sonlandıracak
00 YorumlaSeven insan öyle yapmaz hadi sıkışık zor bı donemdesinizdie ondan dicem kendiisne gelince hiçte sıkışık değilsiniz kocan sasece kendisini düşünüyor seven adam sevdiği için para cekinmekten korkmaz aksine içinden gelir suprizler yapar
30 Yorumlakardeş çok yorumlanacak bir konu değil bu. BOŞA.
10 Yorumla
1 yılBunnedir ya boyle seymi olur bu iflah olmaz bosa gitsin
10 YorumlaOda abartmış biraz sana değer vermiyorsa nasıl davranıyorsa öyle yap sende
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 357 cevap paylaştı.
1 yılÖyle koca mı olur ayy
Önce seni giydirmesi donatması lazım10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılcimri ve narsist böyle birini tanıyordum ve kendine marka marka alır karısına pazardan giydirirdi. Bu insanlar genelde eşini büyüdüğü ailesinden bile geri plana atıp diğer herkese tepeden bakan tipler. Haketmediğinizi düşünüyordur kendi bencilliğinden ve aşağı görmekten. Konuşup anlaşmaya varmaya çalışın ve ne derse desin sakin konuşun, yoksa kolay lokma olursunuz.
10 YorumlaGeçmiş olsun bencil ve düşüncesiz bir kocan var Allah yardımcın olsun bununla hayat geçmez
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSelam abisi,
Yemedim yedirdim giymedim giydirdim... Sonucu başkasıyla aldattığını mesajlarda gördüm kovdum resmen... Demem o ki iyiler iyilerle kötüler kötülerle karşılaşsın (Âmîn)30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBacım sen Geçen de böyle bir şey sormuş muydun Eğer hala devam ediyorsa eşin tam bir oE
212 Yorumla
Cevap sahibi1 yılO zaman söyle eşine
Cevap sahibi1 yılSenin eşinin beynini skeyim
Soran1 yılEvet geçen de sormuştum. Yine aynısı devam ediyor. Sanki eşi değilde ev arkadasiyim. Yaptığı hareketleri çok garipsiyorum. Mesela Geçenlerde buzdolabini doldurdu sonra bana da diyor ki bunlari şahsıma ait aldım diyor. Ben sanki yicem hepsini. Aç gözlü değilim hepsi senin olsun dedim. Yani bari hamileyken böyle yapmasaydi. Yemediğim için vitaminsiz kaldığım için de düşük yaptım
Cevap sahibi1 yılCiddi misin sen 😡
Cevap sahibi1 yılSen bu adamı çok mu aradın bir de durumu ailenle paylaştın mı
Cevap sahibi1 yılKocanın ailesine de aktardın mı
Soran1 yılAilemle uzaktayım farklı şehirdeyiz onları da orada üzmek istemedim
Eşimin ailesine de söyledim aranızda halledin olur böyle şeyler dediler
Soran1 yılEvet ciddiyim maalesef :(
Cevap sahibi1 yılBöyle iş mi olur
Cevap sahibi1 yılPeki seviyor musun ya da seni seviyor mu
Soran1 yılYa ben bebeğimi kaybettikten sonra hepsinden çok soğudum. Esim sebep oldu buna onun yüzünden oldu
Cevap sahibi1 yılGeçmiş olsun Allah sabır versin hayırlısıysa birbirinize kalplerinizi ısındırsın yok mutsuz olacaksan Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
1 yılGerçekten çok zor bir durum Allah yardımcın olsun ama bu adamla bir ömür kesinlikle geçemez.
00 Yorumla
1 yılŞimdiki erkekler prenses oldu, bilmiyon mu? Prensesim bana da al de bak nasıl hoşuna gider
00 Yorumla
1 yılBu adamla evlilik yürümez bacım.
Bencil insanları kendisiyle başbaşa bırakmak lazım.
00 Yorumla
1 yılGerçekten çok zor bir durum ve böyle biriyle ömür geçmez.
00 YorumlaBizler ne desek boş muhterem, sen bu konuyu kocanla konuşmalısın.
00 Yorumla
1 yılsenden ayrilmayi planladigi icin para vermekten kaciniyor olabilir.
00 Yorumla
1 yılçok ayıp..
bizde bunun tam tersi mesela. ben uzun süre kendme bişey alamadım bi ara..
00 YorumlaBiz mi ayrıl diyelim? Yoksa yılların gereksiz bir adama mı gitsin? Yolun başında iken arkana bile bakma bacım. O varken sana bir faydası yok yokkende kendine aynı böyle bakabilirsin.
30 Yorumla- Devamını Gör (96)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat