Dayanamıyorum hiçbir şeye?

Maddi durumum çok kötü ailem hiç dışarı çıkmama izin vermiyor en küçük kavgada bile senden bir bok olmaz üniversite kazanamazsın diyorlar zaten son birkaç senedir yaşamadığım kalmadı okadar paikolojim bozuldu ki son 2senedir bir gram derste çalışmadım bu zamana kadar bütün arkadaş gruplarımda dışlandım değersiz hissettirildim çok sevdiğim sevgilim bir şey hissetmediği için benden ayrıldı hala yazıp yalvarıyorum gitmesin diye ama dahada soğuttum kendimden en kötüsüde onun artık hayatımda olmaması her şey çok ağır geliyor yaşamak istemiyorum dayanamıyorum ölmek istemiyorum karnıma bıçak saplayıp yatağımda bilincimi kaybedene kadar beklesem kan kaybederek ölsem ne kadar acı olur?🥺🥺💔💔
Güncellemeler
1 yıl
haftalardır gözümden yaş eksik olmuyor kalbim çok acıyor bütün ağırlığı ve ağrıyı midemde hissediyorum kalbim dayanmıyor çok kötü ağrıyor gözlerim şişti ağlamaktan sadece sevgilim yanımda olsada yeterdi ne yapsam yaranamadım ben kötü bir şey yapmadım onu istiyorum çok sevmiştim 1sene ilişkimiz vardı kendimi öldürmek istiyorum cesaret edemiyorum bıçağı alıp karnıma saplasam geçicek her şey ben imtihan olmaktan sıkıldım artık vericeksen ver sevdiğimi yoksa ölücem
Dayanamıyorum hiçbir şeye?