Buna sebep nedir, üçüncü bir parti girişimi plabilir mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Buna sebep nedir, üçüncü bir parti girişimi plabilir mi?
ABD de siyasal sistem oturmuştur. Başkanlar, başkanlıkları döneminde yaptıklarını hasıraltı etseler bile sonrasında bu durum anlaşılır ve soruşturma geçirebilirler. Tramp bizim deyimimiz ile devlet adamı değil zaten. Kadın ve para başta olmak üzere bir çok zaafı olan biri. Mutlaka yediği naneler vardır.
Eig için teşekkür ederim.
Adamı resmen kandırıp getirdiler oraya, bilmiyordu tutuklanacagini muhtemelen.
Nedenini bilmiyorum ama sistem için tehlikeli, zapt edilmesi, öngörülmesi zor birisiydi.
ABD de başka partiler var ki zaten.. Sorun seçilebilecek birisinin kurulu sistemin dışında öngörülemez şekilde davranma olasılığı. Düzen, sadece düzen partilerinin secilebilmesini ister. Türkiye de sosyalist, komünist partiler mevcut ama iktidar olma şansları olmadığı için, sisteme tehdit degiller ve bu yüzden varlıklarına müsade ediliyor. Ama oylar çok artarsa onları da HDP gibi terörist ilan edip soyutlamalari uzun sürmez.
Zaten suikaste uğrayanlar toplumu çok fazla etkileyebilecek olanlar. Birisi Malcolm x, birisinin adını unuttum, eğer o partiler kurulsaydı ve seçimlere etki etseydi, emin ol Amerika'da siyahlar o partiye kalıcı oy atar, ayrıca hızlı bir şekilde İslamiyet çok hızlı yayılır, orada toplum alt üst olabilirdi.
Cevap
4Cevap
Karıştırdığı kirli işlerinden ve kadın kız meselesi
Bence geri serbest kalır. parti girişimi olabilir
Siyaset çok kötü bir şey, hiç sevmiyorum, Tramp hele hiç umrumda olmayan bir adam. Siyaset savaşları sürüyor.
İfadesi alınıp serbest bırakıldıgini , mahkemenin 04 Aralık gününe ertelendiğini duydum. Çok vukuati var 34 ayrı suçlamadan.
Trump iyi biri değil.. Kadın ile ilgi bir olay vardı sırf bu nedenden ötürü değil
Henüz tutuklanmadı.
adamın takım elbisesi bile hiç değişmiyor ya. d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar