Eski eşim ile sevdiği kadınla beraber olmasına izin verdim.
Eşimle görücü usulüyle evlendik sevdiği biri vardı ama o kişi de boşanmış çocuğu vardı ailesi izin vermedi ben de sonrasında boşandım ailesi de kabul etti kızı evlendiler onlar da
Eski eşim ile sevdiği kadınla beraber olmasına izin verdim.
Eşimle görücü usulüyle evlendik sevdiği biri vardı ama o kişi de boşanmış çocuğu vardı ailesi izin vermedi ben de sonrasında boşandım ailesi de kabul etti kızı evlendiler onlar da
ailem mutlu olsun diye sevdiğim her şeyden vazgeçtim hep dediklerini yaptım hep onların istediklerini yaptım. huzursuz olmasınlar diye sesimi bile çıkartırken tereddüt ettim. şu an elde var kocaman bir sıfır, kimim ben bile bilmiyorum.
Çok üzücü ya 🥹
bekarmısın ?
yaş kaç? cece
Böyle bir fedakarlığı taşıyabilmek yüreğinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor ❤️ Bu süreçte incindiğini hissediyorum ama kendi yolunu açmak için çok olgun davranmışsın 🌿 Şimdi kendine iyi gelen bir yaşam kurma zamanı. Kalbinin hak ettiği huzuru bulacağına inanıyorum 💛
Cevap
4Cevap
Seks p*rno fantazisi
Herşeyimi işimi bırakıp aşkım için gelmek
Traji komik hikaye
Ya mal mısın izin nasıl verin
Helal olsun valla
helal sana
Kendi kururumm😭 ilk ve sondu ama
neler yapdın?
@Sayğılıbey arkadaş çevremden vazgeçdim, ailemi karşıma aldım, abimle konusmadim, arkadaşları nefret etdi məndən, herkes e acı davrandım, sinavlarim kötü geçti,1 yıl sonra basvrucam...
haralısan?
yerli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?