Eşimden para almaktan ya da harcamaktan çekiniyorum, rahatsız oluyorum. Dün akşam İnternette bir ayakkabı gördüm ay ne güzelmiş param olsaydı bayrama alırdım diye söylendim kendi kendime eşimde duydu o nasıl laf senin paran benim param mi var her hafta belli miktar ben bırakıyorum sana dedi. Bende onu kendim için değil ev ihtiyaclari için harcıyorum. Çoğu da duruyor zaten o kadar çalışıyorsun senin paran dedim. Ona çok bozuldu. Geçen gün eşime bayram için kıyafet aldık ben almak istemedim evde var onlardan giyerim demiştim. Dün de sen bunun için mi alışveriş yapmıyorsun evlendik evleneli dedi. Bende evet dedim yani kendi kazandığı para sonuçta niye kendim için keyfi yere harcayayım ki? Ya da en basiti market alışverişine gitsek canimin cektigi bisey olsa almam. Evin ihtiyacini alirim o kadar. Ona da söyledim bunu ve ise girip çalışmak istediğimi söyledim. Bu sefer sinirlendi saçmalıyorsun çık şu düşünceden ben kim için çalışıyorum. Biz karı koca değil miyiz benim param senin de paran falan dedi ama ben hala kabullenemiyorum bu durumu ve gerçekten de çalışmak istiyorum çünkü eşimin parasını harcamaktan çekiniyorum..
Bak işte hayat... 😀
Sınırsız kredi kartı versen tek seferde zorlayacak kadınlar bir tarafta, bir de senin gibiler ayrı bir tarafta.
Hatta ben esinin yerinde olsam şu konuşmadan sonra o para bırakma durumundan vazegecip bu bahsettigimi yapardım. Senin daha iyi ve rahat hissetmen için. Çünkü bizim paramız dese de sana veren el olmaya devam ediyor...
Psikolojik olarak da bazı erkekler için para konusu cidden "onun parası" değildir ve "eş"ine veya eş görebildiği kişiye harcamaktan, onun harcamasından zevk alır. Yani sen ona yük olmayacaksın harcasan da...
İstersen nasıl daha rahat hissedeceğini ona ifade et ve sana maaş veya harclık verir gibi vermekten vazgeçsin, ortak noktadan sen harca istediğin gibi...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hissettiklerinizi çok iyi açıklamışsınız ama bana yine de çok garip geldi bu durum. Bende de ilk evlendiğim zamanlar şöyle bir şey vardı bekarken babam bana parayı her zaman istemeden verirdi. Benim param olsa da olmasa da verirdi. Eşime bakıyorum hiç para vermiyor🤣🤣 E ben de isteyemiyorum bir değil iki değil kendi ihtiyaçlarımı alamıyorum evin ihtiyacı bir yana dursun.. Cebimde parasız geziyorum😀 sonra dedim dökül len paraları 😀 Şimdi aramızda öyle bir sorun yok ben zaten onu zorlayacak kadar istemem savurganlık da yapmam. O da nereye harcağıdıma karışmaz. Yani aslında bunun muhabbeti bile olmamalı çok saçma siz eşsiniz tabii ki onun parası senin de paran. Eve ekmek getiren kişi erkek olmalıdır önce bunu bir kabul edelim. Ondan sonra geriye kalan şeylere bakalım.
00 Yorumla
Evlilik kurumuna girince senin paran benim param durumu olmamalı o konuda haklı fakat bir kadının kendi geliri olması hem hayat güvencesi için hemde günümüz şartlarında daha rahat geçinmek için kesinlikle şart. Bu konudaki sert tutumundan bir an önce kurtulması lazım sende lütfen çalışmak için elinden geleni yap senin birey olarak hakkın bu.
00 Yorumla
erkekler evlendikten sonra sadece eşi ve çocukları için çalışır dün benimle yaşıt evli 1 çocuğu olan kuzenim ile konuşuyordum kendine bayram alış verişi yaptınmı dedim bana ben artık kendime değil aileme çalışıyorum her şey onlar için onların varlığı beni mutlu ediyor dedi yani anlayacağın sen onun eşi ailesi sin nasıl ki senin anne baban sana evlatları sın diye baktıysa eşin de sana öyle bakar merak etme çekinme iste harca eğer eşin razı ise çalış onun gönlü yoksa zorlama
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Duygularını anlıyorum, gerçekten hassas bir konu. Evlilikte maddiyat bazen görünenden daha çok duygulara dokunuyor. Eşinin açıkça “bizim paramız” demesi aslında çok kıymetli, sana güven veriyor. Senin çalışıp kendi paranı kazanma isteğin de çok anlaşılır ve değerli. Kendin için bir şey almak kesinlikle bencilce değil, bu senin de hakkın! Paylaşmak sadece maddi olarak değil, hayattaki çoğu şey için önemli. Kendine izin ver mutlu olmaya, eşin de senin huzurlu ve özgür hissetmeni istiyor gibi görünüyor. O küçük mutlulukları hak ediyorsun, kendini suçlu hissetme! Para bir araç, değerini yok sayma. Cesaretini kaybetme, hayatta denge her şeydir! 💪🦋 Yeri gelince kendi paranı kazanmak da ayrı bir tatmin olabilir. Unutma, birlikte güçlüsünüz!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 1 yılalışırsınız zamanla
00 Yorumla Biraz yanlış düşünüyorsunuz. Siz erkek değilsiniz ve bunu onun gibi anlayamazsınız. Şöyle ki; belki bazen eliniz söylenecek bile ama bir erkek için eş en değerli varlığıdır. Çoğu zaman kendinden daha çok sevecek sizi. Canınız yandığında onun canı daha çok yanacak, üzüldüğünüzde bazen daha çok üzülecek. Bu koruma ve değer verme iç Güdüsü. Yani kadınlar daha narin varlıklar ve erkeği bir noktada çeken de bu. Bunu erkek gözü ile göremezsiniz. Bence bunları ona sorun ve size hiç duymadığınız şeyler söylesin. Onun gözündeki sizi, siz tahmin edemezsiniz. Ayrıca kadın çalışıp para getirmek zorunda değildir. Buna alışırsınız elbette ama bunları konuşarak yapın. Bu söylediklerinizi size ima bile etmemiş ne güzel
03 Yorumla
Soran1 yılGüvenle ne ilgisi var ki bu durumunn
Gizli Üye(25-29)1 yılNolur çalış, nerede olursa olsun nolur çalış 🙏🏻 öyle gibi duruyor çoğu erkek ben bakarım der ama ekonomik özgürlük gibisi yok. Yaşın ilerleyip işverenlerin almayacağı bi kadın olduğunda eşinin değişmeyeceği ne malum? Parayı kesip seni eve tıkmak istediğinde ne yapacaksın? AVukata gidecek para bulamadığında devletin işini savsaklayan avukatına denk gelmeyeceğinin garantisi ne pekş? Nolur çalış diyorum bak. Ben de o hissi çok iyi biliyorum. Bulduğum ilk fırsatta işe geri döneceğim. Eski iş yerimde (öğrenciyken çalışırdım) işe giren kadına eşi "senin dilin çok uzadı çık işten dediği için kadın boşandı. Dilin uzadı muhabbeti de kadının kızına aldığı hediyenin o sene kocasıyla ortak olmamasıydı. Neden aldın muhabbetinin geldiği noktaya bak. Ben yıllarca bu zulmü neden çekmişim dedi. Şimdi hepsinin şefi. Çok etkisinde kaldım o kadının. Çalışan kadına kocası da bi ayağını denk alıyor nolur muhtaç kalma 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
20 Yorumla
1 yılBir erkek olarak yaptığınız çok onur kırıcı bir davranış. Evli iseniz her şeyiniz ortaktır.
Belki siz kendiniz çalıştığınız zaman kazandığınız paraya kendinizin gözüyle bakabilirsiniz (hatta bir çok kadın bu şekilde bakar) ancak erkekler için durum farklı.
Biz erkekler iç güdüsel olarak koruma-kollama, yiyecek, barınma, hayatı idame ettirme konularında ailelerinin sorumluluğunu otomatik olarak alan bir yapıya sahibiz.
Evlendikten sonrada eşim kendisi ve ailem için kazandığım parayı ihtiyacı için kullanmıyorsa bu durum sanki beni istemeyen bir kadını evde tutsak alıp zorla tutuyormuşum gibi hissettirir. Ne farkı var ki bundan?
Sen bu adamın eşisin; sana kanunen, toplum nezlinde ve iç güdüsel olarak bakmak ile yükümlü. Çalışmak istiyorsan çalış tabii ama kocanın kazandığı parayı ihtiyacın için kullanmamak eşine çok büyük bir hakaret.
10 YorumlaMal mısın sen aq adam doğru demiş sana harcamayacakta kime harcayacak bir kere erkek zaten karısına bakmakla hükümlü sen hizmetçi misin kendini düşürdüğün konuma bak anan baban hiç mi değer vermedi sana bu nasıl bir eziklik kompleksidir ahdjshdjahsjsh
21 Yorumla- 1 yıl
Alnından öpücem
Bundüşünce hiç normal değil. Takıntılısınız herhalde. Yani duyduğum okuduğum en saçma şey hiç kusura bakmayın. Çıkın şu feminizm kafasından. İnsanlar en çok hangi konuyu savunuyorsa direkt beyniniz o yöne doğru yöneliyor. Siz yememekte israr ederseniz bi yiyen çıkar merak etmeyin.
20 Yorumla
1 yılValla ekonomik ozgurlugu olmayan, karakterli herkesin hissedecegi seyler bunlar... Seninki normal olan aslinda ama su var sonucta ortada bir evlilik var ve sen calisan biri olmadigin icin o ikinizin parasi oluyor. Yontem farkli olabilirdi sana yoksa eger bi hesap acar oraya belli miktar para yatirir ihtiyacin oldugunda ordan kullanirdin. Esin dusuncesizlik etmis
00 Yorumlaİnsanın yapısıyla alakalı ki bence ki çarçur etmekten çok daha iyi bir yapı. Bişey canın çektiği zaman hem kendine hem eşine alarak gözünde belki bir tık daha kolaylaştırabilirsin bu durumu alışana kqdar. Ve o an canının çektiği veya hoşuna giden bir şey olduğunda bu seni mutlu edecekse emin ol eşini çok daha mutlu edecek seni görmek. Ben de daha okuldayım küçüğüm sizlere göre ama ben de babamın verdiği harçlığı yemek dışı hiç harcamam adamakıllı yıllardır. Ayda yılda bir bişey aldım mı da ama istemsiz bi keyif verir insana
00 Yorumla
1 yılTutumlu olmak, hesaplı harcak ve gereksiz harcamalardan kaçınmak tabi ki iyi bir şeydir. Ama anladığım kadarıyla siz bu konuda aşırılığa kaçıyorsunuz. Hesaplı harcamak adına gerçek ihtiyaçlarınızı da gözardı ediyorsunuz. Siz evlisiniz. Her şeyiniz ortaktır. Bu konuda cimriliği bırakın ve eşinizi de üzmeyin... Sevgiyle kalın...
10 Yorumla
1 yılHayatım işe girip çalışmak güzel bir düşünce tabii ki. Kendi paranın olması, biriktirmen vs. Ama kocan da haklı. Zaten parası olmasa sana söyler harcama diye. Niye bu kadar kendinden kısıyorsun ki? Duyan da pırlanta falan alıyorsun sanacak. Gayet gündelik ihtiyaçlar bunlar saçmalama istersen.
10 Yorumla
1 yılOlmaman lazım eşininde parayı ya sana vermesi ya da evde bir yere bırakıp lazım olursa al para burada demesi lazım ben öyle yapmıştım haşılığımı alıp kalanını buraya bıraktım sen kullan yetmezse kredi kartından takviye yaparız dedim
01 Yorumla- 1 yıl
Kadına harcayacağı tutar ve harçlık verilir ama paranın tamamı verilmez. Kadına paranın tamamını verirseniz evin yolunu bulamazsınız.
Babam çalıştığı dönemde maaştan arda kalanı kasa diye tabir ettiğimiz ceketinin cebine bırakırdı. O ceket hep gradropta asılıydı ve bir yere giderken kasada para var harcayın derdi. Biz yine de rahatça alamazdık.
03 Yorumla
Soran1 yılNiye öyle oluyor bilmiyorum. Eşimde mesela haftada belli bir miktar verir bana ama ev ihtiyacı hariç başka biseye harcamam ben
Soran1 yılHmm
1 yılaşkım biraz yanlış düşünüyorsun bu yanlış olduğun anlamına gelemez sen iyi niyetli birisin ama eşin için onun parasını abartmadan harcamalısın ve eşini pohpohlamalısın kesinlikle
20 Yorumla
m 1 yılBence çık bu düşünceden. Senin benim gbi sazanlar eşini düşünür. Sonra o aşık olduğumuz eşler paralarını yedirecek daha dişil birini bulur. Benden söylemesi
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 476 cevap paylaştı.
1 yılSenin gibi hatun her eve lazım fakat biraz kurtulmalısın düşüncelerinden. O senin eşin Senin paran benim param olmaz evlilikte O senin eşin hatun
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 370 cevap paylaştı. Bir erkek açısından bakacak olursam, böylesi düşünceli empati kuran vicdanlı bir eş insanı mutlu eder ama kendi parası gibi de harcamasını isterdim benim param onun parası misali.
10 Yorumla
1 yılVallaha helal olsun
Senin gibi karakterli kızlar kaldı mı?
Yani eşinle konuş o da sana begendigini alsın
İş konusunda calısabilecegin bir işte eger sende çok istiyorsan bir süre calısmayı deneyin00 Yorumla
1 yılBu gerçekse siyah poşet bana girebilir rahatsız olunacak bir şey değil gayet normal bi davranış eşinin yaptığı karı koca arasında paranın lafı olmamalı ki özellikle sen çalışmıyorsan
00 YorumlaKocan eğer çalıştırmıyorsa çatır çatır parasını yemen lazım tatava yapmamalı bir şey istediğinde gücü varsa. Müsaade ediyor çalışmana ve cimrilik yapıyorsa çalış o zaman ekonomik özgür ol. Böyle bir şey yoksa utanıyorsan utanma. Kadın tabi kocasının parasını yiyecek yani.
10 YorumlaErkekler parasını yiyen kadınları seviyor maalesef, eşinin parasına kıyamayan kadınlar hep eşini sömüren kadınlar için aldatıldı rahat olmamanı anlıyorum ama kendini çokta kısma harca gitsin evlilikte her şey ortaktır senin paran olsa sen onun harcamasını istemez misin eşin zaten kimin için çalışıyorum demiş harcaman gerekiyor eşin sana bu dünyadaki en yakın insan annenden bile daha yakın bunu unutma ve kendini kötü hissettme
11 Yorumla- 1 yıl
Erkekler parasını yiyen kadınları seviyor maalesef, eşinin parasına kıyamayan kadınlar hep sömüren kadınlar için aldatıldı rahat olmamanı anlıyorum ama kendini çokta kısma harca gitsin. Evlilikte her şey ortaktır senin paran olsa sen onun harcamasını istemez misin? Eşin zaten kimin için çalışıyorum demiş harcaman gerekiyor eşin sana bu dünyadaki en yakın insan annenden bile daha yakın bunu unutma ve kendini kötü hissettme :)
1 yılBen evli değilim ama bende öyleyim ailemin ya da evleneceğim kişinin parasını yiyemiyorum isteyemiyorum
120 Yorumla- 1 yıl
Sevgilin varsa çok şanslı
- 1 yıl
@MaviDondurma_ sevgilim yok
- 1 yıl
Senin gibiler tam evlenilecek güvenilecek insanlar aldatmazsın ihanet etmezsin sadık bi eş olur senden
- 1 yıl
@MaviDondurma_ öyleyim gerçekten hatta kendim çalışıp aileme sevdiklerime yardım ediyorum teşekkür ederim
- 1 yıl
Benimki doğuştan geliyor küçüktüm biri para verdiğinde alırdım anneme verirdim
- 1 yıl
Tanışmak istiyorum seninle çünkü böyle güvenecek insan kalmadı artık güvenmek istiyorum sevmek sevilmek istiyorum mümkünse önce bi tanışmak istiyorum umarım tanımadan yargılayıp kestirip atmazsın
- 1 yıl
Mesela okulda burslar alırdım başarılı ogrenciydim aileme verirdim olduğu gibi
- 1 yıl
Ya ama benim beğendiğim hoşlandığım biri var en baştan ümit vermeyeyim
- 1 yıl
Takip attim mesaj atmaya xperim yetmiyor ilk mesajı sen atarmisin bi tanışalım sonra kafana yatmazsa söz veriyorum tek kelime dahi yazmam uzaklaşırım
- 1 yıl
her şey nasip işi biz zaten önce bi tanisacagiz tanışmaktan zarar gelmez belki çok iyi anlasacagiz belki de anlasamayacagiz bunu görmek için tanışmak istiyorum
- 1 yıl
@MaviDondurma_ yaşını önce sorayım kaç yaşındasın
- 1 yıl
30 ama göstermiyorum fotomu görsen inanmazsın. Sen kaç yaşındasın?
- 1 yıl
@MaviDondurma_ ya ben çok zor beğeniyorum birini çok takıntılıyım dış görünüşe elimde değil böyle takıntılarım var boyu uzun olacak şişman olmayacak yakışıklı olacak
- 1 yıl
Sen bi mesaj atarmisin detaylı konuşalım bunları
- 1 yıl
@MaviDondurma_ ya ben erkeklerle konuşmayı sevmiyorum
- 1 yıl
Alt tarafı tanisacagiz başka türlü nasıl olacak
- 1 yıl
Tanışmayı da sevmiyorum
- 1 yıl
Ancak aşırı aşırı begenirsem
- 1 yıl
Tanışmadan konuşmadan hayatının aşkını bulamazsın bulduğunu sandığın kişiyle bile tanışıp konuşmazsan kaybedersin o kişiyi. Buyur gel konuşalım sonra karar verirsin gel insan yemiyorum ben
- 1 yıl
@MaviDondurma_ ya ama ben begenemiyorum bir erkeği çok zor beğeniyorum boyu 1.80 üstü olacak manken gibi fit duracak yakışıklı tarz olacak saçları kıvırcık olacak kumral olacak çok takıntılıyım ve internetten nasıl aşık olacam ki birine
Kocanın içinden gelmiş sana harcama yapmak istiyor ben olsam kartını patlatırdım gerçi aynı şeyi pedere yapıyorum😂
22 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılO zaman meslek sahibi olup öyle evlenecektiniz. Bırak eşi babamdan bile para alsam ağrıma gider. Gerçi ikisininde parasını yemek kısmet olmadı ama. Hayat eşek gibi çalışıp onu yiceksin dedi bana
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılRahatsız olma bence. Bunu gerektirecek hiç bir şey yok ama kendi ayaklarının üzerinde durma çaban gayet güzel.
00 Yorumla
1 yılYaptigin resmen issizlik. Bildigin kasintilarin var raat batiyor
16 Yorumla
Soran1 yılİlgisi yok.
- 1 yıl
Ne yok gayet oyle
Soran1 yılEşimden kendim icin para almak istemiyorum ya da kendisi verse de harcamak istemiyorum onun parası sonuçta
- 1 yıl
Trip yapman sacma. He calismk istiyorsundur onu anlarim tabiki istersin bu normal. Ama senin oaran benim param diye esine coluguna cocuguna karsi ayrimcilik etmen bu kotu bir huy
Soran1 yılAyrımcılık yaptığım yok. Esim istediği gibi harcasin kendi çalışıyor kazanıyor sonuçta. Ben bidey demem buna. Çalışmak istiyorum zaten. Herhangi bir iş bulur calisirsam bende istediklerimi alabilirim ama şu an bisey almak içimden gelmiyor
- 1 yıl
Ayrimcilik iste. Senin paran onun parasi diye bir olay yok. Olmamali olamaz.
ev arkadasi gibi olmus oluruz evli bir cift gibi degil.. cok sacma bi dusuncedesinn..
19 Yorumla
Soran1 yılMaddi konuda böyleyiz sadece
Soran1 yılÇocuğuma bu şekilde alistirmam rahatlıkla babasından ister. O babası sonuçta ben esiyim sonucta
- 1 yıl
oyle degil kanka.. cocuk soyleneni degil yapilani gorur alir.. sizin ailede demekki sana kimseye muhtac olma kizim ezdirme kendini kizim cok fazla denmis.. ya da para isteyen kisi ezik vs gorulmus ya da buna benzer bisey her neyse o sey artik. kocadan kocaya karidan kariya bu degisir ama yanisimasi yani para istemeyi acizlik gorme gibi bir durum olmus ki bugun boylesin.. cocugun da senin gibi olacaktir.. demeye calistigim bu..
Soran1 yılYani şöyle ben bekarken kendimi evde yük gibi hissederdim. Çünkü ailem yaptıklarını aldıklarını sürekli yüzüme vururlardi. Babam sagolsun biseyimj eksik etmedi ama ondan para isterken falan kendimi çok kötü hissederdim. Sanki yük gibiyim ve babamda mecburiyeten veriyor gibi bir yüz ifadesi vardı çünkü. Bundan kaynaklanıyor olabilir
- 1 yıl
olabiliri fazla kankss.. aynen de bundan.. ve biz evlendigimizde gecmis travmalarimizida heybemizde ceyiz diye getiriyoruz maalesef.. bence eger kocan anlayisli bi adamsa sohbet edip dedikodu yapabiliyorsaniz ona durumu anlat tabi burada dedigin gibi deme az biraz ustu ortulu anlat.. yani bizim evde maddi konular konsuunda keskinlik vardi ince hesap yapmazdik tabiki ihtiyacimizi giderirdik ancak yine de insan yapisi geregi rahat olamiyordu.. bu davranisimin altinda yatan sebep bu.. dersen guzel olur..
Soran1 yılAnladım teşekkür ederim
Soran1 yılSana da iyi bayramlar
1 yılSevgili kardeşim eşiniz size sahip çık ben yanındayım demeye çalışıyor bence Bunun kıymetini bilin ve onu üzmeyin artık :)
10 Yorumla
1 yılBence aşırı hassasın. Eşin de zaten Harcamanı istiyor. Bende eşini mutlu etmek için bu takındadan kurtulmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
1 yılKocan haklı, sen önce evliliği öğren evlilik ne demekmiş. Senin paran benim param nedir? İlaveten, kocan izin vermezse çalışamazsın.
11 Yorumla- 1 yıl
Herkes cevap vermiş. Soruda güncelleme yaparak daha neyi anlayamadın ki?
1 yılÇok normal bişey, eğer ki çalışmıyorsanız ve evliyseniz eşiniz size bakmakla sorumludur bu yüzden normal karşılayın lütfen:)
00 YorumlaEşini dinlermisin zorluk çıkarıyorsun sonra kocam benden neden soğudu diyorsunuz gözünü aç bacım gözünü
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 494 cevap paylaştı. Adam haklı , ne alaka sen de çalışıyor olsaydın senin paran mı olacaktı?
10 Yorumla
1 yılM@l mısın a@q ye parasını hiçte düşünme sen yemezsen bi yiyen çıkar emin ol.
10 Yorumla
1 yılÇalışmak istiyorsan çalış bence. Niye böyle bir engel var
00 YorumlaNe kadarlık evlisin bilmiyorum ama eş konusunda çok şanslısn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSiz evlilik nedir onu bilmiyosunuz senin gibi bi mal niye evlenir ki? Bosan o kocandan adamın hayatını karartma öyle bir kocam olsun daha ne slak midir nedir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÜzmüş zaten adamın dediğine göre ve eğer ki size veriyorsa kendinize bir şeyler alın diye veriyor neden utanıyorsunuz ki. Böyle kızlar kaldı mı yaa inanılmaz bir şey 😂🥲
00 Yorumla
1 yılKız saçmalama sen yemezsen elin noruspusu yer harca kiz
112 Yorumla- 1 yıl
Lafa bak. Senin gibiler aile parçalar.
- 1 yıl
@xgökkuşağıx gerçekleri söylüyorum eşine yedirmezse dışarıda çok kevase var
- 1 yıl
Dervişin fikri neyse zikri de öyle olur.
- 1 yıl
@xgökkuşağıx gerçekler öyle sizlere acimamamk lazim
- 1 yıl
Asıl senin gibi laf edenlere acımamak lazım. Senin gerçek dediğin tüm erkekleri aynı kefeye koyup uydurma bir genelleme yapmak.
- 1 yıl
@xgökkuşağıx hepiniz aynisiniz mayaniz bozuk
- 1 yıl
Uydurma genellemelerinle mutsuz mutsuz yaşarsın
- 1 yıl
@xgökkuşağıx para mutluluk
- 1 yıl
Kadın gibi kadın olabilmek de bir kadın için mutluluk olsa gerek. Mahalle karısı gibi konuşmak ise son derece itici bir durum.
- 1 yıl
@xgökkuşağıx tamam ben mahalle karisiyim oldu mu
- 1 yıl
Sen kendini orada görüyorsan bu senin bileceğin iş, ancak cok iticisin.
- 1 yıl
@xgökkuşağıx tamam iticiyim haydi naş
Gizli Üye(36-45)1 yılEşini düşünmen çok güzel ama ondan para isterken çekinmene gerek yok çünkü senin eşin senin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda, sen de onun eşisin o evin hanımısın ihtiyaçlarını alacaksın..
00 Yorumlaneden rahatsız oluyorsun essek gibi vericek evi hanımı olmak kolay mı sanıyorlar
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEvli biri olarak söylüyorum kadının kendine ait maddi gücü olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAbart abart bıraz daha abart iş bölümü denen bır sey var sen ev sorumluluklarını yerine getirmiyor musun en zoru bır çocuk büyütüp yetıstırmıyormusun erkek de para kazanacak sen de mecbur yıcen ya ne dram yaratmıssın ailesiniz siz püf tuhaf tuhaf sorular
10 Yorumla
1 yılİlk zamanlar insan çekinip utanio ama sonradan alisio
00 YorumlaEsinden para almazsan rahatsiz ol baska kadinalra harcamadan sen harca hshxhxbx
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılM*l mısın sen arkadaşım. Böyle saçma bir şikayet mi olur?
01 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
Erkek para harcadığı zaman erkekliğini hisseder. O a para harcatmanız onu evliliğe daha çok bağlar. Bizde yemek yapıp yedirmek gibi. Onlarda para güçtur. Otoritesini korumak ve kavvamligini hissetmek için buna ihtiyacı var.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlen benimle. Şu utanma duygusu. Görmek nasip oldu ya günümüzde birinden G3 üm nerede benim vurun da artık diyicem.
00 YorumlaDusuncelerin iyi de fazla alçak gönüllüsünmarkette canının cektigini al elbisede al
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTabiki calisacaksin kendi parani kazanmak gibisi yk
00 Yorumla
1 yılAldirmadigin kabahat canım böyle böyle cimri oluyorlar sonra ilk nazikçe istediğini dile getir olmuyorsa sert bir şekilde çünkü kaba kişiler sert dilden anlar
00 Yorumla
1 yılO zaman şöyle yap senin kartına aylık bir miktar para koysun sen ordan harca istemek zorunda kalma..
Ben hiç rahatsız olmam valla banane harcsrim ödesin aslanım00 Yorumla
1 yılSus be sende eşinden para alıyorsan niye rahatsız oluyorsunki. Eşin degilmi senin senin ihtiyaçlarını karşılamak için elinden geleni yapmak için ugrqsir. Sen ise uatniyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılRahatsız olma iste gitsin sonuçta eşin sana vermek zorunda
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAslında kendi paranı harcamak gibisi yok istediğini alıp giyemiyorsan canının çektiğini korkusuzca alıp yiyemiyorsan bence gir bi işe çalış
Gizli Üye(36-45)1 yılŞöyle düşün ölümlü dünya sen yemezsen başkası gelir yer🤣
00 Yorumla
1 yılErkeğin elinde üç varsa birini sen alacaksın yoksa yemeyenin malını yerler para erkeğin gözünü kör eder bu gidişle aldatilirsin da sen sorry not sorry bebeğim aklını kullan biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKeşke benim de senin ki gibi bir eşim olsa çok şanslısın
00 YorumlaEşinizle evlendiğiniz dönemde de bundan rahatsız oluyormuydunuz? Yoksa bu sonradan mı oldu? Ekonomik özgürlük birey olmanın en temel gereksinimidir. İyi kötü bir iş bulun çalışın bence
00 Yorumla
1 yılEşinle kendi istekleriniz için bir birikim yapmanızı söyleyebilirsin. Böylece onunda isteklerini de görmüş olursun
00 Yorumla
1 yılElalemin kızı ilk günden erkeğe IBAN atar. Sen kocandan çekiniyorsun 😂
06 Yorumla
Soran1 yılBen sevgiliyken de para hiç istemezdim ya da iban at derdi gerek yok derdim ya niye böyleyim bilmiyorum maddi açıdan isteyemiyorum bisey kendimi yük gibi hissediyorum birazda
- 1 yıl
Çalışmıyor musun
Soran1 yılHayir çalışmıyorum
- 1 yıl
Ondan kaynaklı olabilir. Sonuçta senin kocan, bunda utanılacak bir şey yok
Soran1 yılEvet öyle ama çekiniyorum iste
- 1 yıl
Kocana durumu anlatıp onun kolaylaştırmasını sağlayabilirsin
1 yılO senin eşin çekinecek bir şey yok normal şekilde istiyeceksin ben bile ayrıldığım eşimden alıyordum 😌
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat