İlk iş sürekli yaz mevsiminin yaşandığı bir ülkeye taşınmak. Mesela Dominik Cumhuriyeti ya da Maldivler. Oh gel keyfim gel...
Umut fakirin ekmeğeee hadi sıra sizde😃
Umut fakirin ekmeğeee hadi sıra sizde😃
Yoksul insanları tespit edip gıda yardımı ve maddi yardımda bulunmak, mahalledeki veresiye defterini komple ödemek. Ben bunlardan çok zevk alıyorum. Bugün tatlı küçük bir kız çocuğu yanıma gelip abi bu çicekten alır mısın üç lira dedi: ) bahçesinden koparıp gelmiş şeker alcak o yüzden istiyor çıkardım 20 lira verdim o çocuğun yüzündeki gülüş ve mutluluğu hiç bir şeye değişmem: ) İnşallah Allah bana nasip eder
Bu ülkeyi terk etmek olurdu yani aslında ne kadar para olduğuna göre değişir. ama gerçekten hayatımı kurtaracak ya da en azından yeniden inşa edecek kadar çok param olsaydı ilk olarak bu ülkeden gitmek isterdim sonra da kendimi geliştirmek için kullanırdım bu parayı yani kendimi her alanda geliştirmek iş olur eğitim olur sonuç olarak hiç bir şey için geç değildir bence. bu yüzden de kendi planlarımı yapardım ilk önce sonra da o şekilde harcardım parayı
İlk işim karavan almak olacaktır bunu da 1 sene içinde gerçekleştiririm umarım. Karavanla Karadeniz turu Trabzon Rize Giresun derken 1 ay tatil yapıp geleceğim.
Seninkiyle benzer ama amerikanın batı sahillerinden yana olur tercihim
Rica ederim 🌠
Cevap
12Cevap
Spor salonuna giderim boş vaktimi harcarım dağlara yürüyüşe giderim
Kendime atölye kurup birşeyler yapmak isterim
Yani para bize zaman veriyor
Bilmiyorum ya ben öyle insanlara iş kapısı örnek merhametli bir patron lider olmak isterdim bu beni mutlu ederdi yönetmek kontrol etmek falan
Yatış, Geziş :D şu ankinden pek farklı olmazdım ama sonra iş kurardım kesinlikle.
Parayı bulsam bunu düşünmem spontane yaşarım zaten.
Valla ben memleketimden memnunum para konusu degıl benimkisi varan konusu
Araba, bir kaç güzel gece eğlencesi, sonrası uzun hakiye
İş kurar yatırım yaparım o parayı daha fazla katlamaya çalışırım
Şehir dışına çıkmak. 😄
parayı buldum namusum kayıp ilk yapacağım mutlu sonlu masaj salonuna gitmek oldu gcdsyfgcsyad
Öncelikle e60 M5 alırım sonrasına bakarız
Milletvekilliğine aday koymak
beni de götür
Aglarim
ne kadar para mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?