Selamlar ekonomi severler ,🎗 💸💵💴💰
ABD Başkanı Donald Trump, birçok ülkeyle aktif şekilde gümrük tarifeleri konusunda görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "Çin ile adil bir anlaşma yapacağız." açıklamasını yaptı.

https://www.cnnturk.com/dunya/trump-geri-adim-mi-atti-cin-ile-adil-bir-anlasma-yapacagiz-2274374
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhaba, Trump'ın geri adım atmasının en önemli nedenlerinden birisi uygulayacağı gümrük vergilerinin ürünlerin fiyatlarını artırarak Amerikalıların yaşam maliyetini yükseltecek olması. Aslında son gelişmelere ABD-Çin arasındaki ticaret savaşında bir ateşkes kararı şeklinde bakabiliriz. Görünen o ki, ABD ve Çin arasında bir gümrük vergisi anlaşması yapılacak ve bu anlaşma ile dünyanın en büyük iki ekonomisi olan ABD ve Çin arasında yaşanan ticaret savaşında önemli bir gerileme olacak. Bu arada ekonomi etiketindeki fenomenliğinizi de tebrik ederim. Trump'ın günrük vergilerindeki bu geri adımı çok önemli bir gelişme. Burada ele alınması güzel oldu.
Tebrik için teşekkür ederim 🙏 evet sonunda 🔖 alındı. Böyle konuları tartışmayı seviyorum. Gündeme dair. 🎗