Ya flörtum var ama zengin mi fakir mi bilmiyorum ona göre hareket etmek istiyorum mesela fakirse kahveye falan parası gitmesin sahilde gezeriz falan ama nasıl bilicem
27 gü
Ya flörtum var ama zengin mi fakir mi bilmiyorum ona göre hareket etmek istiyorum mesela fakirse kahveye falan parası gitmesin sahilde gezeriz falan ama nasıl bilicem
Böyle düşünen kadın görmek şu zamanda baya zor, nadir olarak kaldınız 😀
Kadınlar genelde aktif yaklaşım sergiliyorlar ilişkide ama bu çok doğru değil o zaman roller karışıyor. Şu anda bu kafanda soru işareti bu sebeple.
Bunu ona bırak. Zaten gitmek istediği yerlerden, davet ettiği mekanlardan, yapmak istediklerinden bunu anlarsın.
Atıyorum çok sık çıkmak istiyor, çıkınca da en uygun şeylerden yemek içmek istiyorsa çok iyi değildir. Seni çok sık görmek istiyor ve arabası ile alıp pahalılara odaklanıyorsa maddi durumu iyidir.
Yani ayrıca kafa yormana gerek yok, ona eşlik etmen yeterli. Bunu her konuda yaparsan sorunsuz bir ilişkin olur.
Cevap
20Cevap
Mesleğini sor, giyim kuşamdan veya gittiği mekandan anlaşılmaz.. İş görüşmesine gittiğim adamın Starbucks şubesi vardı, özel koleji, restorantı vardı bayağı varlıklıydı ama bi geldi dilenci zannettim cebine para sıkıştıracaktım nerdeyse.. öyle kötü giyiniyordu, telefonunun ekranı kırıktı vs, saç sakal dağınıktı.. Paspascı bile ondan daha şık ve zengin gözüküyordu.. Parayla, imanın kimde olacağı belli olmaz.
Öğrenene kadar normal kendi paranı harcıyor gibi davran ve şimdi çok daha önemli bir bilgi vereyim eğer zenginse ve sen nasıl olsa bu zengin diye onu kullanmaya kalkarsan büyük ihtimalle bunu anlar ve senden istediğini aldığında hadi sana güle güle der. 👍
Abi Senin flörtün var parasının derdine mi düştün, görüş devam et işte adamı seviyorsan hoşlanıyorsan güzel vakit geçir. sana ne parasından, zengin ya da fakir olmasından. O da zaten ona göre davranır devam eder :)
bunu sormadan anlayamazsın, özellikle gerçekten varlıklı olan insanlar kendilerini kanıtlama ihtiyacı duymaz.
üzerlerinde marka ve pahalı kıyafetler göremezsin pek, telefonları da sıradan oluyor genelde.
açıkça sor ama "ne kadar para kazanıyosun söyle bakiyim!" olarak değil de, başka bir yolunu bul :)
Bulamadığım için burdan soruyorum
ya enflasyon nedeniyle durumlar malum, o nedenle pek kafe tarzı yerlere gitmeyelim. çayımızı, kahvemizi yapıp takılalım gibi bir girizgah yapabilirsin
Olir mu ki
gayet güzel olur :)
Ev önemli. Evine bak. Aaa güzelmiş ne kadar kira veriyorsun de benim derse tamam işte bir tik iyi.
Fakirse kadının hediye istemesi ona batar hakaret varinkonusur zenginse cömert olur pahalı hediyeler alir
Ne tatlısın ya çocuk çok şanslıymış helal kız sana 😂
Teşekkürler 😊
Umarım kiymetimi bilir aldatmaz sevgili olunca
Çoğu kadın yaşar bunu ama umarım sen yaşamazsın
İnşaallah
Telefonuna bak, giyimi ne bak. Arabasına bak vs. Anlarsın az çok.
Ben pek anlamıyorum ki
Sormadim knka ama genelde ben alim falan dediğim de karşı çıkıyor
Sormadan bi yolunu bulsam
Şey desem her şey çok pahalı dışarda yemek yemek yerine evden hazirlip getirim desem orada belki soyler
Hmm olur aslında
tamam 🙂
Araba alıp satıyormuş
Flörtünü hala anlayamadıysan, onda bir sıkıntı vardır. Ya da yalan söylüyordur.
bunu doğrudan sorup öğrensen? fakirmisin diye değil tabi de
Anlayamazsın flört te zengin görünür ilerledikçe fakirleşir
Çok kötü şeyler düşünecektim, açıklama iyi geldi.
Aylık ne kadar kazandığını ve ne için birikim yaptığını sor,
Mesleği ve yaşadığı muhitten. Giyimi ve davranışları da ipucu verebilir.
Normal soru cevap yap sanki tanımak istiyor gibi, başlarda renk menk, şarkı tarzı diye git sonra ise ben küçükken... olmak istiyordum ama... oldum sen ne olmak istiyordun? Diye sor mesleğini öğrenmiş olursun.
Bir kahveyi fakir de olsa ısmarlar saçmalama
arabasına saatine bak canım daha nasıl anlıycan
Araba kiralana da bilir
Olum bunun ortası yok mu? ıajsdjsajdsjad zengi ya da fakir mi olabiliyoruz sadece
Fakirsede kahve ısmarlasın abartma
Yok ya yazık olur
Sen teklif et sahilde gezmeyi
Etim olur dedi
Parasıyla ön plana çıkmaya çalışmıyorsa.
Öyle bir huyu yok
Ne işi yapıyor biliyorsan anlarsın yani
Minibüse biniyorsa fakirdir
ayakkabılarına bak ilk. onlar herşeyi belli eder
niye anlayayım bundan banane?
Ayakkabısına bakarak
Mesleğini sorabilirsin 🙂
Öylede sanki onu değil de yaptığı işe öncelik veriyor musum gibi olur
Ben sormadan öğrenmeye çalışıyorum jxjdhd
Tecrubeli sin
Tebrikler sana
Direkt sor öğren. En iyi yol bu