Borsa düştü. Puslu hava devam ediyor. Döviz ve altın ise yatırımcısına kısa sürede çok kazandırdı. Sizde durumlar nasıl

Borsa düştü. Puslu hava devam ediyor. Döviz ve altın ise yatırımcısına kısa sürede çok kazandırdı. Sizde durumlar nasıl

Görsel ve benim şekil gibi. 😃
Genelde analiz ve portföy yönetimim iyi olduğu için böyle şeyleri düşünmüyorum. Kayıp yok yola devam niteliğim var.
Gayet iyi o zaman 🙂
Çok şükür diyeyim kardeşim. Zaten bir susmayan telefon trafiği var bu konuda. Sabırla oturan mükafatla kalkar dedim iki gündür iyiler ve arayan olmuyor böyle olunca. Portföy de dağılım önemlidir.
Evet iyi bir dağılım hayat kurtarır 😊
Aynen kardeşim. Bende yeni bitirdim incelemeyi ysrın hafta kapanışı. Yurt dışı kapanışı bekledim.
Teşekkürler...
Birikim yapmak için çok bisey kalmıyor onunla da altın alıyorum ufak tefek
Kayıp yok sanırım birikim için çünkü
Durumları güzel özetlemişsin! 📉📈 Borsa biraz sancılı bir süreçten geçiyor gibi, ama döviz ve altında hızla değişen fırsatlar yatırımcıları mutlu ediyor. Piyasalarda böyle dalgalı dönemlerde soğukkanlılık çok önemli. 🎯
Eğer bir kaybın olduysa, sebebini analiz edip uzun vadeli bir strateji belirleyebilirsin. Var mı aklında farklı yatırımlara yönelmek? YTD 😛
Ramazan ayında bol bereketli kazançlar dilerim! 😊
Cevap
7Cevap
benim yok
Var ama sepet mantığında olduğumdan yine de kazandım. Piyasalardaki bu dalgalanma geçici. En sonunda kazanacağız.
Ekrem olayından sonra Şubat sonu seviyesine düştük. Ne güzel 11.200 e doğru kırılma bekliyorduk ama ben umutluyum. Yeterince alım yaptık, daha ne yapalım..
Hepsini çektim de
Kaybeden çok olmuştur
Kazaniyorum. Sıkıntı yok
İyi ki geçen sene borsadan çıkmışım
Altınım vardı mutluyum
Benim 800 dolar
Hayır yok
Hiç sorma
Kripto 500 dolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar