Eşimden para almaktan çok rahatsız oluyorum, bu durum geçer mi ya da nasil aşarim bu durumu?

Eşimden para almaktan ya da harcamaktan çekiniyorum, rahatsız oluyorum. Dün akşam İnternette bir ayakkabı gördüm ay ne güzelmiş param olsaydı bayrama alırdım diye söylendim kendi kendime eşimde duydu o nasıl laf senin paran benim param mi var her hafta belli miktar ben bırakıyorum sana dedi. Bende onu kendim için değil ev ihtiyaclari için harcıyorum. Çoğu da duruyor zaten o kadar çalışıyorsun senin paran dedim. Ona çok bozuldu. Geçen gün eşime bayram için kıyafet aldık ben almak istemedim evde var onlardan giyerim demiştim. Dün de sen bunun için mi alışveriş yapmıyorsun evlendik evleneli dedi. Bende evet dedim yani kendi kazandığı para sonuçta niye kendim için keyfi yere harcayayım ki? Ona da söyledim bunu ve ise girip çalışmak istediğimi söyledim. Bu sefer sinirlendi saçmalıyorsun çık şu düşünceden ben kim için çalışıyorum. Biz karı koca değil miyiz benim param senin de paran falan dedi ama ben hala kabullenemiyorum bu durumu ve gerçekten de çalışmak istiyorum çünkü eşimin parasını harcamaktan çekiniyorum..
Eşimden para almaktan çok rahatsız oluyorum, bu durum geçer mi ya da nasil aşarim bu durumu?