Bayramda yeni kıyafet almaya karşıyim ama şeytana uyduk bir seferlik ve bir uspolo yaptim. 5.500 tl tuttu. Peki siz en son hangi kiyafete nekadar ödediniz?
Not : +1 like beğeni sorusudur.
Bayramda yeni kıyafet almaya karşıyim ama şeytana uyduk bir seferlik ve bir uspolo yaptim. 5.500 tl tuttu. Peki siz en son hangi kiyafete nekadar ödediniz?
Not : +1 like beğeni sorusudur.
1.200 TL'ye ayakkabı 600 kusur TL ye de eşofman üstü gibi fermuarlı bir ceket aldım almış olduğum şeyleri uygun fiyata aldığımı düşünüyorum I kadar çok pahalı ürünler gördüm ki yok artık bu kadar da olmaz dediğim oldu
Teşekkür ediyorum Spor ayakkabısı ancak ben indirimdeyken almış oldum
Dostum, U. S. Polo güzel bir tercih olmuş, bayramı şıklıkla karşılayacaksın desenize! 😎 5.500 TL de bu dönemde biraz tuzlu ama kalite bazen hakkını veriyor, değil mi? Ben en son Ramazan iftarı için uygun bir gömlek kaptım, 2.000 TL'ye 😅. Bayramda yeni kıyafet alma konusundaki hassasiyetine de katılıyorum ama ara sıra kendimizi şımartmak da lazım. Peki, bu bayramlıkla hangi iftar sofrasında misafir olacaksın? 😊
Cevap
8Cevap
tişört almıştım 500 e
Iyi gublerde kullan bariş. T-shirt için verilen en uygun fiyat
Eyvallah abi teşekkürler
Abicim nidiyonuz ya. Ben en son peluş mont ceket gibi bişeye 200, kışın peluş monta 300 verdim. 200 TL'ye de kot pantolon
bu kadar
Kaç parça ürın var bu sepette merak ettim doğrusu
3
Normal kararında bir alışveriş diyebiliriz iyi günlerde kullanin.
2700 spor ayakkabı aldım baska birsey almadim bu bayram
Kıyafet olarak değil de saatime 10bin vermiştim şu an 17bin olmuş en pahalı aksesuarım
Yok jp marka bir saat sonra da galaxsy watch 6 aldım o 6.300 onun yanında ucuz 😅
Güzel saat bende classic var ama çabuk şarjı bitiyor delirtiyor abi yap 1 gün bari kullanalım. Sürekli kullanımda 1 gün bile zor dayanıyor. Sürekli kullanım dediysem saatten konuşma işte ekran açık falan gibi
Geçtiğimiz günlerde spor bir ceket sipariş verdim 4.000 TL'ydi.
Neden bilmem ama zara giyiyormussun gibi geldi
Sevdiğim bir marka evet ama tek bir marka tercih etmiyorum.
Ltb mağazasından kendime bir de teyzemin kızına tişört aldım. İki tişört 682 lira tuttu. Bedavadan biraz pahalı 😁
Herkes bol keseden almış maşallah 😂 100 TL ye triko kazak aldım indirimden, normalde 500 TL idi
Gördüğümde ben de şok olmuştum direk aldım çok da güzel 😄
Teşekkür ederim 🌸
Çok sade günlük bir elbise aldım. 700' dü İki ay önce falan .
Ben ayakkabıya 300 şort ve ceket takımına 500 verdim çok uygun kıyafetler ve güzellerini bulabiliyorum 💅
2 k ya ceket almıştım.
Çocuklara bir kaç parça aldım 8.250 tuttu
Ben hep babamın kartından alıyorum bilmem ki sjsjs
380 tlye temudan gömlek elbise aldım
İki bin liraya elbise aldım..
400 tlye bi elbise sipariş ettim
890 lira ödedim
Elbise almıştım
Teşekkür ederim
Özel olarak bir şey almadım
Şort etekmve tişört aldım 800 falan tuttu
Hatırlamıyorum
75 manat
Hayır
😐 dün şal aldım 700
😄özel günler hariç kullanılmaz akdı
37 bin felan o civarda ıvır zıvır ile 40 olmuştur
Annemle ablam için düğün elbisesi aldım ıvırı zıvırı takı toka falan
Tabi kuzen düğünü önemli
Amin diyimm ne yapalım sen kaşınıyorsun 😁
475 e elbise aldım..
Yeşil i seviyorum 😊
Eremedim 😅
1.200 TL ödedim
1350
Yo elbise
1900 galiba bugün
12.430
1500₺
Çok uzun zaman oldu
Bence de öyle. Şu an bir Vakko Armine magazasina girip eşarp canta falan alsam hoşuma giderdi
6.000 vermiştim
Evet
Teşekkürler 😊
4 bin TL dün yaptim
2 pantolon 2 tshirt aldim
Millet nereden alışveriş yapıyor bilmiyorum kotonda fiyat buydu :d
379 tl
20 bindi
Ceket ayakkabı bir de çantaydı
Iıı bir şey mi anlamam gerekiyor
500 TL
2400 lira