geldik üniversiteye, tekim ailem yok artık, ortama alışamadım, canım acıyor, herkes her şey çok yapmacık geliyor, ailemi özledim
O kadar dayanamıyorum ki okulu dondurmak istiyorum
O kadar dayanamıyorum ki okulu dondurmak istiyorum
İlk hafta öyledir, herkes birbirini çok iyi tanıyor gibi hareketlere girer. Sonra bi anda gruplaşma oluşur, herkes birbirinin arkasından konuşur. O yüzden kimseye güvenme
işte bunu yaşıyorum ve bu beni çok geriyo her an kazık atabilecek tiplere benziyolar
Şu son cümle için biraz geç kaldım galiba çünkü bu siteden bir arkadaşım var ve sosyal medyam da ekli 😃
Ama onun dışında unide kimseye derdimi anlatmadım evet
Alışma süresi 3 4 haftadır. Biraz daha sabret derim. O zamana kadar da arkadaş bulursun konuşur dertleşirsin unutursun acıyı. Derslerine odaklan derim. birşeyle meşgul olki hedefin olsun
Arkadaş edindim ama çok yapmacık bir ortam var şu an, hiç samimi gelmiyor, dedikodu itici hareketler, abaza tipler ne ararsan var çok kötü hissediyorum
Sadece 2 3 kişimi var. Tonla arkadaş vardır orada. sana düzgün gelmemiştir.
Sınıf mevcudumuz pek kalabalikdegil hazırlık sinifiyiz
Cevap
3Cevap
Dertleşelim istersen samimi olarak derdini dinler fikir veririm.
Teşekkür ederim olur
Bekliyorum o halde yaz. burada herkese açik fikir veremem. Bende fakultede okurken bi sure yalniz kalmistim
Universiteniz bugun mu basladi?
Hayır 1 hafta önce
Bizimki bugun basladi illa sana biri yanasmak zorunda degil canim bak bana da yanasan olmadi ben kiza gittim sakiz verdim oradan sohbet ettik herkes senin gibi cekingen ben agladim yalniz kalicam diye ilk gunden acildim birkac kisiye ilk adimi atabilirsin sen de cunku bana kimse adim atmadi atacaklarini da zannetmiyorum
1 hafta önce başladı ve çekingen biri değilim aksine ilk adımı ben attım ben insanlarla tanıştım ama ortam çok yapmacık samimi değil, her an kazık atacak arkandan is cevirecek tiplere benziyo tanistigim tipler ve bu beni geriyor
Hakli olarak ki hakli olduguna samimiyetine inandim peki sosyalligi yurt ortaminda ya da disarida da bulabilirsin emin ol yalniz kalmazsin 1 ay sure ver kendine aile yaninda okumak da cok guzek bir sey degil keske ben de yurtta olsaydim. Inan bana cok. guzel olucak
Mesaj atabilir miyim sana bazı şeyler sormak icin
Ne kadar zor gelse de alışırsın
Uzun zamandır yanlızım inan insan alışıyor.
Daha dur bugün bir
Hangi Üni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?