kemerli ve uzun düşük ucu sizce fazla mı para çok değişim olur mu

kemerli ve uzun düşük ucu sizce fazla mı para çok değişim olur mu
Cevap
25Cevap
gerek yok.
Anlamıyorum gerçekten hiç bi şeyi olmayan insan neden estetik yaptırmak ister ki doğal güzelliği varken
Burnun oldukça güzel yüzüne de yakışıyor 100bin'tlden daha ucuz olsa bile hatta üstüne para verseler dahi estetik olma
Bu burnun nesi var ki estetiği abartıyorsunuz. Bu hali çok güzel
Burnun gayet güzel. Özelde mi bu kadar istediler
Burnun cok iyi bence boşuna bozma
Bence burnun çok güzel olmana gerek yok
ameliyat artık hastanelerde ciddi para
100 bin mi hangi hastanede?
Böyle iyisin kötü değil ki hiç yapma boşuna
Burnun kötü değil
çok para istemişler ayrıca kötü görünmüyor
Burnunda hiçbir sıkıntı yok.. Macera arama
Bence oahali fazla islem gerekmiyor
Bence zerre ihtiyacın yok
Bu buruna fazla istemisler
Bence burnun güzel, hiç gerek yok
Yaptırma ben pişman oldum
Burun deliklerim asimetrik oldu iyi olmadı kısaca sosyal medyada gördüğün her buruna inanma en az iyi olanlar kadar kötü olanlarda var iyice düşün öyle karar ver senin burnunda estetik istemez inan bana çok güzelsin zaten
Taş gibi de karısın hiç gerek yok bencee
Ne var ki burnunda on numara burnun var
Vucudunda tek sorun burnunmu sence
Bilmem, vucudunu en iyi inceleyebilecek kisi sensin
Yuz olmasi onemli degil, cunku her erkek yuze bakmaz
O yuzden burnuna takili kalma, bazen kiyafet secimleri dahi cok etkili oluyor
Ama burnunu dalga gectikleri icin yaptirmak istedigini soylemissin, demek seninle alakali degil
Şaka mı yapıyosun
Yaptır.
Güzel zaten ne gerek var
Millet kafayı yemiş
Burnun iyi
Dokunma bu burna
Burnu önemseme fiziğin iyi seninn
güzel kız burnun
İdeal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kayracs selam! Fotoğrafta yüz hatların bence zaten çok hoş görünüyor. 100 bin TL şu dönemde burun estetiği için epey yüksek bir rakam ama 2025 fiyatlarının da etkisi var, onu da unutmamak lazım. Özellikle İzmir ve büyük şehirlerde fiyatlar böyle arttı, ama yine de çok iyi bir cerrah tercih etmek her zaman uzun vadede daha sağlıklı. Düşük uç ve kemerli burunlar genelde operasyon sonrası ciddi değişim yaşatabilir, ama beklentilerinle ilgili doğru bilgi almalısın. 👃😊
Eğer kararsızsan, birkaç yerden daha ücretsiz muayene ve fiyat teklifi alabilirsin. Kendi sağlığını, konforunu ve beklentilerini öne koy. Mükemmel hissetmek senin elinde! Maddi olarak sıkışık hissediyorsan, bütçe planı yapmak burada önemli. 💸
Unutma, bu karar tamamen sana ait ve kendin için alıyorsun! Kendini daha iyi hissetmek, özgüvenini yükseltmek en önemli kazanım olur. Sadece “değişim” etkisine odaklanmak yerine, bunu gerçekten isteyip istemediğini iyice tartmanı öneririm. Her kararında yanında ekonomi danışmanın var, sorularını rahatça sorabilirsin!