Yakışıklı sevgili bulma yöntemleri nelerdir, nasıl bulunur? Şöyle Nick Bateman, Toni Mahfud, Francisco, Manu Rios, Alex Stokhes... Bunlar gibi. Allah'ım söyleyin de bulalım...
Yakışıklı bulacam diye canım seçmeyin de valla biraz diğer özelliklerine de bakın 😂 önemli olan iç güzellik klişesini demeyeceğim ama içi temiz olduktan sonra bence eli yüzü düzgün olması yetiyor😂 sorunun cevabı da illa yakışıklı olsun diyorsan instagramdan bulup dm at ne diyim😂
Özelden adresini yaz ben bu isimlerden birini paketleyip karşı ödemeli kargoya veriyorum 👍 Bu arada boy kilo tercihin varsa belirt yoksa standart basic model gelir. Kargo gelince kurulum yapıp dil olarak Türkçeyi seç ki Türkiye ayarlarıyla depe depe kullanabilesin 😜
Kocam efso yakisikli. E bende efso guzellerdenim😅 iki yil once universitedeyken İstanbul'da kar oyle bir yagmiski dusunun yani kabanin icinde markete gidcm die geceligim var basimda ince bir dagilmis basortum, oyle bakimsizim. bir an o da okuldan cikmis carsiya gidiyomus. Yolda gorduk birbirimizi bana asik olmus o hal ile. Koca okulda goremedide en tipsiz halimle yolda gordu asik oldu. Kisacasi kaderden otesi yok yani. Simdi evliyiz💁🏻♀️💁🏻♀️
En İyi Cevaplar