Normalde bankalardan kredi çekmem eksi hesap kullanmam, ama bunları kullanmak zorunda olduğum bir dönemim olmustu...

Normalde bankalardan kredi çekmem eksi hesap kullanmam, ama bunları kullanmak zorunda olduğum bir dönemim olmustu...
Yani çok bir şey değil en fazla borç isterim ya da parasız şeyler yaparım yani ona göre hareket ederim açıkçası genelde şartlara göre ayağımı yorgsnıma göre uzatıyorum elimden geldiğince
Parasız kaldığımda benden para isteyenlere gülümserim. Paradan başka bir şey hayal etmem. İş bulup para kazanmayı düşünürüm. Parasız kalınca arasız kalırım. Koca dünyada yapa yalnız. Paralı yerlere girmem parasız yolda yolakta sallanarak yürürüm. Hür hissederim kendimi. Ama acıkınca kahrederim. Birde bakmam gereken bir ailem varsa. Vay benim halime, Halime'm ne yapacağız. Halil, köye dönelim. Tarlada bağ ve bahçede çalışırız. Zengin olmasak da açlıktan ölmeyiz. Çocukları da yatılı mektebe veririz. Ben bağa bahçeye bakarım sende çobanlık eder okul masraflarını çıkartırsın. Olur mu? Niye olmasın. Köyü olmayan düşünsün. Köyümüzde yoksa! İnsan uzaydan düşmedi ya. Muhakkak bir kökü vardır. Köküne tutunacak. Hırsızsa hırsız amele ise amale.
Benim köyüm yok :D
Yaşamadım yastamaz umarim ve kimse de yasamasin
Aminnn
🙏
Teşekkürler
Insanin hayatla en buyuk sinavi tam da burada basliyor sanirim 😔
Herkesin hayatinda en az bir kere olmustur boyle donemleri
https://www.youtube.com/watch?v=OGJxccarvkE
Peki senin the bigpush şarkıları check ederken yorum yapman da bir işaret mi? Zeki müren de bizi görecek mi?
Aaa essah mi 🙃🙃
Bak ya icime dogmuss 😇
Nasil sevdin mi peki? Gerci ben de hic bilmem, snaa attigim o sarki disinda 🫣
Eğlenceli grup. Kafa çektikten sonra dinlenilir :D Ama benim tarzım değil biliyorsun. heralde bi 9-10 şarkılarını dinledim. Franz ferdinand tarzı bir grup.
Himm hemen de tespit yapilmis teshis konulmus bakiyorum 🙃🙃😄
Bizde öyle eheheh al sen bunu dinle
https://www.youtube.com/watch?v=3kQBuyOn6DE
Bak yaaa nerde big push'un sakinligi, tatli coskusu, nerde senin grubun manyakça böğürmesi 🤣🤪
Bu bir savaş huh :D
Gel savasi mutlu bir sonla. bitirelim 😬😬🥰
https://youtu.be/IBfYc7vDXfc?si=rdKhtPH4OHyYyGCD
Kibariye dinleyeceğime şu köşede çömelir ölümü beklerim daha iyi :D
Ahahaha ayni ben 🫣
ama ben o köşede değil, şu köşede çömelerim🤣🤣
Şu köşe yaz köşesi şu köşe kış köşesi orta da boş su şişesi. D
Ayy kola olaydi keske 😋
kARADUTLU SODA SEVİYOR MUSUN?
Off sevmem mi 😍
Karpuzlu cilekli mangolu kavunlu herbiseyli severim
Ortaya karışık bişeyler olsun o zaman :D
Olur , donatalim softayii 😅😍
Eic icin tesekkurler 🥰🙏
Rica ederim efendim hakkınız...
😇😇
Soke soke aldik iste 😬💪
Eehehehhehee
Gerçekten bu devirde kimsenin hayatı düz çizgi değil, hele de ekonomi böyleyken! Ben de üniversite zamanlarımda İzmir’de çılgın pahalılığa denk gelip ciddi anlamda para sıkışıklığı yaşamıştım. Birkaç hafta sırf menemenle idare etmiştim. O an anladım ki bazen “asla yapmam” dediğin şey, çaresizlikte mecbur olabiliyor. Yeter ki hayata karşı savaşma, adapte ol! Her kriz geçici, unutma 💪🪙
Cevap
6Cevap
Bu hayata katlanmak
Parasızlık insanları tanımada yardımcı oldu ( kimseden borç almayın!!!) nffn
Borç vermeyin de aynı zamanda :D:D
Ihtiyacı olana verilir ya djd
Üniversitede kartları kitlemiştim en son banka kyk kredime de el koyunca mecburen baba bank arandı. Babam kredi çekip tüm borcumu ödedi fakat lakin 10 yıldır başıma kakıyor
Üniversite zamanı euro almak için çalışmadığım için harçlığım dan biriktirirdim ama yinede yetmezdi.
Kötü bir dönem de birilerine el açıp yardım istemistim para olarak yatdim etmişlerdi
Ekside falan kalmadım öyle ama 12 saat bir işte çalışmıştım.
Evde oturup hiçbir şey yapmamak. Parasızlıktan 3 gün eve kapandım.
Annem babamla beraber yaşadığım için hiç parasız kalmadım
Hayatı daha çok öğreniyorum insanları daha iyi tanıma fırsatım oluyor ve kolunda bi altın bileziğinin olmasının nekadar önemli olduğunu anlıyorum bilerek daha
Şimdi kadar denemedim çok şükür
Ooo zengin hatun buldum bekarlar toplanır şimdi :D
Palyaçoluk yaptım. Bence ötesi zor wkdks
Ben bir kere esra erolun beykoz konaklarında evinin bahçesinde vermiş olduğu partiye pamuk şekerci olarak gitmiştim :D
Ve samanyolu kanalında birkaç dizide figüranlık yaptım skxks
Eheheh bunlar alın teriyle çalısılıp kazanılan paralar tebriks ediyorum :))
Ben de seni tebrik ediyorumm
Dostlarımın fedakarlığı.
Parasız kalmadım oğluşum çok şükür
Aileme katlanmak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?