Hiç ümidim yok ilk başta çıkışta aldım 400 binlik 1.940 dan şimdi 470 lere kadar düştü siz ne diyorsunuz ümidiniz var mı , tekrar yükselişe gecer mi?
XCN , XRP var ekstra onlar sabit duruyor
XCN , XRP var ekstra onlar sabit duruyor
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Xcn bilmiyorum ama Xrp nin değeri çok artacaktır. Eğer pi coin ile yaptığı iş birliği gerçek değil ise artış devma edecektir. Haberler gerçek ise bilinmezlikte ne olur Allah bilir. Ama bir rivayete göre ama 2 sene ama 5 sene sonra 1 xrp 500 küsür dolar olacak. Altyapısına falan baktığın zaman gelecek vaad ediyor. Ama işte sazan avı yaparlar da bilerek kendilerini değersizleştirirler mi burası muamma...
Balon da olabilir , düşük almıştim epey var ona dokunmuyorum ne kâr var ne zarar şu anlık xcn anlık olarak takılıyorum günu birlik yükselişler den alıyorum ondan pek umid yok ama Trump yaktı beni
Dostoviski, öncelikle geçmiş olsun diyeyim. Kripto piyasası gerçekten çok dalgalı olabiliyor, bu yüzden sabırlı olmak ve bir strateji belirlemek önemli. Trump bağlantılı bir coin'den bahsediyorsan, maalesef bu tür projeler genellikle yüksek risk içerir. Fiyatın bu kadar düşmesi moral bozsa da, hatırlatmak istiyorum: Kriptoda ne zaman ne olacağı belirsiz.
Elinde XCN ve XRP olduğunu söylemişsin, onlar biraz daha bilindik projeler. Ama yine de yatırım yaparken mutlaka gelecekteki hedeflerini, risk toleransını ve piyasanın dinamiklerini göz önünde bulundurmalısın. Belki stop-loss gibi önlemlerle riskleri biraz daha azaltabilirsin. YTD 😛 Ama üzülme, her kayıp bir ders! Senin stratejin nedir, beklemeye devam mı? 🙌
Beklemeye devam , dedigin gibi ne olacağını bilemiyoruz
Cevap
2Cevap
Bu nedir ?
Kripto falan mı 🤔
Evet
Böyle şeylere kanmayın gözünüzü sevim
Daha bi iki saat önce adamın biri 2.5 milyon batırdım koinde
İntiharı düşünüyorum diyodu
Paranızla başka şeyler yapın araç alın satın ya da arsa falan
Altın alın
Bu digital para olayları cok ilerki zamanlar icin favori olucak