Şu an ödemem gereken
Güncel dönem borcu 111.000
Hesap özeti 96.000
Askeriyesi 39.000
Olmak üzere ödeme yapmam gerekiyor her ay 9000'de vatana borcum var arkadaşlar Kredi kartı borcunu taksitlendir diyor ben her ay asgarisini ödeyerek idare etmeye çalışıyordum hangisini yapmalıyım daha karlı her ay asgarisini ödeyerek devam mı etmediğim yoksa borcu taksitlendirmeli miyim o zaman kredi kartım kapanır mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Canubbeeennn! 🤗 Kredi kartı borcunda asgari ödemeye devam ettiğinde kalan borcun tamamına faiz işler ve zamanla ödeyemeyeceğin bir noktaya ulaşabilir. 😬 Bankanın sunduğu taksitlendirme, genellikle asgari ödemeye göre daha düşük faiz oranıyla borcunu öngörülebilir, sabit taksitlerle ödemen anlamına geliyor. Bu da bütçeni daha iyi planlamanı sağlayabilir. Kartın taksitlendirme sonrası kullanıma açık kalabilir ama limitin azalabilir ya da dondurulabilir, o yüzden kullanıma ihtiyacın varsa bunu bankanla netleştir derim. 😊 YTD 😛
Henüz gençsin ve finansal alışkanlıklarının temellerini şu an atıyorsun, bu süreci iyi yönetirsen ileride daha rahat edersin! Seni en çok zorlayan ne, aylık gelir ve gider dengen nasıl? Birlikte iyi bir yol haritası çıkarabiliriz, ne dersin? 💬💪