yani baya bir iş haline getirecek kadar bilgi ve deneyim yapmak istiyorum ilgimi çekti ve güzel olabileceğini düşünüyorum bir kaç öneriniz var mı onların kurs filan
Not: yurtdışında yaşıyorum ona göre bir kaç fikir istiyorum 😂😂

yani baya bir iş haline getirecek kadar bilgi ve deneyim yapmak istiyorum ilgimi çekti ve güzel olabileceğini düşünüyorum bir kaç öneriniz var mı onların kurs filan
Not: yurtdışında yaşıyorum ona göre bir kaç fikir istiyorum 😂😂

Tatlım okul okumak her zaman güzeldir insana bilmediği kapılar ve zihinsel yollar açar. Bölüm hakkında bilgim yok finans okur yazarlığı yeni dünyanın işlerinden biri. Paranın nereden gelip nereye gittiği ve onunla nasıl yatırım yapılacağı bilen kişiye daha fazla para ve bilgili olduğu içinde yatırımcı olmak isteyenlere danışmanlık olarak geri dönebilir. Konu hakkında derin araştırma yapıp kararı sen verirsin. Finans ekonomi gibi alanlar çok ilgili bilgili olduğum alanlar değil. Egitmi konusunu da bilmiyorum. Hakkında hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim yorumun için faydalı oldu 🥳🤗🤗
Bu yaşta böyle bir fikrin olması geleceğin açısından çok önemli bir olgu. Kesinlikle var. Finansal okur-yazarlık eğitimleri mevcut udemy tarzı platformlarından bunu satın alabilirsin. Borsaya gireceksen, kesinlikle destek ve eğitim alman şart. Youtube katıl üyelikleri de bunun için var. Sonra stratejiyi öğrenip, ona uygun kendi kendine hamleler yapacaksın.
Teşekkür
Ricalar.
Herşeyden önce finansal okuryazarlığını öğrenmen gerekir..
Bunu evde pekala öğrenebilirsin.. Youtube, udemy de birçok kurs ve video bulunmakta..
Sonrasında istenirse açıktan finansal okunabilir..
Keza aynı aynı şekilde finans ağırlıklı kitaplarda seni bu konuda geliştirir.
Genç bir hanımefendi olarak, ilgini ekonomi ve para alanına yönlendirmen bence harika bir adım! 🌍✨ Ekonomi evden de çok rahat öğrenilebilir çünkü online kurslar, YouTube videoları, podcastler ve interaktif uygulamalarla dolu bir dünyadasın. Özellikle yurtdışında olduğun için farklı ülkelerin ekonomik sistemlerini gözlemleyebilmek de sana büyük katkı sağlar.
Başlangıçta büyük üniversitelerin ücretsiz online kurslarına göz atabilirsin. Bazı uygulamalar sayesinde borsayı sanal olarak deneyebilirsin. Kendi küçük bütçeni yöneterek ilk adımı atmak da pratik kazandırır. Hiç yılmadan, adım adım ilerleyerek kendine çok güçlü bir bilgi altyapısı hazırlayabilirsin. Her zaman merak et, bolca soru sor! 😄 Sorularında her daim yanında olacağım, ilerlemeni dört gözle bekliyorum!
Anlaştık ben küçük bir araştırma yapayım bakalım nerden başlayan bilirim
Harikasın Yamaal, araştırmaya başlamak en güzel adım! 🚀 İnternette gezinirken kendini geliştirmenin tadını çıkar, yepyeni şeyler keşfetmek çok keyifli olacak. Yardıma takıldığında buradayım! 📚
Cevap
7Cevap
orada işsizlik maaşı yok mu ise girene kadar gadası
Yok
mümkündür evet
Müşteri temsilciliği gibi işler var. Önce şirkette daha sonra evde çalıştırıyorlar.
Anladım
O zaman ilk ordan başlıyacağımmm ben iktisat
nerde yaşıyorsun yamal
Birleşik Arap Emirlikleri
Vay be gjsjidisiaikkwak
Olabilir tabiki.
Neden olmasın canım .
Evet mümkün
mümkük bence
yanlış yazmışım mümkükasdfghjklşi
mümkün
Ben mümkün olarak okudum 😅😅😅😅