AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Bu kesinlikle yanlış bir varsayım sevdikten sonra bunların önemi yok
Evlenir kızlara iş sorulmaz ki ister çalışsın ister çalışmasın 👌
Çalışması önemli değil ama bir amacı, hobisi, uğraşı olmayan biriyle evlenilmez.
Kimse evlenmez diyemeyiz hala eşimi çalıştırmam diyen bir kesim var
Bunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum erkekler için gayette evlenirler
Hayatım ben evlenmeden önce işsizdim çalışmıyordum ve hem niye kabul etmesin ki ben evlendikten sonra çalışmaya başladım eşime maddi destek oluyum diye
Meslek ne
Niye olsun ki insanlar için güven sevgi daha önemlidir seven kişi zaten sevdiğine bakar.
Herkesin evleneceği biri vardır illaki önemli olan anlaşabilmek ve doğru kişiyi bulmak...
evlenilir de çalışssa daha rahat bir hayat sürülür
Eğitimsiz mesleksiz c@hille kimse evlenmez işsizle değil
Ne kadar evlilik meraklısısiniz ya millet cayır cayır boşanıyor bizim millette akıl yok hala evlilik düşünüyor ne mnyk bir milletiz
Kadının güzelliği ve karakteriile sevilmesi arasında ciddi pozitiv kolerasyon vardır. Neredeyse hiç bir erkek bu ikisi dışında bir kadındaki hiç bir özelliği önemsemez. Karyer, para, nesil, ev araba umrumuzda değil
Yani böyle bir durum imza fakat Türkiye şartlarında zaten tek kişinin çalışmasıyla iyi bir hayat sürebileceğini düşünüyor musun? bu duruma bakışınca çalışmak aşırı doğalar kadınlarda çalışabilmeli diye düşünülüyor zatende öyle
Valla evlenir sen burdaki açlara bakma erkek de iş aranır çalışmayanlar zengin koca buluyo el üstünde yaşıyo bunu yapamayan ağlıyor buralarda
Bi kadın zaten çalışmak zorunda olmamalı ama bu adamın maddi gücüne bağlı
Evlenir niye evlenmesin? Erkeğin maddi konu da bir sıkıntısı yoksa eşinin çalışmasını istemez evimde olsun beni beklesin der tabii saçma bir şey ama tercih ediliyor
Evlenir ama boş duran insanın psikolojisi iyi olmaz sonuçta bir şeyler ile meşgul olmak gerekir
Siz de iş yapabilirsiniz kafaya takıyorsanız. Yoksa mesleğiniz sahibelik yapabilirsiniz
Evlenir de eşini daha kolay yönetebilmek için özellikle çalısmayan birini isteyen veya evlendikten sonra çalısmasını istemeyen erkeklere dikkat etmeli
Ben evlenirim. Kadın dediğin evinin hanımı olmalı, erkek ise evinin reisi.
Cinsiyetçilik. Kadınlar evde iş yapmak yemek yapmak için yok. Onlar da çalışır
@Bahar_818 Tamam feminist abla.
Feministlik olsun diye demedim çağın gerisinde kalmayıp bu muameleyi normal görmeyin diye dedim
@Bahar_818 Bu çağa güvenip te eşimin çalışmasını istemem. Çağ kötü maalesef neler duyuyor görüyorum.
Evet ama çalışmak hayatını devam ettirmek için gerekli bir şey mesela kendi ayakları üzerinde durup maddi açıdan tek bir kişiye muhtaç kalmak maalesef bu çağda da doğru değil
@Bahar_818 Kardeşim sen bildiğini okumaya devam edeceksin. Bu şekilde olan evliliklerde boşanma oranı daha fazla. Kadın nede olsa ekonomik özgürlüğüm var deyip boşanıyor olan küçük çocuklara oluyor.
Ama boşansa da sonra maddi açıdan düşebilrir
@Bahar_818 Ya niye boşansın! Boşanmalar bundan dolayı artıyor.
Doğulu ve Arap bulursun
Kısacası evet evlenirsin ya da 40 45 yaşlarında erkek
Batılı, iç anadolu belli kesimler veya ege taraflarında zor bulursun çalışmasını istemeyen kadın birisini ve 40 45 yaşlarında bulursun benim arkadaşlar işsiz ve ev kadını ama evlendilerin kocaları 45 50 yaşındaydı babamla yaşıt neredeyse diğer kesimde dediğim gibi Kürt veya arapla evliydi ama Kürtle evlenmek kolay değildir ev işlerini biliyor olman lazım marifetli filan
Evet sorun...
Çalışmadan nasıl geçinmeyi düşünüyorsun?
Erkek çalışmak zorunda kadın da çalışsa iyi olur böylelikle finansal gerilim ortadan kalkar ama erkeğin durumu çok iyi ve kendine güveniyorsa ve seni böyle kabul ediyorsa dert edilecek bir konu değil
Evet sorundur en az 200 Bin maaşın olmalı 🙄🙄
Hahaha
Yooo aslında bir sorun değil tercih meselesi ister çalış ister çalışma ama bu devirde iki kişi çalışmadan geçinmek zor gibi
Evlenir ya çoğu erkek çalışmayan kız istiyor çalışsa bile bir süreden sonra çalışmasını istemiyorlar genelde
çalışmayıp zengin erkek hayali kuruyorsunuz ama? evlenirimde o kızlarınm hayali yüksek
Eğer birini seviyorsam çalış çalışmaması en son bakacağım şey olur ne alaka yani böyle şartla şurtla evlilik olmaz arkadaşlar
Tabiki hayır ki bazılarıda eşinin çalışmasını istemez çünkü eşini milletin içinde veya alt kademede çalışmasını görmek istemez
Bir bölüm okumuş olduktan sonra benim için sıkıntı yok çalışmayabilir. Ama dediğim gibi bir mesleği olmasını isterim.
O erkeğin maddiyata göre değişir.
Kimisi çalışmasın evde otursun der kimisi eve çift maaş girmeden rahat edemeyiz der.
Ben kadının kendisinin evde oturmamasi gerektiği tarafindayim en azindan çocuk olana kadar.
Erkekle evlenmez de kızla evleniyorlar merak etme
bence calismamiz daha da soğutuyor erkekleri hic anlamadim vlla
Kadınlar genellikle karşılıksız sevilir merak etme
Çalışan kızdan olabildiğince uzak dur
İstisnalar kaideyi bozmaz
Öyle bir kuralmi var bir çok erkek var ev hanımı kadın arıyor
Neden evlenmesin evlenen evlenir herkes çalışmak zorunda değil
Orta gelirli erkek evlenmez ama zengin evlenebilir
Niye evlenmesin. Bazı erkekler çalışan kadın istemiyor mesela. Duruma göre değişir
daha bunu bir kriter olarak gören bir erkekle tanışmadım
aylak biri deyilse sorun olmaz tabi karşı tarafın bütçesi böyle bir dönemi kaldirirmi
Yoo niye evlenmesin bence bi kadın zaten istiyorsa çalışmalı çalışmak zorunda değil
Erkekler çıkarcı değil severse bakmaz paraya mesleğe
Ama kadınlar çıkarcı
Aksine evlenen olur çünkü erkek reisliğini belli etmeli kadın rol de olsa oynamalı ev hanımlığını
Evlenir ev hanımı olur ama işsiz bir erkekle hiçbir kız evlenmez. Erkeklerin ezildiği bir dünyada yaşıyoruz.
ben calismayan bir kizla evlenmek istiyorum.
Neden
Ben ev hanımı istiyorum ama bulduğum kadınlar çalışmak istiyo
İstediğim gibi biri cikmadi:D
Evlenir ama hayalimdeki gibi olur mu emin değilim
iş bul önce ne evlenmesi
Bence bu bir sorun değil
Ev hanımı isteyen evlenir
Yok işte, evlenirler tabii.
kadın çalışmak zornda değil
Ben erkek olsam evlenmezdim şahsen
bu kızın evlilikten ne beklediğine bağlı..
Evlenilir nie sorun olsun
Kişiye göre değişir birçoğu takar ama bu konuya çalışmasını iyi bir mesleği olmasini ister
Evlenmeyebilirler bu devirde.
kadınlar için sorun değil
Bu ölçü değil elbette sevgi, saygı önemli