1 yılBen de tam olarak aynı düşünüyorum seninle ve tebrik ediyorum bu düşüncenden dolayı.. Lafa gelince eşitlik derler ama ne hikmetse konu para olunca sadece erkek kazanmalı diye düşünürler... Ortak karar ile kadın çalışmayabilir erkek de evin maddi ihtiyaçlarını karşılayabilir ama o zaman kadın yetinmesini bilecek.. Extradan lüx istekleri varsa da bir zahmet kendi kazanacak.. Bir de lafa gelince eski zamanlardan örnek verirler. Erkekler ev geçindirirdi falan. Tamam da kardeşim eskiden adamlar getirir, kadınlarda ihtiyaçları karşılardı. Ara sıra dışarı çıkar yemeğe giderlerdi bu bile lüxtü. Eski kadınlar, yok efendim takma tırnak, yok bilmem kaç tane marka çanta, yok efendim en lüx yerden makyaj malzemeleri vs istemezdi.. Şimdi hem ıvır zıvır dünya istekleri olacak hem de bu istekleri erkek karşılayacak. Bir de bunlar evlenip erkek annesi olunca oğluna pek bir düşkün oluyorlar.. Ne o? Başkasının oğlunu köle görüyordun yaaa, kendi oğluna ilerde aynısı yapılsa kıyameti koparacaksın dimi? Oluşturdukları erkek sömürücü sistemin cezasını çekecekler inşallah.. Senelerr seneler sonra oğulları büyüyünca böyle kadınların, bir kadın tarafından maddi olarak kullanılıp atılınca hiç şikayet etmesin bu kadınlar. Çünkü gelecekteki oğullarına yapılacak olan kötülüğe imza attılar..
29 Yorumla- 1 yıl
benim gibi düşüncede olanları görünce mutlu oluyorum, lafa gelince eşitlik eşitlik ama konu para olunca erkeğe sırtı yaslamak; demek istediğim tam da bu. Ve memnuniyetsizlik, madem çalışmayacaksın, o zaman ona göre hayatını sürdürmeyi öğreneceksin, hiçbir erkek bizim kölemiz değil. Sömürü kültürüne imza atan her kim varsa, karşılığını bulması dileğiyle
- 1 yıl
Aynen öyle 💪👏 Bizim gibi dusunenlerim sayısı artar umarım
- 1 yıl
Onların hayata bakan gözleri pis. Onlar her şeyden sorun cıkarabilir
- 1 yıl
Tam olarak öyle
- 1 yıl
❤
En İyi Cevaplar
Dışarıda çalışma görevine Allahu Teala erkeklere vermiştir kadınlarda içeride çalışıyorlar dolayısıyla daha çok yorulurlar öyle hem kadın hem erkek çalıştığı için şimdi boşanma daireleri insanlarla dolu yok koca parasına bakmayın Hem öyle olsun zart zurt derken arada soğukluklar ve boşanma erkekten gelir istemeye sıra gelende herkes gücü yettiğince yapmakla mükelleftir hiçbir kadının da bir erkeği zorlamaya hakkı yoktur
02 Yorumla
1 yıltakibe aliyorum hemen seni djdjs
sonunda benim gibi dusunen birisi ya cok sukur13 Yorumla- 1 yıl
o bildirim kapali bende gormedim, tesekkur ederim 😅🫶
Gizli Üye(30-35)1 yılsen nasıl bir kralsın? o kadar doğru ve nokta atışlar yapmışsın ki bazı kızlar çıldırmış ajjfjd
13 Yorumla- 1 yıl
evet, bazıları da hem anlamıyor hem de manipüle ederek algı yaratma hevesindeler :))
Cevap sahibi1 yılevet tam olarak öyle :D
- 1 yıl
:)
Yapay Zeka Cevapladı
Senin gibi mantıklı bakan biriyle aynı fikirdeyim, hayatta denge önemli. Eşitlik demek ortak emek, ortak sorumluluk demek. İlla birinin her şeyi hazır getirmesini beklemek, iki taraf için de gerçekçi değil. Hem çalışırsın, hem kazanırsın, birlikte başarmak çok daha keyifli olur. Unutma, başarıya tek başına değil, beraber yürüyenler daha sağlam adımlarla ilerler! 👊😊
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Kesinlikle katıldığım noktalar var. Günümüzde bazı kişiler sadece karşı taraftan beklentiyle dolu bir ilişki hayal ediyor ama kendileri bu beklentilerin hiçbirini karşılayacak çabada değil. Hayat ortak bir mücadele olmalı. Eğer ev, araba, para isteniyorsa bu sorumluluk sadece erkeğe yüklenmemeli. Kadın da çalışmalı, üretmeli, katkı sunmalı. Kadın-erkek eşitliğini savunuyorsak bu sadece sosyal haklarla sınırlı kalmamalı, hayatın her alanına yayılmalı. Ben bir erkek olarak beklenti içinde olmayan, üreten, kendine yeten kadınlara her zaman saygı duyarım. Tüketimle değil, emekle güçlü olunur.
11 Yorumla- 1 yıl
hep karşı taraftan istiyorlar, kendilerinin üretime tek katkısı kurdukları istek dolu sözler değil mi? Kadın erkek eşitliği paraya geldiği zaman, konunun öznesi hep tek taraflı oluyor. Siz de takdir edersiniz ki, birliktelik müşterek olmalı, sırtı yaslamakla değil
1 yılBende utnaıyorum valla neyin kafası bu , o zaman çalışan herkes enayi yani bide burada Güneşinkızları diye bir hesap var bu olayı öyle bi övüne övüne anlatıyoki arkadaş , eviminprensesiyimm diyo 💅, çok kıskanıyolar beni çok güzelim diyo ama profilide fake ahahahshshsh beni engellemiş gene birilerini kudurttuk
13 Yorumla- 1 yıl
Evet kendilerini küçük duruma düşürüyorlar
1 yılTebrik ediyorum ayrıca teşekkür ediyorum. Haksız bir sitem değil. Sırf bu düşğnceden dolayı kızlara para yedirmiyorum. Bu sitede tamamen eğlencesine geziyorum. Kızların aradıkları özellikleri misliyle karşılıyorum. Bir çoğunun tip felan değil insanlık hiç değil sadece param için bana yaklaştıklarını görünce midem bulanıyor. İyiki iyi kızlar var.
11 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 835 cevap paylaştı. Zaten bir ilişkide/evlilikte karşı taraftan böyle beklentilere giren biri ancak kendi menfaati için yaşar, ki böyle insanların mutlak sonu yalnızlık olur. Çünkü mutluluğu hak etmezler, bir dediği bir dediğine uymayan insanların ciddiye alınmaması gerek.
11 Yorumla
1 yılCanım benim, çok güzel, müthiş bir konuya değinmişsin. Gerçekten bazı kızları ve kadınları ben de anlayamıyorum. Hem yakışıklı olsun, hem zengin olsun, hem beni anlasın. Hepsi bir arada olmaz, mümkün değil. Zaten öyle birini ararsan ömür boyu yalnız kalırsın. Türkiye’de bazı erkeklerin maddi durumu belli. Çoğu fakir, fakirliğinden evlenemeyen çok erkek var. Bu kadar gözü yüksekte olmanın anlamı yok. Baksan kendileri kibariye‘ye benziyorlar.
13 Yorumla- 1 yıl
Canımsın, ben de öyle.
İyi ki, böyle kadınlar var.
Gizli Üye(18-24)1 yılTamam gözü aşırı yükseklerde olan, para göz kadınları ben de sevmiyorum ama diyelim ki kadın çalışmıyor ama evinde işini çok iyi yapıyor, eşine sevgi ilgi gösteriyor hizmet ediyor, yani bence ev alınması gereken bir şey.
Zaruri ihtiyaç erkek alabiliyorsa erkek, kadın alabiliyorsa kadın almalı.
Ben alıyorum sen almıyorsun diye evlilik olmaz ki.
İki tarafta birbirlerinin ihtiyaçlarını karşılıyorsa suçlu aramaya gerek yok.11 Yorumla
1 yılSanırım bu dediğin kisi bu sitede selin adli kişi yazisinda görmüştüm beni gezdiremicekse karsilayamicaksa evlenmem kendime düşünüyorum demişti zaten bu gerçek evlilik değil evlilik kutsal özel ve yaşamdır iyi oldu evliligin ondan kurtulduğu
21 Yorumla
1 yılAslında bunları besleyen temel değerler de kendi gibi cahil erkeklerin oluşu ama şunu kaçırıyorlar, asla mutlu olamıyorlar. Günü birlik hevesler yaşıyorlar.
12 Yorumla- 1 yıl
Maalesef...
Helal olsun sana ellerine sağlık öperim ellerinden çok güzel dedin. Şimdi ki bayanlar hazırci hep istiyor ama sende ne var hiç bir şey yok ozaman ne vereceksiniz yok ama istek cok
11 Yorumla
1 yılYani şöyle bir gerçek var erkek evine eşine bakmakla yükümlü evet beraberde yapılabilir ama beraber yapılmıyorsa da bunu erkek tek başına da yapabilmeli kişisel düşüncem bu yönde.
18 Yorumla- 1 yıl
Doğrudur ama başarmalı bence iyi koşullarda büyümedim ama iyi koşullarda yaşıyorum.
- 1 yıl
Aslında gerçekten harcanan her emeğinin muhakkak bir karşılığı vardır. Bide açıkçası hayat acımasız ve erkekler başarmak zorunda
- 1 yıl
Yani söylemlerimiz yakın ama anlatmak istediğim a değil se b b olmadıysa c olmalı yaratılış ve doğamız gereği bir erkeğin başaramadım hiçbir şey olmadı deme şansı yok.
- 1 yıl
Anlatmak istediğim tam da bu.
- Para & Ekonomi konusunda 576 cevap paylaştı.
1 yılBir on yaş daha büyük olsan tam evlenilecek kız modelisin. Onlar değil ama senin gibi düşünen her şeyi hak ediyor..
11 Yorumla
1 yılHelal olsun bu düşüncene harfi harfine katılıyorum.. her şey mükemmel olsun havası insanı sonuca götürmez..
11 Yorumla
1 yılBazisi kafayi yemis kendini degerli saniyo kendinin tek vazfi vazifsiz olmasi
23 Yorumla- 1 yıl
Daha bugün bi video gördüm kadin diyoki ev kadini olarak 1 günüm
Bos bos yiyiyo iciyo zibariyi
Millet de diyoki hayalim.. okul olmazsa b planim falan
Ağzına sağlık ne güzel özetlemişsin günümüz kızlarını.
11 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 362 cevap paylaştı.
1 yılBöyle düşünen kadınlar çok fazla
rahat yaşamak istiyorlaraa onlar da çalışsınlar.
113 Yorumla- 1 yıl
Ciddiye alınacak tipler değil
- 1 yıl
Sen evli misin?
- 1 yıl
Neden evlenmedin?
- 1 yıl
Böyle şeyler istemediğin içindir belki 😂
- 1 yıl
Senin gibi bir kadın en iyisini hakkediyor. Tanımak isterdim.
- 1 yıl
Bu hayır mı demek?
Kizlarin Evi arabası maaşı olsa erkeğe ihtiyacım yok derler birde
12 Yorumla
1 yılVay be hislerımıze karsı cınsten bır tercuman harıka hıssettırdı :)
14 Yorumla- 1 yıl
Rıca ederım neslınız tukenıyor korunma altına alınmalısınız..
- 1 yıl
🤍
Biraz dogruluk payi var ama erkekte ozaman kiz tarafindan bisey istemiycek donlarini toplayip yikiyacak ben zaten çalişan biriyim bide evdemi caliscam hayirdir bi hasta olsalar anne gibi ilgi bekliyolarr
115 Yorumla- 1 yıl
Hahaha para bekleyen bir kız tuzağa düştü 😌
- 1 yıl
Memur abla, bende devletin memuruyum memnun oldum 😬
- 1 yıl
Ne kadar gerginsiniz
- 1 yıl
Memnun oldum 😌
- 1 yıl
Ne yapayım ortamı gerdik. Yumuşatmanın yolu olmalı
- 1 yıl
Haklısınız. Burada bunu yapıyorum. Reelde aman tanımasınlar diye uğraşıyorum.
- 1 yıl
Şükür ki hiç kadın parası yemedim. Hep yedireyim derdi var bende. Ama bazıları gerçekten sadece yemek ve isteklerini yerine getirtmek için size yaklaşıyorlar. Bu dan nefret ediyorum
1 yılEyerki küçükken hayatın zorluğunu öğrenmemişlerse öylede gider hayatta çalışmazlar ve bu devir çıkar devri
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılÖyle kızlardan bir halt olmadığını zaten ilişkinin ilerleyen evrelerinde erkekler görerek tekmeyi basıyor kıçlarına merak etme..
10 Yorumla
1 yılKız yani dişi. beden onun ister. İste ben. Allah inancımı burada kaybettim.
10 Yorumla
1 yılbenim icin sorun yok. eşim tabi ne isterse yaparim. oda benim isteklerimi yaparsa sorun yok.
10 YorumlaKendi tezlerini çürütüyorlar. Mezopotomya da kadın erkek leş.
10 YorumlaKimsin bilmiyorum ama Şu an yanimda olsan 1000 dolar hediye ederim 😊
124 Yorumla
1 yıl60 bin o kadar da abartılacak bir rakam değil artık guncelleyin kendinizi.
03 Yorumla- 1 yıl
Şekerim her kadın bir şeyler isteyebilir bu onları eleştireceğimiz anlamına gelmiyor. Sen sadece şu konuda ders alabilirsin böyle kadınlar var ben bunlar gibi olmayacağım. Burada çıkartabileceğin tek ders budur onlar eleştirmek yerine.
1 yılUtanma kendu hayatına bak kimse culsyz birini istemez
02 Yorumla- 1 yıl
Ha bu arada en sinsi paraci tiplerde senin gibi takılıp edepli zengin avlayanlardir
- 1 yıl
ben çalışıyorum, erkek de çalışmalı ve ortak şekilde tüketim karşılanmalı; her ne anlamdaysa. Ben çalışmayacaksam da (ortak karar varsa) o zaman ona göre yaşamayı bilmeyi öğreneceksin. Soruyu bile anlamamışsın daha, ayrıca benim kimseyi avlama amacım yok. Herkesi kendin gibi sanma
1 yılYüzde 99 u paraci haziri seviyor
23 Yorumla- 1 yıl
T. akipp atar mısın lütfen
- 1 yıl
Tabi rica etsem 😎👍
Doğruları konuşana canımı vereyim ağzına sağlık
21 Yorumla
1 yılDoğru söze söyleyecek söz bulamam.
12 Yorumla- 1 yıl
önemli değil.
1 yılSonunda bizim yanımızda duran biri
12 Yorumla- 1 yıl
Şu erkeğin derdini anlayamadılar modern kadınlar çok zor şey istemiyoruz fakat erkekte kıymet bilmiyor
Gizli Üye(25-29)1 yılsence iyi yetişmiş bir erkek alır mı onları bu tğr kadınlar nasıl bir çocuk yetiştirir az çok belli
11 Yorumla
1 yılMantıklı konuştun abla
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKanka herkes hak ettiği hayatı yaşar zaten boş ver, o saydıklarına sahip bir erkekte zaten kolay kolay tek bir kadına bağlanıp kalır mı o da var ama kim düşünüyor bunları
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 378 cevap paylaştı. anneleri gazlıyor genelde onları😂
11 YorumlaOnlar arkadan havlarlarlar
10 Yorumla
1 yılKadınlar ister
12 Yorumla
1 yılSen nasıl bir kralsın
13 Yorumla- 1 yıl
Birtane kıza sormuşlar 100 bin maaşı olmalı demiş Senin aylık giderin ne kadar dediklerinde de ben bilmiyorum babam ilgileniyor onlarla deyip gülmüş
Tüm erkekler senin olsun
013 Yorumla- 1 yıl
çalışmayıp, sadece baba eline bakanları kastediyorum, bunu anlayamamak bu kadar mı zor sahiden? çalışmayıp, babanın parasıyla tüketim odaklı boş bir tenekeysen, o zaman restauranttan menü seçer gibi isteklerin olmasına hakkın olamaz.
Lafa gelince kadın/erkek eşitliğini savunuyorlar faka her şeyleri olsun istiyorlarsa, erkekler gibi çalışıp, kazanacak ve beraber alacaklar. - 1 yıl
Gerçekten her şey bitti tek derdimiz bu mu mesela kadın cinayetleri hakkında konuşalım çocuk istismari mesela ya da hayvanlara ulan zulümler doğaya karşı bu kadar vurdum duymazlık yapanlar hakkında konuşalım ekonomi günden güne nasıl bir hal aldığını yoksa yolsuzluk liyakatsizlik mi hangisini konuşalım peki selam bile versen iki kere düşünmek lazım kim vurdurya gitme diye adalet olmadığı yerde bunlar bana pekte dert olarak gelmiyor Erkeklerin tarafında tehdit şiddet tecavüzü bunları gördükçe pekte savunasim gelmiyor bunlari bizi bile savunmaya yürekleri yokten biz neden yapalım her gördüğü kıza orrr. Demeleri yok namusuz ölmeyi bile hak olarak görülmesi neyini savunayım peki
- 1 yıl
Valla gerçekten senin gibilerini anlamak zor beyinin basmıyor çoğu kadınlara yönelik saçma sapan paylaşım varkten bunları savunmak bile gereksiz olarak görüyorum sen tam olarak neyi ve kimi savunuyorsun ki bu erkekler bizi yerden yere vurmadık zaman yok gerçekten Kafa doktoruna git ihtiyacın olacak
🫂 🫂 🫂 🫂
11 YorumlaHaklı
12 Yorumla
1 yılSiki iyi iş yapsın yeter bana bebeğimmm
124 Yorumla
1 yılÇok haklısııın bacım
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl👏👏
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen ne istersin
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTam halleysin🙂