Önemli Olanın Alım Gücü Olduğunu Bilmek Lazım. Asgarinin 4250 Olması Tabi Güzel Bir Haber. Aynı Sevinci İnsanlar Asgari 2825 Olduğunda Da Yaşamışlardı Akabinde Gelen Zamlar Alım Gücünü Öldürünce Yine Tekrardan Zam Haberlerini Gözler Olmuştuk. Umarım Bu Zamdan Sonra Da Olmaz.
Geçen yıl asgari ücretle kaç ekmek alıyordun bu yıl kaç ekmek alıyorsun git bak 32 li tuvalet kağıdı 150 TL olmuş sen hala ekonomi iyi mi diyorsun market raflarında fiyatlara bir bak geçen yıla oranla karşılaştır alım güçümüz ne kadar düştü bak
Senin ülkenin durumundan bihaber olduğun belli. Birkaç ay sonraki zamları görelim bakalım. Asgari ücretin artmasının bir mantığı yok. Devlet vergilerle yine fazlasını alır bizden. Gerçek enflasyon %50'nin üstünde. Hadi şunun cevabını ver bana; asgari ücret ile ev geçindiren insanlar ev veya araba nasıl alır? kaç yıl çalışmasın lazımdır?
Otoyolları dolara sabitleyen kamilin, asgariyi de dolara sabitlemesi icap ederdi. Dolayısıyla 2 ay içinde 1 litre sıvı yağ 150 lira olacağından, asgarinin 5 bin olmasının dahi bir anlamı yok, boşuna sevinme..
Çomarlık bu olsa gerek ulan adamlar yedi bitirdi ülkeyi sömürdü herseyin fiyatı uçmuş millet sürünüyo asgari ücrete zam yaptı diye seviniyosunuz Allahım şu akılsız kullarını al bu ülkeden de kalan bizler rahat yaşayalım
@DilaUzunada sen o sahte ekonomiste söyle ülkeyi bitirmeyi kafasına sokmuşsa hemen bitirsin daha fazla millet acı çekmesin ya da bırakıp gitsin zaten milyar dolarları var...
Alım gücü olmadıktan sonra maaşa zam gelmesi neyi arttırıyor pardon? Hala bir aylık maaşıyla nakit olarak bir çamaşır makinesi bile alamıyor asgari ücretli. Zammış.
Canım baş örtüsüne izin vermekle değil bu iş. Millet aç geziyorsa, çocuğuna bez, evine ekmek getiremiyorsa zamlardan. Kalkıp bana savunma yapma rica ediyorum senden.
Her şeye zamlar gelmeden yapılacaktı o zam Mamoşş, alım gücü azalmış 100₺ zam yapmış senin gibilerin gözünü boyuyo işte. Kendi de Ejder meyveli gazozunu içiyodur sizin gibilerin tv de suratına osuruyo, hamd ediyonuz