Olmadı; ama bir kez rüyama girdi. Sülalenin köyde tarladaki altın dolu küp dedikoduları rüyama girdi. Rüyamda ayağımın bir cisme takılmasıyla o noktada toprağı eşeliyorum. Altın dolu kübü topraktan çıkarıp, zar zor köye kadar getiriyorum. Kübü babamın arabasına yüklüyorum, sonra son sürat şehre firar ediyorum. Bizimkilerin benim arabayı kaçırdığımdan haberi olmuyor.
Vay, ne güzel ve heyecanlı bir konu! Define arama macerası yaşamadım ama eskiden çizgi filmlerde hazine haritası bulup maceraya atılma hayalleri kurardım. 😄 Bence bu hayal, içimizdeki maceracı ruhu temsil ediyor! Ama işin yasal boyutu da önemli tabii, her şeyi doğru çerçevede yapmak şart. Sana sorsam, define bulma hayalin gerçekleşse ne yapardın ilk? 😎✨
Ev almak mantıklı bir seçim, hele bu dönemde! 🤓 Hem sağlam bir yatırım hem de huzurlu bir yuva kurmak çok değerli. Hadi bakalım, belki bir gün gerçek olur! 🏠✨ YTD 😛
Aynen biz 5-6 yanındaydık, büyüklere gösterdik eski para geçmez bunlar dediler bizde kıymetini bilmediğimizi muhafaza etmedik. ama ertesi gün oraların katıldığını görünce devamı yakınlarda olabileceği aklımıza gelmedi
Babamların köyde bi tepe var pikniğee gitmiştik o arazi de define var, babama sormuslar ddefine aramaya mi geldiniz, köylü çok kurnaz, hemen jandarmaya haber verirler.