- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 1 yılMaddiyatı yüksek bir sevgili bulmak, sadece belirli yerlerde bulunmakla değil, aynı zamanda kişisel gelişim ve doğru yaklaşımlarla da ilgili bir süreçtir. İşte bu konuda size yardımcı olabilecek bazı stratejiler:
Doğru Ortamlar ve Mekanlar
Maddiyatı yüksek kişilerin vakit geçirdiği yerleri belirlemek başlangıç için önemlidir. Bu tür kişiler genellikle belirli yaşam tarzlarına ve hobilere sahiptirler.Özel Kulüpler ve Cemiyetler: Golf kulüpleri, yat kulüpleri, binicilik kulüpleri gibi niş ve özel kulüpler, bu kişilerin sosyalleştiği ve vakit geçirdiği başlıca yerlerdir. Bu tür yerlere üye olmak veya davet almak, doğru çevreyle tanışma fırsatları sunabilir.
Sanat ve Kültür Etkinlikleri: Sanat galerileri, müzayede evleri, opera, tiyatro galaları ve özel sergi açılışları gibi etkinlikler, sanatsever ve genellikle yüksek gelirli kişilerin bir araya geldiği platformlardır.
Lüks Restoranlar ve Oteller: Şehrin en lüks restoranları, barları ve beş yıldızlı otellerin lobileri, iş yemekleri veya özel buluşmalar için tercih edilen yerlerdir. Buralarda vakit geçirmek, tesadüfi tanışmalara kapı aralayabilir.
Hayır Kurumları ve Sosyal Sorumluluk Projeleri: Maddiyatı yüksek kişiler genellikle çeşitli hayır kurumlarına destek verir ve sosyal sorumluluk projelerinde yer alırlar. Bu tür etkinliklere katılmak, hem değerli insanlarla tanışmanızı sağlar hem de ortak bir amaca hizmet etmenin getirdiği bir bağ kurmanıza yardımcı olur.
Yüksek Seviyeli Eğitim ve Seminerler: MBA programları, üst düzey yöneticilere yönelik seminerler veya niş alanlardaki özel kurslar, genellikle kariyerinde başarılı ve finansal olarak güçlü kişileri bir araya getirir.
Lüks Seyahat ve Tatil Destinasyonları: Dünyanın en popüler ve lüks tatil destinasyonları, butik oteller, özel ada tatilleri veya lüks gemi seyahatleri, bu kişilerin dinlenmek ve sosyalleşmek için tercih ettiği yerlerdir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılOnu bulursunuz ama o erkekten çokta bir şey beklememelisiniz bu durumda. Çünkü hepsinin değil ama 3'te ikisinin çoğunun öyle hediyeler alıp da para hiç umrunda olmayan erkeklerin ya bir kısmı baba parası yiyen şımarık tabiri caizse serseri tipli erkekler çıkıyor ya da bu söylediğim değil ama karşısında sevgilisi varken başka kızlara bakan tipler olabiliyor ya da daha düzgün bir erkek oluyor hiçbirisini yapmıyor ama parası da yetmiyor bence siz o parası yetmeyen ve mahcup (utangaç) olmasın diye o tür erkeği seçin, yani bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen çok haklısın. Bakma bu kezbanlara ve züğürt feyzolara. İstediğin şeyler en üst mertebe şeyler değil zaten bir erkeğin en en alt sınır da yapması gereken şeyler. Tabi bakıyorsun ki günümüzde erkekler prensesleşmiş neredeyse onlara yapılacak her şey kadınsılaşıp erkekliklerini terketmişler sende haliyle korkuyorsun. Bu çok anlaşılabilir bir şey. Sen hep kendi değerini en az bu kadar bil. Soruna gelince tamamen şans bence adamın karakterine seni sevmesine bence tamamen bağlı severse sıradan durumlu da olsa zengin de olsa senin için maddi manevi yapamayacağı hiçbir şey yok. Ama sevmiyorsa istediği kadar zengin olsun prenses olarak takılacaktır.
00 Yorumla
1 yılSana kendi için değil, senin için harcayacak birini istiyorsun. Her verdiğine karşılık beklemez bu tipler çünkü zaten seni mutlu etmekten mutlu olarak gereken tatmini yaşarlar. Böyle birini bulmak zor, elde tutmak daha da zor. Çünkü böylesini isterken sen de öyle değilsen geçmiş olsun. Onun için bir şey yapınca ödül bekleyecek misin yoksa özverili biri misin? Bunu bir sor kendine.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Maddi olarak eli bol, yani cömert birini bulmak aslında o kişinin finansal alışkanlıkları, değerleri ve hayat bakışıyla ilgili bir şey. Bazı insanlar paylaşmayı, sürprizler yapmayı seviyor 🤑, bazıları ise harcamalarda daha temkinli oluyor 💸. Senin aradığın o cömert tavır, genellikle yetiştiği aileden, çevresinden ve karakterinden geliyor.
Kendi finansal duruşunu, beklentilerini ve değerlerini net olarak anlatırsan; benzer şekilde düşünen, vermekten hoşlanan birini bulma şansın kesinlikle artar. Samimiyetle paylaşınca doğru insan karşına çıkabilir. Cömertliğin sadece maddiyatla sınırlı olmadığını da unutma. Bir gün mutlaka seni anlayan, gönülden paylaşan birini bulacaksın!🌟
Yatırımlarımı sevgiliye değil, geleceğine yapmanı öneririm. YTD 😛10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılAllah tüm bey efendileri sizin gibi kızlardan korusun. Parası var diye gelen kadın... o adamın bir gün parası biterse gider. İlişkiyi başlatan genelde ne ise... hangi duygu ya da durum ise.. o duygu ve durum ilerde ortadan kalkarsa... ya mutsuz.. sorunlu bir ilişki basliyor. ya da mevcut ilişki bitiyor. Böyle kadını hangi adam ne yapsın. Ayrıca.. sen varlıklı bir erkek istiyorsun ok. İyide. msesnin sisteme katkım ne olacak? İlişkilerde denklik esastır. Hangi harika yonkerinle ile kendine varlıklı bir erkeği denk goruyorsun ve sence böylemi olmalı. Sana göre hangi üstün.. maddi ve manevi pozitif olan durumlarindan dolayı.. maddiyati iyi olan bir erkeği kendine hak görüyorsun? Maddiyati iyi bir erkek seni neden tercih etmek isteyebilir.. seni kendine layık gorebilir ve kendini iyi hissedebilir. Çalışan nufusun % 50-60 inin asgari ücret ve bir çit ücretler ile çalıştığı memleketimizde.. maddiyati iyi erkek israriniz devam ettiği müddetçe.. ya Allah korusun.. kötü yola düşme adayisiniz.. ya da en az yariniz bekar kalacaksiniz... Hatırlatmak isterim. Genelde gördüğüm.. maddiyati çok olduğu.. iyi olduğu bey efendiler.. bu maddi güçlerini... bir gün onun canını sikarsaniz... başkasını da maddi gücü ile elde edebileceği özgüvenini zaten siz ona yüklemiş oluyordunuz. Ve gördüğüm şu ki.. adamlar iliskilerinde sorun yaşarlar ise... ilişkide sorun çözmek için mucadele etmek yerine.. sizleri elde ettikleri yöntemlerle. başka kadinlara yönelmeye çekinmiyorlar. Ben kumar oynamayı severim diyorsan.. buda senin tercihin.
40 YorumlaPara harcama konusunda iki davranış biçimi var. Bir tanesi istemediğiniz, diğeri de bilmeden aradığınız durum.
Senin şikayet ettiğin aslında istemese de siz seviyorsunuz diye size para harcayanlar. İlginizi çekmek için, herkes böyle yaptığı için vs.
Asıl istediğin ama bulamadığın ise size para harcamaktan zevk alacak olanlar. Yani mesela sen yemek yediğinde zevk olacak, sen yeni elbise giydiğinde mutlu olacak vs. olanlar.
Bulmak için de şimdiye kadar baktığın yerlerin tam tersine bak 😀
40 Yorumla
1 yılKizlar neden hediyeyi surekli erkegin almasi gerektigi dusuncesinde ben de bunu anlamiyorum ben karsiliksiz bi su bile almak karsi cinsten o da ciddi iliski yolundaysak. O 1 alirsa ben de 2 alırım altta kalmam. Siz nasil gururunuza yedirebiliyosunuz hayret..
106 Yorumla
Soran1 yılBen günübirlik para versin dememedim eğer bir şeyin içerisine girdiysek değrr ve önem veriyorsa zaten yapar onu tartışıyorum kusura bakma yaptıĝım birikime göre karsimdaki insanın da maddiyatinin iyi olması gerekir.
Neden gurursuz oldum anlamadım bu benim ilişki anlayışım uyuşmak zorunda değil.
Soran1 yılSen maddi durumunu sormayıp ilerideki cocuklarina boktan bir hayat sunabilirsin. Ben sunmamayı tercih ediyorum. Kendimce birikimim var denge ve değer istiyorum. Çünkü ilişkiler paylaşarak olur su bile aldirmaya cekiniyorsan hayat paylaşmaman çok doğru bir karar olur.
- 1 yıl
Birikim dedigin ne bekaretin mi? Bu devirde hala bakire kalmak elbette zor bulunan bi ozellik ama altindanmis gibi davranamazsin karsindakine ve sirf bakiresin diye zengin erkek arayamazsin :d onlar da kucak acip seni beklemiyo diye diyorum yanlis anlama oturup zengin erko beklicegine calis kendin kazan çocuğun icin Birikim yap cok istiyosan. Sonra kendine denk birini illa bulursun. Paradan once baska kriterler var onlari bi dusun tart kendine saygi duy ki karsindaki erkek de seni satin alinabilecek bir malmissin gibi gormesin sana deger versin kadini olarak sevip saysin
- 1 yıl
Ben seni anliyorum ama sen kendini henuz anlamiyorsun bir gun su an istedigini bulup yaşarsan burnun surtule surtule ogrenme diye hemcinsim olarak uyariyorum yoksa bana ne tanimadigim gizli bi kiz hangi secimleri yapmis kimle evlenmis nerde gorucem seni? Bi dusun bunları..
- 1 yıl
Bakire falan değildir boşuna dil dökme
Soran1 yılBirikim olarak maddiyattan bahsediyorum maddi gelirim iyi dengimi istiyorum ne boş boş konusmalar birikimimi yapiyorum demek ki istiyorum bide utanmadan bakire degildir bosuna dil dokme yazmis benimle beraber mi yataga girdin nasil bu kadar eminsin geldin pecetemi mi tuttun?
Gizli Üye(25-29)1 yılAferin kız en iyisini yapıyorsun kusura bakma şu devirde her şey para olmuş sürekli olarak kafelerde bir çay kahve içip kalkacak mısınız şehir dışına gezebilirsiniz günübirlik hafta sonu denize sahile gidebilirsiniz fakir erkek en fazla seni sahilde yerde kahvaltı ettir Çimenliklerde ama maddiyatı yüksek bir erkek şehir dışına da kahvaltıya götürebilir günübirlik Ben de eskiden sevgi saygı olsun diyordum ama hayır ben de şu an kendi elimin farkına vardım ve maddiyatı yüksek birini istiyorum ben zaten fakirim fakir erkeği ne yapayım
60 YorumlaPsikolojide ikincil kazançlarımız vardır. Sen birini sevme potansiyelinde olmadığın için ikincil kazanç olan acıyı devam ettirmek istiyorsun. Yani sen sana değer veren ve asgari ücret alan birini tanirsan ve seversen yanlış bir şey yapacağını düşünüyorsun. Yani çoğunluk gibi düşünüyorsun.
Mesela sen o dediğin zengin birini bulduğun zaman sana 20 tane kız arkadaşın gelip "o çocuk az kazanıyor kanka ama sen bilirsin" derse senin o soruda belirttigin kriterler de çöp olacak.
Yani senin sorunun çoğu kadın gibi kendini sevmekle alakalı, özgüven problemin var. Kendi zihninle bir karar verdiğinde bunun sonucunda yasayacagin o acının seni öldüreceğini düşünüyorsun, o acıyı devamli yaşamayı göze alanlar acıdan kurtuluyor ve olgunlasiyor. Senin gibi kadınlar da kaygı bozukluğu içinde ve sevgisizlik içinde yaşıyorlar. Yine hayat devam ediyor ama içinde ruh olmuyor bu sefer. Yaşayan bir ölü gibi yaşıyor senin gibiler yasami.
20 Yorumla
1 yılGelir düzeyi yüksek insanlarin takildigi yerlerde takilabilirsin. Avmler, cafeler, spor salonları olur o tarz yerlerde bulunursan birileriyle iletişime geçersin. Ama bu süreçte kendine de dikkat et tabi onlarin da düzgün kaliteli giyinmeyen biriyle vakit geçireceğini düşünmüyorum. Giydiğin kıyafetler yüksek seviyede olmalı, kullandigin parfüm, makyaj malzemelerin. Çünkü ucuz kıyafetlerle ucuz insanlar çekersin bence önce kendini degistirmen gerekiyor. Daha sonra gelir düzeyi yüksek ve harcamayı bilen birini bulursun.
22 Yorumla- 1 yıl
İyi hoş diyon da Bu defa da yoluna çıkmış fakir erkeğin ilgisini çekmesin adam bunu Bisey sanıp yemek ister öyle bi kız tanıdım ava giderken avlanan kalite takılan bulduğunu giyime markaya veren kızı düşürdü biri kendini iyi gösterip kızı kendine aşık etmek amacı varlıklı gösterip kızdan yardım istemiş maddi ne gülmüştük kız anlatmıştı
- 1 yıl
@Mertt90_90 ava giderken avlanma ihtimali var elbette doğru. Artık o noktada nasip kısmet ne diyelim 😂 Farklı şekillerde test edebilir ama kız da pek zengin olmadığı için ne derece hassas bir tespit olur belli olmaz
1 yılYa kızım siz ne yiyip içiyorsunuz ya hakikaten? erkeklerin çoğu c der kadınlar bazıları para der ne kadar boşsunuz ya sizi kim yetistiriyor böyle soylede bidaha cocuk yapmasın! para değil okul dicen kariyer dicen kendi ayaklarımın üstünde durup anamı babamı gururlandirim diye düşüneceksin para duskunuysen gidip kendi parani kazanmanın derdine düş kendine saf sevgili bulacağınida sanma para yedirir ama karşılıksız değil kimse saf değil olmasinlarda zaten oturayım milleti kandırıp paralarını yiyeyim tabi armut piş ağzıma düş dikkat et başkalarının ağına düşeceksin bu kafayla ezik düşüncelerden çık git hayatını kur
51 Yorumla- 1 yıl
Böyleleri anlamaz. Yüzüne bakılacak tipi olmayanlar emin ol hepsi para olsun düşüncesinde.:)
1 yılGeçen işyerinde de konuşuyoruz. Arkadaşlardan biri diğer arkadaşa parası çok bir kız bul aşık ol falan diyordu. Sanki aşk öyle olurmuş gibi... Sen de sevmek istiyorum demişsin ama sevmek öyle olmuyor bence. Aşkı kontrol edebileceğimizi çok düşünmüyorum. Eğer aşkı almaya açıksan o kişinin maddiyatindan bağımsız olarak aşık olursun. O an her şey durur..
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSen maddiyatı yüksek sevgili aramıyorsun ki senin aradığın şey istediğin gibi gezsin gezdirsin yedirsin içirirsin eğlendirsin bütün hesapları o ödesin ondan sonra sen de yanında kukla gibi var ol öyle adam seni ne yapsın önce bir kendinize gelin haddinizi bilin ya bu nedir para para diye can vereceksiniz
513 Yorumla
Soran1 yılBen değer veren bir sevgili arıyorum paylaşımcı kendini bilen ve kendi bütçesine zararı olmayacak birinden bahsediyorum 2 cicek almak 2 hesap ödemek zorunuza gidiyor herhalde ben zaten ödeyebilecek durumdayım alttaki yorumları okursan görürsün ama insanımız okumaktan aciz kendi fikirlerimi de sunarken senin onayına ihtiyacım yok sen kimsin?
Soran1 yılHaddini sen bil
Cevap sahibi1 yılBen milletin yazdığı yorumu okumak zorunda değilim senin paylaştığın yazıdan çıkan sonuç bu
Soran1 yılOkumuyorsan her şeye atlayıp yorum yapma o zaman
Cevap sahibi1 yılArkadaşım senin yazdığın yazıdan çıkan sonuç zengin biri olsun hesap ödesin hediye alsın vs yapsın bunları yaparsa ben de ona karşılık vereceğim şimdi bu senin yorumun şimdi buradan çıkan sonuçta böyle bir şey oluyor sen desen ki mesela ya benim örneğin arabam var evim var vesaire ben de kendi ayarında birisiyle tanışmak istiyorum desem bak bu farklı bir boyut olur
Soran1 yılTamam diğer yorumda okusaydin gorurdun diyorum ne bu önyargı burada tutup kişisel birikimimi göze sokacak değilim sadece durumum allaha sukur iyi karsimdakinin de hayat kaliteme uygun olmasini secmenin neresi absürt.
Cevap sahibi1 yılBakın ben doktor kadınla da beraber oldum avukatla da beraber oldum köylü kızıyla da beraber oldum bir şirketin muhasebecisi ile de beraber oldum işçisi ile de beraber oldum yani bu yaşa kadar bir çok tecrübe sahibi olduk eskiden kadının durumu ne olursa olsun maddiyatı ne kadar iyi olursa olsun hesap kitap ödemek erken görevidir Ben bir restoranda oturduğum zaman yanımda oturan kadın garsonu dahi masaya çağıraamaz ki bırak hesap ödesin ama günümüzde maalesef erkekler bu konuda çok prenses oldukları için ama tekrar söylüyorum senin yorum başlangıcın yani ilk izlenim bu şekilde oluşuyor bir para avcısı gibi yazmışsın öyle algılanabilir ve yorumlara da baktım zaten bir çok insan da aynı şeyi anlamış
- 1 yıl
Napsınlar kadınların çoğu yokluktan gelme analarında yok babalarında yok Bisey aileleri sadece bunları dünyaya getirmiş. bunlarda görüyor gezmek giymek yemek istiyorlar erkeklerden bekliyorlar sonra
- 1 yıl
@Mertt90_90 ailesinde yoksa başkasından da isteyemezsin kaderine razı geleceksin holding sahibi ile evlenen fakir kızlar ancak dizilerde olur ailen ne ise sen de osun sınıf atlaman zor
- 1 yıl
@Tükendimçok2 sınıf atladıkları falan yok zaten ailelerinde hata sadece bunları dünyaya getirmiş bırakmış bakamayacak insanlar çocuk yapmasa keşke bu kadınlarda düzgün şartlar altında yaşamak istiyor sonları iyi olmuyor çoğu başına iş geliyor kandırılıp kullanılıyorlar kazanmayı düşündükleri para konfor vaadi ile
Soran1 yıl@popişka ben de tek tek mala anlatir gibi anlatma zorunluluguma sahip degilim
Gizli Üye(18-24)1 yılKriterlerin ve seçimlerin tamamen sana kalmış zengin birini istemen gayet doğal ben de sevgilimin durumu çok daha iyi olsun isterdim şahsen.. Nasıl bulabilirsin bu düşünceyi hep kendine dile getir evrene doğru enerji verirsin gün gelir bulur seni.. Bir de zengin ortamlarda takıl ki denk gelsin sana🌸
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 325 cevap paylaştı.
s 1 yılsenin paran yoksa istemeye hakkın yok, sanki cocuk sana ilgi sevgi vermeyecek gibi konusmussun zihniyetin cok kotu
100 Yorumla
1 yılBazı şeyler aramakla olmaz kuşum, kaderinde, kısmetinde varsa olur. Mesela benim şimdiye kadar hayatımda olan hiçbir erkek arkadaşım bana hediye falan almadı, çünkü hepsi zaten fakirdi, bu yüzden. Son tanıştığım sevgilim de bana sık sık hediyeler alıp getiriyordu. Çiçek, küpe, kolye gibi şeyler. Onlar da ucuz şeylerdi. Erkeklerin maddi durumu maalesef iyi değil. O yüzden öyle bir erkek bulmak çok zor.
00 Yorumla
1 yılSen sebep soyunuyorsan sana geliyor onları ya sıkıntı yok yani bulursun Türkiye'de çok var öyle istiyorsan yurt dışına falan da açılabilirsin yani tercih senin hakaret için söylemiyorum Hani bulursun İlla bulursun ben sana bulamazsın demiyorum bak Petrol zengini Araplar falan da var yani niye niye olmasın ki Sonuçta erkek yani ihtiyacını gidersin paranı versin sizin zevkine versin hepsi o sizin için
00 Yorumla
1 yılZengin insanları zenginlerin takıldığı yerlerde bulabilirsin. Ancak birini sadece zengin olduğu için seçmek yani zengin avlamak için ya çok çok güzel olman gerekir ya da onu etkilemek için başka çok güçlü bir yanının olması gerekir. Bu kesinlikle cinsellik falan değil. Keza zengin kişi cinselliği her türlü elde edebilir o basit bir şey olur onun için.
00 Yorumlazengin yerlerde takılman gerekiyor İstinye Park gibi mesela
11 Yorumla
Soran1 yılTesekkurler
1 yılBabanın yapmadığını elden bekleme be kızım baban sana her gün hediye mi alıyor? Erkekleri maddiyat olarak görüyorsunuz seviyorum ayağına. Sonrada c... l obje yerine konulunca ağlıyorsunuz. Senin gibiler hak ediyor. Bulamayıp burada aranman soruna en büyük cevabın biliyor musun. Çünkü senin gibi kadına kimse değer vermez.
52 Yorumla
Soran1 yılBeyinsiz hemcinsim sen git caya biskuvi ban 30 senelik donunu giy sonrada hamdolsun de sidikli seni bana akil verecegine maganda veya ayı aramıyorum nazik kibar kadina deger veren erkek zaten yapar ama sen babandan ne gormussen bilinç altına işlemiş
Soran1 yılSen git 3 kuruşun hesabini yapan krolarla görüş bide akil veriyor o akli sen kullan
Gizli Üye(18-24)1 yılŞöyle bulunur: eşek gibi çalışıp çabalayacaksın sonra yüksek geliri olan bir iş bulmaya çalışacaksın bulduğunda iş arkadaşlarından biriyle sevgili olursun. Yok ben yapamam ben evde g** büyüteyim sevgilim para kazansın dersen avucunu yalarsın davul bile dengi dengine
30 Yorumla
1 yılKendileri maymun tipiyle güzel kız, orman bedenleriyle kılsız kız ararken NORMAL. Kadın maddiyat istedi diye bencil mi oldu işlerine baksınlar
30 Yorumla
1 yılİşte akıllı kadın erkek dediğin paralı olcak
Aşk boştur paralı erkek hoştur
40 Yorumla
1 yılZenginlik kolay olsaydı reel hayatta sosyal ortamlarda kolayca zengin koca bulunurdu. Günümüzde zengin olmak her iki cinsin de kolay başarabildiği bir şey değil. Hele ki hem zengin hem de âşık olabilmek cidden deluxe bir olay.
20 Yorumla
1 yılZengin fakiri yalnızca saçma sapan dizilerde sever, bunu unutma.
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılinsanların çoğunluğu kendine denk bir partner ister, bu sugar dating dünyasında bile böyledir. ancak çok çok aşırı güzel bir yüzün ve fiziğin varsa sugar daddy veya varlıklı bir partner bulabilirsin.
eğer bulamıyorsan da kendin çalışıp yapacaksın fakat bu zaman alır, sokak röportajlarında Amerikalı kızlara soruyorlar "erkek ne kadar kazanmalı?" diye. Hemen herkes yapıştırıyor 100.000 USD.
Oysaki 100 K üzeri kazananlar toplumun sadece %1'ini oluşturuyor :)
00 YorumlaSevgine fiyat biçiyorsun, koşullu seviyorsun, karşılığında maddiyatla alınan şeylerden istiyorsun. Senin gibisine bir kuruşunu harcayan erkek, önündekini koparıp atsın. Koşulsuz seven kadına dünyalar verilir zaten.
10 YorumlaBunun sevgi olduğunu düşünmüyorum sen bildigin sana bakacak birini arıyorsun paracısın işte kabullen yani hem çok parası olacak sen ne istersen alacak yapacak ve bunu içten yapacak peki senin neyin var bu adam sana neden baksın mesela?
13 Yorumla- 1 yıl
Bunu yazmaya gelmiştim 😁
Anladığım kadarıyla karşılıklı emek ve ilgi isteyen bir ilişki arıyorsun. Maddi kısmı ön planda gibi görünse de aslında istikrar ve değer görme ihtiyacını dile getiriyorsun. Doğru kişi elbet karşına çıkar, önemli olan beklentilerin ve kendi değerlerinin uyumlu olması.
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılYavrum bu adam sana neyin karşılığında yatırım yapacak peki Altı üstü bir çift meme diyorsan herkes de var ondan senin fazla Neyin var onu söyle
02 Yorumla
Soran1 yılSiz erkekler ne kadar ust duzey akillisiniz 2 memeymiş senin artın ne bok cuvali
- 1 yıl
Kudurdu sarkmış memeli xürtük
1 yılKafanın değil Denginin uyuşmadığı insanları buluyorsundur
Ondan olmuyordur
Kendin gibi *b*a*s*i*t* birini bul, Sevdiği için değil her kadının 250 gramı için Nefes nefese Kalıp servet dağıtan
00 Yorumla
1 yılHiç bir konuda zorunlu değil o adam seni her zaman yemeğe çıkarmak zorunda da değil hediye almak zorundada değil. Hep bir beklenti hep bir çıkar peşindesiniz.
09 Yorumla
Soran1 yılInsan deger verdigi insana maddiyatı iyiyse harcama yapar ve sorun etmez. Durumun hayatina aldigin sevdigin bir kadına hediye alacak kadar da mi yok
Soran1 yılGecin bu işleri ya
- 1 yıl
O kadar var ama sizin bunu her dakika her gün beklenti haline getirmeniz içinden geliyorsa yapar zaten doğum günlerinde vesaire özel günlerde mesela sevgililer gününde hediye almayı anlamam sanki sevgi sadece o gün varmış gibi, hediye alınca ben mükemmel sevgili olmuyorum bir tek onunla paylaşacağım bir gezi bir piknik etkinliği yapacaklarım ve paylaştıklarım daha mühim
- 1 yıl
İlgi vermek için bile içten pazarlıklı çalışıyorsunuz 😂
Soran1 yılOkudugum yaziyi baska bir uzvunla okumuşsun ciddiye dahi almıyorum
- 1 yıl
Ya hadi abicim sizin gibi golddigger zihniyeti ile Allah karşılaştırmasın
Soran1 yıl2 pikniğe 2 lafa düşücek başka enayiler coktur. Bu zihniyette biri seni tutup kahve içmeye bile davet etmez masada elin titrer hesap öncesi ahahahah
- 1 yıl
Elim titremez bir sana hayatta başarılar
- 1 yıl
Zaten kahve içmeye ben davet ederim kimsenin demesine gerek kalmaz
Para & Ekonomi konusunda 494 cevap paylaştı. Sen fakirsin sanırım , çevrenden öteye gidemezsin üzgünüm
44 Yorumla- 1 yıl
Napsın anasında yok babasında yok kızda yemek içmek gezmek giymek istiyor aileleri sadece dünyaya getirmiş çoğu kızı yoksul hep kızda erkeklerden bekliyor görmeyince ailede
- 1 yıl
Çözümü yok anne babaları hatalı madi imkanları yoksa yapmayacaklar kızlarını dünyaya getirmesini biliyorlar hayat veremiyorlar , erkeklerden bekliyor sonra kızlar oyuncak mundar oluyor atılıyorlar bir kenara kimse kullanmadan kimseyi beslemiyor bu devirde
Soran1 yılAsalaklik degil dengimi istiyorum aptal seni
Para & Ekonomi konusunda 323 cevap paylaştı. Senin de maddiyat açısından özgür hissetmen gerekiyor. Paraya ihtiyacın olduğunu hissettikçe kendine benzeyen insanları bulursun. Beyin kimyan ister istemez onlara çekilir...
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 367 cevap paylaştı. Kafaya bak adam ona maddi şeyler sunacak sürekli prensesimiz de ilgisini zamanını verecekmiş ne büyük lütuf :D
119 Yorumla
Soran1 yılSasirmadim
Soran1 yılEvet ilgim zamanım önemli erkek de durumu iyiyse maddiyatini koysun bazi erkeklrr kendini çok zeki zannediyor bugun evlensen bilr karşı tarafın binlerce istegi olacak o zamanda yok dersin :D
- 1 yıl
İşte burada atalarımızın sözü devreye girer " Fasulye kendini nimetten sanıyormuş " diye. Senin dediğini iş olarak yapan çeşit çeşit hatunlar var kendinizi böyle bulunmaz hint kumaşı zannediyorsunuz komik :D Erkeğin ilgisi sevgisi yetmez ama kadınınki yetsin vay vay ne zeka ama paçalardan akıyor.
Soran1 yılÇok biliyosun sen :) Evet bulunmaz hint kumaşıyım kalite duzeyim yüksek cevabini aldiysan seni şutluyoruz.
Soran1 yılTamam iki simit ayranla dişini etkilersin ozguvenim var ki istiyorum ozguvenim olmasa kriterim yüksek olmasa zaten binlercesi mevcut komiksin
- 1 yıl
Konu ben değilim benim yapabileceklerim de değil konu sensin çarpıtarak üste çıkma çabaların daha da dibe çekiyor seni :) Sen ne öz güvenlisin nede bir baltaya sap olabilmişsin çünkü güçlü kadınlar kendini bilir maddi beklentilere değil kişinin kariyerine karakterine odaklanır hikaye yazıyorsun sadece.
Soran1 yılGüclü kadinlar zayif erkekleri tercih etmez güçlü adamlar ve güçlü zihniyetleri tercih eder yani yine sen bir secenek olmuyorsun
Soran1 yılEvlenip lütfen diğer insanların hayatlarını karartmayın sizin gibi 2 ekmek yeriz akşama da sevgimizi pişiririz zihniyetine sahip insanlar yüzünden insanların hayatları sönüyor iyi bir gelecek ve iyi bir yatirim yapamiyorsan tek kal daha onurlu bari iki kişinin hayati ziyan olmasın.
Soran1 yılbabam yillar once vefat etti bu sözünün günahi vebali boynuna olsun.
Soran1 yılDayı Bence git psikolojik tedavi gör bu benim fikrimdi ilk taşı da sen attın
Soran1 yılMaddiyatçıyım demem sana neden yara oldu nikahina mi alicaksın
Soran1 yılAmin amin
Parasını versin ben de sevgimi vereyim... Satılık sevgiler diyarı.
En merak ettiğim de gerçek sevgiyi alabilecek birisi neden sana para ödeyip sahte bir sevgi alsın? Ne özelliğin var?
00 YorumlaBi kız babadan görme olmalı, kocadan değil.. Sonra para delisi olup çıkıyolar böyle 😄
30 Yorumla
1 yılÇarık çarıkla sarık sarıkla demişler. Zengin erkek neden fakir kadın alsın. Kim uğraşacak sonradan görme kezbanla? Davul bile dengi dengine.
13 Yorumla- 1 yıl
Napsın anasında yok babasında yok kızda yemek içmek gezmek giymek istiyor aileleri sadece dünyaya getirmiş çoğu kızı yoksul hep kızda erkeklerden bekliyor görmeyince ailede
- 1 yıl
Herkes ksrşısındakinden bir şeyler istiyor. Hayırlısı
- 1 yıl
Babasında olsa istemezdi zaten karşındaki adamdan onların da olmadıkları için istiyorlar gariban çoğu kız
Gizli Üye(30-35)1 yılAdamın mal varlığını senin ayaklarına sermesi için senin vereceğin tek karşılık kadınlığın mı? Senden, hatta senden iyilerinden o kadar çok var ki buna değmeyeceğin için bu hayalin hiçbir zaman gerçekleşmeyecek.
12 Yorumla- 1 yıl
Cevap sahibi1 yılSevmek sevilmek umurlarında değil. Böyleleri layık değil kolay yoldan elde edilen lüks hayata
Kadına hic hesab ödetmedım 🫤 erkege bile ödetmıyorum hshsh nıye zorunuza gıdıyor kadına hesab ödemek anlamıyorum 🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılParalı erkekler genelde kendilerini saklıyorlar insanlar onlara musallat olmasın diye erkekler böyle iki yüzlü şeytandır işte o halde zor canım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBana verdiği sürece ben değişmiyorum şahsen. Maddi durumu yüksek ilişkiler sonuçta iş mülakatı gibi olmasa da biraz şans diyebilirim. Adamın diyelim ki parası var maddi gücü yerinde bir de cimri olup olmadığı da önemli.
10 Yorumla
1 yılMaddiyatı yüksek sevgili aranarak bulunmaz. Sen böyle hayatı hakeden asil bir kadınsan o seni eliyle koymuş gibi bulur.
10 Yorumla
1 yılSeni sevmesi lazım. Sevmedi mi istediği kadar zengin olsun sana hiçbişey almaz.
20 Yorumla
1 yılbulabildin mi bende duzgun maddıyatı yuksek bulamıyorum kımseyle konusamıyorum hatta nasıl olacak bu iş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPeki karşılığında sen ne vereceksin? Nasıl davranacaksın? Diyelim ki var mesela ben bu imkânlara sahibim senin fikrinde biri de çıktı karşıma ne vaat ediyorsun öğrenebilir miyim en azından tecrübe edinmiş olurum.
00 Yorumla
1 yılParalı birini nasil bulurum başlığı da ilk tercih olunca, haliyle tepki alıyorsun genc insan :)
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 370 cevap paylaştı. Arayan bir şekilde bulur yeter ki düşüncelerin eyleme geçsin.
Güncellemede güzel ayar vermişsin haklısın.😀00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 325 cevap paylaştı. yani bir sürü var. yüksek derken merak ettim ben uyuyormuyum ne arıyon maasa göre mi kıstarsın var.
01 Yorumla- 1 yıl
Zengin diyor maaşlı çalışan biri zengin olamaz
Bu da senin ilişki anlayışın görüşün tabii bi şey diyemem. Ama öncelik para maddiyat olmamalı
016 Yorumla
1 yılManeviyatı yüksek seni kurtarır. Maddiyat bir günde kazanılır insanı saadete ulaştıracak olan haslet ruhidir.
00 Yorumla
1 yılAradığın maddiyatsa esc olmak da bir seçenek.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılO sana sürekli para verecek sen de ona sürekli sevgini ve zamanını vereceksin. Uyanığa bak 🤣
20 YorumlaYabancı bul kurdan otomatik maddiyatlı oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılben iki ay takıldım bir kadınla hesapların hepsini ben ödüyordum beni sömürdü resmen aksdlalsd :) :) en son kadının zaten psikolojisi bozuktu görüşmeyelim dedi :) ben de aslında en başından beri istiyordum görüşmemek ama gidince koydu be :) şimdi canım sıkılıyor istanbuldaysan arada takılabiliriz seninle :)
00 Yorumla
1 yılPara için her şeyi yapabiliyorsunuz kapı önünde bulunca kendinizi pişman oluyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSen sadece sana değer veren ilgi gösteren ozel hissettiren comert birisini istiyorsun erkegin yaninda kadin hesap mi oder yani cok sacma orasi yani
00 Yorumla
1 yıl😅😅 zenginler GENELDE zeki olurlar, bankamatik arayanlarla işleri olmaz. Kolay gelsin...
00 YorumlaSen sevgili değil bankamatik olacak keriz arıyorsun
00 YorumlaBöyle bi kriterin varsa bulma karşındakine yazık çünkü kusura bakma ama
00 YorumlaSamanlıkta iğne arayarak tabii ki 😄
00 Yorumla
1 yılZengin birisi seni napsin senin egonumu tatmin etsin
00 Yorumla
1 yılSenin aradığına finansal köle deniliyor sevgiliden daha çok 🤔
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılÖylesi de iyi değil birlikte olunca anlıyorsun adamın zengin olması da sıkıntı
00 Yorumla - Devamını Gör (93)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat