Son zamanlarda çevremdeki herkes girmeye başladı. Borsanın da kötü gitmesinin etkisiyle yeni arzlar en az 5-6 gün tavan tavan gidiyor.
Evet, katılıyorum
Hayır, katılmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Son zamanlarda çevremdeki herkes girmeye başladı. Borsanın da kötü gitmesinin etkisiyle yeni arzlar en az 5-6 gün tavan tavan gidiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet, katılıyorum
Satmama tahahudu olan hisseleri on talepte almıyorum. ama eğer enerji ve sanayi şirketiyse borsada ilk işlem gördüğü gün almaya çalışıyorum alabilirsem ilk ay zaten 2x-3x yapıyor. Karımı alıp cikiyorum
ben öğrenciyim talep ediyorum ikiye katladığında veya 5 6. günde eğer bozarsa ana param kadarını satıp kârımı bırakıyorum bu şekilde küçük küçük hisse biriktiriyorum sizce mantıklı mı bu
En mantıklısı zaten. Mesela 2x yaptı yarısını satıp ana paranızı alıp kar ile o hissede kalmanız çok doğru bir şey. Böylece elinizde daha fazla şirketin hissesini bulundurur temerrüt karı alırsınız senelik.
Ama on taleplerde bazı hisselerde özellikle son zamanlarda satamama tahahudu vermiş oluyorsunuz. Borsada işlem göreceği ilk gün borsadan almayı tercih ederseniz bu tahahud dışında kalırsınız
anladım teşekkür ederim
Rica ederim. Bol kazanclar
Borsa oynamayan bir benim heralde
Katılıyoree