Para & Ekonomi İstanbul'da 70 bin TL maaşla tek kişi geçinebilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Nişantaşı nda filan diil elbette😂 Güncellemeler1 yıl 70 yazmisim :( 50 olacak ahbabshhd İstanbul'da 70 bin TL maaşla tek kişi geçinebilir mi? Cevapla Maaş Soruları Nişan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence geçinebilir tek kişi için çokta yeterli gibi... 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. Evet rahat geçinebilmesi lazım... 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kız yeter daha ne olsun benim maaşımın iki katı gadası 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 70 yazmisim artık nasıl zenginliğe açsam :( 50 olacak :( Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Olsun yine de iyi Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Bence geçinebilir evet 1 0 Yorumla
AnlamınıBilmekk Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Elit takılmaya çalışmazsan geçinilir bence hanımefendinin biri 65 bin civarına Barcelona da yaşıyor diye bir video yayınlamıştı mesela 0 0 Yorumla
xPennywise Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Artık abartmasak mı? Tek kişi elbette rahatlıkla geçinir. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Haklısın Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 408 cevap paylaştı. 50 bin tl ile zor faturalar falan bide kira sadece 30 bin 0 0 Yorumla
rahm7 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 78% 1 yıl Kardeşim kira varsa zor aidat vs çöp vs ekstra çok çıkıyor 0 0 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 353 cevap paylaştı. evet gayet güzel geçinirsinBakırköy de olabilir 0 0 Yorumla
Davinci013 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cok rahat geçinir 20.000 kiraya versin geri kalanı ile mis gibi yaşar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ben tek kisiyim kiram yok dışarıdanda yemek söylüyorum 30 binden asağı harcıyorum. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Aaaa. İyiymiş.. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dikkat ediyorum tek olunca daha uygun hayat. 20 bine tek kisilik ev tutabilirsin kücuk sana yeter zaten digeriylede rahatca gecinirsin Yorumla Soran 1 yıl Çok iyi tatlım çok sevindim 🌼💗 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🤗❤😘 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl içinden bile geçer bana bile bakar fksşdjckx 0 14 Yorumla Soran 1 yıl BahejbabHsjdhdbbdbsn Yorumla ax2akrep 1 yıl 50 cıkss mazor parama yetmez fkfkck Yorumla Soran 1 yıl Hahahah sana bakamam :D Yorumla ax2akrep 1 yıl beraber gül gibi geçiniriz ama fkfkc Yorumla Soran 1 yıl Hahaha aklıma yattı sanki babsbshhdbdbs Yorumla ax2akrep 1 yıl 50+50 100k ya fkfkf iyi para ama anadolu yakasında olmalıyız fkfkf Yorumla Soran 1 yıl Bağcılar uygun mu sbshbdbdx Yorumla ax2akrep 1 yıl bağcılar avrupa da ama üsküdar miss olur 😅😅 Yorumla Soran 1 yıl Ben Bağcılar'dayım :( shdbhdbd Yorumla ax2akrep 1 yıl Ben de İstanbul'a yeni taşınacaksın falan zannettim yahu Yorumla Soran 1 yıl He yok. şu an akrabamin evindeyim. İnşallah cikacam.:) Yorumla ax2akrep 1 yıl bağcılardan çıkta kfkfkf nereye çıkarsan çık valla yeterki oradan çık ahahah Yorumla Soran 1 yıl AhahhahahahYok çıkmam, artık bende bir kekoyum ahbsbdbsnjdd Yorumla ax2akrep 1 yıl ne kadar zamandır oradasin aslen nerelisin Yorumla
Siouxe Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Hangi ilçedesin 0 5 Yorumla Siouxe 1 yıl ? Yorumla Soran 1 yıl Bağcılar Yorumla Siouxe 1 yıl Uzakmış baya. 50 bin ise bütçe, ya oralardan ya da biraz daha esenyurt tarafından kiralık uygun daire bulabilirsin. Yorumla Soran 1 yıl Umarım bulurum. teşekkür ederim 💗 Yorumla Siouxe 1 yıl Ofiste çalışma zorunluluğun yoksa anadolu yakasında daha uygun yerler var Yorumla
saulgood Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl hangi meslek o 70 k maaş 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayali paramı yazmışım.:( Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 313 cevap paylaştı. Fil degilye o kişi 5 kişi bile geçinirler 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı. 50 k ile geçinirisn. 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. 20 bin lira kira verdiğini düşünürsek geçinilir. 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 759 cevap paylaştı. evet. gecinebilir hatta parada biriktirebilir 0 1 Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl 20 k ya kadar ev kirasi odersen olabilir Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 323 cevap paylaştı. İstanbul’a hiç girme bence 0 1 Yorumla Soran 1 yıl girdim Yorumla
Kürtkovalayan Takip Et Xper 6 Yaş: 24 1 yıl Tâbi geçinilir, ne iş yapıyorsun? 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Tıbbi sekreterlik. Daha yeni basladim 😅 Yorumla Kürtkovalayan 1 yıl Vip sekretersin her halde. Yorumla Soran 1 yıl Yok ya :( Yorumla Kürtkovalayan 1 yıl Olmak istemez misin hayatın kurtulur sonuçta. Yorumla Soran 1 yıl Ya uf :( 50 işte.. hayalimdeki zenginliği yazmışım. Aldığım alacağım 50 Yorumla Kürtkovalayan 1 yıl Ellide iyi para bende +40 alıyorum. Yorumla
FaikBeyy Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hayli hayli geçinir. 0 5 Yorumla FaikBeyy 1 yıl 50 De olur 50 İdeal. Yorumla Soran 1 yıl Burasına alıştim sanırım ahdjbdjdj Yorumla FaikBeyy 1 yıl 50.000TL İle 15.000TL kira desen 5.000TL Fatura falan Kaldı 30.000TL Kalır en kötü sonra alışveriş 5.000-10.000TL Desen kaldı 20.000TL. Yorumla Soran 1 yıl Gayet oluyor... ♥️ Yorumla FaikBeyy 1 yıl Evet <3 :) Yorumla
joker28 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 87% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 650 cevap paylaştı. evet geçinir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Bence geçinebilir tek kişi için çokta yeterli gibi...
Evet rahat geçinebilmesi lazım...
Kız yeter daha ne olsun benim maaşımın iki katı gadası
70 yazmisim artık nasıl zenginliğe açsam :( 50 olacak :(
Olsun yine de iyi
Bence geçinebilir evet
Elit takılmaya çalışmazsan geçinilir bence hanımefendinin biri 65 bin civarına Barcelona da yaşıyor diye bir video yayınlamıştı mesela
Artık abartmasak mı? Tek kişi elbette rahatlıkla geçinir.
Haklısın
50 bin tl ile zor faturalar falan bide kira sadece 30 bin
Kardeşim kira varsa zor aidat vs çöp vs ekstra çok çıkıyor
evet gayet güzel geçinirsin
Bakırköy de olabilir
Cok rahat geçinir
20.000 kiraya versin geri kalanı ile mis gibi yaşar
Ben tek kisiyim kiram yok dışarıdanda yemek söylüyorum 30 binden asağı harcıyorum.
Aaaa. İyiymiş..
Dikkat ediyorum tek olunca daha uygun hayat. 20 bine tek kisilik ev tutabilirsin kücuk sana yeter zaten digeriylede rahatca gecinirsin
Çok iyi tatlım çok sevindim 🌼💗
🤗❤😘
içinden bile geçer bana bile bakar fksşdjckx
BahejbabHsjdhdbbdbsn
50 cıkss mazor parama yetmez fkfkck
Hahahah sana bakamam :D
beraber gül gibi geçiniriz ama fkfkc
Hahaha aklıma yattı sanki babsbshhdbdbs
50+50 100k ya fkfkf iyi para ama anadolu yakasında olmalıyız fkfkf
Bağcılar uygun mu sbshbdbdx
bağcılar avrupa da ama üsküdar miss olur 😅😅
Ben Bağcılar'dayım :( shdbhdbd
Ben de İstanbul'a yeni taşınacaksın falan zannettim yahu
He yok. şu an akrabamin evindeyim. İnşallah cikacam.:)
bağcılardan çıkta kfkfkf nereye çıkarsan çık valla yeterki oradan çık ahahah
Ahahhahahah
Yok çıkmam, artık bende bir kekoyum ahbsbdbsnjdd
ne kadar zamandır oradasin aslen nerelisin
Hangi ilçedesin
?
Bağcılar
Uzakmış baya. 50 bin ise bütçe, ya oralardan ya da biraz daha esenyurt tarafından kiralık uygun daire bulabilirsin.
Umarım bulurum. teşekkür ederim 💗
Ofiste çalışma zorunluluğun yoksa anadolu yakasında daha uygun yerler var
hangi meslek o 70 k maaş
Hayali paramı yazmışım.:(
Fil degilye o kişi 5 kişi bile geçinirler
Tek kişi çok rahat geçinir
50 k ile geçinirisn.
20 bin lira kira verdiğini düşünürsek geçinilir.
evet. gecinebilir hatta parada biriktirebilir
20 k ya kadar ev kirasi odersen olabilir
İstanbul’a hiç girme bence
girdim
rahat olmasada ele güne muhtaç olmadan geçinilir
Tâbi geçinilir, ne iş yapıyorsun?
Tıbbi sekreterlik. Daha yeni basladim 😅
Vip sekretersin her halde.
Yok ya :(
Olmak istemez misin hayatın kurtulur sonuçta.
Ya uf :( 50 işte.. hayalimdeki zenginliği yazmışım. Aldığım alacağım 50
Ellide iyi para bende +40 alıyorum.
Hayli hayli geçinir.
50 De olur 50 İdeal.
Burasına alıştim sanırım ahdjbdjdj
50.000TL İle 15.000TL kira desen 5.000TL Fatura falan Kaldı 30.000TL Kalır en kötü sonra alışveriş 5.000-10.000TL Desen kaldı 20.000TL.
Gayet oluyor... ♥️
Evet <3 :)
İdare edersin
evet geçinir
Geçinilir
Geçinilir
Geçinir
Evet 😆
Geçirir tabii
zoorr
tabikide geçinebilir
Zor bence