Heyecanla beklediğim şirketlerden biri olan astor enerji haftaya halka arz ediliyor. 🥳🥳

Heyecanla beklediğim şirketlerden biri olan astor enerji haftaya halka arz ediliyor. 🥳🥳

Borsadan pek anlamam ama herhalde ziraat bankası coin işi yapıyor eşimde başlyacakmış biliyomusun sen?
Bitcoin'e yatırım yapmıyorum. Zaten popüleritesini de kaybetti. Seçime kadar borsada kalma gibi bir niyetim var bakalım..
Hakkınızda hayırlısı
Teşekkür ederim. :)
Rica ederim
@Sensitive_Kind teşekkür ederim 🙏🏽
Rica ederim.
Baslasn baslasin baticak yeni adamlar lazım satin altinlari falan girin
İyiymiş haber
Cevap
2Cevap
Dedm ama mk yerindede bitane borsa profosoru vardir kesin diye astor yazdm sen ciktn vurdunmu parayi tamam mi 3 tane mi verdi 5 tanemi 😄
Bugün astor enerjide talep toplamanın son günüydü. Yüklü girdim bakalım minimum % 2 - % 3 civarı bir pay bekliyorum. Pazartesi belli olur artık. :)
Yuklu dedigin 500 binmi girdin ne girdin
530,000 lira kadar giriş yaptım. Tahta büyük söke un gibi olmayacak astor kısıtlamalarda fazla dağılım iyi olacaktır. Pazartesi gününü iple çekiyorum. :)
Nerden katılım oluyor
Bankaların yatırım hesaplarından başvurabiliyorsunuz. Ziraat Bankasına gidip önce vadesiz hesap açtırıp ardından borsa hesabı açtırmak istiyorum demeniz yeterli. Son olarak play store uygulmasından ZBorsa uygulamasını indiriyorsunuz. Ziraat resmi borsa uygulamasıdır.
Hayır katılmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar