Geçtiğimiz günlerde vatandaşlara manda yoğurdu tüketin önerisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu kez de gençlere farklı kültürleri tanıyın tavsiyesinde bulundu. Erdoğan, "Yakın çevrenizden başlayarak ülkemizi, imkanınız olursa dünyayı gezip görmek, farklı kültürleri tanımak için şartlarınızı zorlayın" ifadelerini kullandı.Kaynak
Cumhurbaşkanı dünyayı gezin dedi siz Cumhurbaşkanının tavsiyesine uyacak mısınız?
İyi güzel ama nasıl gezeceğiz dünyayı Bırak dünyayı gezmeyi İnsanlar Türkiye'yi gezemiyor 81 ilin tamamını (yaşadığın yer ve memleketin hariç) gezemeyen bir insan dünyayı nasıl gezecek Hadi Türkiye gezisini de geçtim insanlar memleketine gidemiyor nasıl olacak bu Benzin fiyatları almış başını gitmiş enflasyon tavan yapmış paramız pul olmuş paramızın 5 kuruş kıymeti yok insanlar herşeyi unuttu sadece yaşamak için çalışıyor Hadi parayı geçtim insanların parası var diyelim peki gezecek zamanı var mı insanların? İnsanların 365 gün 24 saati çalışmakla geçiyor çalışma saatleri desen uzun Almanya gibi Japonya gibi değil Yani kısacası insanların dünyayı gezecek ne parası var ne zamanı bunlar boş laflar ve aynı zamanda bir genç olarak Erdoğan'ın dediğini yapamayacağım yapmayacağım demiyorum yapamayacağım diyorum Çünkü bunu yapabilecek ne param var neden zamanım var zamanım olsada param yok Çünkü işsizim ondan
Ya kankam muhalif ol, olma demiyorum. ama kestane balı nerede 1441 TL bana gösterir misin? Ben internette baktığımda 350 TL civarına görüyorum kilosunu. Kusura bakma ama böyle muhaliflik olmaz, yarın bir gün haklı bir şeyi eleştirdiğinde sözünün bir kıymeti kalmaz bu şekilde.