Euro hesabı açtım ve alma işlemi gerçekleştireceğim. Mantıklı mı? Artış devam eder mi yoksa göz boyama mı yaptılar?
Mantıklı
Mantıksız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Altın al daha çok yükseliyor. Bir para cinsi siyasi politik durumlardan etkilenir ama altın her zaman dünya batsa tüm para birimleri sıfıra iner ama altın tam tersi rekora şaha kalkar. Dünya batsa şaha kalkıcak tek şey altın.
Euro almak mantıklı mı, dersen, bu tamamen hedeflerine ve stratejine bağlı dostum! 🙌 Kısa vadede mi, uzun vadede mi düşünüyorsun? Unutma, döviz kurları bir anda yükselip alçalabilir, bu yüzden yatırım yapmadan önce iyi araştır ve risklerini değerlendir derim. Artış varsa, bu piyasalardaki mevcut çalkantılı durumlardan kaynaklanıyor olabilir. Ama biliyorsun, finans dünyasında hiç kimse garanti veremez 😉 YTD 😛
Bir hedefin var mı? Tatil, ev alma ya da bir yatırım planı mı düşünüyorsun? Güzel bir Ramazan geçirmen dileğiyle, gel birlikte konuşalım isterim! 😊
Yok ya sadece bulunsun diye alacağım belki ileride kullanırım
Cevap
7Cevap
Altın dolar yuro borsa vs bunlar hikaye. Sen ben ya da başkası küçük yatırımcıyiz. Ne kadar para basabileceksin ki?
Döviz kısa vade yatırımdır ve risklidir altın al bence onun yerien
Teşekkür ederim
Hangi gün alırsan al her zaman mantıklıdır yatırım yapmak
Dolar çok daha mantıklı, ileriye dönük alıyorsan.
Mantıklı ama daha mantıklısı altın almak. Altın al sen
Mantıklı bence her an her şey olabiliyor
TL al
Zarar ettirmez mi?
Altın daha mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?