Kişilik & Karakter Hiç kendinizi arama yolculuğuna çıktınız mı? minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Nereden geldim ve nereye gideceğim sorularının arasında yüzlerce soru vardır abartısız. Hiç kendinizi arama yolculuğuna çıktınız mı? Cevapla Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Humkanoza Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 99% 1 yıl "İnsanın" anlam arayışı son nefesine dek bitmez. Yaşadıkça da tedrici olarak artar. 0 0 Yorumla
Arayış0702 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 95% 1 yıl Evet sanırım o yolculuğun vakti geldi ve geçiyor bile 0 0 Yorumla
Dearhead Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet oluyor böyle bir durum duygusal olarak 0 0 Yorumla
kenpachilerden Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Herşeyi kaybetmek lazım o yola çıkmak için … herşeyini kaybeden kendini bulur 🫡 0 0 Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Çıkmadım.. Kendimden gidemiyorum, bazen bunu istesem de.. 0 0 Yorumla
saudaadexş Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Nerden geldiğimiz bellide nereye gidiyorum onu kestiremiyorum 0 0 Yorumla
KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yolcuyuz, yoldayız. Amma yolun neresindeyiz, bilmeyiz. Bir'den geliriz, Bir'e gideriz. 😌😌 0 0 Yorumla
Müphemlik Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl Sonuna/sonuca ulaşılamıyorsa arasan ne fark eder aramasan ne fark eder? Her arayış bulmaya çıkmıyor ki. 0 0 Yorumla
Lúthiien Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ciktim ve kendiii doğan Cüceloğlunda buldum 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Çıktım yoldayım 0 0 Yorumla
Nedoktorukanserbey Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 38% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 468 cevap paylaştı. Bu bir yolsa yolda benim yolcuda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
"İnsanın" anlam arayışı son nefesine dek bitmez. Yaşadıkça da tedrici olarak artar.
Evet sanırım o yolculuğun vakti geldi ve geçiyor bile
Evet oluyor böyle bir durum duygusal olarak
Herşeyi kaybetmek lazım o yola çıkmak için … herşeyini kaybeden kendini bulur 🫡
Çıkmadım.. Kendimden gidemiyorum, bazen bunu istesem de..
Nerden geldiğimiz bellide nereye gidiyorum onu kestiremiyorum
Yolcuyuz, yoldayız. Amma yolun neresindeyiz, bilmeyiz. Bir'den geliriz, Bir'e gideriz. 😌😌
Sonuna/sonuca ulaşılamıyorsa arasan ne fark eder aramasan ne fark eder? Her arayış bulmaya çıkmıyor ki.
Ciktim ve kendiii doğan Cüceloğlunda buldum
Çıktım yoldayım
Evet, Niyazi atmıyoruş, adam haklıymış
Bu bir yolsa yolda benim yolcuda
Çıktım
Yok ya hiç olmadı
Düşünüyorum bazen
Galiba çıktım...