..
Gezmesi, tozması, cafesi, çayı, çorbası, İnternet paketi, ulaşımı, hediyesi, gülü, çiçeği, o bu şu.. Aylık gider ne kadar çift başına sizce?
İnternet paketi dışında sevgili gideri olmayanlar, lütfen sorudan uzak dursun:)

..
Gezmesi, tozması, cafesi, çayı, çorbası, İnternet paketi, ulaşımı, hediyesi, gülü, çiçeği, o bu şu.. Aylık gider ne kadar çift başına sizce?
İnternet paketi dışında sevgili gideri olmayanlar, lütfen sorudan uzak dursun:)

Sevgili eşittir para olmuş bu zamanda ve hayretle izliyorum bu saçmalığı...
Sevgili olan kişi karşısındakinin parasını yeme odaklı olmaz. Eğer sevgili kişisinin böyle saçma sapan maliyetleri varsa ayrılın...
Her şey ortak olmalı, kimse kusura bakmasın hesabı erkek öder kafalarından çıkılsın ve siz erkekler kendinizi kullandırtmayın...
Sevgliye aylık maliyet hesaplaması yaptıran kadından olmaz..
Sevgi aşk yemek içmek değildir. Bu ne yaaa sevgi bile para para para olmuş...
Tamam sevgiliyle dışarı çıkılınca bir kahve içilir yemek yenir ama bu her gün her gün olmaz ve hesap ödemesinde kadında elini cebine atmalı. Kadın yeme odakliysa sevgilisini yol verilmeli...
Tamam bütün erkekler senin yorumunu beğenicek
@Melikenin_oreosu gerçekler söylenince acıttı di mi? Benim kimsenin beğenisine ihtiyacım yok 🙂 öyle küçük hesaplar yapacak kadar düşmedim.
Bu sevgilinle arandaki iletişime bağlı. Sevgilin doğa sporları seviyorsa doğa yürüyüşü için turlara gitmek 600-1000tl kişi başı. Sadece kafede buluşup arada bir yemeğe gidiyorsanız her kafe buluşmasına 500, her yemekli buluşmaya 1k sayabilirsin en az. Haftada 2 kere buluşsan ayda 6k-8k yapar.
Ama biz aklı başında düzgün insanlarız. Şımarık değiliz ve kimseye hava atma ihtiyacımız yok diyorsanız alırsınız piknik tüpünüzü çayınızı demliğinizi. Ya da evde termosa çay demlersiniz. Gider göl kenarında, piknik alanında buluşur piknik yaparsınız. Hem romantik baş başa güzel anlarınız olur hem kafa dinlersiniz. Haftada bir pikniğe gidip bir gün de birbirinizin evinde buluşursunuz. Bazen de canınız tatlı çeker waffle yemeye falan gidersiniz. En fazla ayda 2k tutar. (Her şeyi tek taraf öderse). Sevgilin zeki biriyse zaten tüm yükü sana yüklemez, arada bir kendisi de öder.
Siz baya hesap yapmissiniz okuyunca yoruldum
Hesap yapmadım aslında. Sadece nornal insanların yapması gerekeni anlattım 2. paragrafta
Okudum yok şaka yapıyorum mantıklı şeylere değinmişsiniz
Teşekkürler 🙂
Rica ederim
Maliyetsiz olanını bulana kadar sevgili olamamışsınız demektir.
Sevgili olunmamışsa ne olunmuş olabilir?
Boş gezenin boş kalfası mesela. Sevgililik illa bir cafeye gidip meşale gibi bardaklarda bulunan 1 liralık kahveye 10 lira vermek ya da yanar dönerli restoranlarda binlerce liralık yemekler yemekle olunan bir kurum değil. Paran varsa yaparsın orası ayrı. Ama seni buna zorlayan bir kadın ya da erkek senin sevgilin değildir. Diyelim hiçbir problem yok iki tarafta bunları yapmak istiyor. O zaman da mesela her gün buluşmak yerine haftada 2 gün buluşursun, yemek yersin üstüne tatlısı kahvesi falan dersin bi de sinema diyelim. Ortalama günü 2000 liraya çıkarırsın. Bu da aylık sana 16.000 liraya mal olur (da) ne gerek var? Bence yok.
10 liraya kahve mi var yanına 1 sıfır daha at abla
Bu cümleye imzamı atıyorum..
Tip desen yok, istatistik desen hiç yok, örnekleme zaten Allah hak getire. Kahvelerin fiyatlarını bilmiyorum o yüzden örnek olarak bi fiyatlandırma yaptım. Buradan senin anlaman gereken mal edilen ücretin 10 katına satılan bir kahveyi içmemen gerektiği...
Niye yükseldin sen bu kadar? Sıkıntılı mısın? Evinden dışarı çık madem kahve fiyatlarından haberin yok asosyal ve cahil olma
Kankacım yükselmedim, regl mi oldun noldu sana? Ben değilim ama sen sanırım biraz anlama konusunda sıkıntılısın. Yahu biraz anlayış lütfen zorla kendini, başarabilirsin beni anlamayı, inan kendine 🙏
Regl olan sensin ağzını topla kadın falan demem ağzıma geleni sayarım ağlarsın sonra
Zaten laf yetiştiremeyince direkt acziyet göstergesi olarak bunlar ortaya dökülür. Neyse seviyene inip tartışma zahmetine girdiğim için hakkını helal et özür dilerim. Hadi bana eyvallah 🙏
Evet ben erkeğim ve senden üstünüm işine bak by
Tip desen yok, saygı desen yok, bir kadınla nasıl konuşulur dili yok, sende hiç bir şey yok.
Eğer sen dışarda herhangi bir kadın ile diyalog kurmuş olsaydın, bu gece doğru kelimeleri bulabilirdin. Hayatın sıfır.
Yoklukların insanı.
Yazılan rakamlar ne ya 20 bin ne abartmayın😂
100 bin yazan var:)
Ajdhshdj sevgililik meslek olurdu ssk da yapıyor muymuş o arkadaş 😂😂
Sağlık giderleri dahil sanırım:))
Kesin sjdjs
Cevap
54Cevap
Türkiye’de sevgili olmanın maliyetini bilemiyorum maalesef, fakat sevgili olmanın aslında bir maliyetinin olmaması lazım. İnternet paketi zaten yapılıyor/alınıyor, çay/kahve/çorba vs zaten herkesin hemen hemen her gün tüketim listesinde, gezmek tozmak da keza öyle. Bence fazladan bir çay söylemek insanlara fazla gelmemeli 🙄
Bu masum sözlerin üzerine maliyetine kim bakar şimdi, okurken kendimi zengin hissettim:)
☺️🙏
Karşındaki kadına göre değişir.
Tezekten bozma evde oturup, üniversiteye gittiğinde cool takılmaya çalışan, egosundan ödün vermeyen, son model araba ve keko avcısı bir kız çocuğuysa, her akşam dilediği şık bir restoran da yemek, club da bünyesinin kaldıracağı miktarda alkol, diğerlerine kaptırmamak için hoş hediyeler derken bayağı maliyetli olur.
Eğer bir kadınla berabersen, zaten önemli olan ona yaklaşımındır. Yanında nasıl taşıdığın, ne kadar uyumlu olduğun, nasıl zaman geçirdiğin önemlidir. Onun içün 150 liralık bir tiyatro bileti dahi güzel hissettirir, çıkışta da bir kahve içersiniz kâfî gelir. Ertesi gün de seni kahvaltıya davet edip teşekkür edecek ve zaman ayıracak kadar aklı başındadır.
arkadaş, yazmışsınız da yazmışsınız.
illa bir yerlere mi gitmek gerekiyor ben bunu anlamıyorum. son 5 senedir de yok şuradaki bilmem neyi yemeden ölmeyin, şuraya gitmeden eve girerseniz başınıza bir iş gelir gibi mantıksız şeylerle doldu ortalık.
bir yerde buluşun, oturun sohbet edin. kahvenizi, çayınızı da getirin olsun bitsin. arada bir de etkinlik yaparsınız, bitti gitti.
çoğunuzun doğru düzgün geliri bile yok, boş boş konuşmalar ancak.
dünyanın finansal sistemi değişiyor, kahvelere tatlılara bayıldığınız paraları çok ararsınız.
Son partnerim bana sürekli çok masrafsızsın diyordu. Nasıl yer etmişse soruyu görünce irkildim. Başkasının parasını yemekten hoşlanmayışımın beni değersizleştirmesi nasıl bir saçmalık bilmiyorum. Hala para yemeye karşıyım ama bu durum canımı sıkmıyor değil.
Biraz fazla gururlusun sanki
Onurlu biriyim ve bana kendi rızasıyla para harcayan kişinin benden bir beklentiye girmesine mahal vermekten hoşlanmıyorum. Yanlı anlaşılmasın, bu bahsettiğim kişi seks partnerimdi ve ona para harcatmayışım onu bariz rahatsız ediyordu. Bu ne söylüyor? Seks yaptığı kişiye para harcama ihtiyacı hissediyor. Para karşılığı yapacak olsam bunu baştan söylerdim.
O zaman haklısın kesinlikle, okeyiz.
Romantik değil, bahsettiğim FWB türünden bir ilişkiydi. Hayır dediğim halde bana para harcamakta ısrarcı olması çok itici bir hareketti. Dediğim gibi para karşılığı yapıyor olsam bunu söylerdim baştan. Ki para harcatmayı sevmediğimi de söylemiştim.
Sen partnerinin parasını yemediğin için degersizlesmissin, bak biz erkeklerin sahiplenici bir ruhu vardır, biz sevdiğimiz, değer verdiğimiz kadını mutlu etmek isteriz, icgudulerimiz bizi buna zorlar, sevdiğin değer verdiğin adamın parasını yemeye utanma, ama egerki o kişiyi parası için seviyorsan o zaman utanmalısın kendinden ama sen öyle biri degilsin, herseyin fazlası zarar aynı şekilde gururunda fazlası zarar , sen sevdiğin adamın parasını yemeyerek aslına o kişiye saygısızlık yapmış oluyorsun, " benim senim parana ihtiyacım yok, kendime yeterim sen benim için degersizsin, paran sende kalsin" demiş oluyorsun, mesela ben evlendigimde eşimin her istegini karşılamaya calisicam, param yetmezse ek iş yapicam, hiç üzülmem fazla çalıştığım için, sonuçta hayat arkadaşım için çalışıyorum😊😊 lütfen birdhaki sefere utanmayın sevdiginizin parasını yemeye , kotu birsey değil bu...
Partnerinin parasını yemediğin için degersizlesmissin. Bak biz erkeklerin sahiplenici bir ruhu vardır. Biz içgüdüsel olarak sevdiğimiz kadının ihtiyaçlarını karşılamayı kendimize bir zorunluluk olarak görürüz. Sevdiğin adam "onun parasını yemediğin için " gucenmis ve haklıda , sevdiğin adamın parasını yemeyeceksin de , sana değer veren adamın parasını yemeyeceksin de kimin parasını yiyeceksin, burada gurur yapacak birsey yok, gurur apayrı birsey. Hem biz erkekler sevdiğimiz kadına para yedirdigimizde " eşimin ihtiyaçlarına yetebiliyorum " hissine kapiliyoruz ve bu bizi mutlu ediyor. Siz kötü bir insan degilsiniz, sevdiğinizin parasını yemek sizi kötü bir insan yapmaz , cekinmeyin, yoksa biz şöyle hissediyoruz, " sevdiğim kadın benim paramı yemek istemiyor, çünkü beni sevmiyor, onun ihtiyaçlarını giderebilecegimi düşünmüyor, benimle uzun vadeli düşünmüyor " bu şekilde düşündüğünüzü sanıyoruz, mesela ben nasip olursa evlenebilirsem eşimin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmek için vargucumle calisicam, bir is yetmezse ek iş yapicam, zaten bu beni hem mutlu eder hem de içgüdüsel olarak da bir zorunluluk...
Seninkisi seks partneri. Bu sevgili. Sevgili olan kadınlar genelde sadece seks odaklı düşünmez hatta evde buluşmaya bile sıcak bakmayabiliyor. Hatta evlilik niyetiyle görüştüğü kişiyle kadınlar katiyen seks yapmadıkları için sadece dışarda oturarak vakit geçiriyorlar.
Sadece dışarda vakit geçirince de herkes kendi cebinden ödese bile dışarda oturmaya çok para gidiyor.
Sorun değil Umut soruda cevap verdim sana.
Partnerlerimle evlerinde vakit geçiriyorum, en fazla yemek yapması/söylemesi kalıyor onların payına misafirperverlik açısından. Dışarısı masraflı ve zaten o türden harcamaları/aktiviteleri mantıksız buluyorum. Ben boş zaman geçirmeyi sevmem kalite önemli.
Buna neden önem verdiğin çok bariz ve gayet senin açından baktığımızda kabul edilebilir bir yanı var (benim için etik olarak kabul edilebilir sayılmaz gerçi, "partnerlerim" dediğin kısım dikkatimden kaçmadı değil). Ama madem bu durum seni rahatsız ediyor o halde partner değiştirmelisin. En azından senin harcama yapmanı sıkıntı etmeyecek bir partner bulmandan bahsediyorum.
Birden fazla partnerim oldu ama tek zamanda tek kişiyle görüşürüm, altın kuralımdır. Önceki az harcamama bayılıyor mu rahatsız mı oluyor belli değildi. 'Bana harcadığın kadar mı s*keceksin niye bu kadar takıldın tasarruflu olmama' diye şaka yaptım, tepkisi ilginçti.
Katılıyorum. Sonra koyan yarıyor diyorlar ya lan acaba diyorum ama sonra kendime kızıyorum düşüncesi bile itici geliyor çünkü.
Son 6 aydir Turkiyedeyim. Burada insanlar birbirlerini kullanmanin pesindeler. Erkeklere sesleniyorum.
isi gucu olmayan, devamli hesabi size kitleyen, devamli hediye bekleyen, konusmalarinda varosluk olan, etrafindan cok erkek olan, verdigi sozu tutmayan, ailesinin evinden gormedigi ya da gitmedigi seyleri sizden isteyen, cebinde parasi olmayan, bir defasinda hesabi sen odedi isen diger hesabida kiz odemiyorsa
kizin sokagindan bile gecmeyin. Yok kiz guzelmis yok kiz soyleymis boyleymis demiyin. Bunlari hep siz yapiyorsaniz, kizin gozunde centinmen deyil, saf canım damgasi yiyorsunuz.
Ya rahat bir 15 vardır ya bence. Çok uçmanın manası yok bir kafeye oturup 2 kahve olsun, bazen bir parka oturup 2 dürüm gömmekle de çok güzel aktivite olur tadını çıkarmasını bilene gayette az gider. Çiçekte zaten sürekli alınmaması gerek, sürekli olan şeyler anlamını yitirir. Sevgililik bana göre sürekli hediyeleşmek değildir ki sürekli maddi anlamda şeyler bekleniyorsa ben onda bir şeyler ararım. Ayrıca hesap ödenmesi sadece erkekten beklenmemeli karşılıklı yapılmalı.
Beton yetmez
Dün neler yaptık
2670₺ bir günde gitti 💰
Dolu dolu bir gün olmuş
Ne dolu dolusu toplasan 4 saat bile sürmedi. Öğlen 12:30’da oradaydım 4’e çeyrek kala bitti
babacim simdi duruma gore degisir. mesela iliskinin ilk zamanlariysa cicek almak daha sık bir durumdur o yuzden kafadan cicek parasini koy (opsiyonel olarak benim gibi bazi kizlar yoldan koparilan cicege de okey olurlar). ilk aylarda ben hesabi karsi tarafin odemesine karsiyim ya da o yemegi odediyse tatli kahve ismarlarim. denk geldigin kiz boyle biriyse kârlisin degilse yemek tatli vb. masraflari ekle. diyelim ki 6-7 ay gecti artik birbirinizi tanidiginiz icin hediye muhabbetleri de eklenir. ama hediyenin parasina bir zahmet takilmayin. hediyeyi gormezden gelirsek ortalama 1 ayda haftada 2 bulussaniz 3-4 bin gidiyodur. ama kiz her seyi sana kitleyip en pahali yerde yicez en iyi cicegi alican kafasinda paragoz biriyse 1 ayda 15bin bile gider
evlilik de pahalı valla. mutfak masrafı çocukların okulu harçlığı evin giderleri kıyafet falan fistan derken dev gibi bi gider... eşlerin ikisi de çalışsa, dışarıda yemek yemeseler, giderler kısılır aslında.
sevgililik için de giderler çoktur eminim ama evlilik gibi olur mu ki?
kafesi, yemeği, hediyesi... o hoooo çıkamadım işin içinden...
Tuhaf soru. Siz arkadaşlarınızla gezerken ne harcıyorsanız onun 2 katı, oldu mu, şimdi bütçe mi yapacaksınız :)
Oldu not alıyorum:)
Hayırlı alışverişler o zaman sana :)
Haftada bir buluşulsa ikişer hafta sen ikişer hafta o ödese her buluşmada yemek kahve sinema gezme 3er bin ödense 6 sen 6 o 12 bin gider
Bu rakam gerçekten yetiyor mu? Yoksa suyu sıkılmış hali mi?
Haftada bir buluşma için yeterli her gün buluşulsa 3 çarpı 30 90ı bulur
Maşallah matematik kuvvetli..
Sksksjsjsnsjdjxjxkkdxjkxkx
benimle 0 sıfır sadece hediye alsa
biri beni yemeğe çıkarırsa bende onu çıkarırım yani odeşiriz o ne yapıyorsa bende yaparım
ama Türkiye'deki kızlar herşeyi erkekten bekliyor hiç utanma kızarma yokmu
Cok dogru demissin ^^
Çok saçma gerçekten bu konuda her şeyin erkeklerden beklenilmesi, hesap erkek öder hediye erkek verir; o hâlde ilişki neden iki kişilik erkek kendi ile sevgili olsun ya kalıpların değişmesi lazım kadınlarımız bu kadar sığ kalmamalı
Abi şimdi bu şehrine bağlı çok değişiyor. Çok bütçe dostu olan şehirler de var, gerçekten pahalı olanlar da. Senin şu an alacağın her yorum şehre bağlı yorumlar olacaktır.
Hangi şehirdensin?
Sizde maliyetler ne?
Abi normalde İzmir'de kalıyorum ama ben Edirne'ye de gittim. Çanakkale'ye de gittim. Ankara 'ya da gittim. Bursa'ya da gittim. Bodrum'a da gittim. İlçelerinde de gezmişliğim oldu bazılarında. Hani gerçekten aşırı pahalı diyebileceğim yerler var. Gerçekten çok ucuz hani senin cebini yakmaz diyebileceğim yerler var.
Hepsine yavuklun oldu mu peki?
Yok, ben öyle çapkınlığı seven bir insan değilim zaten. İstesem olurdum ama niyetim el vermedi.
Ana babalarından isteyemediklerini kendilerine yapamadıklarını başkalarından istiyolar ne biçim bir hayat anlayışı umarım mutlu olacağınız kişilere denk gelirsiniz
Biz sevgiliyken veya nişanlıyken en fazla haftada 1-2 cafeye vs giderdik. Onun dışında çiftlikte buluşurduk veya kamp sandalyesi almıştık onlarla sahilde oturduk. Aşşırı bir masrafımız yoktu
Eğer olaya bu gözle bakarsan evde kal yanlız kal türkiyem
Sevgili olma işi geçeli 10 yıl geçti ama tahmini konuşuyorum. Hediyesi , bir mekana götürmesi, yemesi içmesi 20 bin i bulur sanki. O paraya kurbana tosun da bakılabilir 🤣
Ben ekonomik sevgiliyim hehe😂 bunun bir sınırı yok. Her yerin daha üst modeli yer var. O yüzden bütçeye göre mekan ve faaliyet seçilirse sorun olmaz.
25k vardır. Ki tutumlu iseniz daha da az olabilir. Ama her iki tarafında memnun ve mutlu olması açısından bence iyi bir rakam. Tabii buna değiyosa.. önce onu anlamak lazım.
walla karsılarız ya mesele değil güzel vakıt gecirdikten sonra ve gelecek potansiyeli olduktan sonra. bunlar mesele değil. yeterki aşk olsun hayatını adıcagın eşin olcak belki
Maalesef artık kimse kimseyi sevme zahmetinde bulunmuyor ne yazık ki aşk sevgi diye bir şey kalmamış al gülüm ver gülüm meselesine dönüşmüş bu sevgi işi ki sevgi denilen duygu asla öyle bir şey değil
Sevgiliyi yürüyen cüzdan ya da damızlık olarak gören tiplerden uzak durunuz.(Kamu spotu)
benim eski bir arkadaşım vardı kendisi erkek olmasına rağmen her şeyi hatta yol parasını bile kızdan alırdı onun için bedava
Neti benim için mi alıyor ki onu maliyete katıyor.
Karşıdaki kişiye bağlı bazen bir lira olur bazen bin lira
Öyle bir maliyet mi var? 🙄🙄
Kendinizi kullandırmayın 😃😃
Kendinizi kandırmayın:)
@StrongerLion usta senin çok dilin yanmış galiba bu masraflı sevgililerden :D
@Anonymus1234 Aklıma gelen soruyu sordum sadece. Paradan dolayı benim dilim yanmaz. Türkiye'de ki ekonomik sorunları biliyorum, sadece ilişki üzerinde ki etkilerini yoklamak istedim. Sevdikten sonra hesabını yapmam bu tarz şeylerin.
Ekonomiye göre düşün işte.
Sinema kafede oturma gezme tozma yeme içme
Haftada 1 bile buluşunca en az 2 bin tl gidiyor. O yüzden para harcarken biraz dikkatli davranıyorum.
Sevgililikte her şey maddiyata bağlı değil ama siz paragöz olan birisini bulursanız o zaman çekersiniz.
190 olması da cabası.190 esmer yakışıklısııı çıtır baklavalı kaslı erkeklerin maliyetine ne demeli ohoho 😋😂
Sevgili olduğun kişinin bir maliyeti oluyorsa o kişi sevgilin değildir.
Akilli bir kadınla sevgili olursan maliyet yok zaten ese dosta arkadasa yediriyoruz ona da yediririz nolcak
Haftasonları kahve ve arada bi dışarda yemek parası
Yorumlara baktımda ev kredisi gibi harcamamı olur awk
instagirl ile çıkmıyorsan çok fazla para harcamazsın bence. :)
Böyle erkekler var mı ya? Bize de hesap ödetenler denk gelsin
Pek bi maliyeti yok. Hafta sonları buluşur istediğini yaparsın. Totalde 10-15bin gidiyor.
Kadın paragöz ise hiç hesaplama, yetemezsin
Uzun zamandır yalnız olduğum için bir fikrim yok 🤷🤷🤷
Pek masraflı değil ama masraflar erkeğe yıkılıyorsa fena 😃
Zamanında hiç masraflı olmadı çünkü evden getirdik genellikle..
Türkiyede sevgili edinenin aklı yok. Düzgün insan bulmak zor, hayat çok pahalı, düzgün insan bulsan bile aldatılmayacağının garantisi yok.
Yorumlara şöyle bi göz gezdirdim de 15-30k diyenler var abi siz ne yaşıyorsunuz nasıl bi zamandayız😀 aylık öyle maliyet mi olur allah askına? 😀😀
Minimum 20 k gerekli (sadece sevgili harcamaları) o yüzden işsiz biri sevgili yapmamalı iki tarafta
Yorumlar şaka mı boş boş oturacak mısınız? Bunun gezmesi hediyesi yemesi içmesi var.
En haklı yorum yemin ederim arkadaşla- sevgilinin farkı olmalı bence. Ayrıca erkek para harcadığı kadını daha çok sever.
Utangaç veya mesafeli olacakları için eve gelmez sevgililer, her buluşma ortalama 1000 lira tutsa ayda buluşma sayısı çarpı 1000 lira.
1.80 üzeri olmayan bir erkekle kızlar sevgili olmadıkları için, 1.80 den erkekler için boy uzatma ameliyatı maliyeti kadar
Bu resimle boykota köstek mi oluyorsunuz? Avrupa dan yaşayan troller bu tarz bardaklarda kahveciye destek vermişler.
Sorunun cevabı: Elin kızının maliyetini karşılamak enayiliktir. Önca yıl emek vererek aynı yastığa baş koyduğun kadın bile işin sonunda boşa geçen ömür, sağlık ve maddi zararlar oluyor.
Bizene senin boykotundan kendin yapıyorsan yap biz içiyoruz
Termosla çay demleyen arkadaş orta okula gidiyor herhalde ergenler çekirdek termos çay alıp sevgili oluyor zeki olmaktan bahsediyor birde ahahahah
Kişiye bağlı biri olur çay çorbaya çekirdeğe mutlu olur biri gelir hep gezmek ister herşeyin ideali olan bir kadın seçmek önemli olan
Haftada 4 sadece otele veriyorum maaşın çoğu kadınlara gidiyor
Ne gezdik ne tozduk 6 yıldır 1 defa gül aldım sjjrbbrjdkkdl
Skskskksks
Sevgili yapmak saçmalık🙂
Neden?
İlişkilere böyle bakmıyorum hiç hesaplamadım… içimden geleni alırım…
Erkeksen ölüsü 20.000 lik olursun kadınsan 2 bine çözülür her şey 😂
Valla bu devirde her şey maliyet ama ona bakarsan oho ozaman hiç bişey olmaz
Güya maliyetli olduğu için, hatta daha evlenmeden boşanmayı ve kadına vermek zorunda kalacağı nafakayı düşünüp evliliğe sallayan adamların sorduğu soruya bakın kızlar :
Çok pahalı. Çünkü bizim ülkemizde kızlar görgüsüz çok ve herşeyi istiyorlar 😒
Simdiki kizlar arabali motorlu cistak cistak erkek sevdikleri icin biraz masrafli
Maliyeti nasıl hesapliyacan ki. Kime göre neye göre
Erkekler için baya maliyetli kızlar elini cebine atmadığı için onlardan yana sorun yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?