1 yılElbetteki atalarımızın para ve imanın kimde olduğu belli olmaz lafına son derece katılarak bazı kendi anlama yöntemlerimi aktarayım efendim.
Öncelikle sonradan görme zengin değilse, ya da bu zenginliği çabalayarak yaptıysa boş konuşmamasından anlarım. Çok konuşayım, boş konuşayım, herşeyi biliyor gibi bir hava takınayım hevesleri olmaz. Altı dolu konuşur, az konuşur, uz konuşurlar.
Mütevazi ama kendinden emin bir duruşları olur. Böyle birilerine kendilerini kanıtlamaya çalışmazlar. Sevecen ve insancıl ama gerekli mesafeyi de bulmuş insanlardır. Ziraa zengin olana kadar ve zengin olunca çoğu insanın gerçek yüzünü görmüş, insan sarrafı da olmuşlardır.
Özgüvenleri yüksek olurlar. Çoğu kendini gercekleştirmiştir çünkü. Buna rağmen sadelikten hoşlanırlar. Sade bir yaşam severler. Gösteriş merakları yoktur. Yine de duruşlarında doğal hir gösteriş hakimdir.19 Yorumla
Soran1 yılNormalde bu örnekleri cevana ayrıca soru sorarak alabiliyorum. Sen kendiliğinden yazmışsın.
Hem de baya güzel yazmışsın. Sadece bir etikete hakim olmadığın belli oldu. Eline sağlık 😂- 1 yıl
Yani, sorduğun soru açık ve anlaşılır ☺️ Soruya uygun cevap verdim.
Teşekkür ederim. Söylemiştim genel bir hakimlik söz konusu, kanıtlıyorum 😉
Soran1 yılKanıtlıyorsun 😂
- 1 yıl
Daha sıkı çalışırım efendim 🙃🙃
Soran1 yılYoo yooo gerçek anlamda yazdım. Emojiye bakma sen kanıtlıyorum diye özgüvenli söylemen hoşuma gitti ondan onu kullandım 😀
Pembelilerden görmek istediğimiz hareketler bunlar 😂- 1 yıl
Senin onore etmenle aslan egosu birleşince böyle bir özgüven ortaya çıktı, teveccühünüz efenimm 😛
Soran1 yılAman efenim özgüven iyidir 😎
- 1 yıl
Ne diyosunn fışkırıyo benden 😅
Soran1 yıl😂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılHallederiz, senden önemsiz, buna mı taktın çok işimiz var gibi tümceler kuruyorsa. :) Fakir olanlar daha sinirli, agresif, para konusunda ani çıkışlar yapmaya müsait. En azından yeni dönem fakirler böyle :D Yani biz halk olarak öyleyiz bence. Eskiden fakirler anlayışlı, umursamazdı ama yeni dönemkiler tam tersi. Bir insan ne kadar umursamaz, anlayışlı, sakin ve öz güvenliyse o zengindir. Çünkü şu dönemde bu özellikleri ancak kaygısız insanlar yani zengin insanlarda olabilecek özellikler. p
214 Yorumla
Soran1 yılBence güzel analiz olmuş bu 😀
Cevap sahibi1 yılboşuna psikoloji okumuyoruz. p
Soran1 yılAaaa o zaman bir soru daha gelir 😂
Sence bu bahsettiğin değişim neden oldu?
Cevap sahibi1 yılNedeni çok basit. Cumhuriyetin kazanımlarını anlayamayan, bilimden sanatta uzak, Orta Doğudan gelen kadercilik anlayışı ve yığınların hala çoban arayan sorgulayamayan bir halka dönüşmesi yüzünden. Aktif sosyal devlet vatandaşı değiliz.
Cevap sahibi1 yılAnadolu Osmanlı'dan sonra da çok gelişemedi...
Soran1 yılNe güzel yazmışsın. Eline sağlık.
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim. Türkiye sosyoloji, psikoloji, hukuk konusunda çok araştırma yapılmalık bir ülke ne yazık ki...
Soran1 yılHedefin ne?
Cevap sahibi1 yılhedefim iskoçya'da yüksek lisans yapmak. çocuk psikoloğu olmak ve iskoçya'da yaşamak.
Soran1 yılNeden İskoçya ve çocuk?
Cevap sahibi1 yılalan olarak daha kolay iş bulunur. Anaokulları, okullar vs. İngiltere'de okul psikoloğu olmak için yl yapmış olmak daha iyi. Klinik açman için doktora yapman gerek en az. O çok sonra olur anca. İskoçya'yı seviyorum tek nedeni bu. Mimarisi, insanı vs İngilizler gibi değiller. İrlandalılar ve iskoçlar ingilizler gibi kibirli değiller.
Soran1 yılÇok iyi.
Umarım kolaylıkla ulaşırsın hedeflerine 🙏
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim, umarım sende ulaşırsın. Sevgiler.
Soran1 yıl😇🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 1 yıldavranışlarından anlaşılır.
10 Yorumla
1 yılbunu anlamak aslında çok basittir hareketlerine yansıtır zengin kendini övmez zenginliğini belli edecek davranışlarda bulunmaz
zenginliği dilinde değildir hareketlerinde tavrındadır. bunu tavrından çok net anlayabilirsin ama bir insan fakirse ve kendini zengin göstermek istiyorsa sürekli parasını Över veya arabasının anahtarını telefonu felan masaya koyar.
zengin bunu göstermeye Çalışmaz o zaten net hareketlerinden bellidir ama fakir gözüne gözüne sokar26 Yorumla
Soran1 yılGözlemin de baya kuvvetliymiş 😂
Zenginin hareketleri nasıldır peki?- 1 yıl
Cool olur 😎
Amaann yıne zengının parası çenemizi yordu 😂😂
Soran1 yılAhahaha çene kası yaparsın daha iyi 😂
- 1 yıl
Ihtıyacım varmış gibi 😂😂
Soran1 yılAhahha çok iyiydi 🤣
- 1 yıl
😂😂 byy
Hobilerinden, marketteki yiyeceklerin fiyatını bilmemesinden, tatilde gezdiği yerlerden, kılık kıyafetinden, gittiği restoranlardan, yemeği yerken çatalı bıçağı tutma şeklinden, konuştuğu konulardan, oturduğu semtten, bazen duruşundan gülüşünden bile anlarsın
33 Yorumla
Soran1 yılÇoook iyi bir cevap olmuş.
Eminim okuyan herkesin gözünde canlanır bu profil 😂
Eline sağlık 🙏
Soran1 yılAhahah oldu oldu 🤣
Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Bu konuda eskiden aldığım profesyonel eğitimde şöyle denilmisti.
Zengin insan ayakkabı ve saatinden anlaşılır.
Zengin insan 100 liralık t-shirt, pantolon giyer belki ama ucuz ayakkabı ve saat kullanmaz.
Yaşam pratiğim, aklım, ve tecrübelerim de bu bilgiyi onaylıyor.14 Yorumla
Soran1 yılYa saat takmayı sevmiyorsa?
Ne eğitimiydi bu acaba?
Soran1 yılMüşteri ile birebir iletişimde kesinlikle önemli evet 😇
1 yılBunu anlamaya çalışmam. Ama eğer para harcama konusunda belirli durumlar harici tutumlu davranıyorsa orta üst segment mal varlığı olduğunu düşünürüm.
Kaliteli ama sıradan bir tarzları olur. Kıyafetler ben markayım diye bağırıyorsa ya sonradan görmedir ya da kendini zengin göstermek isteyen biridir. Aksi çok düşük ihtimal.
Daha bir sürü detay sayabilirim ama benenah 😝😂 önemli olan kalbi zengin olsun 😂😂17 Yorumla
Soran1 yılGüzel detaylar ama en çok şu benenah'a bayıldım ahahaha
Tufumlulukta neden öyle düşündüğünü merak ettim bak. Onun sebebini öğrenebiliyor muyuz efenim?- 1 yıl
Çünkü zaten yokluk çekmediklerinden, kendi zevklerinin ne olduğuna hakim oluyorlar büyüdükleri zaman. Bu yüzden onlara keyif vermeyen şeyler paralarını boşa harcamak oluyor. Aynı zamanda o rahatlığın paradan geldiğinin bilincinde oldukları için de nereye, ne kadar harcayacakları konusunda planlı hareket ederler 🙃 boşuna zengin değiller yani 😂
Soran1 yılGüzel yorum oldu 😀
- 1 yıl
Ne kadar toparlaybildiysem düşüncemi işte 🙃
Soran1 yılBaya baya toparlamışsın 😂
- 1 yıl
İyi o zaman gideyim madem 😂
Soran1 yıl🤣
Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz derler. Anlaşılabilecek bir şey değil bu günümüzde.
Toplumsal statüsüyle, sahip olduğu mallarla toplumda yer edinmeye çalışmıyorsa karakteri zengindir. Diğer türlü zenginliği beni alakadar etmez😄
312 Yorumla
Soran1 yılAslında soruda bunu soruyordum sonra vazgeçtim. Yani zenginliği belli etme ve etmeme mevzusunu da eklemiştim.
Sonra sade kalsın dedim jdjdk
Doğru demişler zamanında jdjd
Soran1 yılBuna itirazım var.
Slip sevmeyebilir jdjdk
Soran1 yılAhahah o arada oluyor ama siteden değil tarayıcıdandır.
Bak buna cevap yazacaktım arada kaynamış.
Sevmiyorsa aklına gelmez 😂
Mesela bak şimdi ayrıca düsünüp buldum ben midye kelimesini çok az kullanırım acaba neden 🤣
Soran1 yılHeh işte ondan 😂
Soran1 yılÖnyargı 😂
Soran1 yıl😂
Zor anlaşılır. Zenginler çok lüks yaşamazlar genel olarak. Pahalı giyinmezler. Onlara harcayacakları paraları yatırıma kullanırlar. Sadece fakirler zengin görünmek için lüks yaşamaya gayret gösterirler. Ayırt etmek zor açıkçası.
16 Yorumla
Soran1 yılSonunda yatırım detayını biri yazdı yaa 😂
Soran1 yılMaalesef. Yatırıma hâlâ uzağız. Daha fazla Bence yazmam lazım 😂
Soran1 yılAhahah spesifik tavsiye vermiyorum biliyorsun malum yasak ama mesela şu zamanı tutturduysan o zamanlar güzel miktarlar gelmiştir.
Bence Yatırım Yapmaya Başlayın veya Devam Edin! 💰 ↗
Fakat ayrıca da dürterim al beni al beniii diyen araçlar olursa, madem istiyorsun 🤣
1 yılAVM'de montsuz geziyorsa diyorlardı birileri. Otoparkta arabası olduğu için üşümeden girmiş oluyormuş falan. Hiç bilmiyorum ben çoğu zaman zengindir dediğim fasfakir fakirdir dediğim mutli milyoner çıkıyor 😃
16 Yorumla
Soran1 yılAhahaha o birileri değişikmiş 😂
Ters köşe oldum biraz cevabınla.
Senin farkındalığın yüksek normalde ama bu konu ilgini çekmiyor demek ki yoksa külyutmaz gibisin bence jdjsk- 1 yıl
Çünkü kimsenin cebindeki para beni alakadar etmiyor banane zenginmiş fakirmiş insan olsun canımı yesin 😃
Soran1 yılİnsan olsun da canını yemesin 🥹
Biz ne yaparız sonra 😂- 1 yıl
İnsan olursa yemez zaten kıyamaz sadece tadına bakar jxmdmxmd
Soran1 yılAhahaha dur şimdi o diğer etiketin konusu onu karıştırma 🤣
- 1 yıl
Hahah pekiii jdndmdmd
1 yılHiç belli olmuyor. Paranın herkesin üzerindeki etkisi farklı. Zenginlere karşı bir nefret var ama bu bir gerçek. Sanki her sabah kahvaltıda fakir yiyorlar gibi davranıyor millet.
11 Yorumla
Soran1 yılAhahaha o sondaki ifade ne öyle 🤣
Evet algı bu cidden.
s 1 yılMühendislik okumasından, mühendis olmasından.
Muhendis bir erkek başlarda fakir de olsa zamanla parayı götürür hele bilgisayar yazılım çok fena cayır cayır🤣(bu bir yatırım tavsiyesidir)127 Yorumla- 1 yıl
Muhendis erkek cekiciligi
- 1 yıl
Öyle öyle zengin olacak zaten🤣🤣
Soran1 yılAhahaha yatırım tavsiyesi demek 🤣
- 1 yıl
Evet kızlar muhendis erkekleri tutun bağlayın kcjxj
- 1 yıl
Nedense bilgisayar mühendislerini hep çekici bulmuşumdur eskiden beri var bu🤣
- 1 yıl
Ben kimyacıyım en eski temel muhendislik makine olsa gerek her şey tekerleğin icadı ile başlamadı mi
- 1 yıl
Karşına denk gelir umarim😂
- 1 yıl
Ben aslında kendim gibi fizikçi kimyacı matematikçi vs bilim insanı istiyordum ancak mühendislere de ilgim oluyordu hep. Neyseki ikisini tek vücutta buldum🤣🤣
- 1 yıl
Bilim insanı olmak için illa bir şey icat etmek, veya senelerini bir işe verip uzman profesör olmak gerekmez, benim gözümde bilime, pozitif ilimlere ilgi duyan, ilgi duymakla kalmayıp araştırmalar yapan ve kendini bu alanlarda geliştiren, bilhassa bu alanlarda okuyan ve bu alanlardan mezun olan herkes birer bilim insanıdır.
- 1 yıl
Sübyancı değil, sübyancı 18 yaş altı ile sevgili olan insanlara denir.
- 1 yıl
Ben aynı fikirde değilim
- 1 yıl
Para varsa işin içinde dediğin doğrudur
- 1 yıl
Bilemiyorum herkes bir değil sonuçta
1 yılSürekli para, pul, maddiyattan bahsetmiyorsa zengin ama gizli zengin. Dilinden hiç düşürmüyorsa bunları zengin değil.😀
Deneyimledim ben ve çevremde de. Daha aala şaşmadı bu durum.
115 Yorumla
Soran1 yılAhahhaa şaşmaz.
O her konuda öyle, kişi neyi sürekli konuşuyorsa yaşayamadığı istek ve arzularıdır.
Gerçi bu tereciye tere satmak gibi oldu ama olsun okuyanlar faydalansın jdjsk- 1 yıl
Evet kesinlikle öyle oluyor. İnsan neyi eksikse onu daha çok dile vurur.
Olsun olsun bilimsel değil bunlar çok takılacak durum yok😅
Soran1 yılAaaa neden bilimsel değilmiş? Jdjsk
- 1 yıl
Düz bakan biride anlar bence😁😁
Soran1 yılHımm zorluk açısından baktın, tamamdır jdjdj
- 1 yıl
Anlaması zor değil işte aaa sende😅😅😅
Soran1 yılAhahhaa
Bize zor olmadığında hemfikirim fakat mesela yarın sadece bu etiketteki sorulara bakabilir misin?
Hem moderasyon da yaparsın baya spam oluyor.
Bence fikrin değişebilir, sana farkındalık sebepli kolay geliyor jdjdj- 1 yıl
Öncelikleri ne kadar öne almakla bir durum. Mesela bir kadın veya erkek maddi rahat bir yaşam sürmek istiyorsa zaten bunları görmez laflara bile çok rahat kanar.😁
Soran1 yılAaaa sağlam yerden cevapladın, haklıisın.
Buna itiraz edip daha fazla zorlayacak yer bırakmadın jdjsk- 1 yıl
Valla dalga ya da gerçek yorumun her ne ise bu benim fikrim. Saygı duymak gerek.
Soran1 yılDalga mı?
Ben dalga geçmem, yani iletişimimde bu yoktur.
Neden öyle geldi bilmiyorum belki random kullanmam sebeplidir.
Zaten cevabını beğendiğimi ve hak verdiğimi yazmıştım ilk cümlede.
Altta da itiraz edilemeyecek bir cevap olduğunu belirttim.
Hele düşünceye saygısızlık asla.
Randomları iptal edeyim ben. Böyle de çok ciddi oluyor ama yanlış anlaşılmaktan iyidir.- 1 yıl
Peki öyle diyorsan öyledir.
Teşekkürler açıklama ve görüşler için👍🏻
Soran1 yılSence öyle mi değil mi?
Çünkü o cümle genelde konuyu kapatmak için kurulan bir cümle.
Verdiğim diğer cevap ve yorumlara bakabilirsin, sana şimdiye kadar yazdıklarıma bakabilirsin eğer herhangi birinde sen şurada benimle veya bu kişi ile dalga geçmişsin dediğin bir yer olursa bakıp kabul edicem.
Yoksa sitede en saygı duyduğum profillerden birisi ile dalga geçmem. Dalga geçeceğim birisini önemsemem takip etmem sorularına gitmem.
Hatta sırf bu yanlış hissettirmem sebepli randomu bırakıp emojiye geçtim 😇
Rica ederim, asıl ben teşekkür ederim 🙏- 1 yıl
Yok cidden anladım tamam👍🏻🙂
Bu arada randomu hiç sevmiyorum. Ama herkesin kendi tarzı diye yinede saygı duyar kırmam. Kötü niyetle random kullanmayan insanlarda var.
Bu ince düşünce ve açıklaman, kibarlığına da teşekkürler.😊
Rica ederimm🙏🏻
Soran1 yıl😇🙏
Gizli Üye(25-29)1 yılKalbinin bknkörlügünden anlarım valla ne meslegi olanlar var bir cicek bile alamıyorlar
51 Yorumla
Soran1 yılOnlar cimri sanki jsjsk
1 yılBen anlamam Büyük ihtimalle 😂 dikkatimi maddi değil de manevi olarak vereceğim için karşımdakine bunu farketmem..
14 Yorumla
Soran1 yılPeki manevi zenginliği nasıl anlarsın? 😀
- 1 yıl
Bakışı hali tavrı söylemleri
Soran1 yılFarkındalık böyle bir şey 😀
- 1 yıl
😂😂✌🏻
- Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılAyakkabısına bakarım ayakkabının rengi modeli ayakkabının markası aslında o adam ve o adamın ekonomik durumu hakkında o kadar bilgi veriyor ki
11 Yorumla
Soran1 yılYazılmayan bir detayı yazmışsın bak güzel 😀
Toplum içinde mütevazi
giyinen
Konuşan
Davranan
Gülümseyen
Mutluluk saçan
Yardım eden
Destekleyen bir insan ZENGİNDİR..15 Yorumla
Soran1 yılZenginlik kavramına farklı bir tanım getirmişsin eline sağlık 🤩
Tabi orada maddi yazmadım fırsat bildin 😂
Soran1 yıl90'a taktınız efenim 🤣
1 yılFakir görünümlü zenginler de var, onları anlamak bence zor asıl zenginler onlar. Krediyle Mercedes alan biri benim gözümde zengin değil.
11 Yorumla
Soran1 yılPeki kredi faizinden daha fazla kazanacaksa oraya vermediği para ile?
Siyah tişört ve kapri giyiyorsa sürekli bilin ki zengin
27 Yorumla
Soran1 yılAhahaha bu bir yerden tanıdık geldi 🤣
Soran1 yılEksik olanı bulmuşsun.
Sırada motivasyon kaynağı bulmak kalmış.
Sence ne olabilir? Ne güdüler seni?- 1 yıl
Ya aslında en büyük korkum evleneceğim bir kadını ve ya çocuğun ihtiyaçlarını karşılayamamak olur bi ara ciddi bir kızla konuştum ciddi düşünüyordum bende sadece 6 ayda 600k coin para değerinde kar elde edecektim aile ve kızla kavga ettim diye o para değerlenmeden harcamalara gitti yoksa 2020 deki o para suanin 10 milyonu ederdi zeka var ama dediğin gibi tetikleycek bir şey yok şu an yaşamaya yeterli şekilde dinlenmedeyim kimse kıymet bilmeyince hassas biri olarak çöktüm diyelim
Soran1 yılHarika tespit.
Bak değerli bir şey olarak onu konumlandırmışsın.
O gidince tetikleyici kalmamış.
Ya benzer bir değerli bir şey olmalı ya da farklı. Onu ancak sen bulabilirsin ama olmalı. Yoksa böyle devam edersin 😇
Soran1 yılNe demek rica ederim.
Kriptolardaki bu yükselişi değerlendirdin umarım?
Yatırımı, yatırımı yaptığı konular, kendine verdiği değerler.
17 Yorumla
Soran1 yılSen nerelerdesin ya, iyi misin?
Geçen günlerde gizli birisi seni soruyor, arıyordu 😀
Soran1 yılİyi yaptın 🙏
Soran1 yılİyiyim, iyi gidiyor.
Yıl sonu mevzuları 😀
Soran1 yılAaa bu güzel olmuş, sevindim 🥳
1 yılZengin değilde işsiz güçsüz olduğunu anlarim 😄
15 Yorumla
Soran1 yılAaaa onu nasıl anlıyorsun? Jjsk
- 1 yıl
Tipinden duruşundan konuşmasındann havasından suyundan her şekilde anlarım 😄
Soran1 yılBirer örnek alma şansımız var mı acab? 😀
- 1 yıl
Yok ben anlatmakla yapamam güzel gözlemlerim eğer istiyorsam anlarım 😄
Soran1 yılGüzel yetenek 😂
Gizli Üye(18-24)1 yılPeşinde muhakkak, mavi lensli, full platin sarı kaynaklı upuzun saçlar, silikon meme silikon g0t sahıbesi cadı yapma tırnaklı fok balıgı gibi konuşan bir sürtttttk olur. Paranın kokusunu baska şehirden alır by sürtukler. Civarında varsa bınlardan hic ugrasamam orta halli erkek candır
110 Yorumla
Soran1 yılAhahaha soruya hangisini eklesem diye düşündüğüm diğer görsel de buydu jdjsks
Cevap sahibi1 yılHeh aynı birde solaryuma girer bu tipler gorseldeki gibi.
Soran1 yılBu giremez galiba bozulur, çünkü robot jsjsk
Cevap sahibi1 yılElan mask sapkınlığı da geçti. Gerçek kadınlarla yetinmiyo artık. Robotlara geçti. Hemde kendi üretiyor.
Soran1 yılAhahah ileride zaten bu olacak gibi duruyor.
İnsanlar kendi aralarında anlaşamayınca kendileri için üretilmiş robotlara yönelecekler gibi duruyor.
Şu anda yok ama foto gerçek gibi sunuldu ama değil foto fake. Sadece ne kadar güzel ve doğru tasvir ettiğini, insanların üreteceği bir şeyde yine aynı zihniyet olduğunu göstermek istedim.
Cevap sahibi1 yılKesinlikle gerçek insanla aynı olamaz. Gerçek insan eti sıcaklığı bambaska.. elan mask yoldan çıkmış. Umarım felak olur bir an önce
Soran1 yılAhahah bu komuda aynı fikrideyim ama sen biraz kadap gibi yazmışsın
"Gerçek insan eti sıcaklığı bambaska"
Jdksks
Soran1 yılKasap
Cevap sahibi1 yılAhahaha evet oyle gibi olmus hakketten 😬😬
Soran1 yılJdjdj
1 yılpara konusmaz kaliteden ödün vermez basit ama şıktır
17 Yorumla- 1 yıl
O has zengin hareketi, bir de görmemiş türü var bunların.
- 1 yıl
görmemis altina son model araba altin saat ve altin kalin bir zincir marka bir takim ama en pahalisi olmasina ragmen uzerinde abes duranindan " parasiyla degilmi gardeşşim " lafini seven tiplerden bahsediyorsun sen
- 1 yıl
Aslında haklısın, kategorizasyonu iyi yapmışsın. Üstüne düşününce has zengin grubu iyi ayıklamışsın diğerlerinden.
- 1 yıl
tesekkur ederim matmazel
Soran1 yılBenim soracağım ayrıca soru sorulmuş detaylandırma için ikinize de teşekkürler efenim jdkdk
- 1 yıl
@OrganIQ 👍👍👍
- 1 yıl
Rica ✨ ✨
Para & Ekonomi konusunda 324 cevap paylaştı. Maddi güç herkeste farklı gösterir kendini. Bu gözle görülür bir şey olmalı.
13 Yorumla
Soran1 yılÖrnek alabiliyor muyuz efenim? Jdjs
Soran1 yılJdjsk
1 yılGözünden anlarım knk
22 Yorumla
Soran1 yılBelli belli bu gözlerden bir şey kaçmaz 😂
- 1 yıl
😋😅
Gizli Üye(30-35)1 yılHiç belli olmaz o işler, dilenci gibi görünen zenginler biliyorum
14 Yorumla
Soran1 yılDoğru.
Hatta dilenciler de genel olarak asgari ücretlilerden daha iyi durumda.
Peki sence neden öyleler?
Cevap sahibi1 yılGiyim ve bakım parayla gelmiyor aslında vizyonla geliyor çünkü. Aşiret geliniyim diyip yolda görsen asgari ücretle çalışıyor diyeceğin tip de gördüm zengin olup dilenci gibi gezen erkek de gördüm vizyonları yok demek ki yansıtacak kadar
Soran1 yılGüzel yorum ve bakış açısı olmuş.
Teşekkürler efenim 🙏
Cevap sahibi1 yılRica ederim
İnsanlar şovunu yaptığı şeyin fakiridir. Sürekli işten paradan oturduğu mekanlardan bahsediyorsa fakirdir.
12 Yorumla
Soran1 yılHiç de fena çıkarım değil 😀
1 yılCok sigara alıyorsa bilirim kız zengin 😂 aslında bu konuda acayip sinir oluyorum en güzeli insanın kendi parasıymıs
11 Yorumla
Soran1 yılÇok sigara 😂
Kendi parası konusunda haklısın.
1 yılLüks araba stres seviyesinin düşüklüğü rahat ve gevşek hareketler
12 Yorumla- 1 yıl
Çakicaksin ağzına çalicaksin arabasını 😂
Soran1 yılO seviyedeki birisi çaktırtır mı? 😂
Para & Ekonomi konusunda 494 cevap paylaştı. Böyle bir şeyi anlamaya çalışmak ucuzluk
17 Yorumla
Soran1 yılEnteresan 😂
Neden peki?
Soran1 yılGüzelmiş.
Peki anlamaya çalışmadan anlaşılırsa? 😂
Soran1 yılDerinlerdeyiz belli, ben cevabımı aldım 😂
Soran1 yılNe gerektiriyor?
- Para & Ekonomi konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılParası ve lüka arabası varsa zengindir.
12 Yorumla
Soran1 yılNet diyorsun 😂
- 1 yıl
Kesinlikle bea. 😂
- Para & Ekonomi konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılBanka hesabını açıp bakmam lazım
11 Yorumla
Soran1 yılAhahah konuya o kadar uzağım diyorsun 😀
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHer durumundan ona bakınca anlarsın bunu.
12 Yorumla
Soran1 yılPolitikaya atılmayı düşünür müsün? 😀
- 1 yıl
Yok kalsın, ben böyle iyiyim. :)
Gizli Üye(25-29)1 yılOnu bunu bilemem ama sürekli arabadan bahsediyorsa kültürsüz cahilzenginidr
14 Yorumla
Soran1 yılGörmemişin arabası olmuş durrumu mu diyorsun? 😂
Cevap sahibi1 yılYa ben pek arabadan anlamam bı çocukla konuştum herşeyi araba ya hobin ne diyorum araba diyor yeni akım çıkmış snowman diye diyorum arabamla yapıcam diyor
Cevap sahibi1 yılAynen öyle
Soran1 yılAhahaha onu araba ile yapamaz ki 😀
Arkada dekor olarak kullanır belki de mevzu o değil 😂
1 yılE devlet/Tapularım
21 Yorumla
Soran1 yılAhahah çok iyiymiş bu 🤣
Arabası, kıyafeti, takıları, konuşmaları
13 Yorumla
Soran1 yılİlk üçu bariz, konuşmalar nasıl olur peki? 🙃
Soran1 yılKonular değişir doğrudur 😀
1 yılDuruşundan ve temiz oluşundan
13 Yorumla
Soran1 yılBu zengin olmayanlar da olmaz mı?
- 1 yıl
Bu benim için zenginlik göstergesidir. Hiçbir fakir pamuklu iç çamaşırı ya da kıyafet giymez
Soran1 yılTemizi bu anlamda kullandın yani o zaman tamamdır.
Düşüncelerinden anlarım.
14 Yorumla
Soran1 yılMesela bir iki tane örnek alabiliyor muyuz? Jdjd
- 1 yıl
Kredi kartı kullanmiyorsa, bes on taksit yaptırmiyorsa.. alısveris yaparken daha sade ve göze batmayan kıyafetler aliyorsa.. konusmalarında sürekli zamlar yer almiyorsa.. Sakin tatli tatli konusup baskalariyla kendini kiyaslamaya çalişmadan özgüvenli oturup sohbet ediyorsa.. kisacasi gözü ac değil de tok ise maneviyata daha fazla önrm veriyor ise ve kendi yağı ile kavrulup cevresine de hava atmadan gizli yardimlar yapabiliyor ise zengindir.
Soran1 yılOoo çok iyi yorum.
Yalnız kredi kartı ve takside itirazim var.
Elindeki sıcak parayı yatırımda kullanmak için kredi kartı kullanabilir, bir de bazı siteler özellikle kredi kartı istiyor.
Limitsiz ve premium servisli kredi kartları da var jsjsk
1 yılHiçbir fikrim olmayan şeyi buldun 👍🏻👍🏻
14 Yorumla
Soran1 yılAhahaha aman efenim bu bir onördür jdjdkd
Bak popüler cevaplar fotoda gizli mesela kopya çekebilirsin başka sorular için jdjsk- 1 yıl
Buldum, şoförü vardır? 😂 😂
Soran1 yılAhahaha bingo jdjdjs
- 1 yıl
Yehhu
1 yılKıyafet kalitesi ve konuşma tarzı
15 Yorumla
Soran1 yılKıyafet kalitesi evet bariz bir kavram peki konuşma tarzına bir örnek alsak efenim?
- 1 yıl
Gerçekten var olan varlığıyla övünmez muhakkak hitabetide kuvvetlidir diye umuyorum
Soran1 yılHer zaman olmuyor hitabet jdjdk
- 1 yıl
Olduğu kadar diyelim o zaman 😂
Soran1 yılAhahah
Gizli Üye(25-29)1 yılUydu roketi sayısından
15 Yorumla
Soran1 yılAhahaha bu iyiydi 🤣
Cevap sahibi1 yılSağol ağam :)
Soran1 yılAğam mı 😀
Ben bunu Pp'sinde rahmetli Kemal Sunal'ın bir film karakteri olan kullanıcıya yazıyorum gördükçe. Yoksa o musun? 😂
Cevap sahibi1 yılBelkide oyumdur 😂
Soran1 yılAhahaha 😂
Para & Ekonomi konusunda 518 cevap paylaştı. Önemli olan karakter ❤️
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBana karşı olan harcamalarından
25 Yorumla
Soran1 yılAhahha gayet net bir cevap olmuş 😂
Fakat borçlanarak da yapamaz mı bunu? 😀
Cevap sahibi1 yılYaparr o durum aklıma gelmedi bak
Ama kimse yüklü mevlalara girmeyi göze almaz bence
Soran1 yılBen de öyle düşünüyordum ama sırf sevgilisine hediye almak için kredi çeken kadın ve erkek soruları görüyorum bu etikette 🙃
Cevap sahibi1 yılÖyleleri de var doğru
Insanlar çeşit çeşit
Soran1 yılAynen öyle.
1 yılYaşamı kf
11 Yorumla
Soran1 yılMantıklı 🤣
1 yılZengin olduğunu anlamiyorsan
12 Yorumla
Soran1 yılİyiydi 🤣
- 1 yıl
👍
Her şeyi geçtim gönlü zengin olsun
11 Yorumla
Soran1 yılPeki onu nereden anlarsın?
1 yılBelli olmayabilir o
14 Yorumla
Soran1 yılNeden olmayabilir?
- 1 yıl
Gerçekten zengin olup haline acıyacağın insanlar gördüm ve yine rolex saat takıp kredi ile almış insanlar gördüm
Soran1 yılÇok iyi iki örnek olmuş 😀
Teşekkürler efenim.- 1 yıl
Rica ederim 😅
1 yılKarakterinden
12 Yorumla
Soran1 yılKarakteri nasıl olur?
- 1 yıl
Bu ekonomide evleneceğim kişinin maddi durumu önemli ama karakteri iyi olması gerekiyor
- Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılMal varlığından
15 Yorumla
Soran1 yılBunu nasıl bilenilirsin ki?
- 1 yıl
Uzun süre aynı ortamda kalıp konuşursan atıyorum laf açılınca yazlığıma gittim şurada evim var dükkanım var der illaki belli olur konu konuyu açar
Soran1 yılYa yalan söylerse?
- 1 yıl
Çoğu kişi söylemez normal hayatta mal varlığı ile alakalı yalanlar sosyal medyada söyler
Soran1 yılEnteresan.
Anlamam.
25 Yorumla
Soran1 yılHiç mi yolu yoktur?
- 1 yıl
Yani zengin olan insanın marka takıntısı olmaz. Gösteriş yapmaz bence aklı selim zenginler için söylüyorum.
Etrafta ben zenginim diye dolaşmaz. Daha dikkatli olur.
Özellikle bu dönemde gizlemeyi tercih edenlerin zengin olduğunu anlamak zordur yani. Sonradan görme zenginlerde bu durum yok. Aksine gösterirler (anlaşılabilir) . Yani iki farklı zengin insan vardır ilki. 2,3 kuşak zengin olup bunun eğitimini alanlar. ikincisi sonradan zengin olanlar . Aileden zenginliğin yanında edep, ahlak alan insanlar bunu toplumda kolay kolay göstermezler. İkinci gurup için bişey dememe gerek yok zaten.
Soran1 yılBak buna yotum yapacaktım kaynamış.
Eğer anlamaman buysa anladıklarını düşünemiyorum 😂
Bence baya anlıyorsun eline sağlık.
1 yılArabasından 💁♀️
15 Yorumla
Soran1 yılFoto etkiledi mi cevabı itiraf et? Jdkd
- 1 yıl
Evet 😃
Soran1 yılÇiçeği burnunda kopyacı jdjsk
- 1 yıl
Görseller daima insanların genelini etkiler suçlu görseli koyandır efendim 😅✌🏻
Soran1 yılHaklısın kabul jdjdm
- Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılsaat ve ayakkabısı
10 Yorumla
1 yılGiyimi kendisini net belli eder
10 Yorumla
1 yılKonuşma dili
Bulunduğu ortam10 Yorumlasaygısından
23 Yorumla
Soran1 yılSaygı nasıl etkiliyor ki?
Soran1 yılO kesin.
Zengin olmayan da saygılı olabilir ya o yüzden sordum.
1 yılsorarak
11 Yorumla
Soran1 yılİyiymiş 😂
1 yılGiyiminden
11 Yorumla
Soran1 yılKullanıcı adı güzelmiş 😀
Giyime bir örnek alsak?
1 yılAnlayamazsın
11 Yorumla
Soran1 yılNeden?
1 yılKarakterinden
11 Yorumla