AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Senin saçma sapan maddi çıkarlar üzerine kurulu olan fikirlerin, diğer düzgün insanların bile düşüncelerini zehirleyip bulandırıyor. O yüzden kendine sakla bunları konuşma
Gazete ilanı veya belediye pano ilanı işe yarar.
Bedava peynir fare kapanında bulunur oda canını almak ister.
Eğer hesabı ödeyip değişiyorsa arada gerçekten sevgi yok demektir
Buzamanda öyle enayi çok az kaldı. Onuda kapan kapanmıştır😃
Bir enayi bul parasını sömür o da seni sömürsün ne güzel anlaşıp gidin
Anlatim yanlisligi 😁 kafamin uyustugu degil cebimin uyustugu yazacaktin 😁
Ufacik beynimle mutluyum gulum ben 😁 ama sanirim sen devasa beyninle hicccc mutlu olamayacaksin... basarilar leydi...
Kadınlar paraya, erkekler çıtır vucuda bakiyor. Kadın ayıplaniyor, erkek alkışlaniyor
Perşembe günleri a101 e geliyor Çarşamba gunleride bime haberin olsun
Peki sen ona bu isteğin karşılığında nasıl bir hayat vaad ediyorsun
Burası ne saçma sapan insanlar dolu yaa maddiyatı yüksek sevgili ne? Ondan sonra erkekler neden bizi anlamıyor. Ben bile hem cinsimi anlamıyorum. Maddiyatı yüksek yerine merhameti desen ölür müsün aq?
Ondan sonra neden erkekler kızları obje olarak görüyor derler
Aynen öyle nasıl bir sınır çizerken karşıdaki seni öyle görür bu erkek için de geçerlidir
Olaya maddiyat olarak baktığın için (bakmasan bunu belirtmezdin) hiç hic bir zaman gercekten seven ve samimi duygular besleyen biri olmayacak hayatında ve olmamalı da zaten.
Şu diziyi izle 😀😀
Aradığı tam bu dimi 😂😂
Kararı o versin 😀😀
Sen izledin mi bu diziyi
Tabii ki
maddiyat gelir geçer güzel bi kalp herkeste olmaz
Güzelsen bulursun knk, yoksa seni maddiyatı yüksek sevgili napsın, gider en güzellerini satın alır kendine
Bende bulamıyorum depresyona girdim istedim erkeği doğru kişiyi bulamıyorum yalnızlığa mahkum oldum
Bir sey verirsem mutlaka bir sey alirim dusuncesinde bazi erkekler o yuzden bulmak zor ama imkansiz degil
Evet hesap ödemiyor bu zamanın erkekleri hediye almıyorlar prenses gibiler ya gerçekten doğru kişi olduğuna inancim yok kimle konusam aldatıyor kiz ekliyor off
Erkeklerin yorumlara bak bu zihniyet nasil duzelsin adam hayatindaki kadina deger vermeyi el üstünde tutmayı konfor alanini genişletmeyi zorunluluk olarak görüyor bunlar bide evlenip başka insanların hayatını zindan edecek.
Zengin erkek diyince ne sunucaksın diyen bir kitle var onlar güzel bir kadına ne sunucak peki merak konusu :)
Kesinlikle en doğal hakkımız katılıyorum.
Eveet askım en doğal hakkımız inşaallah buluruz
Hayata gerçekçi bakamiyorsunuz. Zengin erkek sizden daha fazlasını almayacaksa yanaşmaz.
Misal adam 60 yaşinda 25 yaşindaki kadınla 3. evliliğini yapti. şu an 85 yaşinda bunadı, kadın 50 oldu. Kadına 2 daire vermiş. Bence bu işte kadın kazıklandı. Ömrü gençliği gitti. Değmez.
Diğer yandan galericinin oğlu da devamli sevgili değiştiriyor. Kizlarla birkac ay çıkıyor gezdirip biraz para harciyor, kizla yatip kalkip sıkılınca terkediyor. Bence burada da kadın zararda. Psikolojisi gidiyor elden. Ruhen çöküyor.
Önceliklerinizi iyi belirlemezseniz tuzağa düşersiniz.
@Bettterböcek hep genç kalırım erkekler peşimde olur zannediyor bunlar iki laf edemedikten sonra zengin erkeği ne yapayım garip kafalar ya hiçbir zaman sahip olamam herhalde
@Tükendimçok2 çok haklisin para kazaniliyor da boşa giden ömür kazanilmiyor. 3 kuruşa hayat satmak akıllılık değil. En akıllı da siz değilsiniz. Erkekler size 1 veriyorsa 1000 aliyordur. Farkına vardığınızda her şey için çok geç olur
Diyelim ki buldun karşında sen ne vaat ediyorsun
maddiyat bir depremle bir ekonomik krizle bitince ne yapacaksın … Kritik soru bu
Hediye istemekte haklısın ama sen de aynı şekilde ona hediye almayacaksan haksızsın
Bu kafaylada çok bulamazsın gibi. Sen sevmek değil, para istiyorsun. 🙂 O sana düzenli hediye alacak, hesap ödeyecek sen sadece seveceksin? Başka? Yolunacak keriz lazım sana. 🤣
Cok zor cinsellik olabilirr. Mutlu edeni bos bitakmam
Özel üni kazan orada çok ama kazandıktan sonra söyle bana ona göre hareket etcem
Baba parasi yiyen bulamiyorsaniz. İşinde gücünde olan düzgün insanlar ile görüşmeniz lazim.
Onların takıldığı yerlere gitceksin aynı statüte olcaksın bukadar basit çay bahçesinde aramaya gerek yok 😂
Öyle biri senin gibi birini ne yapsın peki? Sen ne vaadediyorsun?
Sen insana değil maddiyata aşık olmak istiyorsun
O kadar haklısın ki şu ekonomide idolsun cidden
Bulursun yaş kac ki
22 yasindayim
Daha gençsin bulursun ya nasip kısmet iyi geceler
Öyle birini bulsan bile hayatın toz pembe olmaz o zenginliğin bir bedeli olur
Kendi maneviyatını biraz aşağı çekmen gerekşyor bunun için
Yediğinizin bi tek para olmadığını da biliyoruz, sevgiler...
Babanın evinde görmediğin şeyleri sevgilinden görmeyi istiyosan daha çok beklersin gibi
İskur a ilan ver hic ugrasma... onlar bulur sana birini...
Maddiyatı yüksek olan biri karşılık istemez miiii? 😁
Karşılığında tüm sevgisini ve ilgisini verecek miş işte
Fakir edebiyati yapmasın haklisin
Tatlim parasi iyi birini bulmak istiyorsan bkr sure kendi parna kiyman gerek. Demem o ki luks yerlerde takilirsan parası olanı da bulursun
Lüks yerde takılmak içinde para lazım ama 🙂
@Mangrovyeşili bunun icin kredi cekeni biliyorum. Sonunda birini kafalayip evlendi
Sahibindene yaz bulursun
erkekler nasıl kudurmuş beleşçiler😀😀
Kes🤨
Sizsiniz Beleşçi🧐😄
Ee normal canım kadinlarin yorumlarina baksana enayi çok
Hahaha 🤣
zor her açıdan oylesı
Yok artık, aşk ne hale gelmiş 😕
Sevgisini ilgisini satacakmış 🤣🤣🤣
Bulursan bize de haber et
Neden sen kendin kazanmiyorsun?
Sadece parası için mi sevgili olacaksın.
Göz rengin nedir
#Hükümdar
Sen niyetini çoktan belki etmişsin
Sen sevgi değil para istiyorsun
El ilanı dağıtarak 😂
İki gün sonra da aldatınca. Paralarla avunursun
en iyisi sugardaddy
Bulursan bana da söyle 🙃🙃
Taş gibi olursan bulursun. Onlarda tipe bakar.
Öyle sevgili biraz zor bulunur maalesef..
Sülük gibi yapışacam diyon yani
Çoğu erkek bunu yapabilir ama karşılık bekler
Her genç kızın rüyası zengin bir koca 😎
Dua et elbette bulursun inşallah..
Kullanışlı olduğunu ispatlayarak 🤣
Belki senin bir becerin yoktur ondan almıyorlardır
Vakıf üniversitesinde oku xncıdksl
Maddi çıkarı olanlar bizden uzak amin