- 1 ay
Elbetteki atalarımızın para ve imanın kimde olduğu belli olmaz lafına son derece katılarak bazı kendi anlama yöntemlerimi aktarayım efendim.
Öncelikle sonradan görme zengin değilse, ya da bu zenginliği çabalayarak yaptıysa boş konuşmamasından anlarım. Çok konuşayım, boş konuşayım, herşeyi biliyor gibi bir hava takınayım hevesleri olmaz. Altı dolu konuşur, az konuşur, uz konuşurlar.
Mütevazi ama kendinden emin bir duruşları olur. Böyle birilerine kendilerini kanıtlamaya çalışmazlar. Sevecen ve insancıl ama gerekli mesafeyi de bulmuş insanlardır. Ziraa zengin olana kadar ve zengin olunca çoğu insanın gerçek yüzünü görmüş, insan sarrafı da olmuşlardır.
Özgüvenleri yüksek olurlar. Çoğu kendini gercekleştirmiştir çünkü. Buna rağmen sadelikten hoşlanırlar. Sade bir yaşam severler. Gösteriş merakları yoktur. Yine de duruşlarında doğal hir gösteriş hakimdir.19 Yorumla- 1 ay
Yani, sorduğun soru açık ve anlaşılır ☺️ Soruya uygun cevap verdim.
Teşekkür ederim. Söylemiştim genel bir hakimlik söz konusu, kanıtlıyorum 😉 - 1 ay
Daha sıkı çalışırım efendim 🙃🙃
- 1 ay
Senin onore etmenle aslan egosu birleşince böyle bir özgüven ortaya çıktı, teveccühünüz efenimm 😛
- 1 ay
Ne diyosunn fışkırıyo benden 😅
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Hallederiz, senden önemsiz, buna mı taktın çok işimiz var gibi tümceler kuruyorsa. :) Fakir olanlar daha sinirli, agresif, para konusunda ani çıkışlar yapmaya müsait. En azından yeni dönem fakirler böyle :D Yani biz halk olarak öyleyiz bence. Eskiden fakirler anlayışlı, umursamazdı ama yeni dönemkiler tam tersi. Bir insan ne kadar umursamaz, anlayışlı, sakin ve öz güvenliyse o zengindir. Çünkü şu dönemde bu özellikleri ancak kaygısız insanlar yani zengin insanlarda olabilecek özellikler. p
214 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
boşuna psikoloji okumuyoruz. p
- Cevap sahibi1 ay
Nedeni çok basit. Cumhuriyetin kazanımlarını anlayamayan, bilimden sanatta uzak, Orta Doğudan gelen kadercilik anlayışı ve yığınların hala çoban arayan sorgulayamayan bir halka dönüşmesi yüzünden. Aktif sosyal devlet vatandaşı değiliz.
- Cevap sahibi1 ay
Anadolu Osmanlı'dan sonra da çok gelişemedi...
- Cevap sahibi1 ay
Teşekkür ederim. Türkiye sosyoloji, psikoloji, hukuk konusunda çok araştırma yapılmalık bir ülke ne yazık ki...
- Cevap sahibi1 ay
hedefim iskoçya'da yüksek lisans yapmak. çocuk psikoloğu olmak ve iskoçya'da yaşamak.
- Cevap sahibi1 ay
alan olarak daha kolay iş bulunur. Anaokulları, okullar vs. İngiltere'de okul psikoloğu olmak için yl yapmış olmak daha iyi. Klinik açman için doktora yapman gerek en az. O çok sonra olur anca. İskoçya'yı seviyorum tek nedeni bu. Mimarisi, insanı vs İngilizler gibi değiller. İrlandalılar ve iskoçlar ingilizler gibi kibirli değiller.
- Cevap sahibi1 ay
Teşekkür ederim, umarım sende ulaşırsın. Sevgiler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- 1 ay
bunu anlamak aslında çok basittir hareketlerine yansıtır zengin kendini övmez zenginliğini belli edecek davranışlarda bulunmaz
zenginliği dilinde değildir hareketlerinde tavrındadır. bunu tavrından çok net anlayabilirsin ama bir insan fakirse ve kendini zengin göstermek istiyorsa sürekli parasını Över veya arabasının anahtarını telefonu felan masaya koyar.
zengin bunu göstermeye Çalışmaz o zaten net hareketlerinden bellidir ama fakir gözüne gözüne sokar26 Yorumla- 1 ay
Cool olur 😎
Amaann yıne zengının parası çenemizi yordu 😂😂 - 1 ay
Ihtıyacım varmış gibi 😂😂
- 1 ay
😂😂 byy
Hobilerinden, marketteki yiyeceklerin fiyatını bilmemesinden, tatilde gezdiği yerlerden, kılık kıyafetinden, gittiği restoranlardan, yemeği yerken çatalı bıçağı tutma şeklinden, konuştuğu konulardan, oturduğu semtten, bazen duruşundan gülüşünden bile anlarsın
23 Yorumla- 1 ay
Bunu anlamaya çalışmam. Ama eğer para harcama konusunda belirli durumlar harici tutumlu davranıyorsa orta üst segment mal varlığı olduğunu düşünürüm.
Kaliteli ama sıradan bir tarzları olur. Kıyafetler ben markayım diye bağırıyorsa ya sonradan görmedir ya da kendini zengin göstermek isteyen biridir. Aksi çok düşük ihtimal.
Daha bir sürü detay sayabilirim ama benenah 😝😂 önemli olan kalbi zengin olsun 😂😂17 Yorumla- 1 ay
Çünkü zaten yokluk çekmediklerinden, kendi zevklerinin ne olduğuna hakim oluyorlar büyüdükleri zaman. Bu yüzden onlara keyif vermeyen şeyler paralarını boşa harcamak oluyor. Aynı zamanda o rahatlığın paradan geldiğinin bilincinde oldukları için de nereye, ne kadar harcayacakları konusunda planlı hareket ederler 🙃 boşuna zengin değiller yani 😂
- 1 ay
Ne kadar toparlaybildiysem düşüncemi işte 🙃
- 1 ay
İyi o zaman gideyim madem 😂
Para & Ekonomi konusunda 929 cevap paylaştı. Bu konuda eskiden aldığım profesyonel eğitimde şöyle denilmisti.
Zengin insan ayakkabı ve saatinden anlaşılır.
Zengin insan 100 liralık t-shirt, pantolon giyer belki ama ucuz ayakkabı ve saat kullanmaz.
Yaşam pratiğim, aklım, ve tecrübelerim de bu bilgiyi onaylıyor.14 YorumlaParayla imanın kimde olduğu belli olmaz derler. Anlaşılabilecek bir şey değil bu günümüzde.
Toplumsal statüsüyle, sahip olduğu mallarla toplumda yer edinmeye çalışmıyorsa karakteri zengindir. Diğer türlü zenginliği beni alakadar etmez😄
312 YorumlaZor anlaşılır. Zenginler çok lüks yaşamazlar genel olarak. Pahalı giyinmezler. Onlara harcayacakları paraları yatırıma kullanırlar. Sadece fakirler zengin görünmek için lüks yaşamaya gayret gösterirler. Ayırt etmek zor açıkçası.
16 Yorumla- m1 ay
Ahahah spesifik tavsiye vermiyorum biliyorsun malum yasak ama mesela şu zamanı tutturduysan o zamanlar güzel miktarlar gelmiştir.
Bence Yatırım Yapmaya Başlayın veya Devam Edin! 💰 ↗
Fakat ayrıca da dürterim al beni al beniii diyen araçlar olursa, madem istiyorsun 🤣
- 1 ay
AVM'de montsuz geziyorsa diyorlardı birileri. Otoparkta arabası olduğu için üşümeden girmiş oluyormuş falan. Hiç bilmiyorum ben çoğu zaman zengindir dediğim fasfakir fakirdir dediğim mutli milyoner çıkıyor 😃
16 Yorumla- 1 ay
Çünkü kimsenin cebindeki para beni alakadar etmiyor banane zenginmiş fakirmiş insan olsun canımı yesin 😃
- 1 ay
İnsan olursa yemez zaten kıyamaz sadece tadına bakar jxmdmxmd
- 1 ay
Hahah pekiii jdndmdmd
- 1 ay
Hiç belli olmuyor. Paranın herkesin üzerindeki etkisi farklı. Zenginlere karşı bir nefret var ama bu bir gerçek. Sanki her sabah kahvaltıda fakir yiyorlar gibi davranıyor millet.
11 Yorumla - m1 ay
Mühendislik okumasından, mühendis olmasından.
Muhendis bir erkek başlarda fakir de olsa zamanla parayı götürür hele bilgisayar yazılım çok fena cayır cayır🤣(bu bir yatırım tavsiyesidir)127 Yorumla- 1 ay
Muhendis erkek cekiciligi
- 1 ay
Öyle öyle zengin olacak zaten🤣🤣
- 1 ay
Evet kızlar muhendis erkekleri tutun bağlayın kcjxj
- 1 ay
Nedense bilgisayar mühendislerini hep çekici bulmuşumdur eskiden beri var bu🤣
- 1 ay
Ben kimyacıyım en eski temel muhendislik makine olsa gerek her şey tekerleğin icadı ile başlamadı mi
- 1 ay
Karşına denk gelir umarim😂
- 1 ay
Ben aslında kendim gibi fizikçi kimyacı matematikçi vs bilim insanı istiyordum ancak mühendislere de ilgim oluyordu hep. Neyseki ikisini tek vücutta buldum🤣🤣
- 1 ay
Bilim insanı olmak için illa bir şey icat etmek, veya senelerini bir işe verip uzman profesör olmak gerekmez, benim gözümde bilime, pozitif ilimlere ilgi duyan, ilgi duymakla kalmayıp araştırmalar yapan ve kendini bu alanlarda geliştiren, bilhassa bu alanlarda okuyan ve bu alanlardan mezun olan herkes birer bilim insanıdır.
- 1 ay
Sübyancı değil, sübyancı 18 yaş altı ile sevgili olan insanlara denir.
- 1 ay
Ben aynı fikirde değilim
- 1 ay
Para varsa işin içinde dediğin doğrudur
- 1 ay
Bilemiyorum herkes bir değil sonuçta
- s1 ay
Sürekli para, pul, maddiyattan bahsetmiyorsa zengin ama gizli zengin. Dilinden hiç düşürmüyorsa bunları zengin değil.😀
Deneyimledim ben ve çevremde de. Daha aala şaşmadı bu durum.
115 Yorumla- m1 ay
Ahahhaa şaşmaz.
O her konuda öyle, kişi neyi sürekli konuşuyorsa yaşayamadığı istek ve arzularıdır.
Gerçi bu tereciye tere satmak gibi oldu ama olsun okuyanlar faydalansın jdjsk - 1 ay
Evet kesinlikle öyle oluyor. İnsan neyi eksikse onu daha çok dile vurur.
Olsun olsun bilimsel değil bunlar çok takılacak durum yok😅 - m1 ay
Aaaa neden bilimsel değilmiş? Jdjsk
- 1 ay
Düz bakan biride anlar bence😁😁
- m1 ay
Hımm zorluk açısından baktın, tamamdır jdjdj
- 1 ay
Anlaması zor değil işte aaa sende😅😅😅
- m1 ay
Ahahhaa
Bize zor olmadığında hemfikirim fakat mesela yarın sadece bu etiketteki sorulara bakabilir misin?
Hem moderasyon da yaparsın baya spam oluyor.
Bence fikrin değişebilir, sana farkındalık sebepli kolay geliyor jdjdj - 1 ay
Öncelikleri ne kadar öne almakla bir durum. Mesela bir kadın veya erkek maddi rahat bir yaşam sürmek istiyorsa zaten bunları görmez laflara bile çok rahat kanar.😁
- m1 ay
Aaaa sağlam yerden cevapladın, haklıisın.
Buna itiraz edip daha fazla zorlayacak yer bırakmadın jdjsk - 1 ay
Valla dalga ya da gerçek yorumun her ne ise bu benim fikrim. Saygı duymak gerek.
- m1 ay
Dalga mı?
Ben dalga geçmem, yani iletişimimde bu yoktur.
Neden öyle geldi bilmiyorum belki random kullanmam sebeplidir.
Zaten cevabını beğendiğimi ve hak verdiğimi yazmıştım ilk cümlede.
Altta da itiraz edilemeyecek bir cevap olduğunu belirttim.
Hele düşünceye saygısızlık asla.
Randomları iptal edeyim ben. Böyle de çok ciddi oluyor ama yanlış anlaşılmaktan iyidir. - 1 ay
Peki öyle diyorsan öyledir.
Teşekkürler açıklama ve görüşler için👍🏻 - m1 ay
Sence öyle mi değil mi?
Çünkü o cümle genelde konuyu kapatmak için kurulan bir cümle.
Verdiğim diğer cevap ve yorumlara bakabilirsin, sana şimdiye kadar yazdıklarıma bakabilirsin eğer herhangi birinde sen şurada benimle veya bu kişi ile dalga geçmişsin dediğin bir yer olursa bakıp kabul edicem.
Yoksa sitede en saygı duyduğum profillerden birisi ile dalga geçmem. Dalga geçeceğim birisini önemsemem takip etmem sorularına gitmem.
Hatta sırf bu yanlış hissettirmem sebepli randomu bırakıp emojiye geçtim 😇
Rica ederim, asıl ben teşekkür ederim 🙏 - 1 ay
Yok cidden anladım tamam👍🏻🙂
Bu arada randomu hiç sevmiyorum. Ama herkesin kendi tarzı diye yinede saygı duyar kırmam. Kötü niyetle random kullanmayan insanlarda var.
Bu ince düşünce ve açıklaman, kibarlığına da teşekkürler.😊
Rica ederimm🙏🏻 - m1 ay
😇🙏
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Kalbinin bknkörlügünden anlarım valla ne meslegi olanlar var bir cicek bile alamıyorlar
51 Yorumla - 1 ay
Ben anlamam Büyük ihtimalle 😂 dikkatimi maddi değil de manevi olarak vereceğim için karşımdakine bunu farketmem..
14 Yorumla- 1 ay
Bakışı hali tavrı söylemleri
- 1 ay
😂😂✌🏻
- m1 ay
Ayakkabısına bakarım ayakkabının rengi modeli ayakkabının markası aslında o adam ve o adamın ekonomik durumu hakkında o kadar bilgi veriyor ki
11 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 336 cevap paylaştı. Toplum içinde mütevazi
giyinen
Konuşan
Davranan
Gülümseyen
Mutluluk saçan
Yardım eden
Destekleyen bir insan ZENGİNDİR..15 Yorumla- 1 ay
Fakir görünümlü zenginler de var, onları anlamak bence zor asıl zenginler onlar. Krediyle Mercedes alan biri benim gözümde zengin değil.
11 Yorumla Siyah tişört ve kapri giyiyorsa sürekli bilin ki zengin
27 Yorumla- 1 ay
Ya aslında en büyük korkum evleneceğim bir kadını ve ya çocuğun ihtiyaçlarını karşılayamamak olur bi ara ciddi bir kızla konuştum ciddi düşünüyordum bende sadece 6 ayda 600k coin para değerinde kar elde edecektim aile ve kızla kavga ettim diye o para değerlenmeden harcamalara gitti yoksa 2020 deki o para suanin 10 milyonu ederdi zeka var ama dediğin gibi tetikleycek bir şey yok şu an yaşamaya yeterli şekilde dinlenmedeyim kimse kıymet bilmeyince hassas biri olarak çöktüm diyelim
Yatırımı, yatırımı yaptığı konular, kendine verdiği değerler.
17 Yorumla- 1 ay
Zengin değilde işsiz güçsüz olduğunu anlarim 😄
15 Yorumla- 1 ay
Tipinden duruşundan konuşmasındann havasından suyundan her şekilde anlarım 😄
- 1 ay
Yok ben anlatmakla yapamam güzel gözlemlerim eğer istiyorsam anlarım 😄
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Peşinde muhakkak, mavi lensli, full platin sarı kaynaklı upuzun saçlar, silikon meme silikon g0t sahıbesi cadı yapma tırnaklı fok balıgı gibi konuşan bir sürtttttk olur. Paranın kokusunu baska şehirden alır by sürtukler. Civarında varsa bınlardan hic ugrasamam orta halli erkek candır
110 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Heh aynı birde solaryuma girer bu tipler gorseldeki gibi.
- Cevap sahibi1 ay
Elan mask sapkınlığı da geçti. Gerçek kadınlarla yetinmiyo artık. Robotlara geçti. Hemde kendi üretiyor.
- m1 ay
Ahahah ileride zaten bu olacak gibi duruyor.
İnsanlar kendi aralarında anlaşamayınca kendileri için üretilmiş robotlara yönelecekler gibi duruyor.
Şu anda yok ama foto gerçek gibi sunuldu ama değil foto fake. Sadece ne kadar güzel ve doğru tasvir ettiğini, insanların üreteceği bir şeyde yine aynı zihniyet olduğunu göstermek istedim. - Cevap sahibi1 ay
Kesinlikle gerçek insanla aynı olamaz. Gerçek insan eti sıcaklığı bambaska.. elan mask yoldan çıkmış. Umarım felak olur bir an önce
- Cevap sahibi1 ay
Ahahaha evet oyle gibi olmus hakketten 😬😬
- 1 ay
para konusmaz kaliteden ödün vermez basit ama şıktır
17 Yorumla- 1 ay
O has zengin hareketi, bir de görmemiş türü var bunların.
- 1 ay
görmemis altina son model araba altin saat ve altin kalin bir zincir marka bir takim ama en pahalisi olmasina ragmen uzerinde abes duranindan " parasiyla degilmi gardeşşim " lafini seven tiplerden bahsediyorsun sen
- 1 ay
Aslında haklısın, kategorizasyonu iyi yapmışsın. Üstüne düşününce has zengin grubu iyi ayıklamışsın diğerlerinden.
- 1 ay
tesekkur ederim matmazel
- 1 ay
- 1 ay
Rica ✨ ✨
Maddi güç herkeste farklı gösterir kendini. Bu gözle görülür bir şey olmalı.
13 Yorumla- 1 ay
Gözünden anlarım knk
22 Yorumla- 1 ay
😋😅
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Hiç belli olmaz o işler, dilenci gibi görünen zenginler biliyorum
14 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Giyim ve bakım parayla gelmiyor aslında vizyonla geliyor çünkü. Aşiret geliniyim diyip yolda görsen asgari ücretle çalışıyor diyeceğin tip de gördüm zengin olup dilenci gibi gezen erkek de gördüm vizyonları yok demek ki yansıtacak kadar
- Cevap sahibi1 ay
Rica ederim
İnsanlar şovunu yaptığı şeyin fakiridir. Sürekli işten paradan oturduğu mekanlardan bahsediyorsa fakirdir.
12 Yorumla- 1 ay
Cok sigara alıyorsa bilirim kız zengin 😂 aslında bu konuda acayip sinir oluyorum en güzeli insanın kendi parasıymıs
11 Yorumla - 1 ay
Lüks araba stres seviyesinin düşüklüğü rahat ve gevşek hareketler
12 Yorumla- 1 ay
Çakicaksin ağzına çalicaksin arabasını 😂
Para & Ekonomi konusunda 386 cevap paylaştı. Böyle bir şeyi anlamaya çalışmak ucuzluk
17 Yorumla- 1 ay
Parası ve lüka arabası varsa zengindir.
12 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle bea. 😂
- 1 ay
Banka hesabını açıp bakmam lazım
11 Yorumla - 1 ay
Her durumundan ona bakınca anlarsın bunu.
12 Yorumla- 1 ay
Yok kalsın, ben böyle iyiyim. :)
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Onu bunu bilemem ama sürekli arabadan bahsediyorsa kültürsüz cahilzenginidr
14 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Ya ben pek arabadan anlamam bı çocukla konuştum herşeyi araba ya hobin ne diyorum araba diyor yeni akım çıkmış snowman diye diyorum arabamla yapıcam diyor
- Cevap sahibi1 ay
Aynen öyle
- 1 ay
E devlet/Tapularım
11 Yorumla Arabası, kıyafeti, takıları, konuşmaları
13 Yorumla- 1 ay
Duruşundan ve temiz oluşundan
13 Yorumla- 1 ay
Bu benim için zenginlik göstergesidir. Hiçbir fakir pamuklu iç çamaşırı ya da kıyafet giymez
Düşüncelerinden anlarım.
14 Yorumla- 1 ay
Kredi kartı kullanmiyorsa, bes on taksit yaptırmiyorsa.. alısveris yaparken daha sade ve göze batmayan kıyafetler aliyorsa.. konusmalarında sürekli zamlar yer almiyorsa.. Sakin tatli tatli konusup baskalariyla kendini kiyaslamaya çalişmadan özgüvenli oturup sohbet ediyorsa.. kisacasi gözü ac değil de tok ise maneviyata daha fazla önrm veriyor ise ve kendi yağı ile kavrulup cevresine de hava atmadan gizli yardimlar yapabiliyor ise zengindir.
- 1 ay
Hiçbir fikrim olmayan şeyi buldun 👍🏻👍🏻
14 Yorumla- 1 ay
Buldum, şoförü vardır? 😂 😂
- 1 ay
Yehhu
- 1 ay
Kıyafet kalitesi ve konuşma tarzı
15 Yorumla- 1 ay
Gerçekten var olan varlığıyla övünmez muhakkak hitabetide kuvvetlidir diye umuyorum
- 1 ay
Olduğu kadar diyelim o zaman 😂
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Uydu roketi sayısından
15 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Sağol ağam :)
- Cevap sahibi1 ay
Belkide oyumdur 😂
Önemli olan karakter ❤️
10 Yorumla- u1 ay
davranışlarından anlaşılır.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Bana karşı olan harcamalarından
25 Yorumla- m1 ay
Ahahha gayet net bir cevap olmuş 😂
Fakat borçlanarak da yapamaz mı bunu? 😀 - Cevap sahibi1 ay
Yaparr o durum aklıma gelmedi bak
Ama kimse yüklü mevlalara girmeyi göze almaz bence - m1 ay
Ben de öyle düşünüyordum ama sırf sevgilisine hediye almak için kredi çeken kadın ve erkek soruları görüyorum bu etikette 🙃
- Cevap sahibi1 ay
Öyleleri de var doğru
Insanlar çeşit çeşit - m1 ay
Aynen öyle.
- 1 ay
Yaşamı kf
11 Yorumla - 1 ay
Zengin olduğunu anlamiyorsan
12 Yorumla- 1 ay
👍
Her şeyi geçtim gönlü zengin olsun
11 Yorumla- 1 ay
Belli olmayabilir o
14 Yorumla- 1 ay
Gerçekten zengin olup haline acıyacağın insanlar gördüm ve yine rolex saat takıp kredi ile almış insanlar gördüm
- 1 ay
Rica ederim 😅
- 1 ay
Karakterinden
12 Yorumla- 1 ay
Bu ekonomide evleneceğim kişinin maddi durumu önemli ama karakteri iyi olması gerekiyor
- 1 ay
Mal varlığından
15 Yorumla- 1 ay
Uzun süre aynı ortamda kalıp konuşursan atıyorum laf açılınca yazlığıma gittim şurada evim var dükkanım var der illaki belli olur konu konuyu açar
- 1 ay
Çoğu kişi söylemez normal hayatta mal varlığı ile alakalı yalanlar sosyal medyada söyler
Anlamam.
25 Yorumla- 1 ay
Yani zengin olan insanın marka takıntısı olmaz. Gösteriş yapmaz bence aklı selim zenginler için söylüyorum.
Etrafta ben zenginim diye dolaşmaz. Daha dikkatli olur.
Özellikle bu dönemde gizlemeyi tercih edenlerin zengin olduğunu anlamak zordur yani. Sonradan görme zenginlerde bu durum yok. Aksine gösterirler (anlaşılabilir) . Yani iki farklı zengin insan vardır ilki. 2,3 kuşak zengin olup bunun eğitimini alanlar. ikincisi sonradan zengin olanlar . Aileden zenginliğin yanında edep, ahlak alan insanlar bunu toplumda kolay kolay göstermezler. İkinci gurup için bişey dememe gerek yok zaten.
- 1 ay
Arabasından 💁♀️
15 Yorumla- 1 ay
Evet 😃
- 1 ay
Görseller daima insanların genelini etkiler suçlu görseli koyandır efendim 😅✌🏻
- 1 ay
saat ve ayakkabısı
10 Yorumla - 1 ay
Giyimi kendisini net belli eder
10 Yorumla - 1 ay
Konuşma dili