Çok saçma bir düşünce.. seni olduğun gibi beğene bir erkek mutlak açıkacaktır.
Arayan Mevlasınıda belasınıda bulur.. oranı bıranı kestiip biçtirme! sağlık açısından çok tehlikeli. Düzgün bir erkek sadece fiziğe bakmaz kadının içinede karakterine saygılı oluşuna iletişim kurmasına konuşmasına erkekle enlaşıp analşamamasına bakar.. Ukala kibirli egolu kendini beğenmiş nanrist bir kadının ister büyük olsun ister küçük olsun isterse dünyanın en güzel kadını olsun ŞANSI = 0 sıfırdır.. ama ne konuda? = sevmek aşk ciddiyet uzun süreli ilişki ve evlilik. yoksa kısa süreli kendini bozuk para gibi harcatabilir o heryerde var.Ben mi? çok para olsa mı?
Bu ülkeyi terkederim ve "çok düzgün" bir kadın bulup evlenirim ,
bir dahada arkama bakmam.021 Yorumla- 1 yıl
Ama karekterli erkek yokkkiiiiii🤧🥺
- 1 yıl
Senin çevrende yok diye koca ülkede ve dünyadada mı YOK?
Hep aynı otobüze binersen hep aynı yere gidersin.. hep aynı insanlara aynı çevreye takılırsan hep aynı çevreyi ve aynı insanları görürsün. Farklı biryerlere gidip yeni insanlar görüyormusun? ve diyelim ki yeni biri yerde yeni bir erkek gördün ve hoşlandım (BURASI ÇOK ÖNEMLİ bir DETAYDIR) o erkekle tanışmaya çaban var mı? Sevmeye aşka tanışmaya çaban var mı? Yoksa sende bu ülkede çoğunlukt aolan kibirli ukala egolo narsist kendini göklerde gören çoğu kadın gibi karşındaki erkeğe SOĞUK NEGATİF davranıp , erkeğin KÖPEK olmasını ve böyle birülkede (TVlerde hergün erkeklere saapııık taaciizci kaatill diye hakaretler edilenn ülke) düzgün bir erkeğin ZORLA gelip senle ZORL Atanışacağını mı sanıyorsun? senin hiçbir çaban yokkken..(Bu tür davranışları barlara clublara takılan kısa süreli ilişki düşünen erkekler yaparlar. ZORLA önüne gelen kadına çağrılmadan gitmek , istenmediğiy ere gidip ZORLA tnaışmak) Düzgün bir erkek ise hoşlandığı kadın aönce uzaktan bakar ve ondan 1 çaba bir hareket bir YEŞİL ışık bekler.. düşürün : "o kadın evli mi? sevgilisi var mı? nişanlı mı sözlümü? kimdir nedir?" Sen 1 YEŞİL ışık yakmadan hiçbir çaba göstermeden bakmazsan ilgilenemzsen düzgün bir erkek NEDEN Sana gelip ZORLA tanışsın? bu hareketi yapan her kadına aynısını yapar.. Çağrılmadın istenmediğin yere gitmek cesaret değildir ! akıll hastası ppiislik YALANCI iilşki uzmanı tiplerin kadınlaraa söyleyip kadınları kandırdıkları YALAN işte budur! Bu ülkede bu zamanda hiçbir erkek ZORLA kadının peşinden koşup kendisini saapıık taacizzcii vs durumuna düşürmek istemez. Bunu nedense kadınların aklı zekası anlamaya biirtürlü YETMİYOR.. hayal görüyorlar ve oyüzden çoğu kadın YALNIZ ! sevmeye aşka tanışmaya ve "iletişim kurmaya ÇABALARI YOK KADINLARIN ÇOĞUNUN" bu ülkenin kadınları kendileri ZOR kadını oynayıp, KOLAY erkekleri seçen insanlar..
*** Arayan Mevlasınıda belasınıda bulur.. armayan bulamaz - 1 yıl
18 yaşında çok genç ve çok tecrübesizsiniz bu söylediklerinizi ileride çok saçma bulacağınıza eminim
- 1 yıl
sen iste ben karakterimi oyun karakteri gibi şekillendiriyim 😘😘😘😘
- 1 yıl
@lavukbirisi ben alana da mani olmayayım :)
- 1 yıl
@Silhouettee chatgptye mi yazdırıyon yorumları
- 1 yıl
@lavukbirisi bu yaşa gelince kendin gpt oluyorsun genç :)
- 1 yıl
@Acayipim tamam olmam :)
- 1 yıl
@Silhouettee olma zaten
- 1 yıl
@Acayipim Millete laf atacağınıza gidip sokakta yanlış park eden araçları belediyeye şikayet edin isterseniz amca:) bu kadar bol vaktiniz varsa bir işe yarasın. Burası sataşma yeri değil.
- 1 yıl
Abi ben haberlede gördüğüm kötü şeylerden dolayı demedim kötü diye buna bakarsan ülkedeki kadınlarda iyi değil kendi kızının kocasıyla yatan var bu ülkede. ya da çevremden dolayı da değil geçmişte yaşadıklarım ve erkek çevrem çok dar arkadaş çevremde aynı şekilde güven problemim var yazdığın örnekler verdiğin için teşekkür ederim @_Emre__
- 1 yıl
Ruj? Tint o ondandır bide estetik değil kendi dudaklarım. 💅🏻
- 1 yıl
Tamamm
- 1 yıl
@Silhouettee
Saçma? Arkadaş doğru yazmış, tabiki tek sen @Silhouettee kadınlara bir kaç karşıt yazdığı için beğenmedin. Bazı erkekler yemin ile çok tecrübesiz aynısı kadınlar içinde geçerli. Rahmetli babam hep derdi bana 'iyi düşünerek işine giriş' Zaten diyelim bir kadın ile tanıştım, sohbet ettik, gülüştük beraber şahane vakit geçirdik ondansonra yolumuz ayrıldı. Tekrar yolumuz kesişecek mi onu Allah bilir ha benim demek istediğim tek cinsine karşı bir şey okuduğun için afra/tafra yapma biz erkekler ne yapalım ozaman çoğu zaman kadınlar dan laf yemekteyiz. Allah adamı ve kadını neden yaratmış? Tek çatışmaları için mi? Asla! Erkek/kadın birbirini görsün, kalpleride birbiri için atsın sevsinler ve sonunda evlensinler aile kuraunlar kısacası insanlık ölmesin. - 1 yıl
@Acayipim abi ne diyon koskoca evrendeki insan oğljnun tek yaşama nedeni sevişip evlenip üremek mi? Amip miyim ben ısndnejdjenkd
- 1 yıl
@Acayipim sevgili arkadaşım sen bana niye taktın hayırdır biraz daha büyümen gerekiyor galiba. Kıskançlık mı yapıyorsun? 50 yaşına geldim Ne yazacağımı sana mı soracağım? O yazdığın sataşma Mesajlarına da şikayet ettim bir kendine gel istersen.
- 1 yıl
@Silhouettee yanlış anladınız yaşınızdan haberdar değildim ama benden büyük olduğunuzu tahmin ediyordum. Amacım kimseyi rahatsız etmemek benim paylaşımları neden saçma bulduğunuzu da anlamıyorum. Size göre ters gelebilir benim paylaşımların ama kendim tek düşüncelerimi paylaşıyorum. Çoğu insan paylaşım olsun yazılarım olsun saçma buluyor artık ne gıcıklığınız varsa bana karşı, çözemedim
En İyi Cevaplar
Bunu oku da öyle yap 😉
Adamın birinin üç dilek hakkı varmış. Birincisinde şeyim çok küçük, daha büyük ve kalın olsun demiş, dileği kabul olmuş ve şeyi o kadar büyümüş ki yılan gibi upuzun olmuş, bir yere sığdıramamış, adam çok pişman olmuş ve 2. Dilek olarak ben pişmanım küçük olsun demiş ve bu defa da çok küçülmüş minicik olmuş, adam bu defa bin pişman.. 3. Dilek olarak en iyisi mi eski haline dönsün bari yine benim için hepsinden iyiydi diye dilemiş. .. Şeyisi eski haline dönmüş...
Yani anlayacağın çok da şeylerini şey yapmaa tamam 😄😄
Gerçekten de herseyin doğalı en güzelidir. Ben şahsen küçük tatlı memişleri , büyük estetik şeylere tercih ederim.
Yarın bir gün çocukların olcak belki, süt dolacak büyüyecektir o zaman da..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBüyük meme ağırlığını bilmeyen küçük meme nimetini anlayamaz. Evet Büyük meme çok seksi ama sağlık her şeyden önemli
Eğer küçük memelerin seksi ise takma boş ver. İnan Büyük meme çok zor.625 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl?
Cevap sahibi1 yılKanıtla
Cevap sahibi1 yılGüzel taktik. Kadin olduğundan emin olduğu birini gaza getirip özelden mesaj attircak uyanık 😂😂 tamam ben Mahmut abiyim güle güle 🤚🏻
Cevap sahibi1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılAy hadi sus artık ya
Cevap sahibi1 yılSen m*nyak mısın def ol ya. @KS ekibi alın şu ma*nyagi burdan. Dönmeler ile konuşup salça oluyor herkese.
Cevap sahibi1 yıl🤣🤣asfffgjjjkk
- 1 yıl
Biri taktik yapıyo aşko
👨🏿🦲
🤲🏿 vermiyelim bunlara yüz ömür boyu içlerinde kalsın inş tüm konuştukları kızlar fake olur amin amin
Cevap sahibi1 yıl@prenseskestane meme dedik ya ordan atlıyor. Yüz bulamayan e. mik biri büyük ihtimal. 😂😂
- 1 yıl
Tamam abi anladık ennn teşkilat sensin şu an ellerimiz titriyo aman tanrımmmm
- 1 yıl
Daha farklı şeylere ulaşılıyosa bende denerim denediğini🥰🥰🥰
- 1 yıl
Hhehe tabi tabii öyledir😍😍😍
- 1 yıl
Tamam aşkom paylaş 🥰🫰🏿çok sevenim olucak sayende tatlı kızları herkes sever💅🏻
Cevap sahibi1 yıl@prenseskestane 😂😂 iyi dedin
Cevap sahibi1 yıl@prenseskestane neyse bosverelim bu s. lagi. Benim arkadaşım yaptırdı. Doktoru arkadaşımı dinlemedi çok büyük yapmadı. Boyuna sırtına göre yaptı. Kendi boyunu hesaba kat. Ben 2 defa ağır ameliyat geçirdim. Küçük olsun diye. Aslında görsel olarak seviyordum ama sırtım dar olduğu için tasiyamiyordum. Eğer sağlıklı isen bunun kıymetini bil. Büyütme yapacaksan da boyunu kilonu hesaba kat. Arkadaşımın gayet doğal durmuştu. Güzel olmuştu.
- 1 yıl
Benim boyum 1.51 kilom 44 bilmiyorum nasıl durur bence seksi olur bu yüzden istiyom
Cevap sahibi1 yıl@prenseskestane benim arkadaşım 152tü. Büyük istiyordu. Doktor olmaz deyip boyuna göre yapmış. Açıkçası ben zor 2 ameliyat geçirdiğim için küçük memeye özeniyorum. Doktora hepsini al dedim almadı. Hala büyük. E cuptan zorla b cupa düşürdüm. Süt kanallarına zarar veremem dedi. Ama buna da şükür. Şu anki halimden çok memnunum. Sen de doktorunla detaylı konuş.
- 1 yıl
şu an estetik param yok aşkom olaursa konuşucam 🥲💅🏻
Cevap sahibi1 yılÜzülme boyle de güzelsin:)
- 1 yıl
Teşekkür ederimm 🥹🫰🏿
Cevap sahibi1 yıl@prenseskestane rica ederim 🥰🌸
- 1 yıl
@GencMimarAlmanyada feridun abi yine seks hikayesi mi yazıyosun
- 1 yıl
Söyle ona bana bağışlasın 🙂
- 1 yıl
Konu meme olunca benim geliş hızı 😉💅🏻💅🏻💅🏻
Ben de kıcıma yapardım
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Parayı bulduğumda ben kendimce önce acil tüm borçları kapatırdım. Sonra bir kısmını yatırım ve birikime yönlendiririm ki, gelecekte de rahat olayım. İş ve hayat dengemi bozmadan kendime iyi bakardım, mesela spora ve sağlığıma yatırım yapardım. Sonrası ister estetik ister tatil ister başka bir şey, seçim tamamen senin! Hayalinin peşinden git, finansal özgürlük için sağlam adımlar atmayı unutma, bu arada YTD 😛. Her insanın önceliği kendine göre, önemli olan iç huzurun. Kendini iyi hissettiğin yolu seçmelisin! 💸✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Para & Ekonomi konusunda 381 cevap paylaştı. Rehberimi silerdim sjks
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 1 yılsağlığımı iyileştirirdim
00 Yorumla
1 yılÖnce bir süre kendime gelirdim. Çünkü fakirlik sadece cebine değil, hayallerine de dar gelir. Parayı bulduğun an, ilk düşündüğün şey "nasıl harcarım?" değil, "acaba elimden gider mi?" olur.
İlk iş? Anneme bir ev. Bütün ömrü boyunca kendi ihtiyaçlarını erteleyen kadına, “bu ev senin, artık kiracı değilsin” diyebilmek… İşte o an var ya, zenginliğin ilk anlamı benim için odur.
Sonra borçları kapatırım. Sadece benim değil, elimden geldiğince çevremdekilerin de. Çünkü fakirlikte en büyük yük para değil, utançtır. İnsan borcunu ödeyemeyince kendini değersiz hisseder. O yükten kurtulmak özgürlük gibi gelir.
Sonra... bir sabah uyandığımda, sadece “ne giyeceğim, nasıl geçineceğim” değil, “ne istiyorum, ne hayal ediyorum” diye sorabilmek isterim kendime. Fakirlik bunu çalar çünkü — hayal kurma hakkını.
Lüks aramam belki, ama insan gibi yaşamak isterim. Kahvemi yudumlarken zamanın derdine düşmeden güneşin doğuşunu izlemek isterim.
Ve şunu bilirim: Parayı bulunca değişmek değil mesele. Değişmemek için ne kadar mücadele vereceksin, esas sınav o.14 Yorumla- 1 yıl
🥹🫰🏿
- 1 yıl
her şey para değil aslında.
- 1 yıl
E tabi canım onu mu idddaaa ettik aşk olsun 🥰 ben poor gururlu girlüm
- 1 yıl
Poor gururlu girl ne demek kız 😁😁
Önce Kırgızistana giderdim tanrı dağlarında kamp yaptiktan sonra ıssık gölünü turlar oradan İsveçe giderdim Stockholm tren turuna biner gezerdim oradann safariye giderdim , LA'a gider su küre varya ona binerdim aayyaya kendime plenaryum çadırı alırdım ve en iyisinden bir teleskop ay çok şey yapardımm bitmiyor ki
11 YorumlaPara bulacağım? Tamam bir gün kesiştirelim şu zaman burada burada olacağım, sende o gün yoluma para koyacaksın yere bende tesadüf takılacağım paraya ve sevineceğim para buldum diye. Yok şimdik gerçekçi olacağım. Ben oldu da gerçekten para bulursam gideceğim yer belli ilk baş polise giderim derim böyle/böyle oldu parayı yerde buldum, umarım kaybedeni bulur. Ne harcayayım benim olmayan parayı.. Ben öyle biri değilim başkasının malın ile yararlanmam. Yakışmaz bana.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ehliyetimin olmadığını ve hiç araba kullanmadığımı varsayarsak, önce sürücü kursuna yazılırım. Kurs işleri sürerken ev arayışına geçerim, giyim tarzımı değiştiririm. Ehliyetimi ve evimi aynı zamanda alırsam, orta düzeyde (bilindik, çok tutulan aile arabası) güzel bir araba alırdım. Bir sevgili aramaya çıkardım. Sevgili bulduktan en az bir yıl sonra evlenirim. Hayallerimdeki karayoluyla Türkiye ve Avrupa turuna çıkardım.
00 Yorumla- https://www.youtube.com/embed/0TEmqOplw8Y
Çekirdek alırdım 😂
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBirikim yapardim. Borç varsa kapatırım. Kendimi gelisterebilecegkm online kurslara katilirdim. Çünkü inanın makyaj malzemesine, dışarda yeme içmeye o kadar çok para gidiyor ki ve belki de zamanla gereksiz insanlarla seninle aynı kafada bile olmayan insanlarla vakit gecirmis oluyorsun. En iyisi kendine yatırım yapmak. Hadi çok çok fazla para var diyelim ev alıp yatirimlik kiraya verilebilir zamanı gelince satilabilir falan öyle işler.
00 YorumlaNasıl bi para ki bu 1000 ₺ mi 10000 mi 100000 ne kadar bi para bu
Önce kişisel ihtiyaçlarımı alırdım ama Çünkü uzun vakittir işsizim sinirliyim huzursuzum Dövizlerimi bozmaya ramak kaldım zor tutuyorum kendimi 😑
03 Yorumla
1 yılHicbirsey yapmazdim kendi başımı sokacak bi ev bulurdum eşim var ise cocuklarim onlarin rahatlığı geleceği cicin birşeyler yapardım kalanida hayır yapardim kuran kurslarina bağış yapardım
00 Yorumla
1 yılHemen bir mercedes alırım ve Muğla’dan denize yakın arazi ilk işim bunlar olur ☺️ bir mimar ve iç mimar ile hemen yaptıracağım evi tasarlardım ooooo yeter ki para olsun 😂
00 Yorumla
1 yılEn pahalı tüm parfümleri alır denerim aşırı düşkünüm
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 400 cevap paylaştı.
1 yılMüstakil bahçeli ev almak isterdim 😊 hem çocuklarım hemde evcil hayvanlarim için çok rahat ve konforlu olurdu
00 Yorumla Durumu iyi olmayan insanlara ve sma hastası bebeklere yardım ederdim sonra da ülkemde gezmek istediğim yerlere gider gezerdim
00 YorumlaGayrimenkule yatırırdım parayı 40 yaşından sonra çalışma niyetim yok o kadar para kazanacağım ki 40 ından sonra çalışmak zorunda olmayacağım.
00 Yorumla
1 yılFarz etmeyeyim öyleyim büyük anlamda bulma mı meslek edinip bulma mı büyük anlamda bulduysam ilk iş ev ve araba almak
00 Yorumla- https://www.youtube.com/embed/yQDhlZ5-vrU
Köye ev yaptırırınnn
00 Yorumla Bir kısmını sokak hayvanlarına bir kısmını lösemilere bir kısmını kendime
01 Yorumla- 1 yıl
Allah razı olsun abi
1 yılgüzellik merkezine ve estetikçiye giderim sonra guzel bi dubai tatili
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Madem fakirsin, parayı bulunca niye yatırım yapmıyorsun lo.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılÇok ihtiyacım olan bir şey varsa onları almaya öncelik verirdim. Sonrada yatırırdım.
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılEyalet kurardım kendime ama kendim seçeceğim insanlarını. 😃
00 Yorumla Yatırım araçlarına yatırırdım öyle yapıyorum zaten
00 YorumlaDeğişen bir şey olmazdı hep yaptığım şeyi yapmaya devam ederdim
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 327 cevap paylaştı. Neye ihtiyacın varsa onu alırım kirada oturuyorsam ev alırdım
00 Yorumla
1 yılZengin değilim ama fakir de değilim. Arabamı yenilerdim.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 349 cevap paylaştı.
1 yılBenim o monoton ruh gibi halim ve hayatım hiç değişmez tek sağlığım yerinde olsun da
00 Yorumla
1 yılBen de parayı bulursam senin 1 çift küçük şeyini büyütmek için sponsor olucam 🤣
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 325 cevap paylaştı. kucuk meme güzeldir. bence bunun kıymetini bil.
00 Yorumla
1 yılHerkes büyük sevmez diyim sana bol bol squat yap sen
00 Yorumla
1 yılPara destesinin bandını sökmeden ağzına vura vura doveceğim insanlar var..
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 374 cevap paylaştı. Biz Türkler önce arabayı, sonra karıyı değiştirirmişiz.
:)
00 YorumlaKredi kartlarını kapatacağım hapse girmeden 🙁
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılİhtiyacım olan bir şeyi alırım ya da saklarım
00 Yorumla
1 yılİstediğim şeylerin yarısı parayla ilgili değil
00 Yorumla
1 yılPara buldum diye polise giderim belki bir gariban kaybetmiştir 😂😂😂😂😂
00 YorumlaPara havuzu içine girip acil eve gel paraya sıkıştım diye çağırırım arkadaşımı 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl@mirhanhan bunu kim niye yapsın seninle, kim olduğun belli değil resmin yok güven vermiyorsun kim neye git tamam desin, çok beklersin🤣
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen yatırımciyim ya, tabii helal yoldan faiz vs işim olmaz, kısa vadeli sicak gelir getiren şey benim için iyidir, e nereye kadar çalışacağız kimseye muhtaç olmamak eyvallah etmemek için yaşlılığa göre hareket ederim
Cevap sahibi1 yıl@mirhanhan kimse seni aramaz bu şekilde. Yanlış yoldasin
Gizli Üye(30-35)1 yılHükümetin yanlış politikalarından biri de az olan iş imkanlarını kadınlara sarf edip estetik cerrahiyi patlatmak oldu.
00 Yorumla
1 yılŞu soruya böyle bir cevap komik gelecek belki, ama istediğim tüm kitapları alır, güzel bir kütüphane yaptırırdım kendime. Ki bu hayatımdaki en güzel detay olurdu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlabildiğince uzaklara kaçardım, tanıdığım hiç kimse olmasın; alayı menfaatçi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılev alırdım ilk estetikler her şeyi oturttuktan sonra gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHerkes paradan bahsediyor ama o parayı nasıl kazanırım nasıl bir iş yaparım demiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de önümdeki fazlalıkları aldırmak isterdim
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBüyütmene yardım edeyim de ben küçük seviyorum vazgeçtim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYağsür devamlı hep oyna vakit buldukça masaj yap duşta falan ama asıl olan başka bir el kız olur erkek olur biri ellemesi gerekiyor
13 Yorumla- 1 yıl
Ben seninle oynarım sen benimle oynamak istemez misin
Cevap sahibi1 yılYa Bi sktr gt pis herif
- 1 yıl
😂😂😂
Para olursa büyütürler tabi tam istediğin gibi
00 YorumlaBodrumda, bodrum kalesinden baktığınızda karşınızda gördüğünüz bir ada var KaraAda onu satın almak isterdim.
00 Yorumla
1 yılBenim kendime ait arabam var
Fakir değilim bilmiyorum. Daha üniversiteye gidiyorum. İnş okul bitince fakir kalmam.
01 Yorumla- 1 yıl
Ne okuyorsun
Ben onu bunu bilmemde seyahat sıkıntısı olmayan bir bayan arkadaşa ihtiyacım var tatil amaçlı 1 ay gibi benimle takılmak isteyen varsa bana ulaşsın 🌹
00 Yorumlane yapacam onu bile bilemedim parada olsa bir şey yapasım gelmiyor vesselam
10 Yorumla
1 yılParasızlara dağıtırım birazıda bende kalır.
10 YorumlaPara vermene gerek yok benle takıl bir süre sonra çok büyümüş olur
00 Yorumla
1 yılİlk hemen yatırım yapardım sonra iş kur ev al ayrı eve çıkar araba alırdım.
00 Yorumla
1 yılHerkesde birşeyi büyütmeye çalışıyor açaba bizimkinide büyütürlermi 😅😂
00 Yorumla
1 yılİŞ KURARİM sermaye sermayedir gidip ipone luks araba almam hemen
00 Yorumla
1 yılBen de büyütsem iyi olur 35 santim yaptıracam
00 Yorumla
1 yılÖnce ev bu komşulardan kurtulurum sonra ailemi tatile yollardım kaç para kaldı geriye?
00 YorumlaKendi işimi kurar şu anki işimden istifa ederdim
01 Yorumla- 1 yıl
Bu ülkedeki en büyük sorunlardan biri ya … umarım kurarsın krndi işini 🤲🏿🤲🏿🤲🏿
1 yılPenis küçültme ameliyatı olurum
08 Yorumla- 1 yıl
@GencMimarAlmanyada. Diye bi şahıs var ona ver lazım olur 🥰🥰🥰 hayrımız hayırlı olsun
- 1 yıl
Bir kısmını bağışlarım, zekat farzdır
- 1 yıl
Buna çok sevinicektir 🫰🏿🥰teşekkür ederimmmm
- 1 yıl
@GencMimarAlmanyada 31i ve p0rnoyu azalt, gerçek hayat kafanda kurduğundan çok farklı. Yersiz yurtsuz garibanın tekisin belli ki, gurbette Avrupalılara muamele çekiyorsun. Yolun açık olsun.
- 1 yıl
Telegrama gelip napcan adamın sana vericeği şeyi mi konuşucaksınız eudnejıxjwısjw
- 1 yıl
Bence pasif gay ve sanal seks için fırsat kovalıyor
- 1 yıl
Bananwjsjwj bilemeyiz engellemiş sanırım bizi 🥲 ya da hesabini silmiş
- 1 yıl
Napalım ağlayalım mı
- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026